Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Bleach Character Rating

• Please log in to reply
69 replies to this topic

#46 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 21 June 2009 - 09:09

Hollow Ichigo 10/10 μου αρεσουν παντα οι σκοτεινες εκδοχες του προταγωνιστη

Zaraki Kenpachi 10/10 οι μαχες του ειναι οι μονες που με κανουν να μην ξεκολαω απο την οθονη και να τις ξαναβλεπω ξανα και ξανα

Hitsugaya Toshiro 10/10 απιστευτο στυλακι, ηρεμος και **** τα παιδια

Aizen 11/10 ο απολυτος κακος, τα εχει σχεδιασει ολα και οτι και να πω ειναι λιγο

Stark 10/10 cool, γαματο στυλ και γενικα γαματος

Urahara 10/10 no reason to explain

Kurosaki Isshin 10/10 ο πιο γαματος πατερας

Orihime 0/10 ο ορισμος της χαζογκομενας, της σπαστικης πραγματικα η κοπελα δεν υπαρχει(κι ουτε θα επρεπε να υπαρχει)

Omaeda 0/10σκατοφατσα, σπαστικος, ουτε αυτος εχει λογο υπαρξης, νομιζει οτι ειναι αστειος αλλα ειναι εκνευριστικος

Kon 5/10 ειναι τρομερα σπαστικος αλλα ειναι pervert :P

Byakuya 6/10 εχει πολυ gay Bankai αλλα ειναι πολυ cool τυπος

Ikkaku 8/10 οι σκηνες του που γυαλιζει η καραφλα ειναι priceless

Yoruichi 10/10 no reason to explain

Matsumoto 7/10 προσοντα

Nell 10/10 ''στητα'' προσοντα

Shiba Kukkaku 11/10 ο ιδανικος χαρακτηρας σε γυναικα, δυναμικη και ασταματητη

οι υπολοιποι χαρακτηρες με αφηνουν αδιαφορο
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#47 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2009 - 11:57

Byakuya 6/10 εχει πολυ gay Bankai αλλα ειναι πολυ cool τυπος

Let me tell you about the difference between Kuchiki Byakuya and the rest bleach characters. It’s like the story of the monkey trying to capture the moon. However close he thinks he is to the moon, its still just the reflection of the moon in the middle of the lake.
No matter how he struggles to capture that “moon”, he inevitably sinks to the bottom of that lake to no avail.
They will never reach him.

[fangirl mode/off]

Edited by iristella, 21 June 2009 - 19:13.

#48 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 21 June 2009 - 19:09

Την Orihime από το 1/10 θα την βάλω στο 0/10, το 80% από όσα λέει στο bleach είναι "Kurosaki-kun". Έχει καταντήσει cheerleader του πρωταγωνιστή, η πλήρης υποτίμηση του γυναικείου φύλου από τον Kubo.
Posted Image

#49 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 26 July 2009 - 15:15

Byakuya 10/10
Matsumoto 10/10
Omaeda -5/10
Orihime 1/10
Rukia 6/10
Soi Fon 8/10
Yoruichi 10/10
Ichigo 7/10
Chad 5/10
Urahara 9/10
Ishida 7/10
Ukitake 8/10
Renji 5/10
O Espada με τα μπλε μαλλια 8/10
Ο παππους captain 5/10

Οι αλλοι χαρακτηρες ειτε με αφηνουν αδιαφορο ειτε δεν μου εχουν δειξει αρκετα στοιχεια.

#50 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 26 April 2010 - 22:35

Οι τέλειοι:

Kuchiki Rukia - Αν δεν την είχε ο Kubo απ' την αρχή της σειράς, δε θα το πίστευα ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν τόσο ολοκληρωμένο γυναικείο χαρακτήρα. Αυτό το κορίτσι δεν κολώνει πουθενά και μπράβο της! 10/10

Ulquiorra Shiffer - Απλά υπέροχος. Λογικός, σκοτεινός, αξιοπρεπής. 10/10 'Nuff Said.

Grimmjow Jackerjacks - Η τρέλα που βαράει πολύ μ' αρέσει. Κι άλλοι χαρακτήρες εκεί μέσα βαράνε τρέλα, αυτός όμως έχει κάτι το ιδιαίτερο που σε κάνει να τη λατρέψεις! 10/10

Shihouin Yoruichi - 'Αλλη χαρούμενη τρελή... Η ροπή προς το γυμνισμό, ειδικά προς τον Ichigo, είναι το τέλειο γέλιο. Και στη μάχη, ακατανίκητη. 10/10

Aizen Sousuke - Δε χρειάζεται να πω πολλά, μόνο αυτό: ΘΕΟΣ!!! 10/10

Οι καλοί:

Kurosaki Ichigo - Και πρωταγωνιστής, και χρυσό παιδί, και μπλα μπλα μπλα... Αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ρε παιδί μου, που να τον κάνει να ξεχωρίζει. 7/10

Hitsugaya Toushiro - Τέτοια βαθμολογία παίρνει επειδή μερικές φορές γίνεται τόσο κρυόκωλος που μου τη σπάει! 8/10

Matsumoto Rangiku - Παρά τις... σχεδιαστικές... ανωμαλίες... και όχι μόνο... Αξιαγάπητη είναι μωρέ, άσε που έχει πάρα πολύ πλάκα! 9/10

Neliel Tu - Είναι πολύ δυνατή, και με κάθε ατάκα της σχεδόν γελάς. 7/10

Οι μέτριοι:

Inoue Orihime - Δεν πάει στην τελευταία κατηγορία, μόνο και μόνο εξαιτίας του love story που αχνοφαινόταν εκεί στο βάθος με τον Ulquiorra. Aν και με τον Ichigo έσπαγε νεύρα σε απίστευτο σημείο, πιστεύω πως με τον Ulquiorra θα είχε κάτι να πει, γιατί εκείνος τουλάχιστον δε θα της έλεγε "Φύγε μη χτυπήσεις." "Δεν είναι για σένα αυτά τα επικίνδυνα πράγματα". Μου τη σπάει θεότρελα που της τα λένε όλοι οι άλλοι, κι αυτοί αντί να τους ξεχ*σει, κουνάει το κεφάλι και τους κοιτάει ξελιγωμένα... Άσε που και σχεδιαστικά είναι... αίσχος... 5/10

Ishida Uryuu - Είναι έξυπνος... κι έχει και τη φωνή του Sasuke! 5/10

Urahara Kisuke - Αναμένεται να ανεβεί στην αντίληψή μου, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε δει και πολλά πράγματα απ' αυτόν. 5/10

Tia Hallibel - Πολύ δυνατή και σοβαρή, παρά τα γνωστά σχέδια του Kubo. 6/10

Και οι υπόλοιποι είτε γελοίοι είτε αδιάφοροι. πχ Kuchiki Byakugya (σκορπίστηκαν τα ροδοπέταλα και κάτι τρέχει στα γύφτικα... Βρε ουστ, ψωνάρα!), Abarai Rengi (τι γελοίος... άντε να είχε μία καλή σκηνή σε όλη τη σειρά. Μόνο μία, στη μάχη με τον Ichigo.)

#51 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 17 June 2010 - 15:58

1. Rukia
2. Hitsugaya
3. Yoruichi

Edited by HelenGreece4ever, 17 June 2010 - 19:37.

る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#52 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 22 July 2010 - 02:07

Grimmjow 10/10 (για Bleach δεδομενα τα σπαει!) στυλ ftw , badass , αντι-ηρωας , στα τετοια του για ολους (οτι θελει εκανε ακομα και χωρις χερι) και επιβιωσε σχεδον μονος του.
Renji 9/10 cool τυπος , Zabimaru rulez , αλλα ο βλακας ο Kubo τον κανει να χανει συνεχως -.-
Hitsugaya 9/10 he owns (αν και ειναι οσο το ποδι μου :Ρ)
Hollow Ichigo 9,4/10 να ενας bad ass τυπος που τρελανε τον Ichigo....
Orihime 0,11/10 πραγματικα failest character ever , με μια ατακα σε ολο το ανιμε Kurosaki-kun ευχομαι να την πανε μ@μΩνdας ο Tousen o Aizen κι ο Gin μαζι. Δεν την αντεχω δε με νοιαζει που χει γιγαντια μπαλονια. PLEASE KILL HER! :burningbe3:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#53 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 22 July 2010 - 17:16

1)Unohana ... εξυπναδα + τρομοκρατια +Healing power αυτα που φτανουν για να της δωσω 10/10
2)urahara.... cool τυπος που ξερει ποτε να δωσει μαχη και οταν δωσει απλα τα σπαει 9/10
3) byakuya ...απλα ξεχωριστος απο ολους με στυλ .. 15/10!
Simply addicted to japan...

Posted Image

#54 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 22 July 2010 - 21:34

Byakuya 10/10
Matsumoto 10/10
Omaeda -5/10
Orihime 1/10...nothing
Rukia 6/10
Soi Fon 8/10
Yoruichi 10/10
Ichigo 8/10
Chad 5/10
Urahara 9/10
Ishida 7/10
Ukitake 8/10
Renji 7/10
Posted Image

#55 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 13 August 2010 - 08:50

Χμμ... Let's see...!

1.) Kuchiki Rukia: Αγαπημένος χαρακτήρας! Δυστυχώς μετά το Soul Academy arc δεν πολυχρησιμοποιείται, αλλά μπήκε πολύ δυναμικά στην αρχή...! Την πάω!!! 10+/10

2.) Kurosaki Ichigo: Απ' τις λίγες φορές που ο πρωταγωνιστής ενός anime μου αρέσει τόσο. 10/10

3.) Hitsugaya Toushiro: Ο αγαπημένος μου Captain, φοβερός χαρακτήρας και απίθανος σχεδιαστικά, με Bankai που τα σπάει, και την φωνή του Edward Elric... Φοβερός! 10/10

4.) Urahara Kitsuke: Μου αρέσει το στυλ του, η φωνή του, είναι σίγουρα πολύ δυνατός και ανυπομονώ να δούμε περισσότερα γι' αυτόν... 10/10

5.) Yorouchi: Απ' τους αγαπημένους μου γυναικείους χαρακτήρες σε anime, δυνατή και δεν φοβάται κανέναν. Με εκνευρίζει βέβαια λιγάκι στην μορφή γάτας, αλλά επανορθώνει όταν προκαλεί τον Ichigo. :hihi2: 9/10

6.) Abarai Renji: Δεν ξέρω αν είναι ο χαρακτήρας του ή ο σχεδιασμός του, πάντως αυτός ο ήρωας με τραβάει, παρά το άθλιο Bankai του. 8/10

7.) Ulquiorra: Άκουγα και άκουγα για Grimmjow, αλλά τελικά αυτός ο Espada κατάφερε να με πωρώσει περισσότερο απ' τον υπερτιμημένο γαλαζομάλλη Espada. 8/10

8.) Uryu Ishida: Αρχικά παρουσιάστηκε πολύ δυνατός + άξιος αντίπαλος του Ichigo, αλλά στην πορεία πέφτει... Παρ' όλα αυτά, όπως λεν και στο χωριό μου "η αρχική εντύπωση μετράει", και γι' αυτό τον ανταμείβω μ' ένα 7/10

9.) Kurosaki Ishiin: Ξεκαρδιστικός στον ρόλο του πατέρα και επιβλητικός στον ρόλο του Death God. 6/10

10.) Chad και Orihime θα πάρουν ένα αξιοπρεπές 1/10.

Εκτός συμμετοχής, Kon (over 9000/10, έχει γέλιο ο τυπάς) και Hollow Ichigo (???/10).
Posted Image

#56 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 13 August 2010 - 10:16

Vizards μηδενος εξαιρουμενου παιρνουνε 10/10 απλα και μονο για την μαχη με τους Espada. Η εφευρετικοτητα τους καθως και οι διαλογοι ητανε απλα φοβεροι.

Τωρα ας μην πω τα ιδια με τα υπολοιπα παιδια θεωρω οτι παντα ενας πρωταγωνιστης με τον εκαστωσε "archenemy" του καθε arc ειναι οι κορυφαιοι

Απο τους αλλους χαρακτηρες Unohana Retsu ftw (αμα ανοιξει το Bankai θα διαλυθει το συμπαν) Captain Commander (εκεινο το Twin Bone Fist που εσκασε στον Wonderweiss ητανε απλα pure violence !!! ) . Και απο τους κακους (ετσι για να μην τους ξεχναμε) αξιζει ο Gin με τον Grimmjow και τον Barragan. Τωρα ο Stark στον ρολο του μοναχικου καβαλαρη και η Halibel που ηταν τοσο πολυ σοβαρη δεν με συγκινησανε και τοσο πολυ :/

Αυτα για τωρα ! :)
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#57 Lady_Vamp

Lady_Vamp

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 08 September 2010 - 16:14

1. Hatsugaya. 10/10. Αγαπημένος μου χαρακτήρας. Έχει αυτό το σοβαρο. w00t :love:
2. Zaraki. 10/10 Είναι τυπάς. Και ειδικά ο συνδυασμός με την Yachiru ειναι so fuckin' cute. :kawaii:
3. Urahara. 10/10 Τι να πω; Απλά θεος.
4. Orihime. -10/10 Την αντιπαθώ. Όλο πρέπει να πολεμήσω να μην φοβάμαι και στο τέλος nada. -.-'

#58 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 08 September 2010 - 21:10

Λοιπον εχουμε και λεμε.

Ichigo kurosaki 10/10 τι πρωταγωνιστης θα ητανε αν δεν ειχε 10/10

Zaraki Kenpachi 10/10 κατα την γνωμη μου ο δυνατοτερος στη Soul Society

Hitsugaya Toshiro 9.5/10 για το ωραιο μαλλι και το τελειο Bankai

Stark Koyote 9/10 ο πιο κουλ τυπος σε ολο το Bleach

Halibel Tia 9/10 εχει προσοντα η κοπελα

Aizen Sosuke 9/10 ο πιο εξυπνος,δυνατος,πανουργος και γενικα ο πιο τιτανομεγηστος σε ολο το Bleach

Urahara 8.5/10 πολυ manga(s) και κουλ τυπος

Hinamori Momo 0/10 ο πιο σπαστικος χαρακτηρας σε anime ολο κλαιει και γκρινιαζει

ΑΥΤΑ.....:canthelp:
Posted Image-I am Justice-

#59 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 16 September 2010 - 00:20

10/10KuchikiByakuya..honor code, εντελως cool με υπεροπτικο υφος σε σημειο να σου σπαει τα νευρα, αν και μερικες φορες pozer (αλλα το αξιζει) κ ενα απο τα ομορφοτερα bankai(imo)
10/10 hollow ιchi εντελως dark κ δεν νιωθει.
10/10 zaraki γιατι σκοτωνει χωρις καν shikai και μην ξεχναμε το Moto:Bankai is for the weak:)
...κατω απο την βαση βαζω στην inoue orihime γιατι μου σπαει τα νευρα η μυγιαγκιχτη συναισθηματικη "πριγκιπισσα" που εβαλε σε μπελαδες τους παντες...

Edited by KuchikiByakuya, 17 September 2010 - 12:39.

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#60 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 17 September 2010 - 12:17

Ulquiorra: Μπορει πολλοι να μην τον εχουν σε μεγαλη υποληψη, ομως πιστευω πως ηταν απο τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες, μιας και εδινε στον θεατη να καταλαβει τον νιχιλισμο που τον διακατειχε, ο οποιος ηταν πιστευω και η πηγη της μεγαλης δυναμης του.Ειδικα στο τελος της μαχης με τον Ichigo, εκει που εξαφανιζοταν, οταν επιτελους καταλαβε πως οντως καποια πραγματα εχουν αξια, με εκανε να αλλαξω και εγω γνωμη για καποιες δικες μου αποψεις που ταυτιζονταν με τις δικες του. 9.5/10
Grimmjow: Αερατος τυπας, λιγακι κωλοπαιδο και ξεροκεφαλος, παντα κοντρα στο κατεστημενο του Aizen..Ενδιαφερον χαρακτηρας λογω του οτι ποτε σχεδον δεν εκανε αυτο που διεταζε o Aizen..Θα ηθελα να τον δω σε λιγα επισοδεια ακομα στο ανιμε. 8.5/10
Hollow Ichigo: Πολυ διαφορετικος απο οποιονδηποτε αλλο χαρακτηρα, δυνατος σε σημειο αηδιας, και σωστος οσων αφορα καποιες συμβουλες που εδινε παντα στον ανικανο Ichigo.Σε κανε να ταυτιζεσαι μαζι του!! 8.5/10
Nnnoitora: Δωσε στον κοσμο τρελα και θεαμα!!Πατα τους ολους κατω!! 8/10
Urahara: Μπορει ο τυπος να δειχνει κατεστραμενος, με 0 λογικη οταν μιλαει, αλλα πραγματικα περαν του οτι ειναι αξιαγαπητος ο,τι χαζομαρα κι αν κανει, ειναι απο τους πιο εξυπνους και δυνατους μεσα στο ανιμε. 8/10
Stark: Ισως μ'αρεσει επειδη μου θυμιζει εμενα...αυτη η βαρεμαρα να σηκωθει να κανει οτιδηποτε ειναι ανεκδιηγητη!!Ακομα κι οταν κανει αυτο που κανει, βγαζει ενα στυλ αγγαρειας!Τον παω τρελα! 7.5/10
Szayel Aporro Granz( O τρελος επιστημων):Δε ξερω για σας εγω παντως νομισα πως εβλεπα Mythbusters!Το resurrection του απλα δεν υπηρχε και νταξει οσο να ναι, αν δεν ερχοταν ο Mayuri, δεν υπηρχε μια στο εκατομυριο περιπτωση να τον νικησει κανεις!Cool!7.5/10
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte