Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:20
Δεν μπορείς να το πεις filler επειδή διαφοροποιήθηκε από το manga.
Καλά τον παραλληλισμό με τα filler του Naruto τον αφήνω ασχολίαστο
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:39
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 17:14
Να καλυφθεί το κενό για πιο λόγο, αφού τελικά το anime είχε original ending. Δεν ήταν filler με την έννοια ότι αποτελούσαν επεισόδια που δεν προχωρούσαν την πλοκή. Απλά ακολούθησε δική του πορεία το anime διαφορετική από το manga. Σε κάποιους δεν άρεσε αλλά ούτε η ιστορία έμεινε ανολοκλήρωτη ούτε fillers με τον Ed να κυνηγά άσχετους είδαμε ούτε τίποτα. Απλά άλλαξαν το story. Τόσο απλά.Μα από τη στιγμή που δεν είχε προχωρήσει η σειρά, filler ήταν για να καλυφθεί το κενό..
Δε μπορείς να συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα. Τα fillers σε anime όπως Naruto και Bleach δεν προχωρούν την ιστορία, κάτι το οποίο από ότι θυμάμαι δε συνέβη στο πρώτο FMA.
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:11
Δεν ήταν filler με την έννοια ότι αποτελούσαν επεισόδια που δεν προχωρούσαν την πλοκή.
Ήταν όμως με την έννοια του ότι κάναν ξεχωριστό story γιατί δεν είχε προχωρήσει το manga αυτό προσπαθώ να σου πω
Στην ταινία άφηναν υπονοούμενα για συνέχεια, αλλά δεν έγινε κάτιαλλά ούτε η ιστορία έμεινε ανολοκλήρωτη
Είδαμε στην αρχήούτε fillers με τον Ed να κυνηγά άσχετους είδαμε
Προς το χειρότερο σε καποια σημείαΑπλά άλλαξαν το story
Και επαναλαμβάνω, δες τι ακριβως συγκρινα και για ποιο λογοΔε μπορείς να συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα. Τα fillers σε anime όπως Naruto και Bleach δεν προχωρούν την ιστορία, κάτι το οποίο από ότι θυμάμαι δε συνέβη στο πρώτο FMA.
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:26

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχω ασχοληθεί με τη νέα σειρά. Στο πρώτο FMA δεν με τράβηξε καθόλου η ιστορία του manga, απεναντίας μπορώ να πω πως με αποζημίωσαν μόνο τα τελευταία επεισόδια τα οποία είχαν ήδη ξεφύγει από την κανονική ιστορία. Αν και στο Brotherhood μπορεί όντως να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά από την αρχή, προς το παρόν δεν μπορώ να πω πως καίγομαι.
~Thread renamed
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 11 Μάιος 2009 - 19:38
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:54
Με την τεχνική έννοια του όρου, κανονικότατα fillers ήταν εκείνα τα επεισόδια. Τα οποία παρεμπιπτόντως μου άρεσαν περισσότερο απ' όλη την υπόλοιπη σειρά
. Για την ακρίβεια μόνο τα τελευταία ~13 επεισόδια μπορώ να πω πως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχω ασχοληθεί με τη νέα σειρά. Στο πρώτο FMA δεν με τράβηξε καθόλου η ιστορία του manga, απεναντίας μπορώ να πω πως με αποζημίωσαν μόνο τα τελευταία επεισόδια τα οποία είχαν ήδη ξεφύγει από την κανονική ιστορία. Αν και στο Brotherhood μπορεί όντως να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά από την αρχή, προς το παρόν δεν μπορώ να πω πως καίγομαι.
~Thread renamed
θα ελεγα πως (αν θυμαμε και καλα) εκει που αλλαζει το ανιμε απο το μανγκα ειναι και εκει που το μανγκα αρχιζει να γινετε και πιο ενδιαφερον, και το μανγκα στην αρχη δεν φενεται τοσο πολυ ιδιαιτερο οσο γινετε μετα
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 20:24

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 23:28
During the development of the anime, Arakawa allowed the anime staff to work independently from her, and requested having a different ending from the one in the manga. She said that she would not like to repeat the same ending in both media, as well as to make the manga longer to work more in the development of the characters. When watching the ending of the anime, she was amazed about how different the homunculi creatures were from the manga and enjoyed how the staff speculated about the origins of the villains.[4]
Δεν έχω διαβάσει το manga ωστέ να κρίνω το κάτα πόσο έκαναν καλά που δεν ακολούθησαν την ιστορία του anime, αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι θα δούμε δύο διαφορετικά τέλη.
Mε την ένοια ότι δεν υπήρχαν στο manga και ήταν δημιουργία του studio τότε ναι ήταν fillers.Με την τεχνική έννοια του όρου, κανονικότατα fillers ήταν εκείνα τα επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 13:10

Σε οσους δεν εχουν διαβασει το manga:
Μην ελπιζετε σε κατι καλυτερο οταν προχωρησει η ιστορια. Να αναμενετε κατι καλυτερο. Λιγη υπομονη μονο

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 13:59
+100000 με κάλυψες απόλυτα.Και ξέχασα να αναφερθώ στο επεισόδιο Winry power είταν πάρα πολύ cute :nbleed:Ax ρε Al τι χάνεις!!Εγω αυτο που καταλαβα ειναι πως η Arakawa-sensei αφησε το στουντιο να κανει του κεφαλιου του αφου ειχαν λιγουρα να φτιαξουν anime πριν να τελειωσει η σειρα. Και κατα τη γνωμη μου καλα εκανε, αφου ετσι γλιτωσαμε μια σειρα FMA με ατελειωτα filler μεσα στην πλοκη του manga μεχρι να προχωρησει η σειρα, οπως σε κατι αλλα anime που δε θα αναφερω. Ετσι ειδαμε μια σειρα καλου fanfiction (γιατι μονο ετσι μπορω να την χαρακτηρισω), η Arakawa-sensei ειχε το χρονο να προχωρησει το manga, γελασε κιολας με το ποσο αλλαξε τους χαρακτηρες της το στουντιο (κλασικο φαινομενο στα fanfiction) και οσοι διαβασαμε το manga εχουμε μεινει ετσι
απο την αβυσσο του μυαλου της δημιουργου.
Σε οσους δεν εχουν διαβασει το manga:
Μην ελπιζετε σε κατι καλυτερο οταν προχωρησει η ιστορια. Να αναμενετε κατι καλυτερο. Λιγη υπομονη μονο

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:24

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 23:24
Τώρα για άλλα που λέτε υπομονή και διαβάστε το ποστ από korkofilaki.
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:36
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Xristos-san: 13 Μάιος 2009 - 18:33
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:52
Παρολο που εμφανιστικε ελαχιστα ο χαρακτηρας της Winry μου αρεσε ιδιαιτερα ισως και πιο πολυ απο την πρωτη.
Οσον αφορα τη συζητηση σχετικα με την πρωτη σειρα για μενα αυτη ηταν ο λογος που ασχοληθηκα και με το μανγκα αλλα περα απο αυτο ακομα κλαι σημερα πιστευω οτι ειναι απο τις καλητερες σειρες που εχω δει και δεν νομιζω πως ειμαι ο μονος αφου σε πολλα σιτε εχει υψηλη βαθμολογια αλλα και πολυ καλες κριτικες κατι που νομιζω δεν ειναι τυχαιο ασχετα με το πως θα εξελιχθη η τωρινη σειρα η παλια καταφερνει να σταθει απο μονη της σαν ιστορια.
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 05:04
Νομιζω πως δε χρειαζεται περαιτερω συζητηση between s1-2 ή τουλαχιστον περιμενετε βρε παιδια να φτασει στο σημειο που η s1 ειχε ακολουθησει το δικο της δρομο.