Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Easy Cosplay!


  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#61 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 14 May 2010 - 10:22

Ενα πολυ ωραιο και ευκολο cosplay που σκεφτομαι να κανω ειναι ο Snow Villiers απο FF XIII

Posted Image


αιτιολόγησε τη βλακεία που είπες...
σε προκαλώ
περιέγραψε μου πως το κάνεις αυτο το coseplay
και γιατί έιναι εύκολο. :beaten:

#62 MoBoRoS

MoBoRoS

    *CoNsOle-AddiCt*

  • Members
  • 34 posts

Posted 16 May 2010 - 16:18

αιτιολόγησε τη βλακεία που είπες...
σε προκαλώ
περιέγραψε μου πως το κάνεις αυτο το coseplay
και γιατί έιναι εύκολο. :beaten:

Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις ή να φτιαξεις replica της μηχανης για να ειναι επιτυχημενο το συγκεκριμενο cosplay. Χωρις αυτην μια χαρα ευκολο ειναι το cosplay.

#63 zweistein

zweistein

    ¢razÿ supεR Sнøø†εR

  • Members
  • 528 posts

Posted 19 May 2010 - 15:51

αν έχεις και ωραίο σώμα τα περισσότερα cosplay είναι εύκολα χα

#64 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 27 May 2010 - 02:37

Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις ή να φτιαξεις replica της μηχανης για να ειναι επιτυχημενο το συγκεκριμενο cosplay. Χωρις αυτην μια χαρα ευκολο ειναι το cosplay.


o.k τώρα εξήγησε γιατί το thread Λέγεται easy coseplay
και για το πόσο εύκολο είναι να κάνεις όλα τα αξεσουάρ
του τύπου καθώς και τα ρούχα του.

#65 Botsun

Botsun

    Boss Tsundere

  • Members
  • 1,240 posts

Posted 28 May 2010 - 21:59

Μπορείτε,να προτείνεται ενα cosplay με βαθμό δυσκολίας ultra noob μιας και θα είναι το πρώτο μου και τα χρήματα δεν περισσεύουν...:sadist:

Posted Image

Avatar & signature by Kai


#66 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 29 May 2010 - 00:39

Όντως αυτό το θεμα αφορά τα πιο ευκολα cosplay, καθως εχει ήδη ανοιχτει διαφορετικό θεμα για τα πιο advanced cosplay με μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολίας.

Αντικειμενικά, αυτό απ το final fantasy που συζητάμε τόσα πόστ πιο πάνω δεν θεωρείται easy. Easy μπορει να το αντιμετωπίσει καποιος εντελώς υποκειμενικά, αν αυτός εχει τη δυνατότητα να ραβει με ραπτομηχανή, να χειρίζεται πατρόν ή να εχει τη δυνατότητα να παραγγείλει καποια parts απ το ιντερνετ.

Θα πω αλλη μια φορά πως ακόμα και το easy cosplay (εξαιρώντας τα "μαυρο παντελόνι-ασπρο πουκαμισο-ζελε το μαλλί-μαυρο γυαλί) απαιτει ολίγη δουλίτσα, τουτέστιν ψαξιμο στα μαγαζιά, βελόνα και κλωστή, μικροκατασκευες κλπ).

Το easy δεν ειναι λοιπόν το αλλοθι για όποιον τεμπελιάζει ή δεν εχει πολυ χρόνο στη διάθεση του ή δυνατότητα να φτιάξει κατι πιο πολύπλοκο. Και το πιο απλό θελει τη δουλίτσα του.

Σημαντική δουλεια που πρεπει να γινει σε καθε περίπτωση cosplay ειναι το να ποζάρετε σωστά στις φωτογραφίες! Αντε γιατι τελευταια εχω παρατηρήσει στα πάρτυ ότι τα χουνε φορτωσει στον κοκορα και ποζαρουνε οι περισσοτεροι-πλην ολίγων, στο γαμο του Χατζατζάρη :mador2:....

Πριν ζητησει καποιος μια γενική και αοριστη συμβουλή-πρόταση για καποιο easy cosplay μεσω αυτου του θεματος, καλύτερα να κοιταζει αυτό το θεμα από την πρώτη του σελίδα, γιατι αρκετες προτάσεις εχουν ήδη γινει (ως προτασεις, δε σημαινει ότι τσακιστηκαν ολοι να ντυθουν αυτό που προτειναμε).
Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για ότι εχει ήδη προταθει και ζηταει κατι πιο φρεσκο, πολυ θα διευκολυνε αν εδινε καποιες παραπανω πληροφοριες, δηλαδή φυλο, σωματότυπο και καποιους τιτλους ανιμε που τον ενδιαφερουν....

#67 CatFeeder777

CatFeeder777

    Slacking

  • Members
  • 3 posts

Posted 18 February 2011 - 23:18

Ας μη ξεχναμε οτι ο βασικος λογος που κανεις cosplay ειναι για να περασεις καλα τωρα αν δεν ειναι και τελειο σιγα το πραγμα :hi:

#68 Startruck19

Startruck19

    Starting...

  • Members
  • 12 posts

Posted 19 February 2011 - 14:43

Το ποιο εύκολο...ντυθείτε Kabamaru!!!
Posted Image LET'S DEFENSE DEVIL xD

#69 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 03 March 2012 - 13:30

Ένα ακόμα anime το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά εύκολα cosplays είναι το Higurashi.
Για αρχή ας πάρουμε 3 από τα ευκολότερα (μπορεί να ποστάρω και άλλα πιο μετά) :

Mion Sonozaki (casual outfit)

Posted Image

Κατ' αρχήν χρειαζόμαστε ένα μουσταρδί αμάνικο μπλουζάκι. Από μέσα μπορούμε να βάλουμε ένα καφέ ζιβάγκο ή και να ράψουμε εμείς καφέ ύφασμα πάνω στην μπλούζα.
Έπειτα ένα τζιν (δεν μπορεί να μην έχετε)
Μια λιλά ζακέτα την οποία θα δέσετε γύρω από την μέση σας.
Μια κοτσίδα και Voila! Έτοιμοι. Βέβαια σε τέτοια cosplays που δεν έχουν πολύ πολύπλοκο και χαρακτηριστικό ντύσιμο χρειάζεται σωστή πόζα και έκφραση.

Shion Sonozaki casual outfit

Posted Image

Λοιπόν.
Χρειαζόμαστε ένα άσπρο μάλινο ζιβάγκο και ένα κολιέ με χρυσές χάντρες (ενοείται πως δεν είναι ανάγκη οι δικές μας χάντρες να είναι χρυσές)
Μια μαυρό-μπλέ φούστα σαν αυτές της παρέλασης με πάλι χρυσά κουμπιά τα οποία μπορούμε να ράψουμε πάνω σε αυτήν
Και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Satoko Houjou

Posted Image

Λοιπόν για την σχολική στολή:
Θέλουμε ένα πράσινο φόρεμα. Αν είναι κοντομάνικο καλώς αν όχι το κόβουμε αλλά όχι πολύ κοντό. Ράβουμε την άκρη του μανικιού σε λίγο μαύρο λάστιχο ώστε να δημιουργηθεί το φούσκομα. Μετά παίρνουμε λίγο άσπρο ύφασμα και το κόβουμε σε τριγωνικό σχήμα. Στις άκρες μπορούμε να κάνουμε την μοβ γραμμή. Μια ακόμα έυκολη λύση είναι να βρούμε μια παιδική σαλιάρα (κάπως έτσι λέγετε watever) με το κατάλληλο σχέδιο και να την ράψουμε στον λαιμό του φορέματος. Μια κίτρινη γραβατούλα κι ένα μάυρο καλσόν και DONE!
(το συγκεκριμένο cosplay θέλει λίγο δουλίτσα αλλά είναι εύκολο και δεν απαιτεί κάποια ιδιέτερη ικανότητα στο ράψιμο)

Edited by Keito, 03 March 2012 - 13:44.


#70 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 March 2012 - 20:23

Λοιπόν ένα ακόμη εύκολο cosplay είναι η πολυαγαπητή μας Makise Kurisu (tina:hehehe:)
H πολυαγαπημένη μας χαρακτήρας από το Steins;Gate μπορεί εύκολα να γίνει ένα εύκολο cosplay με λίγη δουλίτσα.
Γενική εικόνα:
Posted Image

Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Θα χρειαστούμε ένα πουκάμισο το οποίο θα βάλουμε μέσα από το σορτσάκι και μια κόκκινη γραβάτα (τι ποιο απλό?) Οι λεπτομέριες του πουκαμίσου μπορούν να γίνουν πανέυκολα με ένα μπλέ μαρκαδοράκι ή και απλά ράψιμο μιας μπλέ λουρίδας και ενός χρυσού κουμπιού.
ένα μαύρο σορτσάκι και μια πολύ απλή άσπρη ζώνη που την βρήσκουμε παντού.
Τέλος ένα καφέ καλσόν.


Αν θέλουμε την Lab έκδοση:
Posted Image
Ένα lab coat θα είναι είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά με λίγο ψάξιμο και με αρκετά λεφτά αμα θέλουμε αυθεντικό θα το βρούμε. Για τους τζαμπατζήδες και δουλευταράδες φίλους μας όμως έχω να προτείνω και την άλλη λύση που θέλει λίγο δουλειά αλλά όχι τόση ώστε να το βγάλει από το easy cosplay. Παίρνουμε ώς βάση μια απλή ζακέτα (άσπρη προτείνεται) και με άσπρο ύφασμα την καλύπτουμε ή και ακόμα ξεχνάμε τελίως την βάση και φτιάχνουμε δικά μας πατρον (αν θέλει κάποιος βοήθεια στο πατρον can pm me). Τέλος πάντων θα συνηστούσα την απλή version.


Για την απλή έκδοση:
Posted Image
Θέλουμε μια καφέ ξακέτα. Με λίγο λάστιχο μπορούμε να κάνουμε τα σουρώματα στο μπράτσο και να την βάλουμε έτσι ώστε να είναι οι όμοι μας έξω. Αν θέλουμε και την λεπτομέρια μπορούμε να πάρουμε τα κλιπάκια ζωνών ή και να ζητήσουμε αυτοκόλητα άν έχουν από το μέρος που θα πάρουμε το λάστιχο.

Για τα παπούτσια απλά παίρνετε μια καφέ μπότα με παρόμοιες λεπτομέριες και την κουμπώνετε μέχρι το ύψος του αστραγάλου και το υπόλυπο το γυρίζετε.

#71 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

    Οne Hell of an Otaku!

  • Members
  • 208 posts

Posted 09 June 2012 - 09:41

Δεν ξέρω εάν μετραει αλλα προτείνω τον Μπαμπαστρουμφ λίγη μπλε μπογια προσωπου 4 με 5 ευρω απο τα jambo ενα κόκκινο παντελονι και ασορτι παπούτσια μία μακριμάνικη σκέτη μπλε μπλούζα μια ψεύτικη γενιάδα και ένα κόκκινο σκουφί. Simple enough. Το έχω κάνει αρκετές φορές και ξέρω trust me.

Attached Files


Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!


And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#72 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 11 September 2012 - 17:12

~Tsuritama Cosplays~

Posted Image


Τα τέσσερα αυτά cosplays δεν χρειάζονται απολύτως τίποτα δύσκολο ή μη εύκολο να βρεθεί.

Ούτε η περούκα είναι απαραίτητη, εκτός άμα είστε καστανομάλλης, που χρειάζεται να πάρετε είτε μια κοκκινομάλλικη, είτε μια ξανθιά, είτε μια μαυρομάλλα.

Χρειάζομαστε ένα μαύρο παντελόνι, ένα άσπρο πουκάμισο και μια γραβάτα. Στην περίπτωση του Yuki, του Akira και του Natsuki η γραβάτα είναι μαύρη και στου Haru ροζ με μπλε τελείωμα και μια κίτρινη γραμμή. Αυτό μπορείτε να το βάψετε και μόνοι σας πάνω στην ροζ γραβάτα (ή το αντίθετο). Η ζώνη που φοράνε μπορεί να βρεθεί σε όλα τα μαγαζιά.

Όσον αφορά τα παπούτσια χρειάζονται άσπρα αθλητικά, αν κάνετε τον yuki ή τον Haru (άμα κάνετε τον haru καλό θα ήταν να έχουν ροζ λεπτομέριες) και καφέ άμα κάνετε τον Natsuki/Akira.


Αν και εύκολο, αυτό το cosplay θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στις εκφράσεις και θα είχε έξτρα επιτυχία άν ήταν ομαδικό. Επίσης θα ήταν ωραίο αν παίρνατε μαζί καλάμια ψαρέματος.