Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#301 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 15 June 2009 - 10:29

Έχε χάρη που είχατε τα 8άρια μας Zerro και Adventurer αλλιώς θα σας είχαμε νικήσει αμέσως.... Έλεος δηλαδή να έχω χαρτί να βγω και να μη μπορώ.....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#302 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 15 June 2009 - 13:22

Θερμή πραγματικά η υποδοχή, ειδικά όταν ανεβήκαμε στον πάνω όροφο. Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για το ποια είναι τα κριτήρια επιλογής της συγκεκριμένης καφετέριας. Σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα (αφόρητη ζέστη, αποπνικτική ατμόσφαιρα, απίστευτη βαβούρα, έλειψη κλιματισμού κ.λπ.) αλλά υποθέτω ότι θα είναι πρακτικά αδύνατο να βρούμε κάτι χειρότερο, για αυτό καταλήγουμε πάντα εκεί. Ακούγομαι εριστικός και το ξέρω, αυτό είναι όμως που αποκόμισα, από το κατάστημα - δεν αναφέρομαι στον κόσμο.

Έπρεπε να επιστρέψω στο ξενοδοχείο να αφήσω κάποια πράγματα, και έτσι έχασα το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης. Γενικά το κλίμα που επικρατεί στις συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της Αθήνα. Στην Αθήνα είμαστε ξενέρωτοι και καθόμαστε και συζητάμε, αντί να επιδωθούμε σε καφρίλες, αλλά μάλλον το προτιμώ αυτό.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να γνωρίσω παρά ελάχιστα καινούρια άτομα, και χάρηκα πολύ που είδα παλιούς φίλους, και πέρασα μερικές ώρες μαζί τους. Και το πάρτυ ήταν πολύ καλό, περισσότερο στο αντίστοιχο θρεντ. Το φαγητό και το "άλλο" rules στην Θεσσαλονική, και ο κόσμος είναι πάντα ζεστός και φιλικός. Θα τα ξαναπούμε από κοντά κάποια στιγμή.

#303 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 June 2009 - 19:06

Πάει και αυτό το meeting που μετά την αυπνία του πάρτι, με αποτέλειωσε παντελώς με την σειρά του:thatsit:. Τεράστια προσέλευση (50+ άτομα), πάρα πολλοί επισκέπτες ( τελικά έλειψαν δύο άτομα αλλά ήρθαν άλλα δύο στην θέση τους ), ένα σωρό καφρίλες και Videl's birthday celebration included:hbd:!!! Σκάσαμε λίγο βέβαια αλλά περάσαμε πάλι τέλεια όλοι πιστεύω. Hair saloon παίχτηκε, μας πήρε και μας σήκωσε αυτή την φορά και άλλους (έχουν τάση φαίνετε να γίνονται όταν έρχετε ο Namida & Matu-san εδώ πάνω:hehehe:),έπεσε πολύ "ξύλο" και πολλά άλλα.Την βγάλαμε πάλι ως της 6 το πρωί μετά τα μεσάνυχτα με πίτσα, και χαρτιά στο Battleground. Το δικό μας "team" επιδόθηκε περισσότερο σε ένα παιχνίδι με πολύ "κόσμιο επίθετο" που δεν θα αναφέρω που μας ξύπνησε λίγο με την γρηγοράδα του αλλά και με το ανελέητο γέλιο που έπεσε με τις "τιμωρίες" του χαμένου:hihi2:. Τράβηξα πολλά πράγματα on camera σε αυτό το meeting και θα τα ανεβάσω όλα μόλις τα ετοιμάσω όπως και πιστεύω θα το κάνουν και άλλοι.

Μόλις γύρισα απο το πιό τρελό, κάφρικο, ανέμελο και 'πονεμένο' meeting. Όποιος κάθησε μέχρι το τέλος ξέρει σε τί ακριβός αναφέρομαι με το επίθετο 'πονεμένο' :beaten:

"Πονεμένη" ιστορία άσε:hahaha:. Adventurer εχε χάρη που άλλαξες θέση αμέσως μετά και την γλίτωσες:roar:! Αν και οι πιο βαριές αντί να με ξυπνήσουν, με έκαναν να νυστάξω:hahaha:.Κατά τα άλλα ωραία τα υπόλοιπα "χάδια" των κοριτσιών:wooi2:. Και I_am_Neji, το τέλος του meeting ήρθε της 6 τα χαράματα και όχι όταν έφυγες:drink:.

Μαμάτο meeting. Και από την αρχή μου ξυνόταν το χέρι(Έπρεπε να βαρέσω κάποιον)στο τέλος έφυγε το ξύσιμο μετά από μία Super Duper WoW σφαλιάρα που έδωσα στον πολύ αγαπημένο μου φίλο MYDEADBROTHER το βίντεο το έβλεπα, και το ξανα έβλεπα, και δε το χώρτενα. Ο MYDEADBROTHER έφυγε κάπως έτσι:beaten:.

Και φυσικά κάναμε και διαγονίσμο ποιος έδωσε την καλύτερη σφαλιάρα και βγήκα εγώ με απόλυτη πληοψηφία. Μου έδωσαν και συγχαρητήρια. Arigato gozaimasu δεν έκανε τίποτα ήταν ευχαρίστηση μου:gotit:

Δεν τον λυπήθηκες καθόλου.Όνομα και πράγμα τον έκανες:beaten:.

αν κ δν θυμαμε κ πολυ το παιχνιδι
παιζει να σας κατατροπωσε ο adventurer:bike:.
φοβερο meeting παντως! αν κ εβλεπα εφιαλτες χτες με τη lily. που να σ παρει ο υπνος μετα!
παλι καλα γυρισαμε κ μερα

Εμ εφόσον κοιμόσουν στο 1/3 του:gn2:.Εγώ να δεις τι εφιάλτες έβλεπα χθες. Μόνο που είχε στρατό μέσα μου αρκούσε:uhh:.

To poll με τα ονοματα θα γινει τελικά;

Εννοείς συνδυασμός nicks με real names;

ΕΕΕΕμμμμ οταν μιλαω εγω...κανεις δεν με ακουει....απο την αρχη να τους βρισκω.....αλλα κανεις....να βγαλετε εμενα....ΕΙΔΙΚΑ η RITSUKA!!!! :P

Έ είσαι λίγο μαφιόζικη φάτσα πως να γίνει:hahaha:.

Θερμή πραγματικά η υποδοχή, ειδικά όταν ανεβήκαμε στον πάνω όροφο. Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για το ποια είναι τα κριτήρια επιλογής της συγκεκριμένης καφετέριας. Σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα (αφόρητη ζέστη, αποπνικτική ατμόσφαιρα, απίστευτη βαβούρα, έλειψη κλιματισμού κ.λπ.) αλλά υποθέτω ότι θα είναι πρακτικά αδύνατο να βρούμε κάτι χειρότερο, για αυτό καταλήγουμε πάντα εκεί. Ακούγομαι εριστικός και το ξέρω, αυτό είναι όμως που αποκόμισα, από το κατάστημα - δεν αναφέρομαι στον κόσμο.

Τα κριτήρια επιλογής είναι ότι εκεί πάντα έχουμε όλο τον όροφο στην διάθεση μας καθώς σχεδόν κανείς ποτέ δεν βρίσκετε εκεί πάνω στα meetings μας, και επειδή έχει τον χώρο να σηκώσει τέτοια πλίθοι όπως αυτή την φορά ( περισσότερα από 50 μέτρησα όπως και περίμενα όπως ανέφερα σε πολλούς από πριν). Κατά τα άλλα ναι, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι, ιδιαίτερα όταν προσπαθούσαν να ανοίξουν το κλιματιστικό και -δεν- άνοιγε:oo:!!!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#304 Rogo

Rogo

The Falen one of Darkness

• Members
  • 6 posts

Posted 15 June 2009 - 19:12

Χαιρετώ τα πλύθη!! (Λέμε τώρα). Μόλις γύρισα απο το πιό τρελό, κάφρικο, ανέμελο και 'πονεμένο' meeting. Όποιος κάθησε μέχρι το τέλος ξέρει σε τί ακριβός αναφέρομαι με το επίθετο 'πονεμένο' :beaten:. ΡΟΓΚΟ ακόμα ΠΟΝΑΩ!!!!!! :rip:.

Ενα πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να σχολιάσω. MY DEAD BROTHER.......την μπούφλα που έφαγες απο τον X_Lpbleach........ήταν καθαρή epic-ιά.

Άντε και ελπίζω να δούμε σύντομα τα video και τις photo!!!!!!!! :wis:

Ένα μεγάλο ευχαριστω στούς διοργανωτές, τόσο του πάρτυ όσο και του meeting σήμερα!! :kakashithumbup:

Χρόνια πολλά Videl!!!!!! :hbd:

Άλλο που δεν ήθελες κι εσύ να φας τέτοιες σφαλιάρες ευχαριστώ μου έλεγες κι όλας και έχω πολλούς μάρτηρες:tensai:. Καλά δεν μπορώ να πω έφαγα κι εγώ καλές, αφού ξέρεις πως όταν σε βαράω και με βαράς δεν κάνει κανένας μας πίσω FULL POWER!!!:fromabove: ΠΑΝΤΑ!!!
ΟΙ Baka Production ειναι εδω :8):

ROGO
Posted Image

#305 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 15 June 2009 - 20:39

Επιτέλους τα κατάφερα! PIIIIIIIIIICS UPLOADED!!!!!!!!!! Follow the links in my sign και πείτε μου εντυπώσεις!!! :hehehe:
Posted ImagePosted Image

#306 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 June 2009 - 21:03

The above photos lack one serious thing.... ME :P hahahaha j/k

οι 3 τελευταιες απο την συναντηση ειναι κορυφη.... ΟΡΕ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ! χαχα!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#307 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 15 June 2009 - 22:54

Για τις δικές μου λες? Εμ στο πάρτυ δε σε πέτυχα σχεδόν καθόλου από όσο θυμάμαι, αλλά στο meeting σε έχω! Δε τράβηξα γενικώς όσες pics θα θελα, λόγω μικρής κάρτας μνήμης:bahhh:, άλλη φορά θα είμαι καύτερα εξοπλισμένη!~
Posted ImagePosted Image

#308 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 June 2009 - 10:48

DarcRose22 και Konart γελιεστε αν νομιζετε οτι ο Zerro κοιμοταν στη μπιριμπα μας, το παιδι σας παραπλανουσε παιρνοντας σταση υπνου ενω στην πραγματικοτητα σκεφτοταν νεες στρατηγικες με τις οποιες να κανει ultra-mega-combos με τα χαρτια του. Α και DarcRose22 τα παραπονα σου στη συμπαικτρια σου, αυτη ηθελε να μην μπορουμε να βγουμε χωρις γνησια μπιριμπα :P (χωρια που αυτη κρατουσε τα τρια χαρτια που εκαναν τη μπιριπμα μου στις κουπες γνησια :madtodeath: )

Αγγελικη, αυτη η τουρτα σου εδωσε πολλη εμπνευση,μπορω να πω οτι ειναι ο κεντρικος πρωταγωνιστης στις φωτογραφιες σου :hahaha: Τον Cassiel τον πετυχες σε μερικες φοβερες φασεις, και η τελευταια βεβαια ολα τα λεφτα, γενικα πολυ καλη δουλεια! Μην επαναπαυεσαι ομως, μεχρι αυριο το πρωι θελω ηδη να εχεις αγορασει νεα μνημη διπλασια απ'αυτην που εχεις ηδη:chigau:

Οσον αφορα το μερος, δεν ειχα υποψιν οτι ειχε προβλημα κανεις με τον κλιματισμο, θεωρουσα τη ζεστη σε φυσιολογικα επιπεδα. Ο λογος που εκατσε να πηγαινουμε εκει ειναι ο χωρος που ειναι τεραστιος και ολος στη διαθεση μας, δεν ξερω πολλα μαγαζια που να χωρανε ~50 ατομα τοσο ανετα. Και ειναι και διπλα στην Καμαρα βεβαια. Αν υπαρχει τοσο μενος απεναντι του να κοιταξουμε να παμε αλλου την επομενη φορα, αλλα ας πεσουν ιδεες πριν το επομενο meeting.
Posted Image

#309 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 June 2009 - 10:52

Ξυπνησε ο Γιαννης!! :P

χαχα...ρε παιδια ουτε που ακουγοσασταν εσεις.....

δεν θα ξεχασω την φατσα σου οταν εμεις παιζαμε "σκ@τ@" και βαλαμε κατι σε καποιο ατομο να κανει!! Muahahaa....ΟΟΡΕΕ ΓΕΛΙΟ!!! :P

#310 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 16 June 2009 - 11:38

Εννοείς συνδυασμός nicks με real names;

Όχι!Στην αρχή ακόμα του πάρτυ αρχίσαμε ορισμένοι να μετράμε πόσοι Γιάννηδες παρευρεθήκαμε στο meeting,και καταλήξαμε στους 5.Είπαμε λοιπόν να κάνουμε ένα poll με επιλογές Γιώργος,Γιάννης,Νίκος και Άλλο για να δούμε ποσοστά ονομάτων :hahaha:
Και βεβαίως βεβαίως θα κερδίσουμε εμείς!:tensai:

#311 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 16 June 2009 - 11:42

Αγγελικη, αυτη η τουρτα σου εδωσε πολλη εμπνευση,μπορω να πω οτι ειναι ο κεντρικος πρωταγωνιστης στις φωτογραφιες σου :hahaha: Τον Cassiel τον πετυχες σε μερικες φοβερες φασεις, και η τελευταια βεβαια ολα τα λεφτα, γενικα πολυ καλη δουλεια! Μην επαναπαυεσαι ομως, μεχρι αυριο το πρωι θελω ηδη να εχεις αγορασει νεα μνημη διπλασια απ'αυτην που εχεις ηδη:chigau:

looool, μα ήταν να μην με εμπνεύσει αυτή η τούρτα, εκτός από το οτι ήταν τέλεια σαν ιδέα και σαν event, δηλ. πρέπει να το χάρηκε πάρα πολύ η videl (:hbd: again), εδώ το καταχάρηκα εγώ που δεν ήταν καν δικιά μου, το γιούργια μετά με τα κουταλάκια ήταν τρελή φάση!!:hahaha:
loool ναι ο Cassiel ήταν super posing model true, true, χο χο :8): αλλά θα θελα να είχα πάρει πιο πολλές pics το παλέρμο και όλες τις "αστείες" καταστάσεις γενικά στην τελευταία φάση του meeting μας ;) (εννοόντας αυτό που εννοεί και πιο πάνω και ο tenshi loooooooooool, παροιμοιώδες ύφος, έκλαψα κυριολεκτικά από τα γέλια :rofl:)

Και εννοείται την επόμενη φορά θα είμαι πολύ πιο εξοπλισμένη για να απαθανατίσω όλο το κάψιμο μας loooooool
Posted ImagePosted Image

#312 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 16 June 2009 - 12:14

Γιάννη ελπίζω να κατάλαβες για ποια "τιμωρία" μιλάμε που είχε αποτέλεσμα πάνω σου. Ήθελα να στο πω στον γυρισμό μπας και δεν κατάλαβες τι παίχτηκε αλλά ξέχασα τελείως από την αυπνία:drink:.Πάντως ειλικρινά ξεράθηκα στο γέλιο με εκείνη την φάση:hahaha:.Το ίδιο και με την επόμενη της DarcRose22:hahaha:. Και φυσικά και του Tenshi στο τέλος που χωρομπηδούσε:hahaha:. Εδώ να αναφέρω χαρά στο κουράγιο του παιδιού που καθόταν στον πάγκο και τον είχαμε ζαλίσει με τις χαζομάρες μας όλη την ώρα. Λογικά θα το βλέπεις αυτό εφόσον είδα ότι τσέκαρες το forum στο PC ενώ περνούσα από μπροστά σε κάποια φάση:Blissfull:.True hero:hero::hahaha:!!!
Αλήθεια Αγγελική πάντως, είσαι αστέρι στην φωτογράφιση:blingeye2:.

Μακάρι να μην μου τέλειωνε η μπαταρία και μένα ακριβώς μόλις φτάσαμε στην πιτσαρία. Θα ετοιμάσω ότι έχω και για το meeting και θα τα ανεβάσω κατά το απόγευμα. Έχω πολύ πράγμα πάντως και κάμποσα βίντεο ( με όλο το celebration μέσα και αρκετά άλλα:drinks:).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#313 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 16 June 2009 - 12:21

A ναι εννοείται οτί και όοοολες οι άλλες φάσεις που προέκυψαν από αυτο το παιχνίδι είχαν απίστευτο γέλιο και πραγματικά μας ξύπνησε! Ακόμα όταν τα ξανασκέφτομαι πεθαίνω στο γέλιο! Και ναι, πωπω το καημένο το παιδί που δούλευε εκείνη τη νύχτα, τι ήταν να του τύχει στη βάρδιά του!:kakaka:

arigato hasemas cassiel-kun!!! χαίρομαι που σ'άρεσαν! :ureshii:
Posted ImagePosted Image

#314 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 June 2009 - 15:04

Δε σε χαλασε!!! :P

#315 ~*memole*~