Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#136 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 June 2009 - 17:24

Spoiler: 61

#137 GEOgld

GEOgld

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 29 June 2009 - 23:47

Hello guys! Το ανιμέ απλα τα σπαααει!!! but... δεν μπορώ να βρώ subs για το ep 45 :bahhh:... δεν ξέρω τι να κανώ :bahhh:

#138 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2009 - 00:05

Μην απελπίζεσαι :P

Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ

Επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτό το thread για να δεις από που μπορείς να κατεβάζεις τη σειρά :thatsit:

xbJ3b2w.jpeg

#139 GEOgld

GEOgld

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 June 2009 - 00:20

Μην απελπίζεσαι :P

Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ

Επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτό το thread για να δεις από που μπορείς να κατεβάζεις τη σειρά :thatsit:

arigatooooo!!!! sankiu sankiu sankiu!!!
:)

#140 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 June 2009 - 12:28

Hello guys! Το ανιμέ απλα τα σπαααει!!! but... δεν μπορώ να βρώ subs για το ep 45 :bahhh:... δεν ξέρω τι να κανώ :bahhh:

mmmm? oh hai look what i got bookmarked Rumbel Gintama DDL

απο 107+ μπορεις να τα βρεις και στo channel μας.

#141 GEOgld

GEOgld

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 June 2009 - 20:00

okey bro ty!

#142 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 July 2009 - 22:17

Μόλις είδα ότι το crunchyroll έχει φτάσει στο 110 στην μετάφραση. Η Rumbel σήμερα έβγαλε το 117. Οπότε με βλέπω μετά το τέλος αυτού του arc , να πηγαίνω crunchy/horriblesubs. Μέχρι να το βγάλουν το 118 θα τους έχουν περάσει. Οπότε rumbel μάλλον θα ξανάδω στην επανάληψη.

Ερώτηση. Όσοι παρακολουθείτε την καινούργια σεζόν(150+)τι λέει; Είναι τελικά filler όπως υποθέταμε πριν κάτι μήνες; Αν ναι, το πάνε καλά όπως στα λίγα που είχαν κάνει παλιά;

Posted Image

Posted Image

#143 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 July 2009 - 03:48

Μόλις είδα ότι το crunchyroll έχει φτάσει στο 110 στην μετάφραση. Η Rumbel σήμερα έβγαλε το 117. Οπότε με βλέπω μετά το τέλος αυτού του arc , να πηγαίνω crunchy/horriblesubs. Μέχρι να το βγάλουν το 118 θα τους έχουν περάσει. Οπότε rumbel μάλλον θα ξανάδω στην επανάληψη.

Ερώτηση. Όσοι παρακολουθείτε την καινούργια σεζόν(150+)τι λέει; Είναι τελικά filler όπως υποθέταμε πριν κάτι μήνες; Αν ναι, το πάνε καλά όπως στα λίγα που είχαν κάνει παλιά;

στο 150 και μετα ειναι κορυφη με ενα φοβερο arc και εναν τυπο που σιγουρα θα το λατρεψετε:riiight:

#144 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 22 July 2009 - 21:51

Δεν ξέρω γιατί αλλά δε μου πολυάρεσε. Είχε την πλάκα του αλλά η έλλειψη σεναρίου με έκανε να το σταματήσω προσωρινά.

#145 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 July 2009 - 22:32

Μωρέ σενάριο έχει, αλλά δεν φαίνεται.:congrats:
Προφανώς σε κούρασαν οι αυτοτελείς ιστορίες, αν και σε άλλους το ότι είναι αυτοτελείς θεωρείται θετικό. Από αυτό που λες λοιπόν, μάλλον δεν το προχώρησες πολύ, γιατί έχει "σενάριο". Υπάρχει δηλαδή μια βαθύτερη υπόθεση αλλά δεν πρόλαβες να την δεις. Προσωπικά μ' αρέσουν και τα δύο στο Gintama. Και ότι υπάρχει κάτι στο background που το μαθαίνουμε κομμάτι κομμάτι, σιγά σιγά και ότι έχει αυτοτελείς ιστορίες που σε ανανεώνουν ανάλογα με την περίπτωση.
Α και btw εγώ είχα κάνει μια δίμηνη παύση γύρω στο 30 και όταν το ξανάρχισα δεν μπορούσα να σταματήσω.:awww:

Posted Image

Posted Image

#146 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 July 2009 - 23:33

Δεν ξέρω γιατί αλλά δε μου πολυάρεσε. Είχε την πλάκα του αλλά η έλλειψη σεναρίου με έκανε να το σταματήσω προσωρινά.

κιεγω στην αρχη το ειχα κανει drop αλλα μετα με επεισε η nighteyes να του δωσω αλλη μια ευκαιρια και ειναι απο τα γαπημενα μ, ειναι epic. :ureshii:
Μη κανεις το ιδιο λαθος μεμενα:yellowcard:
Μολις δεις nighteyes οτι καποιος dropparei το gintama με τη μια να τον βαλεις στο σωστο δρομο:oo:
Spoiler:

#147 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 July 2009 - 23:55

Μολις δεις nighteyes οτι καποιος dropparei το gintama με τη μια να τον βαλεις στο σωστο δρομο:oo:

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο που θα δει Gintama, και δεν θα του αρέσει λατρέψει, γι αυτό το συζητάω με το που πάει κάποιος να το dropάρει. Γενικά λέω, να μην το κρίνουν αν δεν έχουν δει τα πρώτα 60 επεισόδια.

Το Gintama δεν είναι απλά μια σάτιρα/κωμωδία. Περιπλέκει πολλά είδη στην πορεία(δεν φαίνεται αυτό στην αρχή) και με τέτοιο τρόπο που αναπόφευκτα θα αρέσει. Η σκηνοθεσία, το σενάριο(ατάκες), οι χαρακτήρες(είναι όλοι άπαιχτοι:awww:)δένουν απόλυτα με την υπερβολή και το κιτς. Εκεί που σε άλλη περίπτωση θα είχαμε μια πατάτα, εδώ διατηρείται μια ισορροπία που δεν νομίζω ότι είναι τυχαία, αλλά επίτευγμα των παραγόντων της σειράς.:drink:

Posted Image

Posted Image

#148 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 23 July 2009 - 02:14

το gintama οντως μεχρι πριν αρχισει το benizakura arc ειναι οτι ναναι σεναριακα.
μετα απο αυτο το arc ομως, που αρχιζει και ξετυλιγεται σιγα σιγα το πραγματικο σεναριο του gintama, η σειρα αποδεικνυει ποσο καλα μπορει να το παιξει και σοβαρη οταν το θελει.
τοτε καταλαβαινεις οτι η μαγεια της σειρας ειναι οτι μπορει να παιξει σε οποιο "ταμπλο" θελει (κωμωδια-δραμα) χωρις να χανει στο ελαχιστο την ποιοτητα και την ταυτοτητα της.

#149 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 12 August 2009 - 10:22

Youtube Video

Gintama Jump Festa 2005 & 2008 Release date 30 Σεπτεμβρίου. :riiight:

LfNX0dh.png

#150 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 26 August 2009 - 00:29

τις τελευταίες μέρες παρατήρησα μια έξαρση στα γκρουπ που ανέλαβαν το Gintama. Παράξενο μου φάνηκε πολύ, καμιά ιδέα κανεις για το τι παίχτηκε?