Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#226 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 April 2009 - 15:17

παιδιά σταματήστε να σχολιάζετε την φωνή μου,ήταν legendary και είναι και τώρα legendary, δεν με πειράζει καθόλου που την άλλαξαν! ούτος η άλλος η προηγουμενη φωνή είχε πέσει στην υπόληψη μου από όταν
Spoiler:
ρε παιδιά, όταν λέει πιστό στο μάγκα δεν πάει να πει πως πρέπει να ακολουθάει panel το panel, μπορεί να λείπουν 2-3 σκηνές αλλα in my humble opinion είναι ok

Edited by the.flame.alchemist, 14 April 2009 - 21:09.
typo

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#227 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 posts

Posted 14 April 2009 - 16:34

Πω μου αρεσει που ελεγα για βουρκωμα στο φλας μπακ.
Spoiler:

Εμεινα ευχαριστημενη και παλι. Αναμενουμε το τριτο.

#228 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 14 April 2009 - 17:27

ρε παιδιά, όταν λέει πιστό στο μάγκα δεν πάει να pi πως πρέπει να ακολουθάει panel το panel, μπορεί να λείπουν 2-3 σκηνές αλλα in my humble opinion είναι ok

Εχεις δικιο, και ετσι και αλλιως τα πρωτα γεγονοτα θα τα περασουν λιγο ποιο γρηγορα για να μην βαρεθουν αυτοι που ειδαν το παλιο ανιμε. Παιζει και η Lior να ειναι ενα επεισοδειο(αν και προσωπικα θα προτιμουσα δυο)!

Spoiler:

Edited by Ephialtes, 14 April 2009 - 17:34.

Posted ImagePosted Image

#229 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 14 April 2009 - 17:36

Spoiler:

Εμεινα ευχαριστημενη και παλι. Αναμενουμε το τριτο.

οχι το λεγε
:P
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#230 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 14 April 2009 - 17:42

Τα σπάει. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό/τρόπο θα ξεπεράσει εύκολα την πρώτη season. Βέβαια το γεγονός ότι το manga ακόμη δεν έχει τελειώσει με φοβίζει λιγάκι, αλλά όλα αυτά αργούν ακόμα. :congrats:

Posted Image

#231 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 14 April 2009 - 18:05

Ενα ακόμα άνιμε προστέθηκε σε αυτά που παρακολουθώ να ναι καλά το ναρούτο και λιγότερο το bleach που μας έχουν τρελάνει στα fillers και μας δείνουν χρόνο να ανακαλύψουμε άλλα αξιολογά ανιμε!Μου άρεσαν πολύ τα 2 πρώτα επεισόδια και με ευχαριστεί που ο ρυθμός είναι σχετικά γρήγορος.

#232 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 posts

Posted 14 April 2009 - 18:38

οχι το λεγε
:P

Παει καιρος απο τοτε που τελειωσα το ανιμε τοτε.:bahhh:

#233 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 14 April 2009 - 18:59

Μια ερώτηση:Δλδ η σειρά θα ξαναπάρει όλα τα γεγονότα από την αρχή,πιστή το manga μέχρι το τέλος?Οπότε 8α ξαναδούμε τα 10 πρώτα περίπου επισόδια της πρώτης season αλλά πιο γρήγορα?
Στην αρχή νόμιζα πως πως 8α συνέχιζε από εκεί που σταμάτησε σκαρφίζοντας κάποια δικαιολογία για τα filler γεγονότα που έγιναν!
Posted Image

#234 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 14 April 2009 - 21:29

Έχει λιγότερο αίμα από την προηγούμενη σειρά ή μου φάνηκε;

Posted Image

#235 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 15 April 2009 - 08:32

Έχει λιγότερο αίμα από την προηγούμενη σειρά ή μου φάνηκε;

Σου φάνηκε μάλλον γιατί ακολουθεί το manga και το έκαναν διαφορετικο στην πρώτη σειρά εκει που έφυγε το πόδι του γιαυτο σε φανηκε με πιο λιγο αίμα

MbcN7u5.png

#236 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 April 2009 - 11:28

Γενικα την ξαναεπιασα και εγω την σειρα και μεχρι στιμγης μια χαρα μου φαινεται.Οπως παντα τα 2 πρωτα εεπισοδια ειναι εισαγωγικα στην σειρα και βασικος σκοπος ειναι να μπει ο 8εατης στο κλιμα της.
Ειδικα για το 2 επεισοδιο
Spoiler:

Posted Image

#237 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 April 2009 - 11:48

Είδα κι εγώ το 2ο.
Πολύ χαίρομαι που ακολουθεί το manga αυτή την φορά. Το μόνο που με ενοχλεί αλλά δεν έχει σχέση με το remake είναι ότι έχω ήδη δει την πρώτη σειρά. Δυστυχώς, όσο καλή και να είναι δεν είναι το ίδιο όταν βλέπεις κάποια γεγονότα για δεύτερη φορά. (Άσε που σε κάθε σκηνή αναρωτιέμαι αν έτσι είχε γίνει στο anime ή στο manga.) Ευτυχώς τα περισσότερα που διάβασα στο manga ( το οποίο σταμάτησα να διαβάζω τον Αύγουστο όταν έμαθα ότι θα γίνει καινούργιο anime) τα έχω ξεχάσει. Αν και κάποια βασικά δεν ξεχνιούνται. :bahhh:
Αν συνεχίσουν πάντως την σειρά έτσι, προβλέπεται να μπει στα καλύτερα της χρονιάς.

Posted Image

Posted Image

#238 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 15 April 2009 - 12:16

Αν και νωρις ακομα φαινεται να πετυχαινουν το σκοπο τους και δημιουργοντας μια διαφορετικη αλλα εξισου καλη σειρα,το σκοπελο της επαναληψης φαινεται να τον ξεπερνουν εκτος απο το δικαφορετικη οπτικο στυλ
Spoiler:
αλλα ανακατευοντας γνωστα(απο το πρωτο ανιμε)κοματια με καινουργια κοματια απο το manga κατι που φαινεται θα συνεχισουν και στο μελλον αφου καποιοι χαρακτηρες οπως η μητερα τους ειχαν ελαχιστο χρονο οποτε μαλλον θα επανελθουν σε αλλο επεισοδιο με τη μορφη φλας μπακ.
Οι μονοι ενδοιασμοι προερχονται απο το γρηγορο ρυθμο του αλλα αυτο ειναι λογικο καθως θελουν να ξανασυστησουν τους χαρακτηρες με τετοιο τροπο που να μην μπερδεψουν τους καινουργιους θεατες αλλα να μην αρεθουν και οι παλιοι,λογικα μετα απο καποια στιγμη θα πεσει ο ρυθμος και το δευτερο η αναμιξη κωμικων με δραματικων στοιχειων προς το παρον δεν με πειραζει αλλα εχει καποια σημεια η ιστορια που αφτο δεν πιανει
Spoiler:
γενικα ομως μεχρι στιγμης εχουν κανει καλη δουλεια και ειμαι αισιοδοξος για τη συνεχεια.

#239 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 15 April 2009 - 14:13

μου αρεσε και εμενα...θα γινει πολυ καλο remake ,αν και δεν εχω διαβασει το μανγκα καθολου πιστευω οτι το πρωτο ανιμε υστερει παρα πολυ, ειδικα αν ξεκοβει πολυ απο την original ιστορια !!

Παρολαυτα θεωρηθηκε ενα απο τα καλυτερα anime ever...φανταστητε τωρα τι εχει να γινει δηλαδη !!!

#240 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 15 April 2009 - 16:03

Spoiler:

they better not
:chigau:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece