Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#346 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 August 2009 - 17:57

παιζει να περασω για ενα καφε και να φυγω κατευθειαν για κιλκις...
απλα πειτε ωρα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#347 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 August 2009 - 11:08

Σημερα ημερα Τεταρτη 5 Αυγουστου.....
ωρα 19:00 μερος καμαρα!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#348 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 05 August 2009 - 18:09

Σημερα ημερα Τεταρτη 5 Αυγουστου.....
ωρα 19:00 μερος καμαρα!!!

Κατάρα, μόλις το πρόσεξα αυτό!

Υ.Γ. Όχι πως η Misa δε βλέπει καθόλου την αφεντομουτσουνάρα μου στην Αθήνα.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#349 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 27 August 2009 - 13:53

Hey guys! Λοιπόν η Θεσαλλονίκη υποδέχεται και εμένα για άλλη μια φορά μέσα στο μήνα :P!!!

Ξέρω οι πιο πολλοί είστε σε δύσκολη φάση με διαβάσματα και τέτοια :sleepy:...me included :...αλλάααα let's take a brake :P και ελάτε να σας δω λιγάκι :P!!!
Eπίσης είχαμε πει ήδη με κάποια από τα παιδιά να πάμε όλοι μαζί να δούμε Harry Potter HBP so...όσοι δε το έχετε δει ήδη και ψήνεστε, βρισκόμαστε

Καμάρα Σάββατο (29/8) γύρω στις 7,

καθόμαστε κάπου και μέτα όσοι είναι πάμε στη βραδινή προβολή:wooi2:! οκ? Καιιιι....όσοι ψήνεστε επίσης για κανα μπανάκι την Κυριακή, that would be nice:hehehe:, ναι ξέρω, λίγα θέλω :P

Hope to see you there :ureshii:

angela<3
Posted ImagePosted Image

#350 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 27 August 2009 - 18:25

Να πάρει! Αν το έλεγες λίγο νωρίτερα ίσως να ερχόμουν και εγώ. Είμαι Τρίκαλα τώρα, τα οποία είναι σχετικά κοντά στην Θεσσαλονίκη.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#351 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 27 August 2009 - 20:40

ουχ...matu...δεν είχα ιδέα :(... δε προλαβαίνεις με τπτ?
Posted ImagePosted Image

#352 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 August 2009 - 08:55

Μπορώ να έρθω, το θέμα είναι πως δεν έχω να μείνω κάπου το βράδυ!
Αν το έλεγες μια εβδομάδα πριν, όλο και κάποιον θα έβρισκα, τώρα τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνω! Καλά να περάσετε πάντως!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#353 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 22 September 2009 - 21:10

Τα Cosplay Party επιστρεφουν στη Θεσσαλονικη και μαζι με αυτα επανερχονται μερικοι παλιοι μας γνωριμοι, αρα οπως ειναι φυσικο επιστρεφουμε και εμεις να τους επανακαλωσορισουμε στη Θεσσαλονικη :Blissfull:

Οσοι πιστοι προσελθετε λοιπον για ενα καφεδακι με την παρεα μας το ερχομενο Σαββατο 26 Σεπτεμβριου στις 18:30 στην Καμαρα. Αυτη τη στιγμη εχουμε σιγουρες συμμετοχες της Konart και της Memole και περιμενουμε επιβεβαιωση και απο αλλα παιδια.

Ελπιζουμε να δουμε εκει ολη τη γνωστη παρεα και θα χαρουμε να δουμε και καινουρια προσωπα, αλλωστε ολο το anime.gr μια παρεα ειμαστε :)
Posted Image

#354 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 22 September 2009 - 23:23

Να είστε εκεί να το κάψουμε απολύτως όπως κάνουμε -κάθε- φορά μέχρι τα χαράματα ( για όσους αντέχουν:P). Φυσικά δεν περιμένουμε να είναι 50 άτομα όπως την προηγούμενη φορά αλλά τι σημασία έχει όσο περνάμε τέλεια όσοι και να ήμαστε:riiight:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#355 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 23 September 2009 - 21:19

Να 'μαι και εγω!:ureshii:
και ναι για αλλη μια φορα θα βρεθω με την υπεροχη παρεα και after το παρτυ!!
Εννοειται οτι θα ειμαι εκει!!! :awww:

#356 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 24 September 2009 - 14:59

δεν ξερο ελπιζο να περασετε καλα γιατι εγο απο σιμερα ειμαι χαλια λογο μιας ******* που εγινε αν και δεν θελο να αναφερθο ακομα γιατι δεν ειναι σιγουρο..... ελπιζα οπος παντα οι μεγαλοι μου παρεα να μου ανεβαση ολιγον την διαθεση...... thanks και δεν θα λιπο με καμμια παναγια....

επι τιν ευκαιρια X-LPBLEACH-sama , δεν κσερο αλλα περιμενο μια λογικη απο τον κυπιο CASSIEL...... nevermind τα λεμε απο κοντα πεδακια αυριο φιλακια πολλα σας!!!

#357 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 September 2009 - 18:17

Σε καφέ στην καμάρα θα είναι το πάρτι; εγώ δίνω IELTS το σάββατο και τα προφορικά μου είναι το απόγευμα, οπότε αν βολέψει μπορεί να περάσω μια βόλτα να σας γνωρίσω που δε σας έχω δει ποτέ:riiight:
Posted Image

#358 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 24 September 2009 - 23:14

Κατάλαβα... πάλι χαστούκια θα πέσουν....... ωραία.... εγώ ψήθηκα!! Α και αυτή τη φορά θα νικήσουμε στα χαρτιά!!!
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#359 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 25 September 2009 - 12:13

και εγωωωωω εκει θα ειμαιιιιιιιι μεμολινααααα μουυυυυ θα σε δωωωωωωωωωω!!!!
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#360 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 26 September 2009 - 06:19

χαχαχαχαχα καλο αυτο darkrose γιατι θα πεσει γερει χαστουκα αυτιν τιν φορα αλλα........δεν θα σιμετεχο γιατι εχο ενα ατομο αχτυ......... :frozen:nevermind..........θα τον :madtodeath: ξερει πιος και για πιο πραγμα αναφερομε........:tensai:απλα τιν εβαψε αγρια ΧD :chigau: καλα πεδακια τα λεμε στο miting μεχρι τοτε φιλακια πολλα.......!!!!!!!:smokingg: