Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

• Please log in to reply
321 replies to this topic

#211 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 20:28

:o thanks a lot!!!!! I'll check them up :D

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#212 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 04:57

Χαιρετω τους συμφορουμιτες cosplayers.Για το παρτυ των Ακαι Παντα το Δεκεμβριο εχω σκεφτει να κανω τον Tommy Vercetti απο GTA Vice City.Το κακο ειναι οτι δεν βρηκα την μπλουζα που ειναι και το βασικο σημειο του Cosplay.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εχετε να κανετε πρωτασεις για το πως θα μπορουσα να λυσω το προβλημα?
Ευχαριστω οποιον διαθεσει χρονο να απαντησει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#213 Naruto Monkey

Naruto Monkey

Starting...

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2010 - 21:43

Ειμαι νεος και 8ελω και εγω cosplay.Οι πεκτες που διαλε3α ειναι ο kakashi ή ο αγαπημενος μου Naruto:lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόνα
I am not Kyuubi,I am Uzumaki Naruto

#214 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 21:07

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω για μερικές συμβουλές για το cosplay που θα κάνω του Kensei Muguruma (Bleach).:orly:
Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει σπρέι μαλλιών με χρώμα για να κάνω αυτό το άσπρο μαλλί του Kensei.
Επείσης θέλω να μάθω πως θα μπορούσα να φτιάξω την μάσκα του (αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα την χρειαστώ γιατί το cosplay γίνετε και χωρίς μάσκα).
Τέλος, για το μαχαίρι που χρησιμοποιεί, σκέφτικα να το φτιάξω με σκληρό χαρτόνι αν και δεν ξέρω ακόμα πως θα το καταφέρω αυτό...:hot: οπότε αν ξέρετε κάποιον τρόπο, όλες οι ιδέες είναι δεκτές.:nod: Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

#215 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 23:57

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω για μερικές συμβουλές για το cosplay που θα κάνω του Kensei Muguruma (Bleach).:orly:
Καταρχάς θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει σπρέι μαλλιών με χρώμα για να κάνω αυτό το άσπρο μαλλί του Kensei.
Επείσης θέλω να μάθω πως θα μπορούσα να φτιάξω την μάσκα του (αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα την χρειαστώ γιατί το cosplay γίνετε και χωρίς μάσκα).
Τέλος, για το μαχαίρι που χρησιμοποιεί, σκέφτικα να το φτιάξω με σκληρό χαρτόνι αν και δεν ξέρω ακόμα πως θα το καταφέρω αυτό...:hot: οπότε αν ξέρετε κάποιον τρόπο, όλες οι ιδέες είναι δεκτές.:nod: Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Χρωματιστό σπρέυ για τα μαλλιά θα βρεις στο καταστημα Kryolan (Παπαδιαμαντοπούλου 22, από μετρο μεγαρο μουσικής, εξοδος που οδηγεί προς το νοσοκομειο ΜΤΣ. Μολις περασεις τα φαναρια ακριβως απέναντι, ξεκινά η Παπαδιαμαντοπούλου). Εκεί θα βρεις τα καλύτερα και τα καταλληλότερα, γιατί πωλούν υλικά για επαγγελματικό μακιγιάζ. Η τιμή, απ οσο θυμάμαι, ήταν-όχι πάνω από 16ευρώ.

Μασκα...κι εγω δε νομιζω πως θα χρειαστεις, αμα κανεις την απλή βερσιόν του cosplay.
Το οπλο του μπορεις να το φτιάξεις όντως με σκληρό χαρτόνι ή με μεσαιου πάχους ξύλο για μακέτες, απ αυτά που πουλάνε στο Πλαισιο ή στα ειδη σχεδίου για επαγγελματιες.
Ειναι πολυ σημαντικό να κανεις μια προσεχτική ερευνα στο ιντερνετ για να βρεις εικόνες με το σαφές σχέδιο του όπλου, ωστε να ξέρεις πώς ακριβώς να χαράξεις το σχήμα στο χαρτόνι ή στο ξύλο μακέτας, για να το κόψεις σωστά και στις κανονικές διαστάσεις.
Θα βγει εξαιρετικό, αν το βάψεις με σπρέυ.

Δες στο ιντερνετ όσο περισσότερες εικονες με αυτό το cosplay μπορεις κι εχουν γινει από ξενους cosplayers. Θα παρεις ενα σωρο ιδέες.

Επίσης πολύ σημαντικό! Να "μελετήσεις" βιντεάκια με το χαρακτήρα, για να δεις και να αντιγράψεις τις πόζες και τις κινήσεις που κάνει, ειδικά με το όπλο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ποζάρεις σωστά, ωστε να εχεις να θυμάσαι, μεσα απο καλές φωτογραφίες, ότι εκανες μια καλή προσπάθεια να "μπεις στο πετσι και στο νόημα του χαρακτήρα" μέσα από ενα καλό cosplay. Οτι, δηλαδή, δεν φορεσες απλώς τα ιδια ρούχα ή εκανες απλώς το ιδιο μαλλί και κρατησες τα ιδια αντικειμενα με το χαρακτήρα. Οτι "τον υποδυθηκες" όσο καλυτερα μπορούσες. :thatsit:

#216 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 00:21

Ευχαριστώ για την απάντηση! :congrats:
Έχω βρεί ακριβώς πως είναι το μοντέλο του όπλου του με λίγο διαδικτυακό ψάξιμο στο οποίο ιδικεύομαι και ξέρω αρκετά καλά τον χαρακτήρα του. :riiight:
Παρεπιπτώντος, αν θελήσω να κάνω τελικά το cosplay του φορώντας το
kimono και το hakama (νομίζω έτσι λέγονται), έχεις μήπως καμία ιδέα πως θα μπορούσα να τα
φτιάξω και που θα μπορούσα να βρώ τα υλικά? (είμαι σχετικά άσχετος με όλα αυτά..:hot:)

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και τις συμβουλές σου. :nod:

#217 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 00:59

Χαιρετω τους συμφορουμιτες cosplayers.Για το παρτυ των Ακαι Παντα το Δεκεμβριο εχω σκεφτει να κανω τον Tommy Vercetti απο GTA Vice City.Το κακο ειναι οτι δεν βρηκα την μπλουζα που ειναι και το βασικο σημειο του Cosplay.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εχετε να κανετε πρωτασεις για το πως θα μπορουσα να λυσω το προβλημα?
Ευχαριστω οποιον διαθεσει χρονο να απαντησει.

Κανενας δεν εχει καμια ιδεα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 01:28

Βασικά,είναι πουκάμισο και μάλιστα καλοκαιρινό,οπότε θα πρέπει να το αναζητήσεις σε στοκατζίδικα (μαγαζιά και sites).Επειδή,δεν γνωρίζω πολλά,δοκίμασε εδώ κι εδώ.
Ελπίζω,να σε βοήθησα. :/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#219 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 02:10

Απο οσο ξερω αυτα λεγονται Hawaian shirts αλλα δεν εχω βρει κανενα με το print της εικονας ή οσο πιο κοντινοτερο γινετε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 02:13

Απο οσο ξερω αυτα λεγονται Hawaian shirts αλλα δεν εχω βρει κανενα με το print της εικονας ή οσο πιο κοντινοτερο γινετε

10 δευτερόλεπτα ψάξιμο στο ebay ήταν:tensai:

http://cgi.ebay.co.uk/PARADISE-HAWAII-HAWAIIAN-STAG-SUMMER-HOLIDAY-SHIRT-/180588784656?pt=Men_s_Clothes&var=&hash=item6fc2dda58b

Δημοσιευμένη  εικόνα

#221 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 02:16

10 δευτερόλεπτα ψάξιμο στο ebay ήταν:tensai:

http://cgi.ebay.co.uk/PARADISE-HAWAII-HAWAIIAN-STAG-SUMMER-HOLIDAY-SHIRT-/180588784656?pt=Men_s_Clothes&var=&hash=item6fc2dda58b

Και να πω δεν εψαξα.Πανω απο 3-4 ωρες εφαγα εκει μεσα.Honestly u have my respects Mr Jiraya. :nod2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 02:18

Τον όρο που έγραψες έβαλα και το έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 02:23

Τον όρο που έγραψες έβαλα και το έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα:hihi2:

Ελεος :dazed: Αλλα το ατιμο ειναι ακριβο :erk: Ας οψετε :uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#224 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 12:52

Hey peepsies

Έχει κανείς ιδέα για το που μπορώ να βρω μπότες αντρικές εφαρμοστές (δλδ όχι γαλότσες) σκέτες?

κάτι σαν και αυτό:

Δημοσιευμένη  εικόνα

-αλλά σε πιο οικονομικό .. έχω φάει όλη την Αθήνα και ebay χωρίς αποτέλεσμα
μήπως υπάρχει ελπίδα τις αποκριες? Μήπως ο μόνος τρόπος είναι boot covers πάνω από παπούτσι? (αν και δεν το κατέχω το θέμα)

p.s. όχι δεν θα κάνω cosplay jedi :hihi2:

#225 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 13:39

Σε gothoμάγαζα έχεις δοκιμάσει;

Δημοσιευμένη  εικόνα