Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#151 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 13:18

Σε ευχαριστω πολυ,παντως να σαι σιγουρη υπαρχουν κι αλλες κοπελιες με ασπρο φορεμα που απλα δν μας ερχονται στο μυαλο οποτε ψαξτο.
γενικα στα Claire's εχει παρα πολλα λολιτε αξεσουαρ σε καλες τιμες.και οχι μονο,εχει παρα πολλα,τις καλτσοδετες της στολης μου εκει τις βρηκα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 20:16

To Umineko no naku koro ni είναι ενα ανιμε με πάρα πολλούς χαρακτήρες-κι ακόμα δεν τους εχουμε δει όλους. Εχει μεγάλη ποικιλία σε cosplay ωστε να διαλέξουμε αυτόν ή αυτήν που ταιριάζει στον τύπο μας.

Τα κοστούμια του είναι, το διχως άλλο, εντυπωσιακά. Ο βαθμός δυσκολίας στο να τα φτιάξουμε-εαν δεν καταφύγουμε σε απευθείας παραγγελία μεσω ιντερνετ, είναι καπου στο λιγο πιο πάνω από μέτριος. Αυτό που τα κάνει να μην είναι ακατόρθωτα ή σημαντικά δύσκολα στην κατασκευή τους, είναι το γεγονός ότι μπορούν να κατασκευαστούν αν κάνουμε μερικές προσεχτικές μεταποιήσεις σε καποια πιο απλά ρούχα και είμαστε λίγο προσεχτικοί στην επιλογή ή κατασκευή των λεπτομεριών στα αξεσουάρ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να ζητήσουμε και τη βοήθεια μιας μοδίστρας για τις μεταποιήσεις.

Πάνω λοιπόν στην προοπτική cosplay από Umineko no naku koro ni, εχω να κάνω τις παρακάτω προτάσεις:

Federica Bernkastel

Δημοσιευμένη  εικόνα

LamdaDelta

Δημοσιευμένη  εικόνα

2 cosplay βασισμένα στο lolita-look που τόσες από εμάς αγαπάμε.

Η' κάτι πιο δημοφιλές και αναγνωρίσημο, όπως:

Shannon

Δημοσιευμένη  εικόνα

Που δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω, από μερικές μεταποιήσεις σε ενα κοστούμι maid.

Και τέλος, αυτό που εχω σκοπό να πράξω κι εγώ στο μέλλον:

Lucifer (Pride)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αν σας αρέσει κατι από αυτά και θέλετε να κάνετε κάποια ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας! :thatsit:

#153 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 10:59

hello ήρθε η σηρα μου να ζητήσω την συμβουλή σου

θέλω να κάνω καπια κοπέλα με καστανά μαλλιά και τα ρούχα την να είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν ή να φτιαχτούν

#154 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 19:48

hello ήρθε η σηρα μου να ζητήσω την συμβουλή σου

θέλω να κάνω καπια κοπέλα με καστανά μαλλιά και τα ρούχα την να είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν ή να φτιαχτούν

Δηλαδή, ενα cosplay που να μη χρειάζεται περούκα, να εχει πολύ χαμηλό κόστος και ελάχιστες απαιτήσεις στην κατασκευή, έτσι?

Αρχικά, παίρνοντάς το από το γενικότερο, θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά σε προτάσεις που εχουν ήδη γίνει στο thread: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5455 (Easy Cosplay) και σε αυτό εδώ το thread από την πρώτη σελίδα (αν δεν το εχεις ήδη κάνει).

Το πρώτο που μου ρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό, είναι η Tohru Honda (Fruits Basket)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Υπάρχει η κλασσική βερσιόν με τη σχολική στολή. Αλλά με ένα search για εικόνες, θα τη δεις και με καθημερινά ρούχα.
Αν κανεις τη school uniform version-την οποια προτείνω κι εγώ ως πιο αναγνωρίσημη, στο thread: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5445 (Οικονομικό & χειροποιητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών) προτείνω εναν απλούστατο τρόπο να φτιάξεις ναυτικό γιακά για σχολική στολή.
Τα υπόλοιπα ρούχα βρίσκονται ευκολα, με μια βόλτα στα μαγαζιά με φτηνά ή κινέζικα ρούχα. Θελουν μόνο μερικές απλές μετατροπές.

Αυτό όμως που θα κάνει το cosplay πιο αναγνωρίσημο και χαριτωμένο, είναι το γατάκι-Kyou. Θα ψάξεις στα Jumbo για ενα λούτρινο γατάκι, χρώμα πορτοκαλί ή κιτρινωπό (απλό ή σε τσαντάκι) και θα του προσθέσεις τα χαρακτηριστικά "θυμωμένα μάτια" και το κόκκινο συμβολάκι-θυμού στο μετωπο, τα οποια θα φτιάξεις με λίγο υφασμα και μαρκαδόρους και θα τα ράψεις επάνω στο κουκλάκι.

Αν κάνεις ενα γενικότερο search στο ιντερνετ για απλά cosplay, στην περίπτωση που αυτό που σου πρότεινα σε σου αρέσει, και βρεις κάτι άλλο,
ελα από το tread: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5446 (Cosplay progress: 50% HELP!) να συζητήσουμε πώς μπορείς να το φτιάξεις. :thatsit:

#155 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:26

Hello! Ψάχνω να κάνς cosplay για τον δεκέμβρη αλλα για κάποιον λόγο έχω στερέψει τελειως απο ιδέες σε αυτή την φάση (μάλλον έχει κολλήσει το μυαλό μου. Μέχρι τώρα κινούμαι σε kinda cute χαρακτήρες επειδή έχω σχετικά παιδική φάτσα, όπως Mikuru Asahina, Misa Amane, Alice in Wonderland.
Spoiler:

Προσπαθώ να κάνω cosplay τέτοιου είδους γιατί έχω την εντύπωση πως άλλου είδους δεν θα μου πήγαιναν καλά. Μήπως έχετε ιδέες να μου δωσετε?

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#156 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:36

Hmmm... Τι λες για Rozen Maiden?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#157 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:38

Etoo, ενώ έχει πολύ όμορφους χαρακτήρες δεν το έχω δει οπότε δεν θα ήθελα να κάνω cosplay κάτι που δεν ξέρω. Arigatoo gozaimasu πάντως!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:53

Σύμφωνα με το φιλαράκι μου, θα μου άρμοζε ο Alucard...πες γυαλιά και πιστολίνο βρίσκω...Αλλά η ενδυμασία είναι κάπως ιδιαίτερη...*κλαψ* :cry5:

Δεύτερη προτίμηση θα ήταν η Revy από Black Lagoon, αλλά πρέπει να φορέσω μίνια μες στο καταχείμωνο; Μπρρρρ...Είναι στα υπόψην, θα είχε πολύ γέλιο. :orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#159 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 17:58

Etoo, ενώ έχει πολύ όμορφους χαρακτήρες δεν το έχω δει οπότε δεν θα ήθελα να κάνω cosplay κάτι που δεν ξέρω. Arigatoo gozaimasu πάντως!

βλεπεις ή εχεις δει καθολου one piece??? ετοιμαζουμε ομαδικο τον δεκεμβρη και το συγκεκριμενο ανιμε εχει παααααααρα πολλους γυναικειους χαρακτηρες...αποκλειεται να μην βρεις καποιον να σου ταιριαζει. Η λουσυ-Νιου εχει ανεβασει αναλογο θρεντ με λινκ για καταλογο με ολουσ τους γυναικειους χαρακτηρες του ανιμε

προσωπικη μου αποψηθα ησουν πολυ καλη σαν Kaya...εχεις γλυκουλι προσωπακι που πηγαινει....:kawaii:

#160 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 19:19

Wabbit....

Μη βιάζεσαι καθόλου να απορρίψεις το Rozen Maiden! Ειναι μια θαυμάσια πρόταση. Οι χαρακτήρες εχουν τόσο όμορφα φορέματα, που θα ματώσει η μύτη σου αν ψαξεις να τα δεις στο ιντερνετ κι επιπλέον μπορείς να υποστηρήξεις οποιονδήποτε χαρακτήρα από εκεί.

Εγώ τελευταία εχω την τάση να θέλω να ντύσω όλο τον κόσμο Umineko no naku koro ni, γι αυτό δεν ρίχνεις μια ματιά στη LamdaDelta που προτείνω κατι πόστ πιο πριν?? Το κοστούμι της ραβεται ευκολα....

Οι kawaii χαρακτήρες που μπορεις να κανεις με μεγάλη επιτυχία, δεν είναι το φόρτε μου, καθώς εγω προτιμώ πιο δυναμικούς και σκατόψυχους-που είναι κι αυτοί που συνήθως διαλέγω για τον εαυτό μου (!) Εκείνοι που εχουν αδυναμία σε ανιμε με γλυκούληδες θυλικους χαρακτήρες θα χουν να σου κάνουν πιο πολλές προτάσεις.

Εγώ για την ώρα περιορίζομαι σε αυτό. Σε 2 βερσιόν Suzumiya Haruhi που δεν εχουμε δει ακόμα σε cosplay στην Ελλάδα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#161 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 22:10

Γεια σε όλους. Προφανώς για να γράφω εδώ σημαίνει πως δεν έχω ιδέα τι να ντυθώ στο επόμενο πάρτι. Ήμουν Haruhi και Hare(Alice in wonderland). Έχετε καμιά ιδέα;
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 22:23

Wabbit
Αλλη μια καλη ιδεα (νομιζω) ειναι κ η Hinamori Amu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#163 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 22:37

Tolis Izumi...

Πλάκα εχει αυτό!
Εχει ξαναγίνει όμως. Από την Camus στις 12-10-09 στο DaSein....

#164 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:08

Δυστιχως κ ντρεπομαι που το λεω [drama queen mode on] δν εχω ερ8ει σε κανενα παρτυ στο Dasein αλλιως 8α το η3ερα... [drama queen mode off] κ για να ειμαι οντοπικ Wabbit εχω αλλες 2 πρωτασεις κ μου τελειωνουν οι ιδεες...

1) Rika Furude (Higurashi no Naku Koro ni) 3ερω αγγιζει (who am i kiddin'?) τα ορια του loli αλλα why not?

Spoiler:

2) Index (To Aru Majutsu no Index)

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#165 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 23:35

Awww, σας ευχαριστώ πολύ για τα suggestions. Είναι όλα πολύ του στύλ μου νομίζω!!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα