Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#541 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 17 June 2009 - 01:15

Παιδια εσεις που εχετε διαβασει το μανγκα, η εξελιξη της ιστοριας ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη της παλιας ε? Εννοω οτι απ'οτι εχω καταλαβει απο αυτα που εχετε γραψει πρεπει η ολη ''πραγματικοτητα'' στην παλια σειρα να μην εχει καμια επαφη με το μανγκα.
Ρωταω γιατι εχω διαβασει οτι οσοι ειχαν εμπειρια απο το μανγκα αφου ειδαν το ανιμε εμειναν ετσι:oo:. Ειμαι περιεργος για το τι να περιμενω. Ψηνομαι να κατσω να διαβασω το μανγκα. Δεν εχω διαβασει ποτε και νομιζω ηρθε η ωρα...

Δεν ξερω αλλα αν και την σνομπαρα τη σειρα, κυριος λογω του Ed (ελεγα παλι θα ειναι κανενα χαζο ανιμε που το 10 χρονο δερνει τους παντες αλα chusk norris--εγω φταιω που ειναι ζουμπας:kakaka:-- ουτε ειχα κατσει να διαβασω τπτ στο anidb) τελικα χωρις ακομα να καταλαβω γιατι ακριβως, την εχω συμπαθησει παρα πολυ. Ειχα καιρο να βρω μια σειρα που να μου αρεσει...

#542 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 17 June 2009 - 09:28

3-4 επ είναι ακόμα μεχρι την οριστική διαφορα αλλα και πάλι δεν είναι ίδια οπως αναφέρεις, το αντίθετο θα έλεγα οτι δηλαδη απλά έχουν 2-3 ομοιότητες

Manga spoilers
Spoiler:

#543 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 17 June 2009 - 12:42

Η μουσική ήταν τέτοια γιατί κράταγε το επικό

Don't Forget
3 Oct 11

Είπαμε σημαντικό πράγμα για τα αδέρφια Elric .

#544 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 17 June 2009 - 12:59

Η μουσική ήταν τέτοια γιατί κράταγε το επικό

Don't Forget
3 Oct 11

Είπαμε σημαντικό πράγμα για τα αδέρφια Elric .

Εγω αναφερωμαι στην σκηνη που ED/AL κυνηγουν την Paninya στην αρχη προσπαθωντας να την πιαση και χρησιμοποιοντας αλχημια αυτη η σκηνη οπως και στο manga ηταν κωμικη καθως ολο του ξεφευγει και αυτος εκνευριζεται εκει λοιπον η χρησιμοποιηση του συγκεκριμρνου κομματιου δεν τεργιαζει,η σκηνη που λες εσυ ηταν μια χαρα και απο τις καλυτερες του επ.

#545 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 June 2009 - 00:55

oi oi again πηραμε χρυσο στο speed στο irc (y i know who cares.. )

στο κλασικο επιπεδο, δε νομιζω οτι χρειαζεται να φοβομαστε για 'κακο' επισοδειο.
Spoiler: 12

#546 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 June 2009 - 02:43

oi oi again πηραμε χρυσο στο speed στο irc (y i know who cares.. )

στο κλασικο επιπεδο, δε νομιζω οτι χρειαζεται να φοβομαστε για 'κακο' επισοδειο.

Spoiler: 12

Για να πω την αλήθεια κι εγω οταν το είδα ψιλοξενέωσα αλλα όσο προχώρησε η ιστορία ουτέ ου το πρόσεχα :P

#547 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 22 June 2009 - 12:11

Χμμ... τελικά αν τα βλέπεις πολλά μαζί δε σε ενοχλεί ιδιαίτερα που τρέχουν. Κρίμα που έκοψαν κομμάτια από την εκπαίδευση των μικρών, αλλά κι έτσι όπως το έκαναν είναι πολύ καλό. Για να δούμε τώρα τι θα δούμε. :tensai:

15fkk04.jpg

#548 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 22 June 2009 - 14:00

Και ήταν και ψιλό αστείο αυτό το κομμάτι...
Αλήθεια,είναι ιδέα μου ή αλλάξαν την φωνή της Izumi?

#549 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 June 2009 - 14:19

12
Spoiler:

Posted Image

#550 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 22 June 2009 - 16:18

Καλο επ 12 αλλα το οτι κοψανε αρκετα πραγματα απο το manga με ψιλοενοχλησε
Spoiler:

#551 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 June 2009 - 19:04

Λοιπόν
12
Spoiler:

:Blissfull:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#552 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 June 2009 - 20:29

Είδα το 11 και το 12 μαζί. Μου άρεσαν, αν και ειδικά στο 2ο πάλι τρέχανε. Γέλασα πολύ και στα δύο. Ποιος είπε ότι δεν ταιριάζουν τα αστεία με τις καρικατούρες στη σειρά; Ήταν πολύ πετυχημένα. Ειδικά οι σκηνές στο 12 που
Spoiler:

Στο επόμενο ξεκινάει μάλλον σιγά σιγά η απόκλιση από την παλιά σειρά.

Posted Image

Posted Image

#553 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 22 June 2009 - 22:36

episode 12
Spoiler:

Posted Image

#554 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 22 June 2009 - 23:26

Το ήθελα διαφορετικά.

Που τους χαστουκίζει και στο καπάκι τους αγκαλιάζει...Πολύ καλύτερο έτσι, δε βρίσκετε?

#555 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 23 June 2009 - 01:36

Ωραιο επισοδειο.
Θα γινω βαρετος και γω αν πω για την Izumi, αλλα ειναι κορυφη.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει πιο ευθυμο χαρακτηρα απο την παλια, και το χιουμορ που στην αρχη δεν ταιριαζε και τοσο τωρα εχει βελτιωθει παρα πολυ
(ειδιακα οταν η Izumi εφτυνε αιμα στα ξαφνικα:kakaka:)
Παντως στην αρχη του επισοδειου ξενερωσα λιγο με τον γρηγορο ρυθμο αλλα τελικα τα βολεψανε αρκετα καλα μεσα σε 23 λεπτα... Πιστευω πως για τον χρονο που ειχαν στη διαθση τους τα πηγαν μια χαρα...

Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια για δω και γω την ιστορια του μανγκα που τοσο καιρο διαβαζω οτι ειναι καλυτερη....