Αγνοήστε το ψώνιο στο βάθος...

Έβαλα την εικόνα σε tags επειδή είναι κάπως μεγαλούτσικη...
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 13:45
"When life gives you internetz, make memes."
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 08:56
Ο Tseng είναι επίσης μια καλή επιλογή για crossPlay (δηλαδή να τον κάνει καποιο κορίτσι).
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 02:22
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 12:32
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tomodachi2: 04 Σεπτέμβριος 2008 - 12:38
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 21:24
Πανω σε αυτο θα ηθελα να αναφερθω, Tomodachi2. Η προκληση δεν ειναι να βρεις απλα ευκολο cosplay, αλλα να ειναι και αναγνωρισιμο. Η φωτογραφια που ποσταρες πριν ειναι κλασικο παραδειγμα του τι θα πρεπει να προσεξει καποιος να μην φορεσει.Ο βαθμός δυσκολίας όμως, βρίσκεται στο ότι το Nodame Cantabile είναι μια slice of life σειρά (συνυφασμένη με την απλή πραγματικότητα), που θα πει ότι ενας μεμονομένος χαρακτήρας δεν θα είναι αναγνωρίσημος, αμα δεν του βάλεις από δίπλα άλλον έναν.
Ναι ο καθενας μπορει να ντυθει Keitaro, αλλα ποιος θα τον δει και θα τον αναγνωρισει ως χαρακτηρα; Μαλλον κανενας γιατι δεν εχει τιποτα το χαρακτηριστικο πανω του, θα νομιζουν οτι απλα ετσι ντυνεται. Ακομα και η Naru ισως θα περνιοταν για κανονικο ντυσιμο χωρις τη χελωνα της. Και εχω δει αρκετα παιδια να εχουν ντυθει, και καλα, καποιος χαρακτηρας ανιμε τα οποια οσοι τα βλεπουν νομιζουν οτι ηρθαν ντυμενοι με τα κανονικα τους ρουχα*Love Hina
Οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες έχουν απλό ντυσιμο. Urashima Keitaro: Ο,τι ευκολότερο για οποιονδήποτε γυαλάκια μπορεί να πάρει ύφος-loser!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:38
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 01:43
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 07:48
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 14:15
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 14:44
Συγνωμη αν θα βγω οff-topic τωρα αλλα αναγκαζομαι αφου παρερμηνευσες σε μεγαλο βαθμο τα λογια μου...
Προφανως λεγοντας αναγνωρισιμο cosplay δεν εννοω να ειναι απο γνωστα ανιμε, και οπως θα δεις αν διαβασεις το ποστ μου, δεν λεω οτι πρεπει να αναγνωρισει ο αλλος απο ποιο ανιμε ειμαστε. Αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι να καταλαβει οτι εχουμε ντυθει cosplay ασχετως το αν θα καταλαβει απο ποιο ανιμε ειμαστε ή οχι. Εκεινο εξαρταται καθαρα απο το ποσοι εχουν δει το ανιμε και προφανως δεν ειναι κριτηριο αυτο στο τι cosplay θα επιλεξουμε.
Οταν ομως ντυνεσαι χαρακτηρας απο ανιμε που εχουν δει ατομα που ειναι παροντες, και εκεινοι σε βλεπουν και παλι δεν καταλαβαινουν οτι εχεις ντυθει cosplay (και νομιζουν οτι ετσι ντυνεσαι κανονικα), ε τοτε κατι δεν παει καλα. Και αυτο συμβαινει συνηθως οταν υπερτιμαμε το "easy cosplay" και νομιζουμε οτι αρκει το καθημερινο ντυσιμο του χαρακτηρα για να μας καταλαβει ο αλλος, αποψη που ειναι λανθασμενη. Οσο απλο κι αν ειναι το cosplay μας, πρεπει να φαινεται οτι ειναι anime cosplay. Αν πχ ερθει μια κοπελα ντυμενη Misa (Death Note) ή Nana (Nana), αν δεν εχει κατι χαρακτηριστικο πανω της (οπως πχ ενα Death Note ή μια κιθαρα) οι πιο πολλοι θα νομιζουν απλα οτι στην cosplayer αρεσκεται στο να ντυνεται σαν gothic lolita στην πραγματικη της ζωη, και οχι οτι κανει cosplay καποιο ανιμε, κι ας εχει δει τα προαναφερομενα.
Γι'αυτο επαναλαμβανω, ευκολα cosplay μεν, να τηρουν καποιες ελαχιστες προϋποθεσεις δε.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:15
Εγώ έχω την τσάντα της Nodame αυθεντική από το μαγαζί που την προμηθεύτηκαν οι παραγωγοί της σειράς. Την πήρα στην Ιαπωνία και έχω και κάτι φορέματα που μοιάζουν με της Nodame αλλά δεν έχω το σωστό φυσίκ... Damn!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:57
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 23:50
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 11:06
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 12:04
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 21 Οκτώβριος 2008 - 15:25