Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#526 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 15 June 2009 - 13:58

30' αργοτερα απο οτι βγηκε τη προηγουμενη φορα :P
rest +1

γενικοτερα ειναι καλυτερο να εχεις προσωπικη γνωμη πανω σε ενα θεμα παρα να στηριζεσαι σε γνωμες και λεγομενα αλλων.

ps. μη φοβασαι, δε δαγκωνουμε :D

Δεν εκανα το ποστ απο φοβο. Απλα ενιωσα οτι αυτα που εγραψα, (μεχρι τοτε ειχα δει την παλια ως εκει που ειχε φταση η καινουργια, δηλαδη στο επ 25) ηταν αδικα, γιατι οπως μου απεδειξε η σειρα ηταν πολυ ανωτερη απ´αυτο που περιμενα να δω. Μαλλον γιατι μεχρι τη μεση ακολουθει το μανγκα και μετα δικο της μονοπατι, ετσι εχει καποια κενα μεχρι να βρει το δρομο της...
Απο ενα σημειο και μετα που μπαινει για τα καλα στο ζουμι της υποθεσης ειναι πολυ ωραια. Και πολυ προτοτυπη η ολη ιδεα απο τ σκηνοθετη...
Spoiler:

Και για να κλεισω η ταινια που σηματοδοτει και το τελος της ιστοριας ειναι κατα τη γνωμη ειναι ολα τα λεφτα με πολυ ωραιο τελος...
Αυτα ειχα να πω και θα προσπαθησω να μην ξαναβγω off topic
:byejg9:

#527 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 June 2009 - 15:17

.....Και για να κλεισω η ταινια που σηματοδοτει και το τελος της ιστοριας ειναι κατα τη γνωμη ειναι ολα τα λεφτα με πολυ ωραιο τελος...
Αυτα ειχα να πω και θα προσπαθησω να μην ξαναβγω off topic
:byejg9:

αν θυμαμαι σωστα η ταινια, ειναι alternative ending.

#528 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 June 2009 - 15:36

η ταινια ειναι απλα επικη....αυτο το ανιμε-μανγκα ειναι ολα τα λεφτα....
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#529 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 15 June 2009 - 16:14

αν θυμαμαι σωστα η ταινια, ειναι alternative ending.

Γενικα ως alternative story θα μπορουσε κανεις να δεχτει ολη την σειρα αφου δεν ακολουθει το μανγκα απο ενα σημειο και μετα. Τωρα σε οτι αφορα την ταινια, ειναι απλα το τελος της παλιας σειρας, και οχι το alternative ending της (της παλιας εννοω). Απλα η σειρα τελειωνει λιγο φλου και η τανια την συμπληρωνει με το οριστικο τελος. Ομως το ωραιο ειναι οτι ενω η σειρα ειναι πολυ ωραια και περιμενα οτι η ταινια θα ειχε γινει για να γινει, στην πραγματικοτητα ειναι ακομη καλυτερη. Αριστη! Και με πολυ ωραιο σεναριο... Πολυ προτοτυπο. Αξιζει πραγματικα.

#530 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 June 2009 - 19:39

Γενικα ως alternative story θα μπορουσε κανεις να δεχτει ολη την σειρα αφου δεν ακολουθει το μανγκα απο ενα σημειο και μετα. .....

αυτο δε το σχολιαζω γτ θα γυρισουμε παλι πισω στα αλλα.

.....Τωρα σε οτι αφορα την ταινια, ειναι απλα το τελος της παλιας σειρας, και οχι το alternative ending της (της παλιας εννοω). Απλα η σειρα τελειωνει λιγο φλου και η τανια την συμπληρωνει με το οριστικο τελος. Ομως το ωραιο ειναι οτι ενω η σειρα ειναι πολυ ωραια και περιμενα οτι η ταινια θα ειχε γινει για να γινει, στην πραγματικοτητα ειναι ακομη καλυτερη. Αριστη! Και με πολυ ωραιο σεναριο... Πολυ προτοτυπο. Αξιζει πραγματικα.

εμενα δε μου αρεσε τοσο η ταινια σεναριακα, μου εβγαλε πολυ αναγκη για happy end, καθως και πολλα στοιχεια που δε ταιριαζαν στην ατμοσφαιρα του fma, για αυτο οπως και αρκετοι αλλοι δε τη θεωρουν sequel αλλα alternative happy (crappy) ending. Tωρα αν δε σε ενοχλησαν εκεινα τα σημεια ( δε προκειται να τα αναφερω, ειχαν υποθει τοτε πολλες φορες και τωρα πια δεν εχει νοημα ) και σου αρεσε γενικα ως ταινια, μπορεις καλιστα να τη θεωρησεις ως sequel (και το studio ως direct sequel την εβγαλε). Δυστυχως λογο του επιπεδου της εγω τη βλεπω σαν 'special' κατι.

#531 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 15 June 2009 - 20:05

αυτο δε το σχολιαζω γτ θα γυρισουμε παλι πισω στα αλλα.

:hahaha:

εμενα δε μου αρεσε τοσο η ταινια σεναριακα, μου εβγαλε πολυ αναγκη για happy end, καθως και πολλα στοιχεια που δε ταιριαζαν στην ατμοσφαιρα του fma, για αυτο οπως και αρκετοι αλλοι δε τη θεωρουν sequel αλλα alternative happy (crappy) ending. Tωρα αν δε σε ενοχλησαν εκεινα τα σημεια ( δε προκειται να τα αναφερω, ειχαν υποθει τοτε πολλες φορες και τωρα πια δεν εχει νοημα ) και σου αρεσε γενικα ως ταινια, μπορεις καλιστα να τη θεωρησεις ως sequel (και το studio ως direct sequel την εβγαλε). Δυστυχως λογο του επιπεδου της εγω τη βλεπω σαν 'special' κατι.

Κοιτα απο τη στιγμη που ακολουθει την σειρα (ξεκιναει 2-3 χρονια μετα απο τα γεγονοτα στο τελος της σειρας) και συνεχιζει αλλα και ολοκληρωνει την ιστορια ειναι sequel, ετσι δεν ειναι?

#532 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 June 2009 - 22:17

Episode 11...
Ένα ωραίο επισόδειο που βασικά βοήθησε τον έντ να κάνει κάποια βηματάκια.Πολύ ωραία σκηνή ήταν αυτή με το μωράκι και όταν τα αδέρφια αφουγκράστηκαν το μωρό μέσα από την κοιλία της μητέρας....
Και μία σχέτικα κλασσική ατάκα"Δεν πιστεύω δτον θέο ,αλλά αν υπάρχει ας κάνει κάτι".Η ανάγκη του ανθρώπου να πιστεύει κάπου ,εμφανίζεται εδώ,στην περίπτωση της γέννας.
Ωραίο επισόδειακι...keep it up :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#533 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 15 June 2009 - 22:36

Βασικα μεχρι και στο επομενο επισοδειο βρισκομαστε ακομα σε αντιστοιχια με την παλια και λογικα απο το μεθεπομενο θα αρχισει να ξεφευγει για τα καλα...
Μαλιστα το ονομα του επομενου "All is one, One is all" ειναι ακριβως το ιδιο με το αντιστοιχο της παλιας. Και απ'οτι ειδα στην προεπισκοπιση του επομενου και θεματολογικα βρισκεται στο ιδιο πλαισιο. Βεβαια το 11, το σημερινο δηλαδη, ειναι διαφορετικο.

Τωρα σχετικα με το 11 δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε. Οχι γιατι δεν ειχε δραση αλλα γιατι δεν εδειξε κατι αξιοσημειωτο. Βεβαια ισως οσα διαδραματιστηκαν, να παιζουν ρολο στη συνεχεια της ιστοριας... Δεν ξερω...

#534 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 16 June 2009 - 10:32

Το 11 ηταν καλο...αλλα οι αντιδρασεις τους δεν ηταν καπως υπερβολικες?

Το επομενο επισοδειο παντως προβλεπεται....επικο! :P
Posted Image

#535 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 16 June 2009 - 12:09

Πολλά κομμένα πραγματάκια στο τελευταίο επισόδειο.Κρίμα και είχαν πλάκα.
Το επισόδειο και πάλι τα εσπάγε

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#536 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 16 June 2009 - 13:54

Don't Forget
3 Oct 11

Και στη πρώτη σειρά, και στο μανγκα τώρα και στο επεισόδιο, με τρελαίνει αυτή η σκηνή. Είναι από τις καλύτερες της σειράς, δε ξέρω γιατί έχω φάει τέτοιο κόλλημα, πάντα βουρκώνω. Όλο το δράμα της σειράς είναι αυτή η ημερομηνία κατ εμέ.

Πολύ καλό επεισόδιο, η ανθρώπινη ζωή το μεγαλύτερο θαύμα απ όλα. Δε περιμέναμε το FMA να το μάθουμε αλλά μας το υπενθύμισε με όμορφο τρόπο

Τον Ed τον λατεύω, είναι μακράν ο καλύτερος Anime Char από όλες τις σειρές που έχω δει.

#537 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 16 June 2009 - 19:13

...και απο 'δω και στο εξης, η Winry αρχιζει τη δουλεια στο μαγαζι του κυριου (?) Garfiel. :hahaha:

#538 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 June 2009 - 19:45

...και απο 'δω και στο εξης, η Winry αρχιζει τη δουλεια στο μαγαζι του κυριου (?) Garfiel.

Spoiler: manga spoil

#539 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 June 2009 - 22:46

Πολυ καλο επ τουλαχιστον εμενα μου αρεσε η μεταφορα απο το manga παρολο που ηταν γρηγορο γιατι το συγκεκριμενο κεφαλαιο ηταν καπως βαρετο δεν παρουσιαζε τιποτα το σπουδαιο(πολλα περιτα πραγματα και λιγη ουσια)και γι'αυτο ειχα μια αποροια να δω πως θα το μεταφερουν οποτε νομιζω εκαναν καλη δουλεια δειχνοντας τα σημαντικοτερα κομματια του.
Επειδη τωρα διαβαζω το manga βλεπω οτι θελουν ακομα δουλεια για να ξεφυγουν τελειως απο την πρωτη σειρα νομιζω καπου στο 30 κεφαλαιο αλλαζει τελειως κατευθηνση τα υπολοιπα πανω κατω ειναι περιπου ιδια με ενα δυο σημαντικες μικροδιαφορες οπως το επομενο που ειναι σχεδον ιδιο manga/ανιμε εκτος μια σημαντικη διαφορα.

#540 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 June 2009 - 23:37

Πολυ καλο επ τουλαχιστον εμενα μου αρεσε η μεταφορα απο το manga παρολο που ηταν γρηγορο γιατι το συγκεκριμενο κεφαλαιο ηταν καπως βαρετο δεν παρουσιαζε τιποτα το σπουδαιο(πολλα περιτα πραγματα και λιγη ουσια)και γι'αυτο ειχα μια αποροια να δω πως θα το μεταφερουν οποτε νομιζω εκαναν καλη δουλεια δειχνοντας τα σημαντικοτερα κομματια του.
Επειδη τωρα διαβαζω το manga βλεπω οτι θελουν ακομα δουλεια για να ξεφυγουν τελειως απο την πρωτη σειρα νομιζω καπου στο 30 κεφαλαιο αλλαζει τελειως κατευθηνση τα υπολοιπα πανω κατω ειναι περιπου ιδια με ενα δυο σημαντικες μικροδιαφορες οπως το επομενο που ειναι σχεδον ιδιο manga/ανιμε εκτος μια σημαντικη διαφορα.

3-4 επ είναι ακόμα μεχρι την οριστική διαφορα αλλα και πάλι δεν είναι ίδια οπως αναφέρεις, το αντίθετο θα έλεγα οτι δηλαδη απλά έχουν 2-3 ομοιότητες