Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#406 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 22:08

Eating Threat open!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#407 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 18:04

Ναι πιστεύω το μίτινγκ ήταν πολύ ωραίο... Να παίξουμε ξανά παντομίμα!!! Και την άλλη φορά να σπάσουμε πάλι το ρεκόρ της ώρας.... Να το διαλύσουμε στις 10 το πρωί ή καλύτερα αν γίνει Παρασκευή το πάρτυ να κάνουμε μίτινγκ όλο το Σαββατοκύριακο!!!!

Πάντως εγώ αυτό το σαββατοκύριακο δεν μπορώ γιατί έχει ένα event στη ΔΕΘ με Ιαπωνία και εγώ θα πάω σε αυτό....
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#408 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 18:25

Δες την αρεστηκε... στις 10 λοιπον next time!!!!

Damn τι ειναι αυτο το japan event που θα κρατησει τοσα ατομα μακρια μας???
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#409 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 18:55

Να το διαλύσουμε στις 10 το πρωί ή καλύτερα αν γίνει Παρασκευή το πάρτυ να κάνουμε μίτινγκ όλο το Σαββατοκύριακο!!!!.

Tοτε καλα θα κανεις να εξοπλιστεις με βαλιτσα γεματη ενεσεις καφεινης αλλιως να εισαι ετοιμη να δεις φωτογραφιες και βιντεο με μια ωραια κοιμωμενη να κανουν το γυρο του νετ!

#410 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2009 - 19:12

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ζητω η DarcRose22 το CFN junkie του anime.gr!!!:hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#411 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:07

ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΑΟ ΑΠΟ ΤΟ MEETING!!!: http://www.megaupload.com/?d=6YN7D2DC

σεβαστικα την εκλιση να μην ανεβασω φοτος ενος ατομου στο internet οπωτε το τελευταιο βιντεακι που ειχαμε μαζευτει ολοι μαζι και παιζαμε μπατους και δολοφονους(μια φορα δεν τον ετυχα τον kira...) δεν το ανεβασα, οποιος το θελει τοσο πολυ πμ...
επισις τα βιντεακια τα μετετρεψα αλλιως θα ηταν 60mb μεγαλυτερο...

#412 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 20:13

χαχα, εχασα D=

#413 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 20:44

Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!! Καλά σταματάω να σπαμάρω...

Λοιπόν αυτό το event γίνεται στη ΔΕΘ.... Είναι στην έκθεση φιλοξενία και έχει περίπτερα από διάφορες χώρες... Στο περίπτερο της Ιαπωνίας θα έχει τα εξής: Σάββατο 13.00-13.30 Iaido, 15.00-16.00 anime & cosplay, 17.00-18.00 origami, 19.00-19.30 aikido Κυριακή 13.00-13.30 kendo, 15.00-16.00 anime & cosplay, 19.00-19.30 jodo

Συμπέρασμα: τελικά θα έρθω στο μίτινγκ γιατί θα έχω τελειώσει από νωρίς.... yay!!!!

#414 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 21:22

Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!

Αυτο να παει για signature παρακαλω!!!!:tensai:

Συμπέρασμα: τελικά θα έρθω στο μίτινγκ γιατί θα έχω τελειώσει από νωρίς.... yay!!!!

Η χαρα ειναι ολοι δικη μας!!!:wooi2:
Ποια ελεγε οτι δεν θα εχει κοριτσια το παρτι ειπαμε......???:orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#415 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:54

τι εχει τεοια event? γιατι να μη μενω πιο κοντα?!:sadist:
πανε μαζεψε υλικο και φερτο να δουμε τι παιζει το απογευμα πλζζζζζ:blingeye2:(μπορεις να αντισταθεις σε αυτα τα ματακια?)

#416 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 00:49

Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!! Καλά σταματάω να σπαμάρω...

Λοιπόν αυτό το event γίνεται στη ΔΕΘ.... Είναι στην έκθεση φιλοξενία και έχει περίπτερα από διάφορες χώρες... Στο περίπτερο της Ιαπωνίας θα έχει τα εξής: Σάββατο 13.00-13.30 Iaido, 15.00-16.00 anime & cosplay, 17.00-18.00 origami, 19.00-19.30 aikido Κυριακή 13.00-13.30 kendo, 15.00-16.00 anime & cosplay, 19.00-19.30 jodo

i ll be there too! btw τι ώρα θα τελειώσουμε κ εμεις 7κ30? και κάτι ακομα εστειλες μειλ με τα στοιχεία σου ? γτ εγω δεν ξερω τι κανω κ που παει απλα ξέρω οτι θα συμμετάσχω!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#417 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 21:03

Εμάς μας θέλουν 3-4 και μετά από ότι κατάλαβα κάνουμε ότι θέλουμε.... εγώ προσωπικά θα κάτσω να δω κ τ οριγκάμι π μ αρέσει κ μετα θα πάω να αλλάξω για να έρθω....

#418 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 21:14

Εμάς μας θέλουν 3-4 και μετά από ότι κατάλαβα κάνουμε ότι θέλουμε.... εγώ προσωπικά θα κάτσω να δω κ τ οριγκάμι π μ αρέσει κ μετα θα πάω να αλλάξω για να έρθω....

πως θα ερθεις δλδ? γτ εγω σκεφτομαι να ερθω με τα ρουχα του κοσπλει στο φαι!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#419 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 21:39

πως θα ερθεις δλδ? γτ εγω σκεφτομαι να ερθω με τα ρουχα του κοσπλει στο φαι!!

'
Ψηστο και ερχομαι με την ρομπα των ακατσουκι στο φαι.Και φυσικα οποιος αλλος γουσταρει ερχεται...(ντυμενος/η εννοω γιατι στο φαι ουτως η αλλως θα ερθετε ολοι!δεν εχει θελω δεν θελω!)

#420 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 21:40

Βρε σημασια εχει να ερθετε οχι το πως θα ερθετε απλα να ερθετε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα