Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cosplay progress: 50%. HELP!
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 02:04
Αν θέλεις να φτιάξεις μια μάσκα,είναι παααααρα πολύ εύκολο.
Υλικά:1 στρογγυλό μπαλόνι
εφημερίδα
κόλα
Λοιπόν θα φουσκώνεις το μπαλόνι μέχρι να δεις ότι καλύβει το πρόσωπο σου.Μέτα θα κολήσεις κομμάτια από την εφημερίδα πάνω στο μπαλόνι.(Τα κομμάτια από την εφημερίδα θα γίνουν η μάσκα οπότε υπολόγισε πως θες να είναι)Πρέπει να προσέξεις τα κομμάτια να είναι όσο το δυνατόν πιο ίσια γίνεται,αλλιώς η μάσκα δεν θα είναι ίσια.(Αφού βάλεις αρκετά κομμάτια εφημερίδας,μπορείς μετά να κολάς ολόκληρη τη σελίδα)Αφου βεβαιωθείς ότι η μάσκα είναι αρκετα σκληρή μπορείς είτε να τρυπήσεις το μπαλόνι ή να το αφήσεις να ξεφουσκώσει μόνο του.Ταταν...η μασκα είναι έτοιμη.Θα πρέπει να την κόψεις όπου θες και μετά μπορείς να την χρωματίσεις.
Υ.Γ. Αν θες μπορώ να κάνω εγώ μία και να βάζω εικόνες.Έχω ήδη κάνει μία δικιά μου.Είναι του Kurosaki Ichigo όταν μεταμορφώνεται σε Hollow(full mask).
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 01:38

Είπα κι εγώ ο άμοιρος στο party που μας έρχετε να κάνω το 2ο cosplay μου(επιτέλους...) αλλά...........
Σκάλωσα, όπως ήταν φυσικό άλλωστε

Wanna do project: Gokudera Hayato(Katekyo Hitman Reborn)
The optical help:
Πρόβλημα: The basic parts:wet2: Οι δυναμίτες, οι θήκες αυτών όπως και τα μικρά αυτά σαν "ζωνάκια" που είναι ανάμεσα στις ζώνες
And finally a poll: Περούκα ή κούρεμα και real hair βαμμένο με αποκριάτικα spray?
I really wanna do this one and I need help

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 14:06
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 20:18

Λοιπόν...

Εχω και καιρό να σε δώ και μου χεις λείψει. Και γι αυτό θα σου βάλω και ερώτηση-επαναληπτικό τέστ: "Ποιός είναι ο καλύτερος φίλος του cosplayer?"
"Φυσικά, εκείνος που έχει κάνει ήδη τό ίδιο cosplay και έχει ανεβάσει φωτό στο ιντερνετ!"
Από αυτή την αφετηρία να ξεκινάς πάντα. Να ψάχνεις και να βρίσκεις τι εχουν κάνει αυτοί που προηγήθηκαν. Και όπου χρειάζεται, να ζητάς βοήθεια!
Ζώνες και θήκες: Η βασική ζώνη είναι μια κλασσική φαρδιά, λευκή. Μια βόλτα υπόθεση στο κέντρο, ακόμα και στα περιπτερα. Οι συμπληρωματικές ζώνες με τις θήκες φτιάχνονται απλά!
Πρόσεξε: Θα χρειαστείς λευκό ύφασμα. Φθηνό ύφασμα βρίσκες σε καταστήματα υφασμάτων που πωλούν και ρετάλια (υφάσματα φτηνά). Μετράς και κόβεις το ύφασμα στο μήκος και το πλάτος που χρειάζεται. Θα κόψεις όμως και επιλέον λωρίδα ύφασμα, ακριβώς στα ίδια μέτρα όσον αφορά το πλάτος, αλλά αρκετά μεγαλύτερη σε μήκος, την οποια θα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις τις θήκες για τα 'δυναμιτάκια".
Θα βρεις ενα σωληνάκι, μπουκαλάκι ή ό,τιδήποτε μπορεί να εχει τις διαστάσεις που θέλεις, ως οδηγό για το πώς θα μαρκάρεις και θα διπλώσεις το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τις θήκες. Χρησιμοποιώντας το μπουκαλάκι ως οδηγό, θα στερεώνεις το ύφασμα της "θήκης" επάνω στο ύφασμα της "ζώνης" με καρφίτσες. Επαναλαμβάνεις μ' αυτό τον τρόπο, όσες φορές χρειαστεί. Επειτα, ράβεις με βελόνα και κλωστή, στο χέρι, επάνω στα σημεία που έχεις μαρκάρει με τις καρφίτσες.
Για να στερεώσεις τη ζώνη με τις θήκες επάνω στη βασική ζώνη γύρω από τη μέση ή θα χρησιμοποιήσεις κόλλα ή θα αφήσεις μεγαλύτερο περιθώριο στο κάτω ύφασμα της ζώνης με τις θήκες, ώστε να το περάσεις γύρω από τη βασική ζώνη και να στερεώσεις τελικά με παραμάνα.
Τις ζώνες με τα δυναμιτάκια θα τις στερεώσεις επάνω στα πατζάκια του παντελονιού, χρησιμοποιώντας παραμάνες, από την εσωτερική μεριά του παντελονιού, ώστε να μη φαίνονται. Βάλε όσες παραμάνες χρειάζεται, ώστε να μη σου "κρεμάνε" οι ζώνες επάνω στο παντελόνι, αλλά να είναι σταθερές.
Τα..."δυναμιτάκια": Δεν χρειάζεται να είναι από γυαλί! Θα βρεις διαφανα φυλλα πλαστικού (πχ. τις θήκες για χαρτιά Α4 που πουλάνε στα Jumbo, στο διάδρομο με τα σχολικά είδη), θα τα κόψεις στις διαστάσεις που πρέπει, θα τα διπλώσεις σε κυλυνδρικό σχήμα και θα στερεώσεις τις άκρες με κόλλα ή συρραπτικό. Τα καπάκια θα τα κάνεις με χαρτόνι (κόβοντας και κολλώντας) και στην κορυφή θα χρησιμοποιήσεις λίγο κορδόνι, συρμα τυλιγμενο με χαρτόνι ή λίγο καλώδιο.
Το σχέδιο του δράκου στη μεγάλη ζώνη: Εαν δεν έχεις κάποιο φιλαράκο που να...πιάνει το χέρι του στο σχέδιο, μπορείς να καταφύγεις στην παραδοσιακή...."ξεπατικοτούρα". Θα τυπώσεις στον printer σου το σχέδιο του δράκου, σε κλίμακα όσο το δυνατόν κοντινότερη ώστε να ταιριάζει με τις διαστάσεις τις ζώνης. Οι γραμμές του σχεδίου στην εκτύπωση φρόντισε να είναι bold. Επειτα θα πάρεις το χαρτί με την εκτύπωση του σχεδίου και με ένα κοπίδι θα "χαράξεις" το περίγραμμα του σχεδίου, ακριβώς επάνω στις γραμμές του.
Μετά θα τοποθετήσεις το χαρτί με το χαραγμένο περίγραμμα επάνω στη ζώνη και θα περάσεις με ένα ανεξίτιλο μαρκαδοράκι τα σημεία που εχεις κάνει τη χάραξει στο χαρτί, ακολουθώντας πιστά το περίγραμμα. Όταν σηκώσεις το χαρτί, επάνω στη ζώνη θα έχεις δημιουργηθεί ένα απλό ίχνος του σχεδίου. Θα κάνεις τα γεμισματα και τις διορθώσεις με ενα παχύτερο μαρκαδοράκι, σταθερό χέρι και αυτοπεποίθηση!
Μαλλιά: Είναι περίοδος αποκρεων. Αυτό θα πει, μια τεράστια ευκαιρία να βρούμε σε ανάλλογα μαγαζιά, υλικά και αξεσουάρ που δύσκολα βρίσκουμε στην πόλη την υπόλοιπη χρονιά. Θα έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα με σπρέυ, να δεις πως θα κάτσει το αποτέλεσμα. Μην σε απασχολεί αν δεν βρεις γκρί σπρέυ. Δοκίμασε με λευκό. Αλλωστε τα φυσικά μαλλιά σου εχουν αρκετά σκουρα βάση, οπότε θα κάτσει καλά. Αν δεν σ' ευχαριστεί, ας καταφύγεις σε περούκα.
Tip: Μη χρησιμοποιήσεις ιατρική γάζα. Βάλε καλύτερα απλές λωρίδες λευκό ύφασμα. Θα δείχνει καλύτερο στο "μάτι".
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tomodachi2: 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:24
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:21

Ναι! Όσον αφορά την πόλη της Αθήνας, μόνο μοδίστρα. Και όχι "ό,τι κι ό,τι", αλλά μοδίστρα που να ξέρει από πατρόν. Συν κόστος αγοράς υφασμάτων.
Δεν λέω πως είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει. Απλώς το κόστος θα σου ανεβει πολύ, αν επιλέξεις να στο κάνει μοδίστρα.
Η καλύτερη λύση είναι η αγορά από το ιντερνετ. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει το κοστούμι, μιας και ο χαρακτήρας είναι δημοφιλής για cosplay.
Επιπλέον, θα σου κοστισει λιγότερο.
Ευκαιρίας δοθείσης, ας μιλήσουμε λίγο για τα cosplay των real-type χαρακτήρων και τα σημεία που πρεπει να προσέχουμε όταν επιχειρούμε ενα τετοιο cosplay.
Οι real-type characters, ακριβώς επειδή δεν εχουν υπερβολές στο μακιγιάζ, τα φυσικά χαρακτηριστικά τους ή τα κοστούμια τους, μας υποχρεώνουν να δίνουμε όλο το βάρος στην εκφραστικότητά μας και στη ρεαλιστική απεικόνηση των φυσικών χαρακτηριστικών και των ρούχων τους. Σε καμία περίπτωση, δεν εννοώ να επικεντρωθούμε στο να γίνουμε σωσίες τους! Αυτό-χώρια του ότι δεν γίνεται, δεν είναι καν το ζητούμενο σ' ενα cosplay που γίνεται για να διασκεδάσουμε.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση cosplay Akito (Fruits Basket), εάν το στυλ και το μήκος των φυσικών μαλλιών μας δεν μας βοηθάει και πρεπει να καταφύγουμε σε περούκα, η περού κα μας πρεπει να είναι σωστά χτενισμένη και κοντά στο φυσικό στυλ.
Ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς εχουμε κατά καιρούς διαλέξει να κάνουμε cosplay real-life characters, δεν είναι η εντυπωσιακή τους εμφάνιση και το κοστούμι με τις χτυπητές λεπτομέριες στα αξεσουάρ, αλλά το ότι τους εχουμε συμπαθήσει ώς ρολους μέσα στο ανιμε ή το μάνγκα που τους συνατήσαμε. Μας εκαναν αυτό το "κλικ" γιατί μας εντυπωσίασαν, περισσότερο ως προσωπικότητες.
Συνήθως είναι αρκετά ευκολότεροι στο cosplay, επειδή τις περισσότερες φορές μπορεί να φορούν καθημερινά ρούχα, τα αξεσουάρ και τα κοστούμια είναι απλούστερα, όμως από την άλλη, χρειάζεται να είμαστε εκφραστικοί.
Που θα πει, ότι δίνουμε σημασία στις πόζες μας και στην εκφραση που θα έχει το πρόσωπό μας.
Τα ρούχα, τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ, τα μαλλιά ή η περούκα που θα χρησιμοποιήσουμε δεν χρειάζεται να είναι 100% ολόιδια με τα προτότυπα, αλλά να πλησιάζουν το δυνατόν περισσότερο ή απλώς να μην είναι εντελώς άσχετα και το σημαντικότερο: να ΜΗΝ είναι προχειρο-φτιαγμένα. Η προχειρότητα θα τραβήξει την προσοχή στα μάτια των αλλονων, με αποτέλεσμα να μη φανεί η κεντρική ιδέα του concept...
Akito cosplay TIP: Σε κάποιες σκηνές, "ο" Ακιτο φαινεται να κρατάει στα δάχτυλά του ενα αηδόνι. Σε διάφορα καταστήματα με διακοσμητικά είδη, αποξηραμένα φυτά & καλάθια ή ίσως και στα jumbo, υπάρχουν ψεύτικα μικρά πουλάκια. Αν βρει καποιος ενα τετοιο, θα τον βοηθήσει να κανει μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες και εκφραστικές πόζες για φωτογραφία, εκτός του ότι είναι ενα item πάρα πολύ σχετικό με το concept του συγκεκριμμένου χαρακτήρα.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 08:18

Τολμώ να ομολογήσω ότι ως σωστό ρεμάλι το search μου ήταν ελιπέστατο....λόγω βαρεμάρας του ατελείωτου browsing. Μετά από 20-30 sites το παράτησα

Με ένα λίγο καλύτερο όμως αυτή τη φορά βρίκα κάποια ενδιαφέροντα tips πάνω σε dynamites....παραπλήσια του φύλλου sweefer-korobokur:himitsu:
Tnx for the tips αν και απ ότι βλέπω η megi θα την πληρώσει μέσα στην εξεταστική(γιατί τα δικά μου τα χεράκια ουδεμία σχέση έχουνε με το βελόνι και το μαρκαδόρο...)
Αν μπορείς στείλε σε κάνα PM αν ξέρεις διευθύνσεις ή οδηγίες προς ναυτιλομένους για μαγαζιά με υφάσματα κάποια στιγμή

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 19:56

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 20:09
οκ σε παρακαλω μπορεις να κανεις cosplay την konata χωρις να παρεις περουκα?αμα την παλεψεις σε παραδεχομαι.ΚΟΥΡΕΜΑΑΑ ΚΟΥΡΕΜΑΑΑΑ!!! ΟΧΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΣΤΑ COSPLAY!! PLZ!!
φυσικα και στα cosplay προτιμαμε το αγνο παρθενο μαλλι αλλα τι να κανουμε αμα δεν ειναι στο σωστο μεγεθος?

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 20:42
;283940']οκ σε παρακαλω μπορεις να κανεις cosplay την konata χωρις να παρεις περουκα?αμα την παλεψεις σε παραδεχομαι.
φυσικα και στα cosplay προτιμαμε το αγνο παρθενο μαλλι αλλα τι να κανουμε αμα δεν ειναι στο σωστο μεγεθος?
obviously μιλάω για την περίπτωση που μπορεί να το κουρέψει όπως μας είπε, αλλιώς αμα δώσεις λίγα ευρόπουλα κάνεις και την Κονάτα αμα θες με μακριά μαλλιά απο την μια μέρα στην άλλη!!!

αα οσο για τις θήκες που έλεγε πριν το παιδί, χμ.. καμία κατασκευή με σελοτείπ? αλλα απο εκείνο το μαύρο τον ηλεκτρολόγων δεν γίνεται?

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 21:11
αα οσο για τις θήκες που έλεγε πριν το παιδί, χμ.. καμία κατασκευή με σελοτείπ? αλλα απο εκείνο το μαύρο τον ηλεκτρολόγων δεν γίνεται?
It's a no no for:
-Το οπτικό κομμάτι. Το σελοτέιπ ΠΑΝΤΑ χτυπαει άσχημα στο μάτι
-Την ανθεκτικότητα του. Μέσα σε 2-3 ώρες το πάρα πολύ θα έχει διαλυθεί(για να μη σου πω στο πρώτο τέταρτο αν μπω και πετύχω τίποτα Shall we dance και Subarashi kana kono sekai γιατί ναι off camera τουλάχιστον θα είναι από τα πιο fail cosplay που υπάρχουν από άποψη "ενσάρκωσης character":hahaha:)
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 13:54
Στο cosplay party που θα γίνει στις 22, αποφάσισα να κάνω το cosplay του Kabamaru.
Έχω όλα τα βασικά συστατικά (πέρα από το μπλε "Μάρκα με'καψες" σακάκι, αλλά μπορεί να βρεθεί και αυτό εύκολα).
Αυτό που θέλω τώρα είναι να φτιάξω δυο λεπτομέρειες:
1. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση το μαλλί μου να γίνει τόσο μακρύ όσο του Kabamaru μέχρι το πάρτυ, βρήκα μια περούκα σχεδόν ίδια με το μαλλί του. Αυτό που θέλω είναι να την κάνω να μοιάζει με το δικό του look, αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω.
2. Βρήκα ένα κουτάκι και ένα ροζουλί περιτύλιγμα. Επείδή όμως θέλω να το κάνω να δείχνει όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές, προσπαθώ να βρώ καμιά φωτογραφία απο το εσωτερικό ενός bento box (γεμάτο εννοείται). Υπάρχει κάποια φωτογραφία πουθενά στο net?
(BTW με την περούκα, είμαι ΟΛΟΙΔΙΟΣ ο Kabamaru!!!)
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 16:39
Thank you!!!!!!!LOL, με περούκα θα την γλιτώσω δεν γίνεται αλλιώς...Ελπίζω να τα καταφέρω....

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 16:53
ρε σι ματου,πανε στο soya στο συνταγμα και αγορασε το bento box με 6 ευρω!μετα πανε σε καποιο J-εστιατοριο και πες τους να σου βαλουν μεσα ρυζι,τηγανιτες καραβιδες και κεικ ρυζιου...Λοιπόν..
Στο cosplay party που θα γίνει στις 22, αποφάσισα να κάνω το cosplay του Kabamaru.
Έχω όλα τα βασικά συστατικά (πέρα από το μπλε "Μάρκα με'καψες" σακάκι, αλλά μπορεί να βρεθεί και αυτό εύκολα).
Αυτό που θέλω τώρα είναι να φτιάξω δυο λεπτομέρειες:
1. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση το μαλλί μου να γίνει τόσο μακρύ όσο του Kabamaru μέχρι το πάρτυ, βρήκα μια περούκα σχεδόν ίδια με το μαλλί του. Αυτό που θέλω είναι να την κάνω να μοιάζει με το δικό του look, αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω.
2. Βρήκα ένα κουτάκι και ένα ροζουλί περιτύλιγμα. Επείδή όμως θέλω να το κάνω να δείχνει όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές, προσπαθώ να βρώ καμιά φωτογραφία απο το εσωτερικό ενός bento box (γεμάτο εννοείται). Υπάρχει κάποια φωτογραφία πουθενά στο net?
(BTW με την περούκα, είμαι ΟΛΟΙΔΙΟΣ ο Kabamaru!!!)

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 12:02
Δες πρώτα αυτό το πόστ που ειχα κάνει περι Καμπαμαρού. Το ξέθαψα και το φέρνω εδώ να το δεις ως υπενθύμηση...
O Kabamaru εχει 2 εμφανίσεις: τη νίντζα και τη σχολική...
(...εχει και μια 3η, όπου φοράει μόνο τη διχτυωτή μπλούζα και απο κάτω..."κλασσικό εσώρουχο"-που το λεγε η γιαγιά-Ραν, με το kanji της δύναμης απάνω, αλλά δε το προτείνω, αστο να πα στον κόρακα...)
Η πιο εύκολη είναι η σχολική. Χρειάζεται μια μπλούζα-δίχτυ (ψάξιμο, αρχικά στο μοναστηράκι και ειδικά σε κάτι μαγαζάκια που εχουν ακόμα ρούχα '80's και παρόμοια εξεσουάρ για punk-look, ίσως και στα gothάδικα-αλλά δεν παίρνω όρκο) και σακάκι με παντελόνι απαραιτήτως στο εντονο μπλέ χρώμα. Ψάξιμο επίσης στο μοναστηράκι, για σακάκι σε "μ' έκαψες"-ποιότητα το οποιο απαραιτήτως θα πάρει μια μετατροπή στο πάνω μέρος του γιακά (γυρω απ το λαιμό) όπου θα μπει πρόσθετο σκληρό λευκό ύφασμα για να στεκεται όρθιο. Επίσης, μας κάνει μια απλή βαμβακερή μπλούζα σε μπλέ-εντονο χρώμα, ακόμα και πιτζάμα! Το κλού βρίσκεται στο χρώμα και στη μετατροπή του πάνω μέρους του γιακά! Αν δεν εχετε ιδέα πως να φτιάξετε το γιακά μόνοι σας και κανεναν γύρω σας να προσφερθεί να βοηθήσει, θα πεταχτείτε μέχρι τη μοδιστρούλα της γειτονιάς.
Για μαλλιά, είμαι μακράν της αποψης να φτιάξει καποιος το φυσικό του-εφοσον εχει κατάλληλο μήκος. Την...ξυπολησιά, δε, τη θεωρώ απαραίτητη! (Το πολύ-πολύ να βάλετε καμιά φτηνή λεπτο-σαγιονάρα, ίσα για να μη πατήσετε καμια γόπα..)
Για το κωμικόν της υπόθεσης, ειναι πολύ καλή όντως η ιδέα, να κρατάς ενα μεγάλο πακέτο (μεγάλο! Καμπαμαρουδικό!) το οποιο θα χεις τυλίξει και δέσει με μια ροζουλί-εμπριμέ πετσετα ώστε να μοιάζει με bento.
Ακόμα...χειρότερα, είναι να κρατάς εναν κλασσικό, πλαστικό σκουπιδοντενεκέ!
-"Μάλιστα! Σκουπιδοντενεκές! Εχει τόση σημασία? Σκουπιδοτενεκές! Εχει τόση σημασία?"
Φόρα οποιαδήποτε μπλέ μακρυμάνικη (με λεπτό ύφασμα) μπλούζα, αν εχεις, και σηκωσε απαραιτήτως τα μανίκια. Κανε μια τελευταία βόλτα στο μοναστηράκι, στα χαντράδικα και κοιτα να βρεις εκεινο το αξεσουάρ που φορούν στο χέρι (από τον καρπό ως τον αγκώνα) και είναι δίχτυ. Ελπίζω να βρεις μέγεθος που να κάνει στο χέρι σου.
Από κει και πέρα...role-play και ο θεός βοηθός!!
Ροζουλί πετσετούλες θα βρεις και στα κινέζικα αλλά και στα μαγαζάκια (πχ. γύρω από την πλατεία Κάννιγγος) που πουλάνε της Παναγιάς τα μάτια. Να διαλέξεις μια που να βγάζει μάτι-κοριτσίστικη σε βαθμό αηδίας!
Στο ιντερνετ υπάρχουν χιλιάδες εικόνες με περιεχόμενο o-bento! Ψάξε λίγο! Cosplay δίχως κόπο δεν έχει νοστιμάδα!
Την περούκα μπορείς να τη χτενίσεις εντελώς μόνος σου. Ο Καμπαμαρού είναι ενας λέτσος από τα βούνα, δεν είναι ο Δημήτρης Κοργιαλάς να θες κανα ειδικό skill να κανεις το χτένισμα! Θα βρεις ενα hair spray με πολύ δυνατό κράτημα-αλλά που να μην αφήνει ίχνη και θα το παλέψεις μόνος σου. Σ' αυτή την περίπτωση, το randomness και το "ο,τι τούφα πιάσει το χέρι μας" είναι με το μέρος σου!
Κάνε Καμπαμαρού! Καμπαμαρού λατρεύει όλη η Ελλάδα και θα σε θυμούνται ως και τα πόμολα!

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 12:45
Στο ιντερνετ υπάρχουν χιλιάδες εικόνες με περιεχόμενο o-bento! Ψάξε λίγο! Cosplay δίχως κόπο δεν έχει νοστιμάδα!
Έχω βρει φωτογραφίες από bento, αλλά θα είναι είτε αρκετά μικρές ( χαλάει πολύ η ανάλυση αν κάνω την παραμικρή μεγέθυνση), ή θα είναι από κάποια γωνία, και δεν βγαίνει σωστά όση επεξεργασία να κάνω. Που θα πάει όμως! Θα βρώ την σωστή φωτογραφία πάσει θυσία!
Την περούκα μπορείς να τη χτενίσεις εντελώς μόνος σου. Ο Καμπαμαρού είναι ενας λέτσος από τα βούνα, δεν είναι ο Δημήτρης Κοργιαλάς να θες κανα ειδικό skill να κανεις το χτένισμα! Θα βρεις ενα hair spray με πολύ δυνατό κράτημα-αλλά που να μην αφήνει ίχνη και θα το παλέψεις μόνος σου. Σ' αυτή την περίπτωση, το randomness και το "ο,τι τούφα πιάσει το χέρι μας" είναι με το μέρος σου!
Χμμ, τώρα αγχώθηκα κάπως, μιας και με την κομμωτική δεν έχω καθόλου μα καθόλου καλές σχέσεις! Θα την δώσω σε φίλη που ξέρει από λακ και χτενίσματα για να μου την φιτάξει, γιατί εγώ το μόνο που θα καταφέρω θα είναι να αποκτήσει το λουκ 'Έβαλα το χέρι μου στην πρίζα':hahaha:.
Αρκεί βέβαια να μην μου βγάλετε νέο παρατσούκλι!Κάνε Καμπαμαρού! Καμπαμαρού λατρεύει όλη η Ελλάδα και θα σε θυμούνται ως και τα πόμολα!