Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??
Posted 06 March 2009 - 00:07
και εκείνο το καπέλο του ναύτη τι είναι εκεί πίσω;
σίγουρα δεν είσαι stripper? Και ότι οι φίλοι σου δεν ντύνονται
ναύτες;
Posted 06 March 2009 - 00:22

Bεβαια πως διαβολο κολλησε η αστυνομια στο μυαλο σου ακομα δεν εχω καταλαβει. Μηπως θες private dance ? να ντυθω αστυνομος και να σου ερθω? θα σου παει ακριβα ομως

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz

Posted 06 March 2009 - 02:25

Posted 06 March 2009 - 13:11
Νομιζω οτι θα πρεπει να σιμαζεψω με το μαστιγιο μερικες για να μιν σου ορμισουν
! Λοιπον ενας χαρακτιρας που εμενα προσοπικα μου αρεσι παρα πολυ ειναι ο Free απο το Soul Eater! Ειναι Λυκαντροπος και αρκετα φουσκοτος(για αυτο και δεν μπορω να τον κανω cosplay οσο και να θελω
) εδω ειναι μερικες εικονες του...
Spoiler:Spoiler:Spoiler:Spoiler:Spoiler:
και το μαλλι εχεισ κ την μπαλα ...ετιμοσ εισαι..Ενταξι μορε κ αν δεν εισε φουσκοτοσ τι να λει η φαση ειναι λιγο η αξυρισια η προσεγμενη κ 'No future' στο στο ματι..
Και μια ερωτηση θημάται κανεισ κανενα χαρακτηρα απο Naruto ή Οne Piece που να εχει μακρια μαλια κ να μπορουμε να κριψουμε κ μερικα extra kg????
Εκτοσ απο τον Chougi
I would like for a pet...
Posted 06 March 2009 - 15:15
Πραγματικα Εμπνευσμενο!!!!τον πατέρα του τσουγκι;

I would like for a pet...
Posted 07 March 2009 - 02:18
Πολυ μου μοιαζει τουτος και φοβαμαι

Posted 30 March 2009 - 00:38

Edited by Gilmaru, 10 December 2010 - 00:09.
Posted 30 March 2009 - 21:53
Posted 26 April 2009 - 13:42
σκέφτομαι να ντυθώ στ επόμενο cosplay tsunade
το θέμα είναι ότι ψάχνω εθελοντή για jiraiya.
οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνουμε μαζί pair cosplay ας μου πει ^^
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 01 May 2009 - 00:20
Ο χαρακτήρας είναι αυτός :
Πρώτα απ'ολα δεν ξέρω αν μου ταιριάζει να κάνω αυτόν τον χαρακτήρα, και δεύτερον δεν ξέρω πως θα φτιάξω τα ρούχα του (ειδικά τα παπούτσια)
Στο νετ βρίσκω έτοιμη στολή αλλά είναι αρκετά ακριβή...
Posted 01 May 2009 - 11:57
Για τα ρούχα, θα χρειαστείς μοδίστρα. Οχι για να στα φτιάξει από την αρχή, αλλά για να σου εννώσει τα κομμάτια. Πχ. για τη μπλούζα, μπορείς να ρίξεις λίγο ποδαρόδρομο στο κέντρο και να βρεις 2 μπλούζες στο σωστό χρώμα. Γιατί 2? Από τη 2η μπλούζα θα κόψεις υφασμα για να φτιάξεις το "λαιμό". Για διακοσμητικές λωρίδες ή τσέπες, εκτός από τα μαγαζιά με υφάσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φτηνά μπλουζάκια, να παρεις ύφασμα απο κει, να το κόψεις και να το γαζώσεις στη μπλούζα και τη βερμούδα.
Οι μπότες είναι pain in the ass...
Αλλά ρίξε πρώτα μια ματιά στο τόπικ http://www.anime.gr/forums/cosplay/5445-%CF%E9%EA%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC-%F7%E5%E9%F1%EF%F0%EF%DF%E7%F4%EF-cosplay-%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DD%F2-%EA%E1%E9-%E1%E3%EF%F1%DC-%F5%EB%E9%EA%FE%ED-2.html#post306876 στο τελευταίο πόστ όπου εχω καποιες οδηγίες για κατασκευή καλυμμάτων για μπότες.
Την περούκα θα τη χτενίσεις συμφωνα με τις οδηγίες στο http://www.anime.gr/forums/cosplay/6137-cosplay-%E1%F0%FC-%F4%E7%ED-%EA%EF%F1%F5%F6%DE-%F9%F2-%F4%E7%ED-%EA%EF%F1%F5%F6%DE-styling-%F3%E5-%F0%E5%F1%EF%FD%EA%E5%F2.html στο τελευταίο πόστ.
Πριν βάλεις τα κλάμματα, να σου πω πως όταν ανακοινωθεί το επόμενο πάρτυ, θα παρουσιασω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αγαπημένη σου Kogami Akira (Lucky Star), αρα εξακολουθώ να χρειάζομαι εναν Shiraishi Minoru....