Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#196 sleeping_mind

sleeping_mind

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 29 October 2009 - 00:28

γεία σας ! σκέφτομαι εδώ και καίρο να κάνω cosplay και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ... εχω σκούρα επιδερμίδα και νομιζώ ότι θα μου πήγαινε κάτι πιο σοβαρό.. εσείς τι λέτε?
Spoiler:

#197 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 October 2009 - 02:32

Στην φωτογραφία δεν φαίνεται και τόσο σκουρόχρωμη. Όταν λες για κάτι πιο σοβάρο εννοείς κανά σοβαρό ή αυστηρό χαρακτήρα ή κάτι πιο κυριλέ; Aν ναι, τότε σου προτείνω την Tear από το Tales of the Abyss:
http://danbooru.donmai.us/post/show/500786/bare_shoulders-blue_eyes-blush-brown_hair-hair_ove

Έχεις και μακρύ, καστανό μαλλί, οπότε αν το ισώσεις καλά (κι όχι έτσι ανέμελο όπως είναι στην φωτογραφία) θα 'ναι μια χαρά για σένα, πιστεύω.

#198 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 29 October 2009 - 14:50

HeLLBoiS...

Αφού είσαι final fantasy fan όλο και κατι θα χεις σποττάρει από κει που να σ αρέσει.
Αυτά που νομίζω εγώ ότι σου πάνε περισσότερο είναι τα παρακάτω:

Basch (final fantasy 12)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Balthier (final fantasy 12) Πιστευω η καλύτερη επιλογή...:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tidus (final fantasy 10)

Δημοσιευμένη  εικόνα

και αυτός ο τυπάκος από το Kingdom Hearts που δε μου ρχεται τώρα όνομα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sleeping_mind...

Στο δικό σου φυζίκ ταιριάζουν οι action και οι δυναμικοί χαρακτήρες (οχι οι χαριτωμένες μικρες με τα βρακάκια και οι moe-moe-kun). Οι ζωρικες τυπισσες!

Η πρώτη και η καλύτερη που μου ρχεται στο μυαλό ειναι η Cheetarah των Thundercats

Δημοσιευμένη  εικόνα

...μεχρι να σκεφτώ και τιποτα άλλο, ριξτε μια ματιά σε αυτό το thread από την πρώτη σελίδα και στο Easy Cosplay thread μήπως σας κανει και καποια ιδέα από εκεί....

#199 sleeping_mind

sleeping_mind

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 29 October 2009 - 16:52

ευχαριστώ παιδιά !! Cheetarah των Thundercats :kill4u: axa! καλή και η tear! για τα μαλλία δν υπάρχει θέμα βάζω και περούκα... όντως δεν μου πάει κάτι πιο girly ... αλλά σκέφτομαι κάτι πιο μελανχωλικό και μαγίκο κάτι σαν αυτό σκέφτομαι εσείς τι λέτε? Δημοσιευμένη  εικόνα

#200 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 29 October 2009 - 22:56

HeLLBoiS...

Αφού είσαι final fantasy fan όλο και κατι θα χεις σποττάρει από κει που να σ αρέσει.

Basch (final fantasy 12)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tidus (final fantasy 10)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλα δεν παιζεσαι:awww::awww:Εισαι κορυφη!!:wooi2::wooi2::wooi2:Μεσ'το μυαλο μου εισαι!!
Ειδικα ο Balthier τα σπαει!!!:hero::hero:Arigatooo για τις θεικες συμβουλες σου Tomo-swannnnnnnnnn!!!

Συντομα θα επισκεφτω και το αναλογο thread για το πως θα μπορεσω να το κανω..

Και παλι arigato...:Blissfull::Blissfull:

#201 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 04 December 2009 - 22:09

HeLLBoiS...

Basch (final fantasy 12)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tidus (final fantasy 10)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Sleeping_mind...

Στο δικό σου φυζίκ ταιριάζουν οι action και οι δυναμικοί χαρακτήρες (οχι οι χαριτωμένες μικρες με τα βρακάκια και οι moe-moe-kun). Οι ζωρικες τυπισσες!

Η πρώτη και η καλύτερη που μου ρχεται στο μυαλό ειναι η Cheetarah των Thundercats

Δημοσιευμένη  εικόνα

...μεχρι να σκεφτώ και τιποτα άλλο, ριξτε μια ματιά σε αυτό το thread από την πρώτη σελίδα και στο Easy Cosplay thread μήπως σας κανει και καποια ιδέα από εκεί....

The one with Kingdom hearts is Axel.

WARNING!

Watch out for fangirls or fanboys. May cause whiplash and

Glomping may resuly in dismemberment or other severe bodily harm.

Accidents happen, so always be prepared with a box of pocky or a firstaid spray.

Consider yourself warned.

Posted Image

#202 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 03 February 2010 - 23:51

Θελω να κανω ενα cosplay για το παρτυ και θα ηθελα τη γνωμη σας ^^. Λοιπον εχω ασπρο δερμα (κατασπρο! στο σχολειο μου χουνε δωσει τον τιτλο του πιο ασπρου μαθητη του γυμνασιου....:terror2:) και μαυρα σπαστα μαλλια (και αδερφη κομμωτρια!). Δε με πειραζει αν ειναι σοβαρο ή οχι. Τρελη με φωναζουνε ετσι αλλιως :orly:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#203 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2010 - 00:20

Θελω να κανω ενα cosplay για το παρτυ και θα ηθελα τη γνωμη σας ^^. Λοιπον εχω ασπρο δερμα (κατασπρο! στο σχολειο μου χουνε δωσει τον τιτλο του πιο ασπρου μαθητη του γυμνασιου....:terror2:) και μαυρα σπαστα μαλλια (και αδερφη κομμωτρια!). Δε με πειραζει αν ειναι σοβαρο ή οχι. Τρελη με φωναζουνε ετσι αλλιως :orly:

Κοπέλα εισαι, ετσι?

Πρωτα δες αυτό εδώ το thread από την πρώτη σελίδα καθως και το Easy cosplay! όπου γινονται εκει καποιες προτασεις.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμμενη στα εξής: θελεις κατι ευκολο ή ας ειναι και δυσκολούτσικο κι ας απαιτει και κατασκευές?
Πες μας μερικους χαρακτήρες και τύπους ανιμε που σ αρεσουν, γιατι όπως καταλαβαίνεις, εχουμε να "διαλέξουμε" μεσα από εναν ωκεανό.

Αν εβαζες μια πρόσφατη φωτογραφία σου, θα μας βοηθούσες να προτεινουμε κάτι ανάλλογο με το φυζίκ σου...

#204 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 04 February 2010 - 16:43

Φωτο εχω να βγαλω καπου 4 χρονια οποτε δε νομιζω να βοηθαει....

Θα ηθελα κατι ευκολο γιατι κατι τα μαθηματα, κατι τα anime δεν εχω και τον απιστευτο χρονο. Δυστυχως δεν εχω καμια συγκεκριμενη προτειμηση στους χαρακτηρες....:uhh:Gomen.

Edit: Ναι, κοπελια ειμαι.

Posted Image

#205 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2010 - 17:26

Φωτο εχω να βγαλω καπου 4 χρονια οποτε δε νομιζω να βοηθαει....

Θα ηθελα κατι ευκολο γιατι κατι τα μαθηματα, κατι τα anime δεν εχω και τον απιστευτο χρονο. Δυστυχως δεν εχω καμια συγκεκριμενη προτειμηση στους χαρακτηρες....:uhh:Gomen.

Edit: Ναι, κοπελια ειμαι.

Εχεις κοιτάξει στο Easy Cosplay?

Δες, σε παρακαλώ προσεχτικά το thread: Easy Cosplay! http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5455

από την αρχή, για να βεβαιωθούμε ότι κατι απο αυτά που εχουν προταθεί εκει δεν σου αρεσει.

Ρωτα μας παλι, εαν κατι από εκεινα δεν σου αρέσει, να δουμε πως μπορουμε να ξεκινήσουμε από νεα βάση....

#206 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 04 February 2010 - 17:49

Ναι κοιταξα στο Easy cosplay και σ αυτο το thread.

Uhh, συγνωμη για την αναστατωση......*χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο*:deadga6:

Posted Image

#207 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 04 February 2010 - 21:09

σαν μια φλασια που μου ηρθε θα σου προτεινα να ντυθεις Saya απο blood+ ειναι πολυ ευκολο!

Χρειάζεσαι ενα ασπρο πουκαμισακι κοντομανικο, μια μαυρη φουστα μαθητριας (ξερεις τις κλασσικες) εναν κοκκινο φιογκιο και στην ουσια εισαι ετοιμη..βεβαια θα ηταν ακομη πιο αναγνωρισιμο α ειχες και το σπαθι..αλλα τεσπα

αν μου ερθει κατι καλυτερο θα σε ενημερωσω
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#208 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 February 2010 - 10:57

HinataSt....

H Saya-Blood+ που σου λεει η Vegetasmate είναι αυτή εδώ

Δημοσιευμένη  εικόνα

και είναι οντως από τα απλούστερα που υπάρχουν. Απαιτεί katana την οποια θα βρεις σίγουρα στα αποκριάτικα και στα Jumbo.

Πολύ ενδιαφέρουσα βερσιόν Saya είναι και αυτή

Δημοσιευμένη  εικόνα

Τα cosplay με school uniform είναι πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια, όποτε θα βοηθούσε αν εκανες ενα rearch στις εικόνες του Google να δεις ποιο σου κάνει κεφι.

Εγώ εχω να προτείνω αυτό. Akito από Air Gear

Δημοσιευμένη  εικόνα

ενα + παραπάνω αν μπορεις να βάλεις πατίνια....

#209 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 February 2010 - 14:23

Μου αρέσει που προτείνεται ρεαλιστικά και πολύ εύκολα coseplay
ειδικά αυτές τις ημέρες που όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα...
αλλά πάλι ποιος δεν έχει στη ντουλάπα του όλα αυτά τα εξαρτήματα...
εγώ στη δική μου έχω τοηλάχιστον 30 κόκκινους ζουρλομανδίες σαν τον απο πάνω
20 πορτοκαλί κολλάν για να ντύνομαι τσιτάρα, και φυσικά στο οπλοστάσιο μου
κάτω απο το κρεβάτι έχω ένα σωρό όπλα.

για να μη πω για τα χιλιάδες δερμάτινα ρούχα που όλα είναι σαν αυτά του final fantasy.
μπορεί να είναι κακόγουστα αλλά σε περίτπωση που θα μου προτείντε να ντυθώ κάτι τόσο
γρήγορα να είμαι έτοιμη.

sigh...

#210 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 05 February 2010 - 18:08

Εχω την στολή του Ichigo και την μάσκα του οπως στις εικόνες πιο κάτω
Spoiler:

Spoiler:

δεν έχω ιδέα όμως τι θα φορέσω για παπούτσι που να ταιριάζει με αυτά του Ichigo οταν κάνει Ban-kai.
Επίσης δεν έχω το σπαθί του και είναι κάπως ακριβώ για να το παραγγείλω.