Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#376 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 28 September 2009 - 22:27

Εγω εαν επινα διπλο καφε δεν υπηρχε περιπτοση να κοιμηθω εαν δεν περνουσαν περιπου 8ωρες...
Πως το καταφερνεις!?:terror2:

Τελικά 5 καφέδες έφτιαξα και τους ήπια μονορούφι για να βγάλω τη μέρα...... Και πάλι νύσταζα..... :deadga6:
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#377 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 September 2009 - 23:23

Τελικά 5 καφέδες έφτιαξα και τους ήπια μονορούφι για να βγάλω τη μέρα...... Και πάλι νύσταζα..... :deadga6:

Αρα δεν εχεις αιμα δεν υπαρχη DNA αλλα CFN (caffeine)!!!:oo:
Αυπνη με 5 καφεδες νυσταζει nice!!:terror2:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#378 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 29 September 2009 - 19:55

Εγώ έχω σκεφτεί να προμηθευτώ ενέσεις καφείνης.....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#379 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 29 September 2009 - 20:26

legeon εισαι εκεινο το ισυχω παλικαρι που καθοσουν μαζι μας οταν μηλουσαμε για YuGiOh στο Net cafe??

αυτός αυτός ο ένας και μοναδικός

#380 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 29 September 2009 - 23:24

Εγώ έχω σκεφτεί να προμηθευτώ ενέσεις καφείνης.....

Τι να τις κανεις εσυ εισαι η καφεινη εαν επινα εγω τοσο καφε θα πιγενα σαν κομπρεσερ ολοι μερα απο τα νευρα εσυ πως στεκεσε ηρεμη απορω....???!!!!!:frozen:

αυτός αυτός ο ένας και μοναδικός

Χα ωστε εσυ εισαι δολοφωνε....:tensai::hahaha:
Κανονισε να εισαι παρον και στο επομενο τωρα που εκανες την αρχη τελειωσε!!!:riiight:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#381 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 30 September 2009 - 00:28

Ουφ back home και 'γω λοιπόν και ήδη μου λείπει η τρέλα που βαρέσαμε όλες αυτές τις μέρες χαχα! Και 'γω να πω με τη σειρά μου ωραία πέρασα στο meeting, τα επιτραπέζια ήταν καλή φάση καθώς είχα καιρό να παίξω, και μετά στο νετ καφέ ρίξαμε και εκεί πολύ γέλιο και το παιχνίδι με τους κλέφτες τα σπασε όντως και πολύ χαίρομαι που κατάφερα και σας σκότωσα όλους μια φορα χο χο χο :P, άντε άντε ανυπομονώ να ξανάρθω addiction μου γίνατε :)

to conart's spoiler :P ---- > χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πώπο είναι τόσο αχταρμάς τώρα όσα κάναμε που το χα ξεχάσει αυτό και έλιωσα τώρα χαχαχα
Posted ImagePosted Image

#382 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 30 September 2009 - 14:22

Ρε GoggetaSSJ6 να σε βάλουμε για τις δημόσιες σχέσεις εσένα...:hahaha:

#383 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 30 September 2009 - 20:14

Ρε GoggetaSSJ6 να σε βάλουμε για τις δημόσιες σχέσεις εσένα...:hahaha:

Αχα και προτασεις κατσε να κοιταξω την ατζεντα:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Τι σκεφτικε παλι το διεστραμενο μυαλο σου???:OMG3::OMG3::OMG3::hahaha:
Posted Image

#384 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 01 October 2009 - 15:35

Ναι ξέρω άργησα να απαντήσω και εδώ ( like always, busy busy :deadga6:). Για άλλη μια φορά το meeting ήταν θεϊκό. Μπορεί να μην είχε την αποτελειωμένη τρέλα του προηγούμενου, την επική μάζωξη κόσμου ή την απίστευτη προσέλευση κόσμου εκτός πόλης, αλλά σίγουρα πάλι τα έσπασε.Με καμιά ~35ριά άτομα αρχικά (ναι σας μέτρησα:P) βολευτήκαμε αυτή την φορά στον κάτω όροφο της Δάδας μιας και πάνω έκαναν εργασίες, πράγμα που 'περιόρισε' την 'εκφραστικότητα' του κόσμου:tensai:.Αλλά χαλάλι.Σπάσαμε και το συνήθειο μετά της πιτσαρίας και πήγαμε αντιθέτως για γύρους. Καταλήξαμε στο BG όπου κλασσικά λιώσαμε στο παιχνίδι μέχρι το πρωί. Δηλώνω για άλλη μια φορά ότι 'Παλέρμο' sucks έτσι for the record:wis:.Ενώ 'κλέφτες και αστυνόμοι' και προπάντως 'σκ@τ@' είναι τα καλύτερα.Αυτή την φορά αντί για μένα φένετε ότι η DarcRose22 δεν την πάλεψε από την αυπνία όμως, και ας λέει ότι θέλει:hahaha:.Τα λέμε στο επόμενο ( σύντομα ελπίζω ;) ).Pics to follow:wis:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#385 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 October 2009 - 00:10

Να και οι φώτο και τα βίντεο από τον Adventurer, εμένα και την Konart. Προειδοποιώ:yellowcard:! Περιλαμβάνουν υπερβολική ΤΡΕΛΑ.Ιδιαίτερα τα βίντεο:hahaha:.Αυτή μας οδηγεί και μας ωθεί.Ευχαριστώ, και ναι μας αρέσει:8):.Από εκεί και πέρα σε όποιον άλλο αρέσει ευπρόσδεκτος:tensai:.

Adventurer:
http://www.megaupload.com/?d=9XJHTTV5

Cassiel:
http://www.megaupload.com/?d=VSMNM6Y5

Konart:
http://www.megaupload.com/?d=WXV65S4W

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#386 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 October 2009 - 04:10

Ευχαριστουμε παιδες για τις photo!!!:riiight:

Εν τελει εχω το θαρος να παραδεχθω οτι εχω φωτοαγενια γελασε και το καθε πικραμενο χηλι και αντε εγω παι στο διαολο βρε παιδια λυπηθητε τις μηχανες σας!!!:hahaha:
Posted Image

#387 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 07 October 2009 - 09:18

wow guys....οποις θελει να με καταλαβη θα με καταλαβη απο εκει και περα τα παραπονα αλλου....!!!!nvm adventurer-kun εχο προβλημα εχασα το τηλεφονο σου αν μπορεις να μου τοσ στηλης σε PM plz...γαιτη αρχηζη το project ''server'' se 2 μηνεσ απο τορα και πρεπει να βιαστο λιγο....!!!και παλη ty guys & girls!!!:ureshii:

#388 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 October 2009 - 17:14

Με το επομενο Cosplay Party να πλησιαζει, η γνωστη σε ολους Tifa Memole εχει ηδη κανονισει να ερθει να μας επισκεφθει, και εμεις για αλλη μια φορα θα ανταποκριθουμε στο καλεσμα! Οποια παιδια λοιπον εχουν τον χρονο και τη διαθεση, θα συναντηθουμε τη Δευτερα 26 Οκτωβριου στις 18:30 στην Καμαρα. Προσοχη, μιλαμε για την αλλη Δευτερα, οχι αυτη που μας ερχεται.

Η Δευτερα εκ πρωτης οψης φαινεται αβολη μερα, αλλα δεδομενου οτι ειναι αργια (Αγιου Δημητριου γαρ) και την αλλη μερα οι μαθητες εχουν επισης ρεπο λογω 28ης, ειναι η πιο ανετη ημερομηνια που θα μπορουσαμε να ζητησουμε.

Οσοι πιστοι προσελθετε λοιπον, και αν δεν εχετε ερθει σε αντιστοιχη συναντηση μη σας μελλει, αφενος θα μας καταλαβετε με τη μια στην Καμαρα (just follow the τσούρμο) και αφετερου και κανεναν να μην ξερετε θα κανετε νεες γνωριμιες στο πι και φι :)
Posted Image

#389 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 16 October 2009 - 19:08

Ελάτε πάλι να το κάψουμε όπως πάντα:fromabove:.Αρχικά περιμέναμε να μας έρθουν κάμποσα άτομα αλλά το ακύρωσαν τελευταία στιγμή:emptyonexg1:.Αν κατά τύχη υπάρχουν και άλλα άτομα εκτός πόλης που δεν γνωρίζουμε ότι θα είναι εκεί ας ενημερώσουν τον Adventurer να τους προσθέσει στην λίστα επίσημα για να τους υποδεχτούμε.Κλασσικά μετά για όσους αντέχουν θα το κάψουμε με φαγητό και ξενύχτη με χαρτιά στο Battleground όπως κάνουμε πάντα:bath:.Και αυτή την φορά θα είναι "κάπως" διαφορετικά τα πράγματα:hiding_something:.Όποιος ψήνετε έρχετε.Όσοι έχουν έρθει ήδη μια φορά δεν χρειάζονται καν ψήσιμο:Blissfull:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#390 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 17 October 2009 - 18:00