Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cosplay progress: 50%. HELP!
Posted 24 September 2009 - 22:23

Posted 24 September 2009 - 22:26
Posted 24 September 2009 - 22:34

Μονο μια βόλτα που θα κανεις σε ενα μαγαζί με είδη ραπτικής (ξερεις, αυτα που πουλάνε κλωστές, κουμπιά, μαλλιά για πλέξιμο και αλλα σύνεργα για μοδίστρες και κεντήματα) και θα τρελλαθείς!
Εκτός από δαντέλες, κορδέλες και κορδόνια που έχουνε άπειρα, εχουνε και καποια φανταστικά διακοσμητικά (κερασάκια, καρδούλες, πεταλουδίτσες, ζουζουνάκια που τα ράβεις στο ύφασμα), φιογκάκια και φουντίτσες. Μια που θα τα δεις και μια που θα πάθεις την πλακα σου και θα ανυπομονείς να ξεκινήσεις την κατασκευή.....
Posted 29 September 2009 - 15:22
ξέρω ότι θα ακουστεί λίγο κουλό αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ make up ή concealer ως τώρα, καθώς δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Σκέφτηκα όμως ότι για αυτά που θέλω να φορέσω στο επόμενο πάρτυ, χρειάζεται ένα ελαφρώς χλώμό πορσελάνινο (αλλά όχι ασπρο) πρόσωπο, κ λέω να βάλω τα μεγάλα μέσα για πλήρες μακιγιάζ. Λέω να μη χρησιμοποιήσω βαφές αποκριάτικες γτ θα βγει άσπρο βρυκολακέ κ θέλω κάτι κουκλίστικο σαν αποτέλεσμα.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? κ αν πιστεύετε ότι ένα καλό make up σε πολύ ανοιχτό τόνο φτάνει, πείτε μου κάνα καλό κ φτηνό.
ευχαριστώ!!
p.s. Lycy-Nyu όντως στα Claire's βρήκα ακριβώς τα γάντια που χρειαζόμουν!! κ πολύ φτηνά μάλιστα, δεν είναι βέβαια κ η καλύτερη ποιότητα, αλλά σιγά τ'αυγά! ευχαριστώ!

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 29 September 2009 - 19:17
Posted 29 September 2009 - 22:08

θα πάω αύριο να το προσπαθήσω κ βλέπουμε, μπορεί να τις πείσω χεχε

Posted 29 September 2009 - 22:19
Posted 29 September 2009 - 22:27
ναι, κ εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά αυτές οι κυρίες που λες, φοβάμαι ότι δεν θα καταλαβαίνουν την ανάγκη μου να φανώ χλωμότερη από όσο είμαι
κ θα μου προτείνουν απλά προϊόντα για να φαίνομαι φυσική
κ άντε να τους εξηγείς ότι το θες για κάτι σαν παράσταση....
θα πάω αύριο να το προσπαθήσω κ βλέπουμε, μπορεί να τις πείσω χεχε
haha οχι ρε μην ανησυχείς, δεν είναι τοσο ασυνιθιστο να θες να δείχνεις πιο άσπρη, το καταλαβαίνουν όταν το εξηγήσεις ;P well, εγω τουλάχιστον δεν είχα ποτε τέτοιο προβλημα, όντως σε κοιτάνε περιεργα στη αρχή αλλα that's all xD το κλειδί είναι να βάλεις αρκετο κάτω απο τα μάτια, και πιο πιθανόν είναι να το καταφέρεις με concealer παρά make up νομίζω...
Posted 29 September 2009 - 22:32
το μονο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει το δέρμα σου σε "φτηνά" προϊόντα.
εμενα προσωπικά ποτε δεν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα. αλλα κάθε τύπος δέρματος αντίδρα διαφορετικά.
τώρα για τα χόντος είμαι σίγουρη ότι θα σου πασάρουν προϊόντα ακριβά!!!
εκεί που θες να την βγάλεις με λίγα euro σου προτείνουν συνήθως πράγματα διαστημικών τιμών (20€ και βάλε). καλά εξαρτάται k σε τι πωλήτρια θα πέσεις.
συμβουλή: μην τις αφήσεις να σε εξυπηρετήσουν!
άμα σε ρωτήσουν πες ότι απλά κοιτάς.
γιατί άμα σε πάρουν χαμπάρι ότι δεν έχεις και πολύ ιδέα την έβαψες.

ελπίζω να σε μετατόπισα λιγάκι.

Posted 29 September 2009 - 22:54
alo!
ξέρω ότι θα ακουστεί λίγο κουλό αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ make up ή concealer ως τώρα, καθώς δεν χρησιμοποιώ ποτέ. Σκέφτηκα όμως ότι για αυτά που θέλω να φορέσω στο επόμενο πάρτυ, χρειάζεται ένα ελαφρώς χλώμό πορσελάνινο (αλλά όχι ασπρο) πρόσωπο, κ λέω να βάλω τα μεγάλα μέσα για πλήρες μακιγιάζ. Λέω να μη χρησιμοποιήσω βαφές αποκριάτικες γτ θα βγει άσπρο βρυκολακέ κ θέλω κάτι κουκλίστικο σαν αποτέλεσμα.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? κ αν πιστεύετε ότι ένα καλό make up σε πολύ ανοιχτό τόνο φτάνει, πείτε μου κάνα καλό κ φτηνό.
ευχαριστώ!!
p.s. Lycy-Nyu όντως στα Claire's βρήκα ακριβώς τα γάντια που χρειαζόμουν!! κ πολύ φτηνά μάλιστα, δεν είναι βέβαια κ η καλύτερη ποιότητα, αλλά σιγά τ'αυγά! ευχαριστώ!
εγω θα σου προτινω να βαλεις πουδρα απλη π βαζουν στ μωρα κανειμια χαρα τη δουλεια

Posted 30 September 2009 - 12:58
Αυτό που ειπώθηκε πριν, σχετικά με το πώς μπορεί να αντιδράσει το δέρμα σου σε ενα πολύ φτηνό προϊόν, να το προσέξεις πάρα πολύ! Θα ελεγα να μη καταφύγεις στα πάρα πολύ φτηνά, καθώς η ποιότητα τους είναι αμφίβολη. Εδώ εχουν υπάρξει αλλεργικές αντιδράσεις με προϊόντα επώνυμα και ακριβά, οπότε φαντάσου....
Απλώνοντας μονο κονσίλερ σε όλο το πρόσωπο και μετά λευκή πούδρα, δε νομίζω ότι θα πετύχεις το τελειο αποτέλεσμα που θα πετυχεις εαν
πας μια βόλτα από το κατάστημα KRYOLAN (Παπαδιαμαντοπούλου 22, τηλ. 2107249691, κοντά στο μετρό Μεγαρο Μουσικής). Εκεί πουλάνε μόνο είδη μακιγιάζ για επαγγελματική χρήση (θέατρο-κινηματογράφο) και ειδικά εφφέ, οπότε σίγουρα θα βρεις ενα makeup για να δώσεις στο πρόσωπο σου την απόχρωση που θέλεις. Οι τιμές είναι καλές, τα προϊόντα είναι εγγυημένα για αυτή τη χρήση και οι πωλήτριες θα σε βοηθήσουν πολύ.
Posted 30 September 2009 - 16:15
τα πολύ φτηνά προιόντα κ εγώ τα φοβάμαι, όχι μόνο μη με πειράξουν, αλλά κ επειδή σκοπεύω να τα φοράω από τις 17:30 μέχρι μετά τα μεσάνυχτα προφανώς, που είναι πολλές ώρες συνεχόμενες.
σε αυτό θα συμφωνήσω απολύτως!γιατί άμα σε πάρουν χαμπάρι ότι δεν έχεις και πολύ ιδέα την έβαψες.
Lucy-Nyu, θα το δοκιμάσω, αλλά αμφιβάλλω αν κάτι τέτοιο θα αντέξει για τόσες ώρες. Ακούγεται πρωτότυπο πάντως!
Tomodachi2, ναι θυμάμαι που ανέφερες αυτό το μαγαζί κ αλλού! θα πάω οπωσδήποτε!! μου φαίνεται η σωστότερη λύση, αλλά για πες μου, πόσο μπορεί να πάει το μαλλί?

Posted 30 September 2009 - 17:53
αν και εχω ολόκληρο τον τιμοκατάλογο για όλα τα είδη τους (και είναι ατελείωτος), δε μπορώ να εντοπίσω το προϊόν που σου κάνει για να σου πω μια τιμή. Θα σου πω όμως ενα παράδειγμα. Ενα βαζάκι χρωμα για bodypainting στην KRYOLAN το πλήρωσα 6ευρώ, ενώ στα MAC 22ευρώ!
Το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να πας μια βόλτα από κει, να ρωτήσεις και να δεις και γενικά τι ενδιαφέροντα πράγματα εχουν (να πω άλλη μια φορά, πως εχουν χρωματιστά σπρευ για μαλλιά με 16ευρώ).
Κατεβαίνοντας στο μεγαρο μουσικής-μετρό, θα πιάσεις την οδό Παπαδιαμαντοπούλου από την αρχή της και το μαγαζί είναι λιγο παρακάτω από το θέατρο Ιλισσια-Ντενίση, κοντά σε μια κλινική.
Posted 30 September 2009 - 18:32
θα σε ενημερώσω όταν πάω για τις εντυπώσεις μου!! κ ελπίζω να έχω χρόνο να πάω σύντομα, γτ ούτε 2 βδομάδες δεν μας μείναν πια..
αυτή τη στιγμή ράβω ένα κομμάτι για να μακρύνω το φουστάνι που θα βάλω. Μου έχει βγει η πίστη με τα τούλια κ τις δαντέλες κ τα φιογκάκια....
προχτές έφτιαξα το τσόκερ!
p.s. βρε tomodachi2, γράψε μια φορά το nickname μου σωστά

Posted 30 September 2009 - 18:41
Μου έχει βγει η πίστη με τα τούλια κ τις δαντέλες κ τα φιογκάκια....
Α! τώρα που το θυμήθηκα! Στους παραδρόμους της Ερμού και κυρίως στους παραδρόμους της Αιώλου είναι ο παράδεισος των μαγαζιών που πουλάνε είδη ραπτικής, δαντέλες, κουμπιά, φιόγκους και άλλα τετοια χαριτωμένα! Μια βόλτα, αξίζει τον κόπο.