Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#211 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 13 April 2009 - 12:15

Direct ζητησε η κοπέλα. :P

Ever heard of lolipower 72h section? Βοηθαει με τα νεα releases αν βαριεσαι τα torrents.

#212 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 April 2009 - 12:19

Ω, δεν ήξερα ότι υπάρχει στο Lolipower! Νόμιζα ότι βάζει links μόνο για όσα anime έχει στους καταλόγους του.

Domo Dora, κατεβάζω!

Και ευχαριστώ και τον Fotaku που προθυμοποιήθηκε! :)

Posted Image

#213 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 13 April 2009 - 12:24

Μπορεί ένα καλό παιδάκι να μου δώσει link για DDL, παρακαλώ πολύ-πολύ-πολύ; :blingeye2:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

And Ephialtes is here to save the day:8):

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

lol, δεν ειδα το ποστ της samurai_pizza_dora

Posted ImagePosted Image

#214 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 13 April 2009 - 21:34

τα σπαειιιι τρωω κολιμα παλι :P
No one dies virgin, life fucks everyone.

One more push up, one more push up! :sleepy:

#215 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 13 April 2009 - 21:48

Παιδιά είδα και εγώ το δεύτερο επεισόδιο!!! Πολύ καλό, έλυσε αρκετές απορίες φυσικά από το πρώτο αν και έχει αφήσει ακόμα κενά τα οποία προσδοκώ να καλυφθούν στα επόμενα επεισόδια. Πολύ συγκινητικό επεισόδιο, παρόλο που ήξερα την ιστορία από το πρώτο FMA το ζω ξανά από την αρχή...
Posted Image

#216 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 13 April 2009 - 21:56

είδα και εγώ με την σειρά μου το δεύτερο επεισόδιο πολύ καλο,νέο anime added το the list

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:58.

#217 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 14 April 2009 - 02:46

το ειδα κ γω το 2
μου φαινεται η η φωνη του roy δεν ειναι πλεον τοσο φλωρικη
αρκετα καλο κ το 2ο επεισοδιο αλλα ομολογω πως το fma 1 μεχρι στιγμης στα 2 επεισοδια μου ειχε αρεσει πολυ περισσοτερο
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#218 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 14 April 2009 - 07:38

Καλό και το 2ο, αν και εγώ έμεινα με την αίσθηση ότι το πήγαν πολύ γρήγορα σε σχέση με το παλιό(σαν το DB Kai ένα πράμα, αν και εκεί αυτό είναι θετικό:P).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουν καλή δουλειά!:riiight:

Όσο για τη φωνή του Roy, παίζει να είμαι ο πρώτος που δεν τον πείραξε/δεν το κατάλαβε!
Μια χαρά είναι η φωνή του ρε!:orly:

Επίσης ο Armstrong είναι όσο θεός όσο ποτέ!

#219 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 14 April 2009 - 08:33

Όσο για τη φωνή του Roy, παίζει να είμαι ο πρώτος που δεν τον πείραξε/δεν το κατάλαβε!
Μια χαρά είναι η φωνή του ρε!:orly:

Τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη.Περιμένω με ανυπομονησια την Lior:bike:

MbcN7u5.png

#220 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 April 2009 - 11:50

για τις φωνες κτλπ που εχουν ειπωθει, δε πετυχα κατι που να με ενοχλει, ολα μου φανηκαν μια χαρα. Οσο για τις περισσοτερες, 'κωμικες' σκηνες αυτο γινεται εξαιτιας του manga. Πιστο στο manga δε το θελατε? οριστε :P

#221 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 14 April 2009 - 14:25

Εγω αλλο δεν καταλαβαινω, αφου το πιανουν απο την αρχη τι το ηθελαν το filler στο πρωτο ep? Κατα τα αλλα ολα μια χαρα , ακομα και αν ξερεις τι γινεται κυλαει ωραια και δε βαριεσαι , fma ειναι αυτο
Posted Image

#222 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 April 2009 - 14:31

Εντυπώσεις από το δεύτερο:

Καλοστημένο το όλο flashback, ειδικά στη σκηνή με το μισοζωντανό πλάσμα βούρκωσα... :nanana: Αν και πραγματικά, βγήκαν κάποιες σκηνές, ενώ το κωμικό στοιχείο αυξήθηκε, αφού ακολουθεί το manga, θα βαρεθούμε τις αναφορές σε αυτό το transmutation και τη τραγωδία σε κάποια φάση. :hahaha:

Posted Image

#223 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 14 April 2009 - 14:37

Ειδα και εγω το 2 πριν απο λιγο. Well με χαλασε το να τα περασουν ολα στο γρηγορο και αν θυμαμε καλα στο παλιο ηταν πιο μελο η κατασταση + οτι ειχε δειξει και καποιες λεπτομεριες παραπανω, ελπιζω οτι θα δειξει κατι παραπανω later σχετικα με το παρελθον.

Also i take that back

Όσο για subs. Eclipse>>>>>all

Κατεβασα και ειδα το 1ο απο sudo και ειναι πολυ καλυτερο :burningbe3:

#224 renkinjutsu_shi

renkinjutsu_shi

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 14 April 2009 - 14:41

Δεν το βρηκα μονο εγω rushed το επεισοδιο τελικα, ε;
btw, βλεπω οτι κρατησαν το σχεδιο του Alphonse Heidrich απο τη ταινια του παλιου FMA για τον Alphonse Elric του νεου anime.

ΥΓ. 2 Ελληνικες ομαδες εχουν το ιδιο anime (αυτο στον τιτλο ντε!). Τωρα αυτο ειναι για καλο;

#225 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 14 April 2009 - 14:56

Δεν εχω δει τα παλια επισοδεια του Fullmetal Alchemist για να μπορω να κανω συγκριση με τα τωρινα ομως μπορω να πω οτι μου αρεσει αρκετα! Ειναι καλοστημενο και η ιστορια εξελισετε με καλο τροπο! Το flashback ηταν πλ καλο γτ δεν γινοταν με κουραστικο τροπο και γενικα η ολη ιστορια κυλα ομαλα!:Blissfull: Σε γενικες γραμμες εμενα μου εχει αφησει πλ καλες εντυπωσεις! ^^
Posted Image