Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#196 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 09 April 2009 - 17:23

Και οι omega(ελληνικό group)έχουν κάνει καλούτσικη δουλειά(από αυτούς είδα το πρώτο).
Αλλα θα κατεβάσω και μια των eclipse.

#197 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 posts

Posted 10 April 2009 - 12:50

Κολλησα παλι με fma. Πανω που ελεγα οτι θα εκοβα τα τζαπανεζικα για να ανοιξω κανα βιβλιο, θα περασω ολο το πασχα διαβαζοντας το μανγκα μαλλον.

Μου αρεσε πολυ το επ. Μπηκε δυναμικα και οχι με καμια βαρια και ασηκωτη εισαγωγη.
Ολοι λενε οτι ακολουθει το μανγκα, αλλα επειδη δεν το διαβαζω δεν εχω ιδεα πως θα εξελιχτει και γουσταρω πολυ.

Μονο εγω βουρκωνω στα φλας μπακ με την αποπειρα human transmutation? :/

#198 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 10 April 2009 - 14:55

οχι δεν εισαι ο μονος :P

#199 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 April 2009 - 15:25

ok τα έσπασε και το 2ο επ. ειδικα στο σημειο
Spoiler:
πάντως συνδιαζουν πολυ καλα τα filler κομμάτια με την υποθεση

#200 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 12 April 2009 - 15:49

Xμμμ, για να δουμε. Μολις τελειωσα και το 2ο επεισόδιο.

Αν και εχω χρονια να κοιταξω το manga και δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα, νομιζω οτι η ιστορία έχει δέσει μια χαρα. Περιμενω πολλη πωρωση μελλοντικα. :wooi2: Τοση πολλη που σκεφτομαι να σταματησω να το βλεπω μεχρι να μαζεψει υλικο! Δεν γινεται με 1 επεισόδιο την εβδομαδα με τπτ. Επισης ή είναι η ιδέα μου ή το πρωτο μισο που ειναι το ίδιο και και την παλια σειρα παίζει να το συμπυκνωσουν οπως πάνε. Μακαρι να μπουμε στο ψητο γρήγορα!^^

Ενα μόνο πραγμα δεν μου πάει καλα με τη σειρα και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι! :nanana: Προσπαθω να καταλαβω αλλα προς το παρον δεν μπορω να το προσδιορίσω.Τ_Τ Ισως να φταίει η ατμόσφαιρα που παραείναι φωτεινή και χαρωπή... Δεν ξερω, ηθελα λίγο παραπάνω darkness στην υποθεση. :S Παρουσιαζει γεγονότα που υποτίθεται ειναι βαρια και θλιβερα με εναν στεγνό τρόπο νομιζω. Δεν λεω να καταντησει και φώσκολος οπως στο naruto shippuden που παρουσιαζε τη μια ******* μετα την αλλη λες και θα ερθει το τελος του κόσμου, αλλα λίγο παραπάνω μελωδραμα δεν θα εβλαπτε!-_-
Αρα τα 2 στοιχεια που μου φταίνε(τωρα τα σκεφτομαι όσο γραφω, μπορει να κανω και λαθος) ειναι η σκηνοθεσία που ειναι λιγο στεγνη και (νομιζω τωρα που το σκεφτομαι, δεν εδωσα και πολλη σημασια στο επεισόδιο) η μουσικη υποκρουση.(?)

Καλα εννοείται ότι δεν εχω κανενα παράπονο στην τελική, ισα ισα το απολαυσα μια χαρα το επεισόδιο. Απλως αφιερωνω τοσο χωρο στο bitching μου μπας και καταλαβω τι δεν πηγαινε καλα, αλλα στην ουσια αυτα ειναι ψιλολεπτομερειες.^^

#201 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 12 April 2009 - 16:45

shinsen subs BitTorrent Files for #Shinsen-Subs @ Rizon download episode 2:tensai:
Tο είδα και εγώ το επεισόδιο όπως περιμενα τέλειο και πάλι και είναι σαν το manga ειδικα εκει στη στιγμή με τις εξετάσεις ευτυχώς που δεν το άλλαξαν,περιμένουμε Lion τώρα

Edited by olesos, 12 April 2009 - 17:46.

MbcN7u5.png

#202 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 13 April 2009 - 00:01

Fast Forward. Η ιστορία με τη μητέρα ήταν πολύ σύντομη. Έπρεπε κατ εμέ να δείξει λίγο περισσότερο τη σχέση τους. ΘΑ μου πεις μάνα είναι και ο θάνατος πονάει αλλά δε ξέρω πολύ ψυχρό μου φάνηκε. Από την άλλη καλύτερα βέβαια να δούμε λίγο Λαστ στο επόμενο. (Λογικά)

#203 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 13 April 2009 - 00:22

μόλις τελειωσα το 2. μου άρεσε πολύ και αυτό, μια ερώτηση, αυτό με τον king bradley κάνω λάθος η είναι filler?
cant w8 till 3 nao :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#204 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 13 April 2009 - 01:10

μια ερώτηση, αυτό με τον king bradley κάνω λάθος η είναι filler?

Όχι , είναι κανονικά της υπόθεσης

#205 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 April 2009 - 01:13

πολυ ωραιο επισοδιο και αυτο, η νεα σειρα με κραταει, οχι σαν την παλια.Και παιζει να διαβασω και το manga.

qzMHWHd.png

#206 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 April 2009 - 02:32

Μπραβο τους, ως τωρα εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια. Remaster ή αργοτερα και συνεχεια ( let me dream ), σε ολους τους τομεις εχει γινει πολυ καλη δουλεια και απο πανω πιστο στο manga 100%. Hταν λιγο γρηγορο το επισοδειο, αλλα δεν αφησε κενα και σε αυτους που το βλεπουν για πρωτη φορα.
Το ειδα μαζι με τον sefiroth και αλλους 2 φιλους και είχαμε κολησει. Το επομενο επισοδειο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι εκπληκτικο (ηταν απο τα πολυ καλα επισοδεια της s1 και οπως φανηκε απο το preview θα ειναι ακομα καλυτερο).

πολυ ωραιο επισοδιο και αυτο, η νεα σειρα με κραταει, οχι σαν την παλια.Και παιζει να διαβασω και το manga.

αυτο θα ηταν μια εξαιρετικη ιδεα, που σιγουρα δε θα μετανιωσεις :)

#207 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 13 April 2009 - 11:12

Δηλώνω και εγώ ικανοποιημένος!Για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν ότι είχαμε από το πρώτο επισόδειο το αρχοντοπαλλίκαρο,τον Armstrong :P :hahaha:
Και ομολογώ πως το πρώτο επισόδειο ήταν από τα πιο δυνατά,πρώτα επισόδεια σειρών,που έχω δει ποτε!

#208 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 April 2009 - 11:53

Άντε, άρχισε να μπαίνει στην κυρίως ιστορία.

Προφανώς θα το δείξει όλο από την αρχή όπως ελπίζαμε, και όχι από το σημείο που αλλαξοπίστησε η πρώτη σίζον.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#209 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 April 2009 - 11:57

Μπορεί ένα καλό παιδάκι να μου δώσει link για DDL, παρακαλώ πολύ-πολύ-πολύ; :blingeye2:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Posted Image

#210 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 13 April 2009 - 12:01

Hop!
[Shinsen-Subs] Fullmetal Alchemist 2 - Brotherhood - 02 [848x480 H.264 AAC][619E97C7] mkv : Anime > Full Metal alchemist - Mininova