Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#316 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 16 June 2009 - 21:31

http://www.megaupload.com/?d=6PTX99E0

Οι φωτογραφίες που τράβηξα στο meeting
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#317 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 16 June 2009 - 22:23

http://rapidshare.com/files/245309909/anime_party_12-06-2009_13-06-2009.rar.html
(sorry i havent greek on my pc so i decide to write it on english)
thats the url to download fotos from anime party and the meeting if someone cant download it plz ask my msn personaly and i will send it via msn....thanks a lot for the fun at the anime party guys and sorry for the english!!!!!

i will post some more next time in greek XD:uhh:

#318 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 17 June 2009 - 17:29

ripperroolia το λινκ δε δουλεύει. κάνε κάτι για αυτό πλζ:

#319 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 June 2009 - 19:05

http://rapidshare.com/files/245309909/anime_party_12-06-2009_13-06-2009.rar.html

ripperroolia το λινκ δε δουλεύει. κάνε κάτι για αυτό πλζ:

Γενικως μην ανεβαζετε στο Rapidshare αν δεν εχετε κανει πρωτα account (εστω και δωρεαν). Μιας και ειχα προλαβει να το κατεβασω το ξανανεβασα στο παρακατω λινκ, αν θελει ο Ripperroolia να το ανεβασει ο ιδιος ξανα θα το σβησω.

Click here for Ripperroolia's Photos
Posted Image

#320 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 17 June 2009 - 22:26

Ενώ καθημερινά χαροπαλεύω να σώσω τα δεδομένα από τον σκληρό μου πριν τα τινάξει τελείως ( κοινός, είναι ετοιμοθάνατος:uhh: ), επιτέλους κατάφερα να επεξεργαστώ τα βίντεος και να τα ανεβάσω μαζί με ~120 φωτογραφίες, τις οποίες δεν επεξεργάστηκα όπως και του πάρτι (αλλά μέιωσα το μέγεθος τους προφανώς χωρίς καμία απολύτως απώλεια), γιατί απλά δεν έχω την δυνατότητα αυτή την στιγμή χωρίς να κρασάρει το PC. Οπότε είναι όλες ανεξεραίτως και όπως τραβήχτηκαν. Υπάρχουν αρκετές κουνημένες δυστηχώς μέσα. Και ήταν και καλές. Το highlight του πακέτου πιστεύω είναι κάλιστα το βίντεο του birthday celebration της Videl. Πολύ καφρίλα:hahaha:.

http://www.megaupload.com/?d=QU9P53KT

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#321 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 18 June 2009 - 02:19

Αψογο meeting κοπέλιααααα!!! Παιζει να ήταν και το καλυτερο μου μεχρι τώρα, αν εξαιρέσω ενα χοντρό ξενέρωμα που εφαγα.... :madtodeath: Anyway...

A ναι εννοείται οτί και όοοολες οι άλλες φάσεις που προέκυψαν από αυτο το παιχνίδι είχαν απίστευτο γέλιο και πραγματικά μας ξύπνησε! Ακόμα όταν τα ξανασκέφτομαι πεθαίνω στο γέλιο! Και ναι, πωπω το καημένο το παιδί που δούλευε εκείνη τη νύχτα, τι ήταν να του τύχει στη βάρδιά του!:kakaka:

Xaxxaxaxaaxaaa!!!! Μemole, τολμώ να πω οτι ειχες πολυ καλη ερμηνεια... :wooi2: το παλικαρι που δουλευε δεν νομιζω να χαλαστηκε και ιδιαιτερα.... Καλα περασε και αυτος (με τον τροπο μας... :bleh:) Χαχαχαααααα.....
Δεν σε χαλασε!!!!!! :lovulovu:

Μαμάτο meeting. Και από την αρχή μου ξυνόταν το χέρι(Έπρεπε να βαρέσω κάποιον)στο τέλος έφυγε το ξύσιμο μετά από μία Super Duper WoW σφαλιάρα που έδωσα στον πολύ αγαπημένο μου φίλο MYDEADBROTHER το βίντεο το έβλεπα, και το ξανα έβλεπα, και δε το χώρτενα. Ο MYDEADBROTHER έφυγε κάπως έτσι:beaten:.

Και φυσικά κάναμε και διαγονίσμο ποιος έδωσε την καλύτερη σφαλιάρα και βγήκα εγώ με απόλυτη πληοψηφία. Μου έδωσαν και συγχαρητήρια. Arigato gozaimasu δεν έκανε τίποτα ήταν ευχαρίστηση μου:gotit:

X-LpBleach!!!!!!! Εισαι ο καινουριος μου ήρωας!!! Η πιο δυνατη, η πιο τελεια και η πιο εντυπωσιακη σφαλιαρα του παιχνιδιού!!!! Ηταν και αναποδη...!!!! :kakaka: Αυτό θα πει παιχνιδι με παθος!!!!! :blingeye2:

αν κ εβλεπα εφιαλτες χτες με τη lily. που να σ παρει ο υπνος μετα!
παλι καλα γυρισαμε κ μερα

Γιατι να βλεπεις εφιαλτες με τη lily???? Η lily ειναι καλο και γλυκο κοριτσακι...!!!:gotit:
Ασε που ημουνα και φρονιμη και σε αφησα να κοιμηθεις :gn2: !!!

Edited by lily, 18 June 2009 - 02:39.

#322 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 18 June 2009 - 02:31

Lily μάλλον με μπερδέβεις για τη Χριστίνα που πήγατε κάτω εκεί στο αγόρι :P
Posted ImagePosted Image

#323 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 18 June 2009 - 02:46

Lily μάλλον με μπερδέβεις για τη Χριστίνα που πήγατε κάτω εκεί στο αγόρι :P

E???? OMG! Mαλακία!!!! Ναι!!! Xαλαστηκα...! Μαααα!!! Βάλε και συ φώτο στο account σου....
Anyway, sorryyyyyyy! :emptyonexg1: Gomen nassai :nod: !!!

#324 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 18 June 2009 - 13:14

Dae jo vu!!! No worries :ureshii:
Posted ImagePosted Image

#325 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 June 2009 - 13:18

noobs....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#326 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 18 June 2009 - 13:21

noobs....

Μη χτυπας! Starter ειμαι!

#327 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 June 2009 - 14:39

ωραία τα λέμε ε;

#328 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 18 June 2009 - 17:46

Lily δεν φτάνει που έγινα ρεζίλι με δουλέβεις και από πάνω...... :sadist: Ελπίζω να μη με θυμάται ο τύπος που στο τέλος επειδή τον ρώτησα και κάτι γυρίζει και μου κάνει μήπως μου την πέφτεισ όντως? :OMG3:
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#329 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 18 June 2009 - 19:33

Lily δεν φτάνει που έγινα ρεζίλι με δουλέβεις και από πάνω...... :sadist: Ελπίζω να μη με θυμάται ο τύπος που στο τέλος επειδή τον ρώτησα και κάτι γυρίζει και μου κάνει μήπως μου την πέφτεισ όντως? :OMG3:

Ελα τώρα!!!! Ολα τα λεφτα ήταν!!! Εγω το διασκεδασα απιστευτα πάντως!!!!! :hahaha:

#330 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 19 June 2009 - 07:08

οποσ παντα το καψαμε με τιν ψηχη και ολοι περασαμε ηπεροχα (οπος πρεπει δηλαδι)!!!:wooi2:

α και adventurer-kun thanks δεν με πιραζη που τα ξαναεκανες upload!αντιθετος arigato gozaemas adventurer-kun!
ειδα και μερικεσ φοτογραφιες που κανανε upload τα πεδια και απλα ......:nbleed:(anime style....bleeding)+ the reason (beautifull girls):orly::wooi2::tensai:!!

Edited by ripperroolia, 19 June 2009 - 07:17.