Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Posted 26 September 2009 - 11:58
Posted 26 September 2009 - 17:12

Posted 27 September 2009 - 11:28
Posted 27 September 2009 - 11:31

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 27 September 2009 - 15:22

Αλλα και παιχνιδι με μεγαλο νοημα ειχε το παιχνιδι με τα βελακια εε??
Στα χαρτια πεσαμε λιγο στα "σ***α" εκτος της Ritsuka και του Adventurer.. οπως και μετα μας τσακωναν οι αστυνομοι (με την μια κι ολας failure)!
Περασαμε πολυ ωραια και κλασικα το ξενυχτισαμε μεχρι το πρωι!!
Aντε να δουμε και τις φωτο!!!

Posted 27 September 2009 - 19:11

Posted 27 September 2009 - 19:33
καλυτερα ασχολησου με το να μαθεις λιγη ορθογραφιαφιλαρακια δεν ξερο για σας αλλα εμενα μου αρεσε το πεχνιδι ''αστινομος και δολοφονος'' το διασκεδασα απιστευτα ......τιν επομενει φορα περειμενο παραπανο fun .....και κατι ακομα να κσερετε ετιμαζο ''anime projects''προβολες κινουμενον σχεδιον!!ακομα δεν ειναι σιγουρο αλλα σιτνομα θα ιδοποιηθη ο καθενας σας!!!
2 φορες το διαβασα για να καταλαβω τι εννοεις.
Posted 27 September 2009 - 20:20
Posted 27 September 2009 - 20:26
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 September 2009 - 21:59
On topic:
Ξυπνησα 6 το απογευμα τελος.... Ειδα και επαθα να ρυθμησω το ρολοι μου παι το αποτελειωσα παλυ 2μερες!!!
Τεσπα...
Αφου λοιπον περασα ΓΑΜΑΤΑ (θα το φαω το ban που θα μου παει), απεριγραπτα, φανταστικα αφου εχασα την φωνη μου και μηλουσα σαν τραγος με θυροειδη, αφου μηλησα για πασεις φυσεως θεματα και φωτηστηκα και φωτησα εχω να πω οτι αυτες η συναντησεις εχουν ενα καλο και ενα κακο γενικοτερα....
Γινονται μια φορα τον μηνα (περιπου μπορει και αργοτερα) αυτο ειναι το κακο αλλα το καλο ειναι οτι εαν γινοντουσαν ποιο συχνα μπορει και να μην μας αρεσαν τοσο!!! Εν ολιγις κατι που δεν το εχεις καθε μερα και το αποζιτας δεν χανει την μαγια του και την χαρα που σου προσφερει.... Ενω εαν το ειχες καθε μερα δεν καταντουσε βαρετο!!(για εμενα υπαρχη ενα ακομη κακο η φωνητηκες μου χορδες χτυπαν κοκκινο... μα καθε φορα ομως... δεν πειραζει χαλαλη)
Επιτακτηκη ειναι η αναγκη στρογκυλης τραπεζεις για ποιο ομαδικα games (η τσοχα ειναι προερετικη) τορα το πως θα το βρουμε ειναι αλλο θεμα... ας το αναλαβει το net caffe που μας φυλοξενη δεν καταλαβα δεν το αξηζουμε τοση φασαρια μα και ζωντανια (και λιγη βρομια) τους χαρηζουμε... τς τς τς αχαριστοι ανθρωποι!!!
Konart
1ον σταματα να ψευδεσε

2ον την επομενη φορα δεν μου την ξανα σκας!!

3ον εφηγες μακρια απο την μακεδωνια και μας λυπεις

Omg ειχαν γηνει τετοια στο προηγουμενο???Το meeting μπορώ να πω ήταν πιο ήπιο από το προηγούμενο (κανένας δεν αγκάλιασε το ταβάνι)... μάλλον επειδή ήμασταν κάτω και μας βλέπανε...

Μετά στο γυράδικο μπορώ να πω ότι έτσι όπως κάτσαμε ήταν λίγο παράξενο αλλά κ εμείς τα κορίτσια μόνες μας καλά περάσαμε.... (Υuri!!!) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....
Αυτο ηταν σποντα!!
Next time θα σας εχουμε απο κοντα να περνατε καλυτερα

Ε επρεπε να ερθεις ηταν καλη ζυσητηση θα γουσταρες!!μπορούσα να συγκεντροθώ καλύτερα γιατί παρακολουθούσα τη συζήτηση για το Yu Gι Oh στην άλλη άκρη του τραπεζιού αλλά βαριόμουν απίστευτα να πάω μέχρι εκεί να ακούω καλά.....

Εγω εαν επινα διπλο καφε δεν υπηρχε περιπτοση να κοιμηθω εαν δεν περνουσαν περιπου 8ωρες...Τώρα πάω να κάνω ένα διπλό καφε και μετά μάλλον θα ξανακοιμηθώ....
Πως το καταφερνεις!?

Το επομενο σιγουρα θα ειναι ακομη καλυτερο!!!
Αναμενο φωτογραφιες.....

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 27 September 2009 - 22:20

αα γιατί έφυγες τόσο νωρις konart? αύριο θα πάμε και για βολει!! χάνεις χαααανεις εκει να δεις γέλια! btw χτες παρα 3 άτομα θα είχα βγει σουπερ killer αλλα μου την έφερε ο αστυνόμος alex!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 28 September 2009 - 02:26

Posted 28 September 2009 - 14:23

MitHuna the Serial Killer!!!!

Goggeta SSJ6: πάλι ψέματα λες??? και κατηγορείς εμενα???

δεν ντρέπεσαι??
Posted 28 September 2009 - 18:48

Ελα εσυ Σαλονικη να μην χανεις event και διαφορα αλλα like voley και εγω σταματαω...!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!