Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#181 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 09:36

Παλι καλα που ειπατε εδω οτι οντως ηταν filler γιατι ημουν σιγουρος οτι το manga δεν ξεκιναει ετσι !!

Το επεισοδιο ηταν πολυ καλο, θα γινει remake ολο το σχεδιαστικο κομματι ή θα μπουν σκηνες και απο το παλιο ;;
Ελπιζω απο εδω και περα να αρχισουμε με manga νον-στοπ.

Παντως βλεπω μια ταση της βιωμηχανιας anime να θελει πλεον να ακολουθει το manga (DB ΚΑΙ)και να κανει ποιο ποιοτικη δουλεια.
Μακαρι να γινει στο μελλον αυτο και με anime οπως το naruto2 που το εχουν καταστρεψει τελειως και γενικα να μην γινονται αλλαγες στην μεταβιβαση manga-anime.

Εγω θα ηθελα και την τελευταια saga του Rurouni kenshin...

#182 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 10:17

To DB Kai είναι ξεκάθαρο milking. Τώρα για trend να προσπαθούν να μείνουν closer στα manga δε νομίζω ότι υπάρχει.

Σκηνές αυτούσιες από το παλιό anime μάλλον αποκλείεται να έχει, έχει άλλο ύφος το καινούριο, άλλα char design άλλα όλα.

#183 RiDeliA

RiDeliA

RiDiA

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 12:31

Παρ ολο που δεν εχω διαβασει το manga και ειμαι μεγαλη fan της πρωτης σειρας εχω ενα προαισθημα οτι αυτη η σειρα θα ειναι ακομα καλυτερη....

>το OP και το ED ηταν ικανοποιητικα

>ο voice actor του Roy δεν μου αρεσε καθολου...

>η αισθηση της αποτομης εισαγωγης μου αρεσε γιατι αν δεν το ειχαν χειρηστει ετσι θα ηταν πολυ βαρετο το πρωτο επεισοδιο και δεν θα ειχα ενθουσιασμο...

>Παρατηρησατε οτι τα μαλλια του Ed ξανθηναν;;;

#184 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 16:29

Αρκετα καλο επεισοδειο, σκοπευε πιστευω να μας γνωρισει τους χαρακτηρες. Το animation ηταν τελειο, ο Roy μια χαρα ηταν καθως δεν παρακολουθησα την πρωτη σειρα(so no awkward feelings about the voice change). Φανηκε πιστευω(και ελπιζω) οτι θα μεινει πιστο στο manga.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ephialtes: 07 Απρίλιος 2009 - 16:38

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#185 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 17:31

Ωραίο το πρώτο επισόδειο.Αν και δεν μπορώ να θυμηθώ την φωνή του Roy στη πρώτη sezon παρόλο που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα, δεν την λέω και χάλια.

Το 2ο επισόδειο πρέπει να είναι φοβερό.Από τα αγαπημένα μου κομμάτια στην ιστορία

Κάθε πότε προβάλεται στην Ιαπωνία?

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#186 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 21:36

Ωραίο το πρώτο επισόδειο.Αν και δεν μπορώ να θυμηθώ την φωνή του Roy στη πρώτη sezon παρόλο που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα, δεν την λέω και χάλια.

Το 2ο επισόδειο πρέπει να είναι φοβερό.Από τα αγαπημένα μου κομμάτια στην ιστορία

Κάθε πότε προβάλεται στην Ιαπωνία?

κυριακη πρωι βγηκε το πρωτο ....

#187 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 21:40

@Rey, every week

Λοιπόν, για το πρώτο επ.(λίγο πολύ τα ίδια με τους rest of you)
Καλό σχέδιο (ε καλά, Bones :joyful:), nice op-ed, χάλια φωνή του Roy κλπ.
Άντε να δούμε πως θα πάει
(σημείωση, το Full metal Alchemist ήταν το τρίτο anime που είδα :wooi2: ωραίες εποχές).

Όσο για subs. Eclipse>>>>>all the others people. Όσο για των Taka , don't bother, κατέβασα την 1080 και είναι upscale και η ποιότητα δεν είναι και ότι καλύτερο :nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από anime-dono: 08 Απρίλιος 2009 - 22:14

#188 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 06:53

Των taka το 1080 δεν είναι upscale μιας και έχει παραπάνω detail από τα υπόλοιπα. Απλά δεν έχει αρκετό bitrate οπότε όταν κουνιούνται πράγματα έχει παντού blocks και artifacts.

#189 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 21:11

Επιτελους! Το Περιμενα πως και πως

#190 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 21:17

ειδα το πρωτο επεισοδιο.πολυ ωραιο σαν ταινια:bike:

#191 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 22:17

το ειδα κ γω
αρκετα καλο. το περιμενα ισως λιγο καλυτερο αλλα whateva
η φωνη του roy οντως ξενερα
Spoiler: spoiler για την πρώτη σειρά FMA

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 08 Απρίλιος 2009 - 22:42
spoiler description added

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#192 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 04:11

Πω πω, με τα τρεξίματά μου είμαι στο κόσμο μου! Τρέχω να το φορτώσω!

Απο τα πρώτα άνιμε που είδα το πρώτο... Αχ... Ωραίες αναμνήσεις... Και ας έκλαιγα για κανα 3ωρο μετά απο το τέλος :hahaha:

#193 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 15:01

Εp1
Spoiler:

#194 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 15:27

Εp1

Spoiler:

Γιατί άμα προσέξεις έχουν προνοήσει να μην μπορεί να φέρει σε επαφή τις παλάμες του

#195 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 16:50

έμενα πάλι δεν μου άρεσε και τόσο από το λίγο που είδα βέβαια προτιμώ την παλιά έκδοση τις σειράς αν και η εικόνα ήταν πολύ Κάλι κάτι με χάλασε [FONT="]είναι νωρίς για να κρίνουμε[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS] μακάρι να έχω άδικο και να εξελίχθη με το ίδιο ενδιαφέρον που είχε εξελίχθη και το story της πρώτης έκδοσης.. ( δεν έχω διαβάσει το manga)[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα