*Ανακοινωση*Στο επόμενο
cosplay party (το πρώτο που θα γίνει στο
Underworld-και εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης)
η
"Μάνα του Cosplayer" θα σκάσει μύτη ως....
Roberta (Black Lagoon) concept:
"Maid to Kill!"

Την ιδέα μου την έδωσε ο δικός μας
clampman17. Επίσης με βοήθησε απίστευτα στην παραγγελία του κοστουμιού μεσω internet και τον arigatώ θερμά!!
Το κοστούμι λοιπόν, το περιμένω μεσα στην επόμενη εβδομάδα. Όσο για τα υπόλοιπα, εχουμε και λέμε...
*Μαυρή μακριά
περούκα με αφέλειες, εχω. Πλέκω και τις κοτσιδες-Χάϊδω και ετοιμη!
*Μαυρα
παπουτσια, ισια με λουράκι: θα ψάξω στα κινέζικα. Μονο που αυτή τη φορά δεν την ξαναπατάω, όπως με τα παπούτσια της Hagu-chan, που φοράω 38 νουμερο, τα αγόρασα απ τους κινέζους 38 νουμερο-χωρίς να χω υπολογίσει την απόκλιση στα νούμερα ωστε να τα χω παρει λίγο μεγαλύτερα και κοντεψανε να μου βγούν τα δάχτυλα απόξω...!
*
Γυαλιά: Σε οπτικα καταστήματα που χουν φτηνούς σκελετούς γυαλιών μυωπίας-10 ευρώ-15 το πολύ.
*
Βαλίτσα: εχ μια μικρή, καφέ σε παλιό στυλ, ό,τι πρεπει! Αν και η Ρομπέρτα κρατά μεγάλη βαλίστα (γιατί εχει τους λόγους της, όπως θα χετε δει και στο ανιμε), η δική μου θα είναι μικρότερη για πρακτικούς λόγους. Επίσης θα κάνω προσεχτική επιλογή στο τι αυτοκόλητα θα κολλήσω επάνω...
*Ομπρέλα: Το deviantArt, το cosplay.com οσοι εχουν ήδη κάνει αυτό που σκοπευουμε εμείς να κάνουμε, "είναι φίλοι μας"!

Πρέπει να βάλω κάτω τα skills μου στις κατασκευές και την εφευρετικότητα μου, ωστε να κατασκευάσω μια version αντίστοιχη, όπου η ομπρέλα να κλεινει και να μοιάζει το δυνατόν περισσότερο με ομπρέλα που έχει προσαρμοσμένο ενα πυροβόλο.
Γερή εξόρμηση στα Jumbo! Από εκεί επίσης θα πάρω και μερικές ψευτικες χειροβομβίδες παιχνίδια (Στο
http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/4190-otaku-no-sekai-manga-shop-%F3%F4%E7%ED-%C1%E8%DE%ED%E1.html όπου εκανα επίσκεψη σήμερα, στον
Konata είπα...."παιδικες χειροβομβίδες" και κόντεψε να κλατάρει απ τα γέλια).
Πως σας φαίνεται αυτό?

Χειροποίητο! Τρομερά εντυπωσιακό?
...αλλά ΔΕΝ θα το κάνω!
Αυτά προς το παρόν, ως προς το
Maid to kill Cosplay Concept! Για να δούμε, εσεις τι σκοπευετε να ντυθείτε? Θελετε μήπως καμια ιδέα?