Τώρα σε οτι αφορά την στολή , τα πατρον για τον μανδύα μου τα έκοψε μια φίλη μου που ασχολείται απο μικρή με την μοδιστική, τα μανίκια και τον γιακα τα στάμπαρα σε ενα μαγαζί στο αιγάλεω σύμφωνα με τα σχέδια που έχεισ ανεβάσει! το σπαθι το εφτιαξα με τον πατέρα μου που ήξερε πολλα πάνω στα ξύλα. εχουμε πολλα εργαλεία στο γκαραζ μας (μεχρι και κορδελα Ο.Ο

Επειδή όμωσ η στολή είναι απο φόδρα δεν διακινδύνευσα να στηρίξω το σπαθί πανω της. ετσι εκανα 2 τρύπες κατω απο τον γιακα με απόσταση 8 εκατοστα μεταξύ τους και απο εκει περασα 2 υμάντες που θα δημιουργούσαν την θηλιά όπου θα έμπαινε το σπαθι. αυτοί οι υμάντες έδεναν στουσ ώμους μου για να πετύχω την μέγιστη στήριξη...
Τελοσ τον σταυρό τον εφτιαξα με ξύλο και οχι με πυλό γιατι το θεώρησα πιο ευκολο δεδομενου οτι εχαμε πολλων ειδών πριόνια... πρώτα εφτιαξα το ξιφίδιο και μετα κολλησα δύο καταλληλα κομματια μεραξύ τους για να σχηματήσω την θήκη. (αυτο είχε και ενα αρνητηκο γιατι για να στερεώσω την θήκη πανω στο σπαθί επρεπε να την σφινώσω με αποτέλεσμα να χρειαζεται δήναμη για αφαιρέσω την θήκη =P.
δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλεσ ερωτήσεις αλλα αν υπαρχουν παρακαλώ ρωτήστε!