Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#376 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:20

Eλάχιστοι όμως είναι αυτοί που διάβασαν το manga πριν το anime, οπότε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν μπορείς να το πεις filler επειδή διαφοροποιήθηκε από το manga.
Καλά τον παραλληλισμό με τα filler του Naruto τον αφήνω ασχολίαστο

#377 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:39

Μα από τη στιγμή που δεν είχε προχωρήσει η σειρά, filler ήταν για να καλυφθεί το κενό.. Και πρόσεξε λίγο τι ακριβώς συγκρινα με το naruto(no offence)

#378 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 17:14

Μα από τη στιγμή που δεν είχε προχωρήσει η σειρά, filler ήταν για να καλυφθεί το κενό..

Να καλυφθεί το κενό για πιο λόγο, αφού τελικά το anime είχε original ending. Δεν ήταν filler με την έννοια ότι αποτελούσαν επεισόδια που δεν προχωρούσαν την πλοκή. Απλά ακολούθησε δική του πορεία το anime διαφορετική από το manga. Σε κάποιους δεν άρεσε αλλά ούτε η ιστορία έμεινε ανολοκλήρωτη ούτε fillers με τον Ed να κυνηγά άσχετους είδαμε ούτε τίποτα. Απλά άλλαξαν το story. Τόσο απλά.
Δε μπορείς να συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα. Τα fillers σε anime όπως Naruto και Bleach δεν προχωρούν την ιστορία, κάτι το οποίο από ότι θυμάμαι δε συνέβη στο πρώτο FMA.

#379 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:11

Δεν ήταν filler με την έννοια ότι αποτελούσαν επεισόδια που δεν προχωρούσαν την πλοκή.

Ήταν όμως με την έννοια του ότι κάναν ξεχωριστό story γιατί δεν είχε προχωρήσει το manga αυτό προσπαθώ να σου πω

αλλά ούτε η ιστορία έμεινε ανολοκλήρωτη

Στην ταινία άφηναν υπονοούμενα για συνέχεια, αλλά δεν έγινε κάτι

ούτε fillers με τον Ed να κυνηγά άσχετους είδαμε

Είδαμε στην αρχή
Spoiler:

Απλά άλλαξαν το story

Προς το χειρότερο σε καποια σημεία

Δε μπορείς να συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα. Τα fillers σε anime όπως Naruto και Bleach δεν προχωρούν την ιστορία, κάτι το οποίο από ότι θυμάμαι δε συνέβη στο πρώτο FMA.

Και επαναλαμβάνω, δες τι ακριβως συγκρινα και για ποιο λογο

#380 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:26

Με την τεχνική έννοια του όρου, κανονικότατα fillers ήταν εκείνα τα επεισόδια. Τα οποία παρεμπιπτόντως μου άρεσαν περισσότερο απ' όλη την υπόλοιπη σειρά :hahaha:. Για την ακρίβεια μόνο τα τελευταία ~13 επεισόδια μπορώ να πω πως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχω ασχοληθεί με τη νέα σειρά. Στο πρώτο FMA δεν με τράβηξε καθόλου η ιστορία του manga, απεναντίας μπορώ να πω πως με αποζημίωσαν μόνο τα τελευταία επεισόδια τα οποία είχαν ήδη ξεφύγει από την κανονική ιστορία. Αν και στο Brotherhood μπορεί όντως να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά από την αρχή, προς το παρόν δεν μπορώ να πω πως καίγομαι.

~Thread renamed

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 11 Μάιος 2009 - 19:38

E5VV38U.jpg

#381 Kabamarusan

Kabamarusan

Starting...

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:54

Με την τεχνική έννοια του όρου, κανονικότατα fillers ήταν εκείνα τα επεισόδια. Τα οποία παρεμπιπτόντως μου άρεσαν περισσότερο απ' όλη την υπόλοιπη σειρά :hahaha:. Για την ακρίβεια μόνο τα τελευταία ~13 επεισόδια μπορώ να πω πως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχω ασχοληθεί με τη νέα σειρά. Στο πρώτο FMA δεν με τράβηξε καθόλου η ιστορία του manga, απεναντίας μπορώ να πω πως με αποζημίωσαν μόνο τα τελευταία επεισόδια τα οποία είχαν ήδη ξεφύγει από την κανονική ιστορία. Αν και στο Brotherhood μπορεί όντως να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά από την αρχή, προς το παρόν δεν μπορώ να πω πως καίγομαι.

~Thread renamed

θα ελεγα πως (αν θυμαμε και καλα) εκει που αλλαζει το ανιμε απο το μανγκα ειναι και εκει που το μανγκα αρχιζει να γινετε και πιο ενδιαφερον, και το μανγκα στην αρχη δεν φενεται τοσο πολυ ιδιαιτερο οσο γινετε μετα

#382 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 20:24

Ελεος σας αρέσει περισσότερο η λαλλη ιστορια παρα αυτη του manga :oo:Just wait fot the change και θα μείνετε έτσι:oo::oo::oo:

MbcN7u5.png

#383 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 23:28

Aπλά να σημειώσω κάτι για τα ''fillers" του πρώτου FMA.

During the development of the anime, Arakawa allowed the anime staff to work independently from her, and requested having a different ending from the one in the manga. She said that she would not like to repeat the same ending in both media, as well as to make the manga longer to work more in the development of the characters. When watching the ending of the anime, she was amazed about how different the homunculi creatures were from the manga and enjoyed how the staff speculated about the origins of the villains.[4]

Δεν έχω διαβάσει το manga ωστέ να κρίνω το κάτα πόσο έκαναν καλά που δεν ακολούθησαν την ιστορία του anime, αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι θα δούμε δύο διαφορετικά τέλη.

Με την τεχνική έννοια του όρου, κανονικότατα fillers ήταν εκείνα τα επεισόδια.

Mε την ένοια ότι δεν υπήρχαν στο manga και ήταν δημιουργία του studio τότε ναι ήταν fillers.

#384 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 13:10

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι πως η Arakawa-sensei αφησε το στουντιο να κανει του κεφαλιου του αφου ειχαν λιγουρα να φτιαξουν anime πριν να τελειωσει η σειρα. Και κατα τη γνωμη μου καλα εκανε, αφου ετσι γλιτωσαμε μια σειρα FMA με ατελειωτα filler μεσα στην πλοκη του manga μεχρι να προχωρησει η σειρα, οπως σε κατι αλλα anime που δε θα αναφερω. Ετσι ειδαμε μια σειρα καλου fanfiction (γιατι μονο ετσι μπορω να την χαρακτηρισω), η Arakawa-sensei ειχε το χρονο να προχωρησει το manga, γελασε κιολας με το ποσο αλλαξε τους χαρακτηρες της το στουντιο (κλασικο φαινομενο στα fanfiction) και οσοι διαβασαμε το manga εχουμε μεινει ετσι :oo: απο την αβυσσο του μυαλου της δημιουργου.

Σε οσους δεν εχουν διαβασει το manga:

Μην ελπιζετε σε κατι καλυτερο οταν προχωρησει η ιστορια. Να αναμενετε κατι καλυτερο. Λιγη υπομονη μονο :tensai:

#385 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 13:59

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι πως η Arakawa-sensei αφησε το στουντιο να κανει του κεφαλιου του αφου ειχαν λιγουρα να φτιαξουν anime πριν να τελειωσει η σειρα. Και κατα τη γνωμη μου καλα εκανε, αφου ετσι γλιτωσαμε μια σειρα FMA με ατελειωτα filler μεσα στην πλοκη του manga μεχρι να προχωρησει η σειρα, οπως σε κατι αλλα anime που δε θα αναφερω. Ετσι ειδαμε μια σειρα καλου fanfiction (γιατι μονο ετσι μπορω να την χαρακτηρισω), η Arakawa-sensei ειχε το χρονο να προχωρησει το manga, γελασε κιολας με το ποσο αλλαξε τους χαρακτηρες της το στουντιο (κλασικο φαινομενο στα fanfiction) και οσοι διαβασαμε το manga εχουμε μεινει ετσι :oo: απο την αβυσσο του μυαλου της δημιουργου.

Σε οσους δεν εχουν διαβασει το manga:

Μην ελπιζετε σε κατι καλυτερο οταν προχωρησει η ιστορια. Να αναμενετε κατι καλυτερο. Λιγη υπομονη μονο :tensai:

+100000 με κάλυψες απόλυτα.Και ξέχασα να αναφερθώ στο επεισόδιο Winry power είταν πάρα πολύ cute :nbleed:Ax ρε Al τι χάνεις!!:kawaii:

MbcN7u5.png

#386 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:24

το είδα και εγώ τώρα το επεισόδιο. κλασικά πολύ καλο. ο armstrong τα σπάει αγρια, είναι απλά θεός >_> ευτυχώς δείχνει να προχωράει γρήγορα η ιστορία so ας ελπίσουμε να μην τελειώσει με 400 eps :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#387 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 23:24

H σκηνή μπροστά από το τάφο και από το καμένο σπίτι ήταν εξαιρετικές.

Τώρα για άλλα που λέτε υπομονή και διαβάστε το ποστ από korkofilaki.

#388 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:36

Ελπιζω να εχεις δικιο korkofilaki γιατι λατρευω αυτη την σειρα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Xristos-san: 13 Μάιος 2009 - 18:33

#389 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:52

Αλλο ενα καλο επ η σειρα εχει βρει πια το ρυθμο της ενω ακομα και γεγονοτα που ειναι ιδια με την πρωτη τα παρουσιαζει με το δικο της στυλ και αυτο ειναι θετικο καθως δεν νιωθεις οτι το χεις ξαναδει.
Παρολο που εμφανιστικε ελαχιστα ο χαρακτηρας της Winry μου αρεσε ιδιαιτερα ισως και πιο πολυ απο την πρωτη.
Οσον αφορα τη συζητηση σχετικα με την πρωτη σειρα για μενα αυτη ηταν ο λογος που ασχοληθηκα και με το μανγκα αλλα περα απο αυτο ακομα κλαι σημερα πιστευω οτι ειναι απο τις καλητερες σειρες που εχω δει και δεν νομιζω πως ειμαι ο μονος αφου σε πολλα σιτε εχει υψηλη βαθμολογια αλλα και πολυ καλες κριτικες κατι που νομιζω δεν ειναι τυχαιο ασχετα με το πως θα εξελιχθη η τωρινη σειρα η παλια καταφερνει να σταθει απο μονη της σαν ιστορια.

#390 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 05:04

yea fillers ξεφιλλερς, manga storyline or not, η παλια σειρα εχει βγαλει ενα ονομα, ειχε ενα πολυ καλο επιπεδο κτλπ.

Νομιζω πως δε χρειαζεται περαιτερω συζητηση between s1-2 ή τουλαχιστον περιμενετε βρε παιδια να φτασει στο σημειο που η s1 ειχε ακολουθησει το δικο της δρομο.