Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#511 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 June 2009 - 19:53

Bah, παρόλο που ήξερα τι θα γίνει και παρόλο που δεν έδωσαν αρκετό χρόνο για να δεθεί το κοινό με
Spoiler:

Btw, που λέτε ότι τώρα άρχισε να φαίνεται το main mango plot.
Είχε το 10 σεναριακά καμία διαφορά με την πρώτη σίζον;
Δεν το νομίζω.

HnH5aB0.jpg

#512 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 09 June 2009 - 00:26

Btw, που λέτε ότι τώρα άρχισε να φαίνεται το main mango plot.
Είχε το 10 σεναριακά καμία διαφορά με την πρώτη σίζον;
Δεν το νομίζω.

Κι όμως είχε κάποιες μικροδιαφορές...
Spoiler:

Από το επόμενο μπαίνει σε καθαρά manga έδαφος! :)

Posted Image

#513 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 09 June 2009 - 02:15

Κι όμως είχε κάποιες μικροδιαφορές...

Spoiler:

Από το επόμενο μπαίνει σε καθαρά manga έδαφος! :)

Όχι αυτό το είχε κάνει η Winry και στο πρώτο αν θυμάμαι καλά. Πάντως τώρα φαίνεται να έχει πιάσει κανονικό ρυθμό η σειρά. Τα τελευταία τρία επεισόδια τα απόλαυσα πολύ. :Blissfull:

Spoiler:

Posted Image

#514 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 09 June 2009 - 15:18

Spoiler:

Posted Image

#515 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 June 2009 - 17:47

Spoiler:

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#516 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 09 June 2009 - 20:35

Λοιπον :smokingg:
Ας πω και γω τη γνωμη μου για τις δυο σειρες...
Καθησα και ειδα την παλια μεχρι το σημειο που εχει φτασει η καινουργια. Μεχρι αυτο το σημειο ειναι πολυ καλη και ενδιαφερουσα (αν και εχει fillers διασπαρτα σε αρκετα επς, αλλα οχι βαρετα) και θεωρω οτι ασχετα απο το ποσο μου αρεσε, δικαια θεωρειτε μια πολυ καλη σειρα, οχι ομως απο τις καλυτερες ολων τον εποχων οπως διαβασα. Και αυτο το λεω χωρις πιστευω να ειμαι επηρεασμενος απο οσα εχετε γραψει εδω μεσα (γι'αυτο αλλωστε καθησα να τη δω για να μπορω να κρινω). Και πιστευω πως ο λογος που η καινουργια ξεπερναει την παλια ειναι απλα και μονο λογο της αναπτυξης της ιστοριας. Δηλαδη διαβαζα συνεχεια οτι στην καινουργια το πανε γρηγορα και εχουν παραληψει πραγματα... εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο. Αντιθετα πιστευω οτι η καινουργια με τον γρηγορο αλλα οχι προχειρο ρυθμο (αντε να ξεμπερδευουμε να παμε για σουβλακια) κραταει σε μεγαλυτερο ενδιαφερον τον θεατη δινοντας του ολα οσα χρειαζεται να ξερει, και δεν εχει αφησει κατι στην απ'εξω. Θεωρω οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια σε αυτο τον τομεα. Βεβαια ισως και τα fillers τις παλιας να οφειλονταν σε καθηστερυση του manga (αναφερομα πριν απο το 25 περιπου) ομως το αποτελεσμα ειναι που μετραει. Τωρα δεν θα κατσω να συγκρινω animation, ειναι φυσικο επακολουθω σημερα να ειναι καλυτερο και πιο εντυπωσιακο αλλα και το παλιο πολυ ωραιο...Το ιδιο ισχυει και για την συνεχεια του story στην παλια πειτε το filler, πειτε το alternative ending. Δεν βρησκω νοημα σε αυτη την συγκριση, αν και πιστευω πως η ιστορια του manga θα ειναι καλυτερη στο τελος, γνωμη μου... Ποιος αλλωστε μπορει να γραψει κατι καλυτερο απο την mangaka?:canthelp: Ο χρονος εχει δειξει οτι συνηθως οι αντιστοιχες αποπειρες ειναι κατωτερες του original (πχ DB GT)

#517 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2009 - 21:42

Έχουν παραλείψει πράγματα: Το σκηνικό με το τραίνο και το άλλο με τα ορυχεία δεν είναι στο καινούργιο. Δεν με πείραξε ιδιαίτερα αλλά ακριβώς όπως θα πρεπε να είναι δεν είναι. Τώρα για το άλλο που λες για το ότι είναι πιο ενδιαφέρουσα η 2η επειδή δεν λιμνάζει όπως η πρώτη, δυστυχώς δεν μπορώ να το πω ακόμη. Ως τώρα τα έχω δει/διαβάσει ξανά οπότε δεν μπορώ να πω ενδιαφέρον κάτι που ήδη ξέρω ότι θα γίνει. Σε 2-3 επεισόδια υπολογίζω να μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη. Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μάλλον η 2η είναι πιο ενδιαφέρουσα για όσους τους αρέσει η γρήγορη πλοκή: Είχα βάλει το επεισόδιο με την Lior σε άτομο που είχε δει τα πρώτα επεισόδια της 1ης σειράς πριν από καιρό και το βρήκε πολύ πιο ενδιαφέρον.

Κι εγώ δεν θεωρώ την 1η τόσο καλή όσο λένε. Άσχετα αν δεν με ξετρέλανε(μου άρεσε κυρίως το πρώτο μισό της, το 2ο μου φάνηκε γεμάτο κλισέ) την θεωρώ άνω του μετρίου, σε βαθμολογία κάπου γύρω στο 8.

Posted Image

Posted Image

#518 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 09 June 2009 - 22:09

Spoiler:

Posted Image

#519 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 10 June 2009 - 14:25

Spoiler:

#520 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 June 2009 - 14:35

μολις ξυπνησα απο nap αφου εδωσα μαθημα, sooo ...

Who cares αμαν ρε παιδια το εχετε κανει σαν το μεσογειακο η οπως το λενε πια με το manga / fillers / s1 /s2. Ενταξει να το συζητησουμε να το εξηγησουμε κτλπ αλλα καθε μερικα ποστς παλι τα ιδια, συγκρισεις, αντι συγκρισεις τα ιδια πραματα ξανα και ξανα ειπωμενα ....

ps. σορρυ αν φαινεται εχθρικο προς τα σενα vladx το ποστ αλλα παει στο γενικο κλιμα.

pps. παιζει να δημιουργησα μια νεα λεξη μεσα στο rant.

#521 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 10 June 2009 - 21:05

ps. σορρυ αν φαινεται εχθρικο προς τα σενα vladx το ποστ αλλα παει στο γενικο κλιμα.

ok. Η αληθεια ειναι εχεις δικιο. Τελοσπαντων απλα ειχα την απορια........................

#522 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 11 June 2009 - 20:49

Πραγματικα δεν ξερω πως ηταν η 1 σειρα,αλλα το remake της ειναι κορυφη ,και επιτελους απο το 11 παμε σε manga level(μονο το manga διαβαζα, το ανιμε δεν το ειχα δει και το brotherhood did a great job τελικα)

Posted Image

#523 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 14 June 2009 - 16:52

'Οτι ειχα πει για την παλια το παιρνω πισω...και αλλη φορα δεν προκειται να εκφερω γνωμη χωρις να εχω 100% προσωπικη εμπειρια:nod2:
Καθησα και την ειδα. Μολις τελειωσα την σειρα και ειδα και την ταινια......
Απλα τελειο!
Για μενα μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει και με πολυ ωραιο αν και λυπηρο-γλυκοπικρο τελος...
Spoiler:

Δεν εκανα το ποστ για να συνεχισω την συζητηση για την συγκριση παλιας καινουργιας αλλα για να
διορθωσω αυτα που εχω γραψει σχετικα με την παλια...

Edited by vladx, 14 June 2009 - 17:10.

#524 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 15 June 2009 - 10:25

Άντε και το καινούριο επεισόδιο. Αργήσαν να το βγάλουν. καλό λίγο χαλαρωτικό, είχε και την συγκινιτική στιγμή του, άντε και αρχίζουν τα καλά.
Posted Image

#525 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 June 2009 - 12:10

Άντε και το καινούριο επεισόδιο. Αργήσαν να το βγάλουν. καλό λίγο χαλαρωτικό, είχε και την συγκινιτική στιγμή του, άντε και αρχίζουν τα καλά.

30' αργοτερα απο οτι βγηκε τη προηγουμενη φορα :P
rest +1

'Οτι ειχα πει για την παλια το παιρνω πισω...και αλλη φορα δεν προκειται να εκφερω γνωμη χωρις να εχω 100% προσωπικη εμπειρια:nod2:
Καθησα και την ειδα. Μολις τελειωσα την σειρα και ειδα και την ταινια......
Απλα τελειο!
Για μενα μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει και με πολυ ωραιο αν και λυπηρο-γλυκοπικρο τελος...

Spoiler:

Δεν εκανα το ποστ για να συνεχισω την συζητηση για την συγκριση παλιας καινουργιας αλλα για να
διορθωσω αυτα που εχω γραψει σχετικα με την παλια...

γενικοτερα ειναι καλυτερο να εχεις προσωπικη γνωμη πανω σε ενα θεμα παρα να στηριζεσαι σε γνωμες και λεγομενα αλλων.

ps. μη φοβασαι, δε δαγκωνουμε :D