Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

• Please log in to reply
321 replies to this topic

#301 neferi

neferi

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 11 June 2012 - 20:03

P.Z.W.Y.S Thanks για την ενημέρωση,θα το τσεκάρω αύριο!!!

Stefi-chan,αν δώ πώς δεν συμφέρει το Μεταξουργείο,θα προτιμήσω τη λύση σου
Σαςευχαριστώ πάρα πολύ!! :congrats:

#302 griffin

griffin

N00b

• Members
  • 18 posts

Posted 12 September 2012 - 11:24

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να κάνω το automail από Edward Elric, έχω ετοιμάσει τα πάντα από patterns αλλά από υλικά έχω μεγάλο πρόβλημα. Σκέφτομαι να το κάνω από χαλκό και να το βάψω μετά αλλά δεν ξέρω που να βρώ. Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω σε Θεσσαλονίκη ή Κατερίνη (αν είναι κανείς απο εκεί)?
Ευχαριστώ,

#303 tnt2652

tnt2652

Starting...

• Members
  • 8 posts
  • Locationathens,greece

Posted 17 October 2012 - 11:29

διαβαζοντας τις συμβουλες εντυπωσιαστικα.δεν ηξερα οτι ο κοσμος φτιαχνει τη στολη του.νομιζα πως ολοι τα αγοραζουμε απο το ινετρνετ.φανταζομαι οτι το να τη φτιαχνεις μονος σου ειναι πολυ ενδιαφερον.I will try it!

#304 mariosgers

mariosgers

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 10 December 2012 - 13:27

Χαιρετω την καταπληκτικη παρεα του anime.gr!!! Καινουργιος στο cosplay αλλα παλια καραβανα στα anime! :P Το σαββατο που μας περασε εκανα το πρωτο μου cosplay στο παρτυ spirit,ως Brook απο One piece και οφειλω να πω πως ενθουσιαστηκα και μονο απο την διαδικασια να βρω τα απαραιτητα υλικα και ρουχα για το cosplay!!! Δεν ηταν φυσικα το καλυτερο cosplay ever, αλλα πιστευω πως ηταν οκ :P Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας και τις συμβουλες σας για την επομενη μου ιδεα! Θα ηθελα να κανω Sage Naruto και δεν ξερω αν συμφερει καλυτερα να αγορασω την στολη ολοκληρη απο ebay και τα λοιπα να τα φτιαξω μονος μου, ή να αγορασω μονο την πορτοκαλι του φορμα και τον κοκκινο μανδυα να τον ραψω εγω! Επισης, γενικα θα ηθελα καποια tips (αν και ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν απειρες συμβουλες στις 21 σελιδες του θεματος αυτου) για το πως φτιαχνουμε καποια πραγματα απο τις στολες (απο ρουχισμο μεχρι διαφορα accessories!)
Ευχαριστω εκ των προτερων και keep up the good work guys! :riiight: :riiight:
If that is what this world is, what humans are... There is no future. Understanding and faith... If you take those away, all that's left is fear. I can't accept immoral methods or giving up.

#305 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2012 - 20:22

Υπάρχει κάποιο site/forum που να έχει πατρόν για να κάνουμε στολές;

#306 Nothera

Nothera

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 19 December 2012 - 19:06

Καλησπερίζω την παρέα!
Είμαι νεα και στο forum, αλλά και στο cosplay, γι'αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας. :wooi2:
Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα cosplay της Futayo Honda από το "Horizon in the middle of nowhere"
Attached File  tumblr_m6clmnrpjX1rvrw2eo1_400.jpg   48.08KB   12 downloads
και θέλω μερικές ιδέες για το εξωτερικό κάτω μέρος της στολής αλλά και για το spear.

Ευχαριστώ!

Edited by Nothera, 19 December 2012 - 19:07.

#307 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 20 December 2012 - 16:18

@mariosgres: το να φτιάξεις μια στολή μόνος σου είναι στο 98% των περιπτώσεων πιο φθηνό από το να την αγοράσεις online. Οπότε αν μπορείς να ράψεις, go for it. Η υπόλοιπη στολή του sage naruto είναι σχετικά απλή, το headband είναι το μόνο που θα σου πρότεινα να αγοράσεις γιατί είναι απελπιστικά φθηνό και το βρήσκεις παντού- Τις παντοφλέ μπότες μπορείς να της κάνεις περνόντας μαύρη στρατιωτική κάλτσα γύρω από μια τυπική παντόφλα, κόβοντας την και περνόντας με duct-tape.

@Erisadesu: με ένα γρύγορο google search http://www.cosplay.com/showthread.php?t=121627

@Nothera: Δυσκολούτσικο το cosplay σου αλλά σίγουρα όχι ακατόρθοτο. Το φουστό-μπερτό-πράμα όσων αφορά το ύφασμα είναι αρκετά απλό, απλά πέρνεις 2 υφάσματα στο χρώμα από το μαγαζί στην αιόλου με 1 euro και το βάφεις με ειδικά ακρυλικά-χρώματα για ύφασμα (τα βρίσκεις σε βιβλιοπολείο) Τα μπλέ πράγματα της πανοπλίας μπορείς να τα κάνεις είτε με απλή χαρτονοκατασκευή (πάνω από την οποία μπορείς να περάσεις μια βούρτσα υγρό γύψο για να σκληρίνει) είτε το λεγόμενο παπιέ μασέ (με χαρτιά εφημερίδας και άσπρη κόλα από πάνω) είτε με τον τρόπο υποθέτω που χρησιμοποιεί ο cassiel για παρόμοια πράγματα στα cosplay του (foam thing) link http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/4918-cosplay-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82/page__st__90

#308 Nothera

Nothera

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 20 December 2012 - 19:38

Απόλυτα κατατοπιστική η απάντησή σου, σ'ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να έχω νεα σύνταμα και να τα μοιραστώ μαζί σας!

#309 feadro

feadro

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 January 2013 - 05:39

Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους με το παρακάτω blog

http://craftiteasyblog.blogspot.gr/

#310 feadro

feadro

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 January 2013 - 05:57

Παιδιά ψάχνω τα παρακάτω προιόντα για να κάνω resing στη στολή μου..ξέρει κανείς σας κατάστημα η online shop για να τα αγοράσω;
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#311 griffin

griffin

N00b

• Members
  • 18 posts

Posted 24 February 2013 - 00:28

Ρώτα σε κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων ή κάπου που κάνουν επισκευές βάρκες και κανό. Συνήθως χρησιμοποιείται για επισκευές σε σπασίματα προφυλακτήρα και για ενίσχυση σε βάρκες. Και εγώ αυτό ψάχνω αλλά προς το παρόν δεν έχω χρόνο να γυρίσω τα συνεργεία. Στο internet δεν θα βρείς τίποτα, τουλάχιστον σε ελληνικό site.

Θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας !!! Επειδή πρέπει επιτέλους να τελειώσω το πρώτο μου cosplay που το ταλαιπωρώ εδώ και καιρό, μπορεί κάποιος να μου πει τι υλικά θα χρειαστώ για αλλαγή χρώματος των φρυδιών μου ;

Edited by griffin, 24 February 2013 - 00:35.

#312 MangekyouSharingan

MangekyouSharingan

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 27 July 2013 - 08:06

ειναι ενεργο ακομα αυτο το τοπικ? γιατι θελω να κανω μερικες ερωτησεις  :riiight:

#313 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 27 July 2013 - 11:12

Για πες.

I would likePosted Image for a pet...

#314 MangekyouSharingan

MangekyouSharingan

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 14 August 2013 - 02:15

ειμαι εντελως καινουριος στο χωρο και θελω μερικα tips για να φτιαξω cosplay του Madara Uchiha.. ακομα και μια συμβουλη για το υφασμα που πρεπει να αγορασω θα ηταν σημαντικη

#315 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 05 September 2013 - 13:58

Καπος καθηστεριμενα αλλα here it goes μερικες γρηγορες συμβουλες για το Cosplay

1.Xριαζεσε μια μαυρη φορμα(τουλαχιστον μαυρο νομιζο οτι εινε το χρομα απο τισ φοτογραφιεσ που ειδα)  σαν εσωτερικο ρουχο

2. Γαζες για να τισ δεσεις κατω απο τα γονατα για το εφε.

3.Ενα ζευγαρη μαυρα γαντια.

4.Για τα παπουτσια θα βρεις διαφορα στο ιντερνετ εαν ψαξεις για '' tutoria naruto/akatsuki shoes''  (ενδικτικα δεσ αυτο .  )

5. Σιγουρα χρειαζεσε μια καλη περουκα & φακους επαφης (εγω θα τα αγοραζα απο το ιντερνετ)

6. Εδω ειναι ενας μικρος οδηγος με φοτογραφιεσ για την πανοπλια http://www.figure.fm/en/post/38880/Cosplay+Madara+Uchiha+s+Costume+80+complete.html#comment-581028
    εσυ υποθετο οτι δεν θα το κανεις με μετταλο γιατι περαν της δυσκολιας θα εινε κ πολυ βαρια...μπορεις ομως να χριριμοποιησεισ φυλλα πλαστικου Η' σκλιρο χαρτονι.να το βαψεις κλπ κλπ...

Την βασικη ιδεα την καταλαβες.

Γενικα καλο εινε να δεις αρκετες φοτο απο αλλους που εχουν κανει το ιδιο cosplay για να παρεις ιδεες.

Επισεις σχεδον για οτι ψαχνεις καποιος αλλος το εχει ρωτησει στο παρελθον (σε αλλα φορουμς του εξωτερικου που ασχολουντε ειδικα με αυτο) . Οποτε με ενα search στο google θα βρεις αρκετες πληροφοριες.  Εαν το ξεκινησεις/ξεκινησεσ ηδη  κ εχεις  ποιο ''ειδικες ''  αποριες ρωτας.

Edited by Xa0s, 16 September 2013 - 19:08.

I would likePosted Image for a pet...