Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#106 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 21:19

εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να βρω στολη shinigami ? :S

Στολές shinigami θα βρεις πάρα μα πάρα πολλές στο ιντερνετ, αρκει να μην πεις..."βαριέμαι να ψάχνω"! Πολύ διάσημο άνιμε ειναι το Bleach, πολύ δημοφιλές για cosplay και-εκτός από το eBay όπου θα βρεις και second-hand στολή πιθανόν σε χαμηλότερη τιμή, υπάρχουν και online stores που πωλούν yukata (η βασική μαύρη εμφάνιση των shinigami χαμηλότερου level).

Εκτος του ιντερνετ, και υποθέτοντας ότι δεν εχεις καποια γνωστή σου μοδίστρα που να γνωρίζει να φτιάχνει πατρόν, υπολόγισε κόστος δουλειάς της μοδίστρας και κόστος αγοράς υφασμάτων.
Αυτή η επιλογή θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω...

#107 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 02:09

μπορεις μηπως να μου προτεινεις κανα online store γιατι ειμαι και αχρηστος ? :uhh::congrats::congrats:

#108 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 11:27

μπορεις μηπως να μου προτεινεις κανα online store γιατι ειμαι και αχρηστος ? :uhh::congrats::congrats:

Οχι. Δεν θα φάει χρόνο καποιος άλλος να ψάχνει για κάτι που "υποτίθεται" ότι ενδιαφέρει εσένα. Κι αν υποθέσουμε ότι το έκανα, πώς θα μπορούσα να ξέρω τα κριτήρια με τα οποία εσυ θα διάλεγες κάτι?
"Στολή shinigami" είναι κάτι πολύ γενικό. Αν εχεις λοιπόν κάτι συγκεριμμένο απ όλα αυτά στο μυαλό σου, ξεκίνα search από το eBay. Δε σε κόβω για άχρηστο, απλώς για τεμπελάκο.
Στο search του eBay βάζεις key-words: shinigami, shinigami name-αν σ' ενδιαφέρει στολή από καποιο συγκεκριμμένο shinigami ή black colour Yukata. Δες τι θα σου βγάλει, σκέψου το με βάση τα κριτήριά σου κι αν είναι ν' αποφασίσεις τελικά να το κάνεις το cosplay, κάνε το.
Και τράβα και φωτό να σε δούμε.

#109 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 22:21

το ξερω το e-bay
και τα εχω κοιταξει εκει
οσο για τιν στολη... θελω κατι απλο να μπορει να βρεθει ευκολα
και το προβλημα ειναι οτι την θελω ως την πεμπτη....
αλλιως θα παρεγγελνα απο e-bay...

#110 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 02:35

Ας ποσταρω κι εγω εδω γιατι εναμιση μηνα τωρα σκεφτομαι το επομενο μου cosplay και ακομα ιδεα δε μου εχει ερθει... Γενικα προτιμω τα cosplay μου να μην ειναι πολυπλοκα αλλα να ειναι απλα/φθηνα/προχειρα/ οπως θελετε να το πειτε. Το σημαντικο ομως για μενα ειναι ενα : να φαινεται οτι ειναι cosplay. Δε με νοιαζει να ειναι γνωστο ανιμε ή να καταλαβουν ολοι ποιον παριστανω, αλλα με νοιαζει να εχει κατι το χαρακτηριστικο. Πχ δε θα ηθελα να παω ντυμενος Keitaro του Love Hina ή Light του Death Note αφου θα μπορουσαν ανετα να ειναι καθημερινα ντυσιματα. Θα δειξω τι εννοω παραθετοντας τα προηγουμενα μου cosplays και τι τα κανει ασχετως πετυχημενοτητας (sic) να φαινεται οτι ειναι cosplays.

1) Zoro (One Piece) -> Τα κατανα.
2) Bandit Keith (Yu-Gi-Oh) -> Η αμερικανικη σημαια.
3) Ανδροειδες Γ17 (Dragonball Z) -> Το σηματακι.
4) James (Pokemon) -> Η κατασπρη στολη με το R.

So, εχει κανεις καμια ιδεα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 21:29

Χμμ..χμμ... :tensai:

Θα πρότεινα, για αρχή, να ρίξεις μια ματιά σ' αυτό το thread από την πρώτη του σελίδα, καθώς και στο http://www.anime.gr/forums/cosplay/5455-easy-cosplay.html Εχω κανει εκεί ήδη καποιες προτάσεις σε μέλη, ίσως καποια να σ' ενδιαφέρει (πχ. ο Onizuka G.T.O)

Αν ως αυτή τη στιγμή δεν εχεις κατι συγκεκριμμένο στο μυαλό σου (από ποιο άνιμε θα προέρχεται το cosplay), δες τι μου ερχεται εμενα στο μυαλό να σου προτείνω για αυτή τη στιγμή.

Τι θα έλεγες για ένα "διασκευασμένο cosplay concept"? Να τι εννοώ...

Bleach/Reservoir Dogs crossover

Posted Image

Για τα ρούχα, δε χρειάζεται να πω πολλά. Μαυρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα. Αυτό όμως που θα κάνει αυτό το concept να μοιαζει με cosplay, είναι η "δουλειά" που θα κάνεις από τον αυχένα και πάνω (κεφάλι) + τα αξεσουάρ.

Αρχικά θα χρειαστεί να διαλέξεις έναν χαρακτήρα-όποιον σου κάνει γούστο. Εγώ ψηφίζω Abarai Renji δαγκωτό! Φάτσα και κεφάλι που κάνουνε μπαμ. επιπλέον αναγνωρίσημος ακόμα και από δεκαοχτούρες.

Posted Image

Επ ευκαιρία απόκρεων, μπορείς να βρεις πανεύκολα περούκα (μια κατακόκκινη, ίσια, μεσαίου μήκους σου κάνει). Θα χρειαστείς μονάχα ενα σπρέυ μαλλιών για γερό κράτημα κι ενα χεράκι από καποια φίλη για να σε βοηθήσει να της κανεις το χτένισμα) ή χρωματιστά σπρέυ να βάψεις τα δικά σου μαλλιά, στην περίπτωση που εχουν το σωστό μήκος.

Ο χαρακτήρας απαιτεί μακιγιάζ. Δεν θέλω φάτσες πανικού! Αν διαλέξεις Renji θα πρέπει να το κάνεις! Θα ψάξεις στο νετ να βρεις εικόνες που να δείχνουν όσο καθαρότερα γίνεται το μοτίβο του μαύρου σχεδίου που έχει στο μέτωπο και στο πρόσωπο. Θα το κάνεις με μαύρο μολύβι ματιών.

Κατάνα θα σου χει μείνει από προηγούμενα cosplay, μάλλον.

Μ' αλλα λόγια, διαλέγεις όποιο χαρακτήρα σου γουστάρει, κρατώντας μονάχα τα χαρακτηριστικά που εχει στο πρόσωπο ή στα μαλλιά του. Θα μπορούσες να κανεις κατι αντιστοιχο, επιλέγοντας χαρακτηρες από Naruto ή one piece (και άλλα ωραία λαϊκά).

#112 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 16:39

οκ φιλε thanks :)
Renji Φετος :P

#113 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 22:11

Καμια ιδεα για εμενα? :P
εχω μοικανα (γινεται κ φρατζα αλλα μεχρι την μυτη μονο)
και μουσια...τα ξυριζω αν ειναι εκτος απο το "τραγισιο μου μουσακι xD
περιμενω απαντηση για την κυριακη ;)
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#114 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 17:09

Aloooooha εκανα μερικες ερωτησεις στο καναλι στο IRC αλλα μου ειπαν να παρω συμβουλες απο την MASTER του ειδους Τοmodachi2 ! τeheh

Αγαπημενοι μου chars (βεβαια νομιζω μονο στον εναν ταιριαζω ως σωματοτυπος) ειναι οι mugen απο samurai champloo και zaraki απο bleach.

Βεβαια μου ειπαν να κανω και ενα αθλιο cosplay με τον saga mask απο το Tenjou Tenge :P

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

βεβαια δεχομαι και αλλες προτασεις για cosplay απλα θελω να μου αρεσει κιολας εκτος απο το να κολλαω σαν char. :tensai:
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#115 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 01:19

Pain_GodRealm...

Εσύ είσαι αυτός στις φωτογραφίες? :oo:
...γιατί αν είσαι οντως εσύ, ξέχνα τον τον Mugen από το Samurai Champloo! Εκεί το φύζίκ είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Για να βγεί "ρεαλιστικά κοντινό" στο χαρακτήρα το αποτέλεσμα του cosplay, πρεπει να το κάνει μονάχα άτομο πάρα πολύ λεπτοκαμωμένο. Κοκαλιάρικο, όχι απλώς λεπτό και μυώδες...
Μπορείς όμως άνετα να κάνεις Jin (samurai champloo) :tensai: !

Αν είσαι λοιπόν εσύ στις φωτό (ωραία cosplay παρεπιπτόντως), εχεις πάρα πολλές επιλογές, γιατί σε βοηθάει και το φυζίκ και ο σωματοτυπος σου. Θα σου άρεσε για παράδειγμα κάτι από Bleach/Naruto?
Γενικά, πιστευω πως θα σου ταιριαζαν πολύ οι action heroes οσον αφορά το look.

Ο Zaraki Kenpachi (Bleach) είναι μια δύσκολη περίπτωση. Ολο το μανίκι είναι στο μακιγιάζ. Αν δεν καταφύγεις στην ευκολή αλλά κάπως ακριβή λύση του να σου κάνει το μακιγιάζ ενας επαγγελματίας makeup-artist (θα σου βγάλει όμως ακριβώς αυτό που πρέπει + θα εχει και τα υλικά), θα χρειαστεί να καταναλλώσεις πολύ χρόνο για ψάξιμο στο ιντερνετ για πληροφορίες γύρω από το πως να κανεις ενα αξιοπρεπές τετοιο μακιγιάζ. Το σωματότυπο τον εχεις, αλλά το πρόσωπο είναι όλο το θέμα....

#116 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 02:43

Στο φιναλε τσακωνω ενα μαχαιρι και τραβαω την χαρακια μονος μου :P αμα ειναι να πληρωσω επαγγελματια makeup artist :oo:

Ναι εγω ειμαι -.- :/

Απο Ναρουτο ισως να μπορουσα να κανω τον Ζαμπουζα . Πω ενα τεραστιο σπαθι θα το ηθελα :P
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 13:16

Aloooooha εκανα μερικες ερωτησεις στο καναλι στο IRC αλλα μου ειπαν να παρω συμβουλες απο την MASTER του ειδους Τοmodachi2 ! τeheh

Αγαπημενοι μου chars (βεβαια νομιζω μονο στον εναν ταιριαζω ως σωματοτυπος) ειναι οι mugen απο samurai champloo και zaraki απο bleach.

Βεβαια μου ειπαν να κανω και ενα αθλιο cosplay με τον saga mask απο το Tenjou Tenge :P

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

βεβαια δεχομαι και αλλες προτασεις για cosplay απλα θελω να μου αρεσει κιολας εκτος απο το να κολλαω σαν char. :tensai:

εγώ λέω να ντυθείς το πουτανάκι μου
και δεν θα σε πονέσω I promise.

α ναι επίσης πολύ πετυχημένη η στολή του μπάτσου
κάνεις και lap dance?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 05 Μάρτιος 2009 - 13:28

#118 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 14:04

Αυτες τις αποκριες προσπαθησα να κανω το βαψιμο του Eizou απο Animetal..:tensai::tensai:
Spoiler:

Spoiler:

Καλα η περουκα ειναι λιγο death metal και πεταει στον θεο αλλα..:hahaha::hahaha:
Το βαψιμο μου το εκανε η αδερφη μου και εβαλε και λιγο την φαντασια της..:tensai::tensai:
Ακουω αποψεις..

#119 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 15:07

WOW!!! :riiight::gotit:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#120 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 19:52

εγώ λέω να ντυθείς το πουτανάκι μου
και δεν θα σε πονέσω I promise.

α ναι επίσης πολύ πετυχημένη η στολή του μπάτσου
κάνεις και lap dance?

και να ηθελες να με πονεσεις το θεωρω μη εφικτο :burningbe3:

δεν ειναι στολη μπατσου αγαπη μου.
long live Ελληνικη Αεροπορια :fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα