please βοήθεια !!
Attached Files
Edited by gem, 05 June 2011 - 20:22.
Posted 05 June 2011 - 19:20
Edited by gem, 05 June 2011 - 20:22.
Posted 05 November 2011 - 17:02
Posted 05 November 2011 - 17:07
Για χαρά. Ρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω το κοστούμι του Soul από το Soul Eater αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια βοήθεια για το πώς εκτός από τη κορδέλα(headband) που την έχω ίδη. Βασικά για την ακρίβεια το μαλλί μπορώ να το κάνω αγοράζοντας μια άσπρη περούκα και προσαρμόζοντας την και σκάφτομαι να αγοράσω και μια μασέλα για τα δόντια. Το παντελόνι νομίζω ότι ένα απλό κόκκινο με πίσω και μπροστά τσέπες είναι αρκετό(σε αυτό ώμος θέλω και τη γνώμη σας)Το μεγάλο πρόβλημα το έχω με τη ζακέτα και τα παπούτσια που δεν έχω καμία ιδέα πώς να τα φτιάξω.
please βοήθεια !!
Posted 06 November 2011 - 15:06
Posted 07 November 2011 - 16:42
@Keito
Θα ήταν χρήσιμο να έβαζες και μία εικόνα του χαρακτήρα στην έκδοση που θες να το κάνεις για να σε βοηθήσουμεSpoiler:
Με μία μικρή αναζήτηση βρήκα περισσότερες εικόνες από αυτή τη στολή, η οποία είναι πάρα πολύ εύκολη. Θα βρεις ένα απλό μαύρο φόρεμα (σε κάποιο κινέζικο ίσως, θα το βρεις πολύ φθηνά) και θα ράψεις τις λεπτομέρειες (κολάρο/μανίκια) με λευκό ύφασμα.
Αν δεν βρεις μαύρο φόρεμα και δεν θέλεις/μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή (είναι αρκετά απλό κομμάτι που με βασικές γνώσεις ραπτικής μπορείς να φτιάξεις), μπορείς να πάρεις δύο ίδιες μαύρες μπλούζες, να κόψεις τη μία κάτω από τα μανίκια και να την ράψεις στο κάτω μέρος της άλλης έτσι ώστε να την μακρύνεις και να γίνει φόρεμα. Είναι λίγο πρόχειρη λύση, βέβαια, αλλά αν δεν δουλέψει τίποτα άλλο, go for it~
Posted 07 November 2011 - 19:35
Posted 09 November 2011 - 18:11
Για την περούκα, προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο ebay. Πολύ καλές τιμές (στο μήκος που θες θα κοστίζει 15-18 ευρώ), και τέλεια ποιότητα.
Spoiler:
Για τα αυτάκια, μόλις τα είδα σε εικόνα, υπάρχουν πολλά εύκολα tutorials για το πως να τα φτιάξεις. Θα ψάξω να δω τι έχω, κάνε και εσύ μία αναζήτηση (το παν για τη δημιουργία cosplay είναι η έρευνα)
Για τα παπούτσια, δεν βρίσκω καθαρή εικόνα, ίσως μπορείς να στείλεις μία?
Posted 09 November 2011 - 20:53
Posted 10 November 2011 - 16:39
Μπορείς να βρεις από τις καρναβαλικές κάπου αν ψάξεις (δεν μένω Αθήνα οπότε δεν ξέρω, αλλά έχουν αναφέρει κάποια μαγαζιά σε προηγούμενα thread), αλλά αυτές είναι γυαλιστερές και άθλιας ποιότητας.
Posted 16 November 2011 - 20:27
Posted 16 November 2011 - 21:10
Posted 17 November 2011 - 12:30
Posted 10 June 2012 - 15:24
Posted 10 June 2012 - 15:35
To περουκάδικο λειτουργεί ακόμα σε διαβεβαιω περνάω μπροστα του κάθε μέρα για να πάω στο ΤΕΙ. Δεν μπορώ ομως να εγκυηθώ τίποτα για τιμές και ποιότηταΚαλησπέρα σε όλους!
Είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω cosplay μαζί με τη παρέα μου και ψάχνουμε κυρίως για περούκες ή/και σπρέι μαλλιών σε κόκκινο,μπλέ και ξανθό.Έχω φάει τον τόπο στο νετ για κάτι πιο ανώδυνο όσον αφορά τα σπρέι μαλλιών,αλλά η πλεοψηφία και οι κυρίες στο Ηondos Center προτείνουν περούκες.Όμως αρκετά απο τα στοκατζίδικα με περούκες έχουν απαράδεκτες για τις τιμές τους και απο εξωτερικό,πληρώνεις περισσότερα το τύλιγμα και τη μεταφορά απο την ίδια την περούκα!Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν λειτουργεί ακόμα αυτό το μαγαζί στο Μεταξουργείο με τις περούκες.Το προτείνουν στην αρχή του thread αλλά αρκετά χρόνια πριν.Ή άμα υπάρχει η πρόταση για κάποιο άλλο μαγαζί μέσα στην Αθήνα,ή κάποιο site με φτηνά μεταφορικά!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Posted 10 June 2012 - 18:17