Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Easy Cosplay!


  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#31 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 26 October 2008 - 12:05

Θέλω (πάρα πολύ) να το δω:

Posted Image

"Shounen batto" (Paranoia Agent)

Posted Image

Η μεγαλύτερη δυσκολία του-μιας και είναι και η απαραίτητη πρϋπόθεση, είναι αυτός που θα επιχειρήσει να κάνει αυτό το cosplay να μπορεί να ισορροπήσει επάνω σε rollerblades (πατίνια).

Posted Image

Από κει και πέρα:

Τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ (εκτός από τα rollerblades που πρέπει να είναι χρυσά) είναι το χρυσό, στραβομένο ρόπαλο baseball και το κόκκινο κασκέτο κατεβασμένο ώστε ν' αφήνει ακάλυπτο μόνο το χαμόγελο του χαρακτήρα. Επίσης, οι "κονκάρδες" που είναι καρφιτσομένες επάνω στο καπέλο και στο φούτερ (φτιάχνονται πανεύκολα στο χέρι).
Rollerblades και ρόπαλο μπορούν να βαφτούν χρυσά.

Δεν είναι cosplay με απαιτήσεις περί του φυζίκ. Γίνεται με καθημερινά ρούχα που μπορούμε να βρούμε παντού. Δε χρειάζεται να είναι ακριβώς τα ίδια, ούτε ακριβώς το ίδιο χρώμα. Μας ενδιαφέρει να πλησιάζουν όσο γίνεται.

Υπάρχει και μια ακόμα λεπτομέρεια, που αν θέλουμε την προσέχουμε. Είναι τα μαλλιά. Ο χαρακτήρας εχει ανοιχτόχρωμα, ξανθοκόκκινα, κατσαρά που πετάγονται ακατάστατα κάτω από το κασκέτο. Τετοιες περούκες υπάρχουν σε όλα τα περουκάδικα, για όποιον θέλει να δώσει βάση ακόμα και σ' αυτό.
Για όποιον δεν θέλει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτός ο χαρακτήρας στο cosplay δεν τραβάει την προσοχή με τα μαλλιά του:orly:, αλλά με τα rollerblades, το ρόπαλο, το κόκκινο κασκέτο και το χαμόγελο...

Edited by Tomodachi2, 29 October 2008 - 09:45.


#32 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 21 November 2008 - 00:30

Η επόμενη πρόταση ερχεται από το

Posted Image

και την αγαπημένη μου ιστορία μεσα από το Animatrix: Beyond (Koji Morimoto)

Posted Image

Yoko, λοιπόν. Ετσι λένε τη χαρακτήρα μας και ορίστε μερικά tips για όσες θα ψήνονταν να την κανουν cosplay...

Posted Image

Μαλλιά. Περούκα που να συνδιάζει 2 χρώματα (ροζ και μπλέ-ελεκτρίκ), αν δε μπορούμε να βρούμε ετοιμη στο ιντερνετ ή δε θελουμε να ψαξουμε προς τα εκεί, μπορούμε να τη φτιάξουμε. Να πώς.
Σε μια ροζ περούκα (με το κατάλληλο μήκος και χτένισμα) μπορούμε να προσθέσουμε "τρέσσες" (πρόκειται για extensions που είναι ραμμένα κατα μήκος, σαν "λορίδα με τούφες", όχι σαν μεμονομένες τούφες. Στερεώνονται με ενσωματωμένα κλίπς ή με κλασσικά τσιμπιδάκια) σε χρώμα μπλέ-ελεκτρίκ. Τρέσσες βρίσκουμε στα καταστήματα-αποθήκες καλλυντικών (στο "Δαφνης" για παράδειγμα) ή στα κομμωτήρια. Θα ζητήσουμε τρεσσα από συνθετική τριχα, όχι φυσική, γιατί η φυσική κοστιζει περισσότερο.
Αν δεν μπορούμε να στερεώσουμε τις τρεσσες (σε διάφορα σημεία ανάμεσα στην ροζ περούκα) μονες μας κι επιπλέον δεν εχουμε καποιον να μας βοηθήσει, μπορούμε να απευθυνθούμε σ΄οποιοδήποτε κομμωτήριο. Δειχνοντας στην κομμωτρια τι ακριβώς θέλουμε, εκεινη θα το πραγματοποιήσει σωστά.

Μακιγιάζ. Ειναι τόσο απλο, οσο δείχνει. Δεν χρειάζεται καθόλου να πεσουμε στην παγίδα να κανουμε βαση-μακιγιάζ πολύ λευκότερη από το φυσικό μας τόνο. Απλως να κανουμε μια σωστή βάση (makeup+πούδρα) ωστε να καλυφθουν τελειως οι ατέλεις στο δέρμα μας.

Χρωματίζουμε τα φρύδια μας, περνώντας τα από πάνω μ' ενα μολύβι φρυδιών σε κοκκινωπές αποχρώσεις. Για τα χείλη, ροζ κραγιόν.

Ενα extra-tip που εχω να δόσω, εχει να κανει με το πως να κανουμε τις βλεφαρίδες μας να δείχνουν πολύ κοντύτερες ή ακόμα και "ανυπαρκτες".
Δεν θα χρησιμοποιήσουμε κανενός είδους μασκαρα σε κλασσικά χρώματα που χρησιμοποιούμε στο καθημερινό μας μακιγιάζ. Επάνω σε καθαρες, άβαφτες βλεφαρίδες, θα περάσουμε μια στρώση πούδρας (compact-πουδρα με σφουγγαράκι), κυρίως στην άκρη των βλεφαρίδων. Αυτό θα τις κανει να δειχνουν κοντύτερες.

Για να δείξουν "αόρατες", αρκει να περαστουν με μια μασκαρα σε μπεζ τονους (οχι λευκή).

Ρουχα. Το ακόμη ευκολότερο part. Λευκό, κοντό μπλουζάκι, μαύρη ποδηλατική βερμούδα, ροζ ζακετα-φούτερ με φερμουάρ και πανινα παπούτσια, ροζ ή λευκά.

Posted Image

Ριχνοντας μια ματιά στο youtube για στιγμιότυπα από το συγκεκριμμενο part-ιστορία του Animatrix-Beyond, μπορείτε να δειτε και να διαλέξετε για να κρατάτε καποια απο τα αντικείμενα που κρατά η Yoko.

#33 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 21 November 2008 - 00:46

Ω θεά του Coseplay Να προτέινω και εγώ την κυρία Guu και τον κύριο Guu απο το Hare nochi Guu

Posted Image

Μαλλιά: Guu μια περούκα ρόζ, καρέ, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί
Hare: έχει μπλε μαλιά, αλλά και τα μαύρα είναι εξίσου πρακτικά.
και εδώ είναι εύκολο να βρεθεί περούκα

Posted Image

Ρουχα: Guu μια ροζ φούστα ως το γόνατο, και ένα strapless τόπ κίτρινο είναι αρκετά.
Hare όλοι έχουμε ένα άσπρο μπλουζάκι και μία κόκκινη βερμούδα δεν θα είναι
δύσκολο να βρεθεί.
Μακιγιάζ....δεν χρειάζεται...
έτσι με δύο απλά πραγματάκια όλα είναι έτοιμα.

Posted Image

Προσοχή όχι υπερβολές
Spoiler:


#34 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 23 August 2009 - 19:45

Να ένα cosplay ευκολο, αλλά και πολύ αναγνωρίσημο:

Winry Rockbell (Full Metal Alchemist)

Posted Image

Δεν απαιτεί πολύ χρόνο για ψάξιμο των κατάλληλων items, δεν εχει σημαντικό κόστος και το βασικότερο, δεν απαιτεί να κατασκευάσετε τίποτα!

Posted Image

Χρειάζεστε:

*μια τζιν φόρμα με ράντες (στυλ φόρμας εργασίας) που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα casual ρούχων σε μεγάλη ποικιλία τιμών και στυλ.

*Γαντια εργασίας και μερικά εργαλεία (ενα κατσαβίδι κι ενα γαλλικό κλειδί). Αν αυτά δεν υπάρχουν ήδη στην εργαλειοθήκη του μπαμπά, θα τα βρείτε στα Praktiker ή στα AlexPak

*Ενα μαύρο, κοντό τόπ στράπλες. Επίσης ευκολο να βρεθεί σε καταστήματα ρούχων. Αλλιώς χρησιμοποιείτε ενα κανονικό μαύρο φανελάκι με ράντες, το οποιο φοράτε με τις ράντες γυρισμένες πρός τα μέσα ώστε να μοιάζει στράπλες.

*Ενα κόκκινο φουλάρι το οποιο θα τυλίξετε γύρω από το μέτωπο. Αν δεν διαθέτετε από φυσικού σας μακρύ ξανθό μαλλί, χρησιμοποιείστε μια περούκα την οποια θα χτενίστετε αλογοουρά, αφήνοντας 2 τούφες κάτω, κοντά στην περιοχή των φαβοριτών.

#35 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 03 November 2009 - 15:18

Πάμε τώρα σε κάτι απλό, αναγνωρίσημο και αν μη τι άλλο...πολύ διασκεδαστικό

Dokuro-chan (από το ομόνυμο ανιμε, που 5 λεπτά το είδα και μιση ωρα εβριζα...)

Posted Image

Posted Image

Τα ρούχα είναι καθημερινά. Ενα κόκκινο σακκάκι (κατά προτίμηση μακρύ), λευκό πουκάμισο, λευκή φούστα με πιέτες, μαυρες μακριές κάλτσες. Και 2 κομμάτια μαυρη κορδέλα. Το ενα κομμάτι θα το δέσουμε γύρω από το γιακά και το άλλο θα το ράψουμε γύρω από το τελείωμα της φουστας.

Αν ήταν να κάνω εγώ αυτό το cosplay-που πρεπει να παγώσει η κόλαση πρώτα-αλλα και για το Ναρούτο τα ίδια έλεγα και τα δατε τα χαϊρια μου... δεν θα εβαζα περούκα. Δεν το θεωρώ απαραίτητο, εφοσον άλλα στοιχεια στο σύνολο τραβούν την προσοχή περισσότερο.
Χρειάζεται απλώς να μιμηθείτε το χτένισμα.

Για το φωτοστέφανο θα χρησιμοποιήσετε ενα πλαστικό κιτρινο κουλούρι (οταν χρειαστηκε καποτε να φτιάξω ενα φωτοστέφανο, το κουλούρι το βρήκα στα παιχνίδια του jumbo).
Αν δεν βάλετε περούκα, θα στερεώσετε το φωτοστέφανο με σύρμα επάνω σε μια λεπτή στεκα για τα μαλλιά. Αν βάλετε περούκα, θα το στερεωσετε με σύρμα επάνω στην περούκα (διαπερνωντας τη με το σύρμα και τυλίγωντας το από τη μέσα μεριά. Στεκεται θαυμάσια).

Για το ρόπαλο θα χρειαστείτε ενα πλαστικό αποκριάτικο ρόπαλο και μερικές πρόκες και κομμάτια πλαστικό που θα στερεωσετε επάνω στο ρόπαλο. Τα αποκριάτικα ρόπαλα είναι φτιαγμένα από μαλακό πλαστικό, οπότε κανουν τη δουλειά ευκολότερη.

Αν χρησιμοποιήσετε σπρέυ για το βαψιμο, πιθανόν όταν στεγνωσει το χρωμα επάνω στο πλαστικό να ξεφλουδίσει. Αυτό βεβαια εξαρταται από την ποιότητα του σπρευ, αλλα ειναι ενα ενδεχόμενο. Καλύτερα χρησιμοποιήστε μπογια με πινέλο, κατάλληλη για να βάψετε πλαστικό.

#36 kotopoulaki

kotopoulaki

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 07 November 2009 - 00:17

ενα πολι ευκολο cosplay (ειδικα για ζευγαρι) ειναι ο Ryuji και η Taiga απο το Toradora
Taiga:χρειαζεται μονο μια φουστα παρελασης , ενα ασπρο πουκαμισο (αν βρειτε , ενα μαυροκορδονι στον γιακα) , κοκκινο σταυροτο σακακι και μαυρες ψιλες καλτσες,μαλι ξανθο και μακρι.
Posted Image
Ryuji: επισης πολυ απλο.ενα μαυρο πουκαμισο μακριμανικο κ κατα προτιμηση μ ψιλο γιακα και ενα μαυρο παντελονι .μαλι μπλε , αλλα κ μαυρο ειναι οκ αρκει ν εχει φραντζα.αυτα!Posted Image

#37 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 21 November 2009 - 19:47

...άλλη μια πρόταση για cosplay.

Ετσι...για το Σαδισμό ρε παιδάκι μου! :sadist:

Kimblee (Crimson Alchemist) Full Metal Alchemist

Posted Image

Ενας πολύ επίκαιρος bad-ass τώρα που η σειρά είναι και στα πάνω της, με αν μη τι άλλο, χαρακτηριστικά κομψό στυλ.

Γι αυτή τη βερσιόν, χρειαζόμαστε λευκή μακριά καπαρντίνα, λευκό κοστούμι, μαύρη γραβάτα, λευκό φουλάρι να κρεμεται κομψά από τα πέτα του σακακιού, μαυρα παπούτσια κι ενα λευκό καπέλο "παναμά".

Μια κόκκινη πετρούλα που θα κρατάμε στο χέρι μας, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερα credits!
Επίσης φροντίζουμε να ζωγραφίσουμε τα alchemy circles στην παλάμη μας.

Στην άλλη βερσιόν τώρα,

Posted Image

Τα πράγματα είναι πιο απλά (για την περίπτωση που δε βρίσκουμε το λευκό κοστούμι που απαιτεί η πρώτη).
Λευκό φανελάκι, μπλέ σκουρο στρατιωτικό παντελόνι, αρβύλες μαύρες και ενα κομμάτι μπλέ υφασμα στερεωμένο στη μέση, με καποιες ελάχιστες λευκές λεπτομέριες ραμένες γύρω του.

Ομως και στις 2 περιπτώσεις υπάρχει μια βασική απαίτηση. Τα μαλλιά!
Εαν δεν είστε ήδη μακρυμάλληδες ή δεν εχετε καμιά διάθεση να βάλετε περούκα, καλύτερα να διαλέξετε κάτι άλλο.

Posted Image

#38 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 29 November 2009 - 23:39

αυτό δεν είναι εύκολο....
το sexy no jutsu του ναρούτο είναι εύκολο.

#39 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 04 January 2010 - 06:55

Κάτι απο Seirei no moribito:

Posted Image

Balsa

Posted Image

Όλα ξεκινιούν με μια βόλτα στα μαγαζιά με φτηνά ρούχα. Ψαχνουμε για μπορντώ ή κοκκινο φόρεμα, ζιβάγκο, κλοσσαριστό (φαρδύ απ τη μέση και κάτω), σκετο χωρίς σχεδια.

Αν δεν βρούμε μονοκόματο φόρεμα, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο καλή δουλεια με φούστα και μπλούζα, αρκει να είναι στο ιδιο χρώμα.

Αν το ζιβάγκο είναι μακρυμάνικο, κονταίνουμε τα μανίκια και ραβουμε τις ακρες τους για να μη ξυλωθούν. Επειτα, πολύ προσεχτικά κάνουμε ενα κάθετο κόψιμο στο πάνω μερος του λαιμού. Επειτα ραβουμε γύρω απ το κόψιμο μια λωριδούλα υφασμα και τελος στερεωνουμε τα 2 μερη του λαιμού του ζιβάγκο με ενα λευκό κουμπάκι.

Θα ψαλιδίσουμε τον ποδόγυρο του φουστανιού για να του δώσουμε μια πιο ταλαιπωρημενη εμφάνιση.
Για παντελόνι, προτεινω λευκό υφασματινο-φόρμα, βαμβακερό. Λίγο φαρδύ.

Posted Image

Για το κάλυμα του ωμου και το περιβραχιώνιο, θα χρειαστούμε για βάση μαυρο βαμβακερό υφασμα. Θα το τυλίξουμε γυρω απ το χερι μας για να υπολογίσουμε τις διαστάσεις, θα μαρκάρουμε με καρφίτσες και επειτα θα το ραψουμε στο χέρι.
Θα εχουμε καλύτερο οπτικο αποτέλεσμα, αν το επικαλύψουμε με κομματια μαύρης δερματίνης και αν γαζώσουμε τα κομματια με ραπτομηχανή.
Το κομματι του ώμου καλύτερα να ραφτει κατω απ το μανίκι, για να βεβαιωθουμε ότι θα παραμείνει σταθερό και ενιαιο με το μανίκι.

Δενουμε γυρω απ τη μέση ενα μακρυ λευκό κομματι υφασμα ή μακρύ φουλάρι.

Το χρυσαφί βραχιολι θα το φτιάξουμε με 2 απλα χοντρα βραχιόλια (απ τα χαντραδικα στο μοναστηρακι, δε μας νοιαζει το αρχικό τους χρώμα, αρκει να είναι εντελώς σκετα) και ενα κομματι λεπτο, ευκαμπτο χαρτονι ή πλαστική μεμβράνη σκληρή, που θα στερεωσουμε απ τη μεσα πλευρά των βραχιολιών με γερή κόλα.
Τελος βαφουμε την κατασκευή με χρυσό μεταλλικό σπρέυ (Πλαίσιο). Το σπρευ βαφει τελειως ομοιομορφα τετοιες κατασκευές και δεν θαμπώνει.

Το spear θα φτιαχτει με βάση ενα κοντάρι σκουπας, κατα προτιμηση κουφιο μέσα. Θα χρεαστούμε σκληρό χαρτόνι, πλαστικούς δαχτύλιους (Praktiker), λίγη λευκή μονωτική ταινία, μεταλλιζε χρυσό και ασημένο σπρέυ.

Κόβουμε την αιχμή του spear, υπολογίζοντας να αφήσουμε στο κάτω μερος ενα περιθώριο, ωστε να στηριχτει μεσα απ το κουφιο κοντάρι. Βαφουμε με σπρευ την αιχμή και επειτα στερεωνουμε με γερή κολα και ενισχυουμε με μονοτική ταινία. Βαφουμε τους δαχτύλιους πριν τους βαλουμε στο κοντάρι. Οταν τους βαλουμε στο κονταρι, τυλίγουμε τη βαση του κονταριού λιγη λευκή μονωτική ταινία.

#40 Kirenahana

Kirenahana

    Not-so-hardworking Youth

  • Members
  • 272 posts

Posted 02 February 2010 - 17:32

πολύ μου άρεσε αυτό το τελευταίο! H Balsa είναι απ'τους χαρακτήρες που θα ήθελα eventually να ντυθώ, και μόλις με βοήθησες πάρα πολύ:)

Posted Image


#41 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 09 February 2010 - 22:55

Yin από Darker than Black

Posted Image

Posted Image

Το επάνω μέρος δεν ειναι, παρά το κλασσικό μαυρο πολύ κοντό ζακετάκι-"μανίκια" που μπορούμε να βρουμε πολύ φτηνό ακόμα και στα μαγαζιά με κινέζικα ρούχα. Οι τριγωνικές λεπτομέριες στο γιακά φτιάχνονται πανέυκολα, προσθέτοντας υφασμα κομμένο τριγωνικά και ραβοντας το γυρω απ το γιακά.

Ψαχνουμε φόρεμα σε γραμμή Α. Δεν ειναι δυσκολο να βρουμε φορεμα σε τετοια γραμμή. Το δύσκολο ειναι να βρούμε ακριβώς αυτό το μπλέ χρώμα.
Αν δεν βρουμε σε αυτό το χρώμα, εχουμε 2 επιλογές.

Το φορεμα μπορει να ραφτεί εξαρχής επάνω σε οποιοδήποτε πατρόν φορέματος σε σχήμα Α και από οποιαδήποτε μοδίστρα.

Ο άλλος τρόπος ειναι να αγορασουμε υφασμα στο σωστό χρώμα και με αυτό να καλύψουμε το φορεμα που εχουμε βρει ήδη σε γραμμή Α, αλλα δεν ειναι σωστό χρώμα.

Τελος ραβουμε μια λεπτή λωρίδα μαυρο υφασμα με τριγωνικά σχήματα γύρω απ τον ποδόγυρο.

Η λύση για όσες δεν καταφύγουν σε περούκα, ειναι να βαφτούν τα μαλλιά με λευκό σπρέυ, αφού όμως πρώτα σηκωθούν ψηλά.

#42 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 12 February 2010 - 14:29

Yin από Darker than Black

Posted Image

Posted Image

Το επάνω μέρος δεν ειναι, παρά το κλασσικό μαυρο πολύ κοντό ζακετάκι-"μανίκια" που μπορούμε να βρουμε πολύ φτηνό ακόμα και στα μαγαζιά με κινέζικα ρούχα. Οι τριγωνικές λεπτομέριες στο γιακά φτιάχνονται πανέυκολα, προσθέτοντας υφασμα κομμένο τριγωνικά και ραβοντας το γυρω απ το γιακά.

Ψαχνουμε φόρεμα σε γραμμή Α. Δεν ειναι δυσκολο να βρουμε φορεμα σε τετοια γραμμή. Το δύσκολο ειναι να βρούμε ακριβώς αυτό το μπλέ χρώμα.
Αν δεν βρουμε σε αυτό το χρώμα, εχουμε 2 επιλογές.

Το φορεμα μπορει να ραφτεί εξαρχής επάνω σε οποιοδήποτε πατρόν φορέματος σε σχήμα Α και από οποιαδήποτε μοδίστρα.

Ο άλλος τρόπος ειναι να αγορασουμε υφασμα στο σωστό χρώμα και με αυτό να καλύψουμε το φορεμα που εχουμε βρει ήδη σε γραμμή Α, αλλα δεν ειναι σωστό χρώμα.

Τελος ραβουμε μια λεπτή λωρίδα μαυρο υφασμα με τριγωνικά σχήματα γύρω απ τον ποδόγυρο.

Η λύση για όσες δεν καταφύγουν σε περούκα, ειναι να βαφτούν τα μαλλιά με λευκό σπρέυ, αφού όμως πρώτα σηκωθούν ψηλά.



:o ειναι απο τα λιγα κοσπλει που ερωτευτηκα με την πρωτη ματια *_*

#43 UchihaSasuke152

UchihaSasuke152

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 13 February 2010 - 16:11

Ενα πολυ ωραιο και ευκολο cosplay ειναι αυτο Posted Image
L απο Deathnote <3

#44 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 13 February 2010 - 20:40

Εάν δω και άλλον L ειλικρινά θα πάρω το λιγότερο μια καρεκλά να τον κυνηγήσω!!!! Σας παρακαλώ όχι και άλλον L Missa OK? Έχει καταντήσει κουραστικό ποια να έχει κάθε cosplay από 3-4 … εδώ και κερο δεν το μετραω καν σαν cosplay!
Posted Image

#45 sora-chan

sora-chan

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 28 February 2010 - 09:17

παιδια απορώ γιατί δεν βρίσκεται η Hiyori μέσα στην λίστα εύκολου cosplay....το μόνο που χρειάζεται είναι κόκκινη φόρμα πάνω-κάτω (κατά προτίμιση με άσπρες ρίγες) ένα κοντομάνικο άσπρο μπλουζάκι από μέσα και σαγιονάρες.Όσον αφορά τα μαλλιά,θα πρέπει να ειναι ξανθά και πιασμενα κοτσιδάκια στο πλάι.Επίσης μπορείτε και να ζωγραφίσετε με ένα καφέ μολύβι ματιών τις φακίδες της.Posted Image