Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#151 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 September 2009 - 21:38

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AkaQPY7SJB4[/YOUTUBE]

Gintama Jump Festa 2005 & 2008 Release date 30 Σεπτεμβρίου. :riiight:

Γιατί όμως το 2008 OVA να είναι μόνο 10 λεπτά; Και ουσιαστικά θα είναι το extended trailer μιας ταινίας που δεν θα δούμε ποτέ... Damn you, Sunrise, don't play with my feelings. :if:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#152 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 September 2009 - 19:01

ep81 arc kyubei is gone! πολυ γελιο αλλα η προηγουμενη ηταν σε αλλο lvl (ιδιαιτερα το τελος ^^)

Spoiler: kyubei arc

#153 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 05 September 2009 - 20:18

Spoiler: kyubei arc

Spoiler:

#154 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 September 2009 - 21:23

Spoiler:

Αυτη η καψουρα που εχει με την σαδιστρια ειναι ενα απο τα στοιχεια που τον κανουν τοσο συμπαθητικο :lovulovu:
Gorilla-san FTW!

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#155 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 September 2009 - 00:29

και γτ πρεπει επ 83 beyond godlike .... το γελιο της αρκουδας .... o shogun εδωσε ρεστα!!

#156 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 08 September 2009 - 16:49

Μαλλον οι Ιαπωνες δεν θα εχουν καμια Ιαπωνικη εκδοση της Λουκα και γι' αυτο το λογο το anime συνεχιζει ακαθεκτα την αγρια (αλλα και εξαιρετη) σατιρα.
Παιδια, εχω παρατηρησει κατι σχετικα με το humor της σειρας: οταν βλεπω τους χαρακτηρες να κανουν τις καφριλες τους γελαω μεν, αλλα οχι σε επιπεδο που να με κανει να πεσω απο την καρεκλα. Mετα που τελειωνει το επεισοδιο και φευγω απο το pc σκεφτομενη αυτα που ειδα δεν μπορω να κρατηθω! Τωρα που ξεκινανε και τα σχολεια θα ειναι επικυνδυνο, φαντασου στα καλα καθουμενα να με πιασει κανενα υστερικο γελιο στην ταξη....

Posted Image

#157 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 08 September 2009 - 21:17

Μαλλον οι Ιαπωνες δεν θα εχουν καμια Ιαπωνικη εκδοση της Λουκα και γι' αυτο το λογο το anime συνεχιζει ακαθεκτα την αγρια (αλλα και εξαιρετη) σατιρα.
Παιδια, εχω παρατηρησει κατι σχετικα με το humor της σειρας: οταν βλεπω τους χαρακτηρες να κανουν τις καφριλες τους γελαω μεν, αλλα οχι σε επιπεδο που να με κανει να πεσω απο την καρεκλα. Mετα που τελειωνει το επεισοδιο και φευγω απο το pc σκεφτομενη αυτα που ειδα δεν μπορω να κρατηθω! Τωρα που ξεκινανε και τα σχολεια θα ειναι επικυνδυνο, φαντασου στα καλα καθουμενα να με πιασει κανενα υστερικο γελιο στην ταξη....

Γενικως, κα εγω μετα απο οταν τελειωσει ενα επεισοδιο σκεφτομαι αυτα που εχουν κανει οι χαρακτηρες και δεν σταματαω να γελαω.
Αυτο συμβαινει επειδη δεν μπορεις να κατσεις να σκεφτεις αυτη τηη στιγμη γιατι θα χασεις την επομενη. Την ωρα που σκεφταισε τις καφρηλες που εκαναν οι χαρακτηρες μπορει μια πιο αστεια σκηνη να γινει ή μπορει να ερθει μια πιο αστεια σκηνη και να μην προλαβεις να σκεφτεις την προηγουμενη.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#158 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 September 2009 - 23:02

σε epic σκηνικα (βλεπε επισοδεια 50,100) πεφτω γελωντας απτην καρεκλα κρατωντας την κοιλια μου,κανω pause το σκηνικο, ξαναβλεπω το σκηνικο 2-3 φορες μεχρι να ηρεμησω και συνεχιζω κανονικα το επισοδειο (μεχρι το επομενο σκηνικο).

#159 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 08 September 2009 - 23:56

Καλά, σ΄αυτή την σειρά συνέχεια pause κάνω. Πέρα από τα αστεία έχει και ένα σωρό λογοπαίγνια και επεξηγήσεις που δύσκολα τα πιάνω με την πρώτη. Πάντως όντως αυτό που λέτε το έχω πάθει, να πιάνω τον εαυτό μου να χασκογελάει ή να έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο σε άσχετες στιγμές. Ευτυχώς συνήθως είμαι μόνη μου(όπως στην τουαλέτα που η σειρά μου έχει δημιουργήσει ένα επιπλέον άγχος για το χαρτί.:hahaha: Θέλοντας και μη στο Gintama πάει το μυαλό μου.:congrats:).

Posted Image

Posted Image

#160 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 September 2009 - 10:38

Αυτο που λες στεκει αρκετα jorg, οποτε δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα.

Επισης θα συμφωνησω και με την nighteyes. κανω της κακομοιρας τα pause οταν οι χαρακτηρες μιλανε γρηγορα η οταν το fansub βαζει τις επεξηγησεις. Παντως αξιζει τον κοπο:ureshii:, τετοια θεικα anime βγαινουν μια φορα στα 10 χρονια.

Posted Image

#161 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 09 September 2009 - 10:53

Καλά, σ΄αυτή την σειρά συνέχεια pause κάνω. Πέρα από τα αστεία έχει και ένα σωρό λογοπαίγνια και επεξηγήσεις που δύσκολα τα πιάνω με την πρώτη. Πάντως όντως αυτό που λέτε το έχω πάθει, να πιάνω τον εαυτό μου να χασκογελάει ή να έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο σε άσχετες στιγμές. Ευτυχώς συνήθως είμαι μόνη μου(όπως στην τουαλέτα που η σειρά μου έχει δημιουργήσει ένα επιπλέον άγχος για το χαρτί.:hahaha: Θέλοντας και μη στο Gintama πάει το μυαλό μου.:congrats:).

Έχει γίνει το καθημερινό μου πρόβλημα αυτό...Οτιδήποτε συμβαίνει το συνδυάζω αμέσως με Gintama, αρχίζω να σιγοτραγουδάω και Donten και πάει έδεσε το γλυκό...

#162 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 25 September 2009 - 02:23

Καλα πως μου ξεφυγε τοσο καιρο αυτη η σειρα? Μιλαμε για πολυ γελιο. Τρελα σκηνικα. Επεισοδιο 50 απο τα καλυτερα μεχρι τωρα με πολλες αναφορες. Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να σταματας για να διαβαζεις τα cultural notes. Οκιτα, Κοντο απιστευτοι χαρακτηρες.
Και φυσικα Madao ο αγαπημενος μου.

Madao, Road of Gintama
Πολυ ωραια μελωδια...

#163 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 01 October 2009 - 15:31

I come bearing gifts.

OP8 Light Infection by Prague

Youtube Video

Gintama Jump Festa 2008 RAW

Youtube Video

DVD rips... hurry up please

LfNX0dh.png

#164 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 01 October 2009 - 18:01

Σοβαρά τώρα, περάσανε 26 μέρες από το τελευταίο επεισόδιο των Rumbel, δε βλέπω φως στον ορίζοντα. Αξίζουνε οι HorribleSubs η τόσο χάλια πια?

#165 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 October 2009 - 18:18

Eίναι όντως horrible, κυρίως λόγω της έλλειψης εξηγήσεων. Αλήθεια, είναι αυτοί οι υπότιτλοι από το crunchy ή λείπει τίποτα; Γιατί ολίγον πατατα για επίσημη δουλειά.

Κατέβασα που λετε τα επόμενα από αυτούς (και από τους AL-TTZ αν και ακόμα δεν έχω φτάσει να δω τι κάνανε αυτοί. Ποιοι είναι btw; ) και τελικά δεν ξέρω αν έκανα καλά. Απ' όσα είδα, δεν εξηγούν σχεδόν τίποτα και φαίνεται πως χάνονται πολλά αστεία. Θα τα ξαναδώ βέβαια όταν θα βγουν από Rumbel...

Posted Image

Posted Image