Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

.aNiMe//GR 2008 Anime Awards - Categories And Nominees

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
70 replies to this topic

#46 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 08:51

Το Flag αν και ξεκίνησε την προβολή στα μέσα του 2006, ολοκληρώθηκε σαν fansub το 2008, επομένως μπορεί να πει κανείς πως πληρεί τις προϋποθέσεις. Από την άλλη το ξέρουν λίγα άτομα και δεν ξέρω κατά πόσον αξίζει να πάρει τη θέση κάποιας άλλης σειράς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή σειρά, το αντίθετο.

Βασικά είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω δει φέτος απ'τα anime του 2008... :nod:
Οπότε αστείο μου φαίνεται να το χάσει κανείς...
Ειδικά αν ψάχνει κανείς για κάτι σοβαρό και ρεαλιστικό...

Do yourselves a favor and watch this, whoever hasn't.

Άλλωστε είχε και την πρωτοτυπία να υιοθετήσει το camera perspective που δε το έχω δει ποτέ σε anime παρά μόνο σε κανονικά movies. (πχ Blair witch project) Και μάλιστα το κάνει και πετυχημένα.. :oo:
Mustsee. (no wonder που στο arc awards το έχουν στα top priority nominations για βραβεία)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#47 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 20:40

Βασικά είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω δει φέτος απ'τα anime του 2008... :nod:
Οπότε αστείο μου φαίνεται να το χάσει κανείς...
Ειδικά αν ψάχνει κανείς για κάτι σοβαρό και ρεαλιστικό...

Do yourselves a favor and watch this, whoever hasn't.

Άλλωστε είχε και την πρωτοτυπία να υιοθετήσει το camera perspective που δε το έχω δει ποτέ σε anime παρά μόνο σε κανονικά movies. (πχ Blair witch project) Και μάλιστα το κάνει και πετυχημένα.. :oo:
Mustsee. (no wonder που στο arc awards το έχουν στα top priority nominations για βραβεία)

Χαίρομαι που βρήκα άτομο που θεωρεί ότι το flag είναι εξαιρετικό :D
+100 στην υποψηφιότητα flag

α και αίσχος να υπάρχει μέσα το d Gray Man, Kenny o Raki apo Claymore να στοιχιώσει τα όνειρα σου

#48 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 21:28

Το FLAG ΘΑ ΜΠΕΙ.- :nod: Απλά αμέλησα να το προσθέσω.

Vash, το D.Gray-man μου το ζήτησαν... :canthelp: ούτε εμένα με ενθουσιάζει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#49 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 20:18

Δεν ξερω ρε παιδια αν αναφερθηκε αλλα και το code geass r2 πιστευω αξιζει μια θεσουλα καπου..

ΕDIT: τελικα αναφερθηκε!! Σορρυ!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#50 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 20:51

Yπαρχει περιπτωση να μπει το Astro Fighter Sunred στα newcomers?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 14:30

Tentai senshi sunredo ! Αλήθεια και εγώ συμφωνώ με τον digital tracker.Να το βάζαμε κι αυτό στα quickwatch ή στα comedy ?

Ή μάλλον καλύτερα σ' αυτά με το best animation :tensai:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#52 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 14:46

Sunredo = respecto :hahaha: Το θέμα είναι ότι δεν θα έχει τελειώσει μέχρι τις 15 του Γενάρη (κι εδώ που τα λέμε, δεν θέλω να τελειώσει :P), οπότε μάλλον θα το στριμώξω στα newcomers. Το θέμα είναι ποιος θα το ψηφίσει, με τέτοιο βαρύ πυροβολικό που έχει μαζευτεί σ' αυτήν την κατηγορία.

Συνέχεια παίρνει αναβολή, αλλά το Σ/Κ θα γίνει η τελική ανανέωση των υποψηφιών.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#53 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 20:00

ok man! do your magic! ....βασικα μακαρι να μην τελειωσει ποτε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2009 - 21:27

:try:Άκυρος mode on.

Δε μου λέτε μπας και να βάζαμε και το Captain Harlock κάπου ; Δεν έχει σημασία που βγήκε πριν από μόλις 30 χρόνια. Αφού τώρα τελείωσε το fansubing του.

:nod2:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#55 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 19:05

Δε μου λέτε μπας και να βάζαμε και το Captain Harlock κάπου ; Δεν έχει σημασία που βγήκε πριν από μόλις 30 χρόνια. Αφού τώρα τελείωσε το fansubing του.

Για το Harlock υπήρχαν bootlegs πριν τους [live-evil]. :P

ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ...

Το τεράστιο edit που μαγείρευα από πέρυσι (not kidding) έγινε. Καταρχήν, το Best Newcomer έσπασε σε Series και Movies/OVAs.

Δεύτερον, οι περισσότερες κατηγορίες ανέβηκαν στους 8 υποψήφιους, από 7 που ήταν πριν. Αναλυτικά:

10 για Best Quickwatch και Best Newcomer: Series
6 για Best Non-human Character και Best Newcomer: Movies/OVAs
8 για τα υπόλοιπα.

Τρίτον, βγήκαν τα Bounen No Xamdou και The Daughter Of Twenty Faces που τελικά δεν τα είδαμε ολόκληρα. :emptyonexg1: Προστέθηκαν όμως άλλα, όπως FLAG, Kannagi και Ga-Rei: Zero.

Αν δεν έχετε αντίρρηση με αυτήν τη λίστα, μπορούμε να ξεκινήσουμε τις ψηφοφορίες στις 15 του μήνα. :congrats:

(Κι ελπίζω να μην έχετε γιατί μου έφυγε ο τάκος να φέρω τη λίστα ως εδώ. :deadga6:)

2112.gif

#56 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 20:28

Δημοσιευμένη  εικόνα

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#57 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 22:06

Εγώ πάντως διαμαρτύρομαι που δεν είναι στα best osts, το κορυφαίο δραματικό ost του Ike Yoshihiro (o τυπάς είναι θεός στην ατμόσφαιρα - ergo proxy, karas, dead leaves, freedom, blood the last vampire) απ'το FLAG.

Το ήμιση της σειράς ήταν τα συναισθήματα λόγω της μουσικής στις κατάλληλες στιγμές.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τα περισσότερα.
Το Resident evil επίσης μου φάνηκε τόσο μάπα που δεν έπρεπε να είναι πουθενά imho.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 12 Ιανουάριος 2009 - 22:55

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#58 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 22:51

Επίσης φοβερό OST έχει το Shikabane Hime Aka(όπως και μερικά άλλα που βαριέμαι να αναφέρω) αλλά δε βλέπω κανένα στη ψηφοφορία:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 23:10

αχεμ, θα γινω λιγο κακος τωρα, αλλα
πρωτον, αυτος που φτιαχνει αυτες τις λιστες ( ο Kenny στην συγκεκριμενη περιπτωση ), ειναι ανθρωπος, και δεν μπορει να τους εχει ολους ευχαριστημενους.

και στην τελικη αυτος τα κανει, κατα την δικη του κριση γινονται. αν δεν σας αρεσει, του χρονου αναλαβετε εσεις αυτο το παλουκι

το Shikabane Hime, δεν εχει τελειωσει το fansubbing του

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#60 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 23:18

Έπειτα από κάμποση σκέψη, το OST του FLAG μπήκε στη θέση του OST του Slayers Revolution.

Πάντως, αυτό που λέει ο Melkor (ότι δεν μπορώ να τους ικανοποιήσω όλους), ισχύει. :sadist:

2112.gif