Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??
Posted 29 October 2009 - 00:28
Posted 29 October 2009 - 02:32
http://danbooru.donmai.us/post/show/500786/bare_shoulders-blue_eyes-blush-brown_hair-hair_ove
Έχεις και μακρύ, καστανό μαλλί, οπότε αν το ισώσεις καλά (κι όχι έτσι ανέμελο όπως είναι στην φωτογραφία) θα 'ναι μια χαρά για σένα, πιστεύω.
Posted 29 October 2009 - 14:50
Αφού είσαι final fantasy fan όλο και κατι θα χεις σποττάρει από κει που να σ αρέσει.
Αυτά που νομίζω εγώ ότι σου πάνε περισσότερο είναι τα παρακάτω:
Basch (final fantasy 12)

Balthier (final fantasy 12) Πιστευω η καλύτερη επιλογή...

Tidus (final fantasy 10)

και αυτός ο τυπάκος από το Kingdom Hearts που δε μου ρχεται τώρα όνομα...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sleeping_mind...
Στο δικό σου φυζίκ ταιριάζουν οι action και οι δυναμικοί χαρακτήρες (οχι οι χαριτωμένες μικρες με τα βρακάκια και οι moe-moe-kun). Οι ζωρικες τυπισσες!
Η πρώτη και η καλύτερη που μου ρχεται στο μυαλό ειναι η Cheetarah των Thundercats

...μεχρι να σκεφτώ και τιποτα άλλο, ριξτε μια ματιά σε αυτό το thread από την πρώτη σελίδα και στο Easy Cosplay thread μήπως σας κανει και καποια ιδέα από εκεί....
Posted 29 October 2009 - 16:52

Posted 29 October 2009 - 22:56
HeLLBoiS...
Αφού είσαι final fantasy fan όλο και κατι θα χεις σποττάρει από κει που να σ αρέσει.
Basch (final fantasy 12)
Tidus (final fantasy 10)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καλα δεν παιζεσαι

Ειδικα ο Balthier τα σπαει!!!

Συντομα θα επισκεφτω και το αναλογο thread για το πως θα μπορεσω να το κανω..
Και παλι arigato...

Posted 04 December 2009 - 22:09
The one with Kingdom hearts is Axel.HeLLBoiS...
Basch (final fantasy 12)
Tidus (final fantasy 10)
Sleeping_mind...
Στο δικό σου φυζίκ ταιριάζουν οι action και οι δυναμικοί χαρακτήρες (οχι οι χαριτωμένες μικρες με τα βρακάκια και οι moe-moe-kun). Οι ζωρικες τυπισσες!
Η πρώτη και η καλύτερη που μου ρχεται στο μυαλό ειναι η Cheetarah των Thundercats
...μεχρι να σκεφτώ και τιποτα άλλο, ριξτε μια ματιά σε αυτό το thread από την πρώτη σελίδα και στο Easy Cosplay thread μήπως σας κανει και καποια ιδέα από εκεί....
WARNING!
Watch out for fangirls or fanboys. May cause whiplash and
Glomping may resuly in dismemberment or other severe bodily harm.
Accidents happen, so always be prepared with a box of pocky or a firstaid spray.
Consider yourself warned.
Posted 03 February 2010 - 23:51

Devils don't ask favors from God
Posted 04 February 2010 - 00:20
Θελω να κανω ενα cosplay για το παρτυ και θα ηθελα τη γνωμη σας ^^. Λοιπον εχω ασπρο δερμα (κατασπρο! στο σχολειο μου χουνε δωσει τον τιτλο του πιο ασπρου μαθητη του γυμνασιου....
) και μαυρα σπαστα μαλλια (και αδερφη κομμωτρια!). Δε με πειραζει αν ειναι σοβαρο ή οχι. Τρελη με φωναζουνε ετσι αλλιως
Κοπέλα εισαι, ετσι?
Πρωτα δες αυτό εδώ το thread από την πρώτη σελίδα καθως και το Easy cosplay! όπου γινονται εκει καποιες προτασεις.
Γινε λιγο πιο συγκεκριμμενη στα εξής: θελεις κατι ευκολο ή ας ειναι και δυσκολούτσικο κι ας απαιτει και κατασκευές?
Πες μας μερικους χαρακτήρες και τύπους ανιμε που σ αρεσουν, γιατι όπως καταλαβαίνεις, εχουμε να "διαλέξουμε" μεσα από εναν ωκεανό.
Αν εβαζες μια πρόσφατη φωτογραφία σου, θα μας βοηθούσες να προτεινουμε κάτι ανάλλογο με το φυζίκ σου...
Posted 04 February 2010 - 16:43
Θα ηθελα κατι ευκολο γιατι κατι τα μαθηματα, κατι τα anime δεν εχω και τον απιστευτο χρονο. Δυστυχως δεν εχω καμια συγκεκριμενη προτειμηση στους χαρακτηρες....:uhh:Gomen.
Edit: Ναι, κοπελια ειμαι.
Posted 04 February 2010 - 17:26
Φωτο εχω να βγαλω καπου 4 χρονια οποτε δε νομιζω να βοηθαει....
Θα ηθελα κατι ευκολο γιατι κατι τα μαθηματα, κατι τα anime δεν εχω και τον απιστευτο χρονο. Δυστυχως δεν εχω καμια συγκεκριμενη προτειμηση στους χαρακτηρες....:uhh:Gomen.
Edit: Ναι, κοπελια ειμαι.
Εχεις κοιτάξει στο Easy Cosplay?
Δες, σε παρακαλώ προσεχτικά το thread: Easy Cosplay! http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5455
από την αρχή, για να βεβαιωθούμε ότι κατι απο αυτά που εχουν προταθεί εκει δεν σου αρεσει.
Ρωτα μας παλι, εαν κατι από εκεινα δεν σου αρέσει, να δουμε πως μπορουμε να ξεκινήσουμε από νεα βάση....
Posted 04 February 2010 - 17:49
Uhh, συγνωμη για την αναστατωση......*χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο*

Posted 04 February 2010 - 21:09
Χρειάζεσαι ενα ασπρο πουκαμισακι κοντομανικο, μια μαυρη φουστα μαθητριας (ξερεις τις κλασσικες) εναν κοκκινο φιογκιο και στην ουσια εισαι ετοιμη..βεβαια θα ηταν ακομη πιο αναγνωρισιμο α ειχες και το σπαθι..αλλα τεσπα
αν μου ερθει κατι καλυτερο θα σε ενημερωσω

Posted 05 February 2010 - 10:57
H Saya-Blood+ που σου λεει η Vegetasmate είναι αυτή εδώ

και είναι οντως από τα απλούστερα που υπάρχουν. Απαιτεί katana την οποια θα βρεις σίγουρα στα αποκριάτικα και στα Jumbo.
Πολύ ενδιαφέρουσα βερσιόν Saya είναι και αυτή

Τα cosplay με school uniform είναι πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια, όποτε θα βοηθούσε αν εκανες ενα rearch στις εικόνες του Google να δεις ποιο σου κάνει κεφι.
Εγώ εχω να προτείνω αυτό. Akito από Air Gear

ενα + παραπάνω αν μπορεις να βάλεις πατίνια....
Posted 05 February 2010 - 14:23
ειδικά αυτές τις ημέρες που όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα...
αλλά πάλι ποιος δεν έχει στη ντουλάπα του όλα αυτά τα εξαρτήματα...
εγώ στη δική μου έχω τοηλάχιστον 30 κόκκινους ζουρλομανδίες σαν τον απο πάνω
20 πορτοκαλί κολλάν για να ντύνομαι τσιτάρα, και φυσικά στο οπλοστάσιο μου
κάτω απο το κρεβάτι έχω ένα σωρό όπλα.
για να μη πω για τα χιλιάδες δερμάτινα ρούχα που όλα είναι σαν αυτά του final fantasy.
μπορεί να είναι κακόγουστα αλλά σε περίτπωση που θα μου προτείντε να ντυθώ κάτι τόσο
γρήγορα να είμαι έτοιμη.
sigh...