Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

• Please log in to reply
321 replies to this topic

#286 gem

gem

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 05 June 2011 - 19:20

Για χαρά. Ρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω το κοστούμι του Soul από το Soul Eater αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια βοήθεια για το πώς εκτός από τη κορδέλα(headband) που την έχω ίδη. Βασικά για την ακρίβεια το μαλλί μπορώ να το κάνω αγοράζοντας μια άσπρη περούκα και προσαρμόζοντας την και σκάφτομαι να αγοράσω και μια μασέλα για τα δόντια. Το παντελόνι νομίζω ότι ένα απλό κόκκινο με πίσω και μπροστά τσέπες είναι αρκετό(σε αυτό ώμος θέλω και τη γνώμη σας)Το μεγάλο πρόβλημα το έχω με τη ζακέτα και τα παπούτσια που δεν έχω καμία ιδέα πώς να τα φτιάξω.
please βοήθεια !!

Attached Files

Edited by gem, 05 June 2011 - 20:22.

#287 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 November 2011 - 17:02

Παιδια θελω να κανω cosplay Nana απο elfen lied για τα κερατα βρηκα εναν πολυ αποτελεσματικο τροπο: ασπρος πηλος πανω σε μια στεκα. Τελος παντων ξερετε που μπορω να βρω ρουχα?
Χωρις να χρειαστει να τα παραγγηλω απο ιντερνετ

#288 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 05 November 2011 - 17:07

Για χαρά. Ρε παιδιά προσπαθώ να φτιάξω το κοστούμι του Soul από το Soul Eater αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια βοήθεια για το πώς εκτός από τη κορδέλα(headband) που την έχω ίδη. Βασικά για την ακρίβεια το μαλλί μπορώ να το κάνω αγοράζοντας μια άσπρη περούκα και προσαρμόζοντας την και σκάφτομαι να αγοράσω και μια μασέλα για τα δόντια. Το παντελόνι νομίζω ότι ένα απλό κόκκινο με πίσω και μπροστά τσέπες είναι αρκετό(σε αυτό ώμος θέλω και τη γνώμη σας)Το μεγάλο πρόβλημα το έχω με τη ζακέτα και τα παπούτσια που δεν έχω καμία ιδέα πώς να τα φτιάξω.
please βοήθεια !!

Λοιπον νομιζω πως μπορεις να κανεις ενα καλο παπουτσι Soul Eater αμα παρεις 1 ζευγαρι μαυρα all star.Παρε κιτρινο υφασμα και κοψε 2 κοματια αρκετα ωστε να καλυψουν το μπροστα μερος και πισω μερος του παππουτσιου σου οπως ειναι στην εικονα. Μπορεις να τα κολυσεις ευκολα με μια κολλα για υφασμα. Τελος παρε μαυρο υφασμα και κανε τα σχεδιακια =)

#289 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 06 November 2011 - 15:06

@Keito

Θα ήταν χρήσιμο να έβαζες και μία εικόνα του χαρακτήρα στην έκδοση που θες να το κάνεις για να σε βοηθήσουμε :thatsit:

Spoiler:

Με μία μικρή αναζήτηση βρήκα περισσότερες εικόνες από αυτή τη στολή, η οποία είναι πάρα πολύ εύκολη. Θα βρεις ένα απλό μαύρο φόρεμα (σε κάποιο κινέζικο ίσως, θα το βρεις πολύ φθηνά) και θα ράψεις τις λεπτομέρειες (κολάρο/μανίκια) με λευκό ύφασμα.

Αν δεν βρεις μαύρο φόρεμα και δεν θέλεις/μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή (είναι αρκετά απλό κομμάτι που με βασικές γνώσεις ραπτικής μπορείς να φτιάξεις), μπορείς να πάρεις δύο ίδιες μαύρες μπλούζες, να κόψεις τη μία κάτω από τα μανίκια και να την ράψεις στο κάτω μέρος της άλλης έτσι ώστε να την μακρύνεις και να γίνει φόρεμα. Είναι λίγο πρόχειρη λύση, βέβαια, αλλά αν δεν δουλέψει τίποτα άλλο, go for it~
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#290 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 07 November 2011 - 16:42

@Keito

Θα ήταν χρήσιμο να έβαζες και μία εικόνα του χαρακτήρα στην έκδοση που θες να το κάνεις για να σε βοηθήσουμε :thatsit:

Spoiler:

Με μία μικρή αναζήτηση βρήκα περισσότερες εικόνες από αυτή τη στολή, η οποία είναι πάρα πολύ εύκολη. Θα βρεις ένα απλό μαύρο φόρεμα (σε κάποιο κινέζικο ίσως, θα το βρεις πολύ φθηνά) και θα ράψεις τις λεπτομέρειες (κολάρο/μανίκια) με λευκό ύφασμα.

Αν δεν βρεις μαύρο φόρεμα και δεν θέλεις/μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή (είναι αρκετά απλό κομμάτι που με βασικές γνώσεις ραπτικής μπορείς να φτιάξεις), μπορείς να πάρεις δύο ίδιες μαύρες μπλούζες, να κόψεις τη μία κάτω από τα μανίκια και να την ράψεις στο κάτω μέρος της άλλης έτσι ώστε να την μακρύνεις και να γίνει φόρεμα. Είναι λίγο πρόχειρη λύση, βέβαια, αλλά αν δεν δουλέψει τίποτα άλλο, go for it~

Ευχαριστω πολυ αλλα υπαρχει το θεμα περουκας, αυτιων (χαρτινα η πηλος) και παπουτσιων.:sigh2::sigh2::sigh2: Για τα παπουτσια και τα αυτια κατι θα κανω αλλα περουκα που μπορω να βρω?

Α και επισης πως θα κανω την κορδελα να στεκετε?

#291 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 07 November 2011 - 19:35

Για την περούκα, προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο ebay. Πολύ καλές τιμές (στο μήκος που θες θα κοστίζει 15-18 ευρώ), και τέλεια ποιότητα.
Spoiler:

Για τα αυτάκια, μόλις τα είδα σε εικόνα, υπάρχουν πολλά εύκολα tutorials για το πως να τα φτιάξεις. Θα ψάξω να δω τι έχω, κάνε και εσύ μία αναζήτηση (το παν για τη δημιουργία cosplay είναι η έρευνα)

Για τα παπούτσια, δεν βρίσκω καθαρή εικόνα, ίσως μπορείς να στείλεις μία?

Posted Image

#292 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 09 November 2011 - 18:11

Για την περούκα, προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο ebay. Πολύ καλές τιμές (στο μήκος που θες θα κοστίζει 15-18 ευρώ), και τέλεια ποιότητα.

Spoiler:

Για τα αυτάκια, μόλις τα είδα σε εικόνα, υπάρχουν πολλά εύκολα tutorials για το πως να τα φτιάξεις. Θα ψάξω να δω τι έχω, κάνε και εσύ μία αναζήτηση (το παν για τη δημιουργία cosplay είναι η έρευνα)

Για τα παπούτσια, δεν βρίσκω καθαρή εικόνα, ίσως μπορείς να στείλεις μία?

Λοιπον:

Δεν υπαρχει τροπος να μην αγορασω περουκα απο το ιντερνετ?
Για τα αυτακια ευχαριστω θα ξαναψαξω
και οσο για τα παπουτσια δεν εχω προβλημα, ειναι κατι ροζ αθλητηκα νομιζω (εικονα ουτε γω βρηκα)

#293 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 November 2011 - 20:53

Μπορείς να βρεις από τις καρναβαλικές κάπου αν ψάξεις (δεν μένω Αθήνα οπότε δεν ξέρω, αλλά έχουν αναφέρει κάποια μαγαζιά σε προηγούμενα thread), αλλά αυτές είναι γυαλιστερές και άθλιας ποιότητας.

Posted Image

#294 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 10 November 2011 - 16:39

Μπορείς να βρεις από τις καρναβαλικές κάπου αν ψάξεις (δεν μένω Αθήνα οπότε δεν ξέρω, αλλά έχουν αναφέρει κάποια μαγαζιά σε προηγούμενα thread), αλλά αυτές είναι γυαλιστερές και άθλιας ποιότητας.

Καλα οκ. Παιζει να την παρω απο e-Bay.

Για ρουχα lucy ξερει κανεις που παιζει να βρω?

#295 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 16 November 2011 - 20:27

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει μαγαζι με cosplay κοστουμια και περουκες( οπουδηποτε στον ελλαδικο χωρο)? Αν ναι στειλτε μου ενα λινκ, μια διευθυνση , ενα τηλεφωνο και το ονομα του:nod:.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#296 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 16 November 2011 - 21:10

Κατάστημα με στολές cosplay δεν υπάρχει στην Ελλάδα, μπορείς όμως να βρεις μερικές στολές στο Animeshop.gr, όπου κάνεις την παραγγελία σου και έρχεται στην πόρτα σου εντός λίγων ημερών, και πληρώνεις με αντικαταβολή.

Για περούκες, μπορείς να βρεις αποκριάτικες περούκες σε ένα κατάστημα ή αποθήκη με εποχιακά είδη. Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα όμως διευθύνσεις. Ψάξε στον Χρυσό Οδηγό, όλο και κάτι θα βρεις.

Posted Image

#297 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 17 November 2011 - 12:30

Το Animeshop.gr, δεν μπορει να μεβοηθησει το εχω ψαξει. Κατα κυριο λογο χρειαζομαι περουκα αλλα απο αποκριατικα δεν αγοραζω διοτι δεν μου αρεσουν. Τωρα αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω καλη περουκα ας με ενημερωσει.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#298 neferi

neferi

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 10 June 2012 - 15:24

Καλησπέρα σε όλους!

Είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω cosplay μαζί με τη παρέα μου και ψάχνουμε κυρίως για περούκες ή/και σπρέι μαλλιών σε κόκκινο,μπλέ και ξανθό.Έχω φάει τον τόπο στο νετ για κάτι πιο ανώδυνο όσον αφορά τα σπρέι μαλλιών,αλλά η πλεοψηφία και οι κυρίες στο Ηondos Center προτείνουν περούκες.Όμως αρκετά απο τα στοκατζίδικα με περούκες έχουν απαράδεκτες για τις τιμές τους και απο εξωτερικό,πληρώνεις περισσότερα το τύλιγμα και τη μεταφορά απο την ίδια την περούκα :terror2: !Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν λειτουργεί ακόμα αυτό το μαγαζί στο Μεταξουργείο με τις περούκες.Το προτείνουν στην αρχή του thread αλλά αρκετά χρόνια πριν.Ή άμα υπάρχει η πρόταση για κάποιο άλλο μαγαζί μέσα στην Αθήνα,ή κάποιο site με φτηνά μεταφορικά!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
:byejg9:

#299 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 10 June 2012 - 15:35

To

Καλησπέρα σε όλους!

Είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω cosplay μαζί με τη παρέα μου και ψάχνουμε κυρίως για περούκες ή/και σπρέι μαλλιών σε κόκκινο,μπλέ και ξανθό.Έχω φάει τον τόπο στο νετ για κάτι πιο ανώδυνο όσον αφορά τα σπρέι μαλλιών,αλλά η πλεοψηφία και οι κυρίες στο Ηondos Center προτείνουν περούκες.Όμως αρκετά απο τα στοκατζίδικα με περούκες έχουν απαράδεκτες για τις τιμές τους και απο εξωτερικό,πληρώνεις περισσότερα το τύλιγμα και τη μεταφορά απο την ίδια την περούκα :terror2: !Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν λειτουργεί ακόμα αυτό το μαγαζί στο Μεταξουργείο με τις περούκες.Το προτείνουν στην αρχή του thread αλλά αρκετά χρόνια πριν.Ή άμα υπάρχει η πρόταση για κάποιο άλλο μαγαζί μέσα στην Αθήνα,ή κάποιο site με φτηνά μεταφορικά!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
:byejg9:

To περουκάδικο λειτουργεί ακόμα σε διαβεβαιω περνάω μπροστα του κάθε μέρα για να πάω στο ΤΕΙ. Δεν μπορώ ομως να εγκυηθώ τίποτα για τιμές και ποιότητα
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#300 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 10 June 2012 - 18:17

Περούκες υπάρχουν στο e-bay σε πολύ χαμηλές τιμές (και με δωρεάν μεταφορικά) και πάρα πολύ καλή ποιότητα (κάθε φορά που τις φοράω πολλοί με ρωτάνε αν όντως είναι πραγματικά μαλλιά) απλά πρέπει να ξέρεις από που να πάρεις
Χωρίς να κάνω διαφήμιση, ορίστε ο seller από τον οποίο παίρνω περούκες, έχω πάρει πάνω από 10 και είμαι πάντα ευχαριστημένη http://stores.ebay.com/fashioncosplaywigs

Συνήθως κάνουν 10-15 μέρες να έρθουν, οπότε πρέπει να σχεδιάζει από νωρίς το cosplay σου. Δεν έχει συγκεκριμένα στιλ χαρακτήρων, αλλά είναι εύκολο να τις φτιάξεις μόνος/η, υπάρχουν πολλά tutorial στο internet

Posted Image