Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

  • Please log in to reply
321 replies to this topic

#316 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 05 May 2014 - 00:38

Μπορεί να φαίνεται κουτό, αλλά στο πάρτυ της Θεσσαλονίκης θέλω να έρθω με cosplay! Μάλλον θα κάνω την Karin-φάντασμα από τον Fullmetal Alchemist(θα μου πείτε: πιο δευτερεύοντα χαρακτήρα δεν βρήκες; Ε, είναι εύκολη και με καστανά μαλλιά, οπότε...).Αν δε βρω ρούχα θα κάνω τη μανιακή δολοφόνο με το πριόνι(!), δε θυμάμαι τώρα τ' όνομα της μόνο το παρατσούκλι Cleaner. Μου είχε γυαλίσει και η Izumi, η δασκάλα του Ed και του Al, από Fullmetal Alchemist, αλλά μάλλον αποκλείεται, καθώς θα ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο μάθημα με το μα΄λλί πλεγμένο μυριάδες κοτσιδάκια(έχω κι ένα σοβαρό προφίλ ως φοιτήτρια, τρομάρα μου!) και επίσης μάλλον θα είναι ακριβά να τα φτιάξω στο κομμωτήριο.  Θέλω να ρωτήσω για το πως θα φτιάξω το μανδύα που φοράει η Izumi: σκέφτηκα να βάλω ένα αμάνικο μπλουζάκι στο στυλ αυτό και να ράψω άσπρο ύφασμα από κάτω. Θα πιάσει το κόλπο ή θα φαίνονται πολύ άσχημα οι ραφές;



#317 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 05 May 2014 - 14:41

Κοιτώντας αυτές τισ 2 foto

 

http://hdwallpappers.com/images/wallpapers/Izumi-Curtis-Wallpaper-4.jpg

http://ekladata.com/bXibRtzs3lE5_HdvHAgVukQKWUA.jpg

 

H πιο εύκολη κ με το ωραιότερο αποτέλεσμα λύση θα ηταν να έπαιρνες μια ''Ιατρική ρόμπα''  (πχ. http://www.rouxaergasias.gr/images/stories/virtuemart/product/iatrike_rompa_005.jpg) και να έκανες το σκίσιμο πίσω (εαν δεν το έχει ήδη) να έκοβες τα μανίκια και να μεγάλωνες/έφτιαχνες τον γιακά (εαν χρειαζότανε)...τέλος ίσως να χρειαστεί να προσθέσεις κ κανένα extra ψεύτικο (χωρίς κουμπότρυπα)  κουμπί (έτσι για αν φαίνονται περισσότερα εάν έχει μόνο 1-2 )  ... Προφανώς όμως αυτό ίσος να είναι λίγο πιο ακριβό από το να μακρύνεις ενα T shirt .... τέλος εάν κ of sesson στα αποκριάτικα μια στολή νοσοκόμας απο τα Jumbo θα σου είχε λύσει τα χέρια...


Edited by Xa0s, 05 May 2014 - 14:44.

I would likePosted Image for a pet...


#318 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 05 May 2014 - 17:30

Ευχαριστώ πολύ! το είχα σκεφτεί κι εγώ και τελικά πρέπει να έχω ιατ΄ρική ποδιά, από το μάθημα χημείας που κάναμε στη σχολή, οπότε αν κάνω τελικά την Izumi, θα μετατρέψω την ποδιά.

 

 

Συγνώμη για το ανακατωμένο μύνημα, αλλά φταίει ο ενθουσιασμός και η αμηχανία!(τελείως noob, βλέπεις)



#319 Xa0s

Xa0s

    Gambate o kudasai !!!

  • Members
  • 341 posts

Posted 05 May 2014 - 20:51

No Problem...και για ότι άλλο θες ρώτα ...


I would likePosted Image for a pet...


#320 Ao no Exorcist

Ao no Exorcist

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 22 July 2014 - 14:39

Γεια σας παιδιά έιμαι καινούργιος στα forum ^^ Είναι η πρώτη φορά που θα επειχηρήσουμε με την παρέα μας cosplay και θα ήθελα μερικές συμβουλές περί στολής.Σκεφτόμουν να ντυθώ Rin (Ao no Exorcist) απλά η στολή φαίνεται κάπως <<μαθητική>> και δεν ξέρω που θα μπορούσα να βρω κάποια αν έχετε καμιά ιδέα :/ Επίσης ο φίλος μου θέλει να ντυθει Ulquiora(Βleach)  αν έχετε καμιά συμβουλή και για αυτόν να την μεταφέρω ^^

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)


Edited by Ao no Exorcist, 22 July 2014 - 14:40.


#321 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 14 November 2014 - 19:59

Λοιπόν, αν και αρχάρια(έκανα το πρώτο μου cosplay στο Halloween party της Θεσσαλονικης) θα ήθελα να ενημερώσω τους Θεσσαλονικιούς cosplayers για 2 πολύ ενδιαφέροντα καταστήματα με ρούχα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για cosplays. Απέναντι από τη στάση Αντιγονιδών στην Εγνατία έχει ένα μεγάλο μαγαζί που λέγεται "stock" και έχει φτηνά ρούχα, από επειδείξεις και εκδηλώσεις και τέτοια. Έχει πολύ καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία(ανδρικά και γυναικεία, ζακέτες και μπλούζες, ακόμη και παντελόνια). Φυσικά, έχει και  ακριβότερα κομμάτια, όπως δερμάτινα(το χειμώνα).

΄Γειτονικό στο προηγούμενο,  στην Εγνατία πάλι, προχωρώντας προς Καμάρα-Πανεπιστήμια, βρίσκει κανείς ένα μαγαζί που λέγεται "Μπαζουκας" (ή κάπως έτσι, σε γκρίκλις είναι γραμμένο :frozen: ). Εκεί έχει μεγάλη ποικιλία από ρούχα με παλαβά χρώματα και εκκεντρικά σχέδια! Δυστυχώς όμως, δεν ξέρω τιμές από αυτό το μαγαζί!



#322 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 18 February 2015 - 14:36

Λοιπόν... Ψηνόμουν να φτιάξω cosplay της Lust, από Fulmetall Alchemist και βρήκα φόρεμα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με το μαλλί της! Η τύπισσα έχει μακρύ σπαστό  μαύρο μαλλί και προφανώς χρειάζεται περούκα, καθώς εγώ είμαι καστανή. Όμως, έχω ένα φόβο με τις περούκες και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος(π.χ. κάποια "βαφή" που να φεύγει εύκολα, ή χρωμοσαμπουάν ή μους μαλλιών με χρώμα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Θα μου πείτε, αν πάρω περούκα θα μπορώ στην μια ή στην άλλη φάση να παραστήσω και καμμιά άλλη μαυρομάλλα τύπισσα, αλλά παρόλο που έχω σταμπάρει μερικές όλες θέλουν ίσιο μαλλί, ενώ η λεγάμενη έχει σπαστό, και δεν ξέρω αν γίνεται το περουκόμαλλο να διαμορφωθεί από σπαστό σε ίσιο και τούμπαλιν, καθώς αν πάρω περούκα, θα πάρω φυσικά αποκριάτικη.

 

Για να το πω περιληπτικά, 2 ερωτήσεις:

1.Υπάρχει άλλος τρόπος μη μόνιμης(να φεύγει δηλαδή με κάνα δύο λουσίματα) αλλαγή χρώματος μαλλιού, εκτός από την περούκα;

2.Το αποκριάτικο περουκόμαλλο μπορεί να διαμορφωθεί από σπαστό σε ίσιο και τούμπαλιν;

 

ΥΓ: Αν έκανα σε λάθος μέρος το ποστ, παρακαλώ να μεταφερθεί όπου χρειάζεται. Ευχαριστώ!