Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#181 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 October 2009 - 16:03

Μια άλλη απορία. Ξέρει κανείς μαγαζί με σχετικά φτηνές περούκες στην Αθήνα? και με extreme περούκες ακόμα καλύτερα, δηλαδή μακριές, ροζ, τέτοια.

:tensai: Πρόσεξε: δεν σου αρκει μια οποιαδήποτε μακριά ροζ περούκα. Σ αυτή την περίπτωση ή πας στο ΤΡΥΚ στην Κάννιγγος ή στο wings.gr στο Μεταξουργείο.

Εδώ τα πράγματα είναι ιδιέταιρα. Το σήμα κατατεθέν της DarkMoon Chibiusa εδώ ειναι η περούκα. Αν δεν είναι ίδια, χαλαει το συνολικό αποτέλεσμα. Μια αποτυχημένη απόπειρα χτενισματος μιας οποιαδήποτε περούκας σε στυλ Chibiusa θα κατεβάσει το επίπεδο της προσπάθειας. Εδώ το χτενισμα είναι καλυτερο να υπάρχει εξ αρχής, από τη στιγμή που θα πάρεις την περούκα στα χέρια σου. Δεν χτενίζουμε όπως στη Sailor Moon. Οι λεπτομεριες πανω από τις κοτσίδες εδώ είναι τελειως διαφορετικές.

Μη χανεις χρόνο με ψαξιμο στην Αθήνα και πεποίθηση ότι μπορεις να τη χτενίσεις μόνη σου. Η καλυτερη σου λύση είναι το e-bay και μόνο. Να σου ρθει ετοιμη και σωστή, αλλιώς δε θα θυμίζεις Chibiusa.
Στο ιντερνετ θα τη βρεις φτηνότερα από καθε άλλο μέρος.

#182 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 19 October 2009 - 16:09

Απλά να έχω μια πισινή αν δεν καταφέρω να βρω στο ebay. Ευχαριστώ πολύ Tomodachi2! Έχεις απίστευτες ιδέες και πρακτικές λύσεις, όπως βλέπω και γενικά στο topic:riiight:
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#183 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 19 October 2009 - 21:25

Lucy-Nyu, για Lucky star εγώ είμαι μέσα! Και οχι απλώς λόγια, εχω και το κοστούμι ετοιμο καιρό τώρα:
Kogami Akira-Lucky Channel
Δημοσιευμένη  εικόνα

και εχουμε και Matu-san στο ρόλο του Shiraishi Minoru.

perfecto okasaan!!!!επισης μου ηρθε μια τρελη φλασια στον υπνο μου για λακι σταρ cosplay
Δημοσιευμένη  εικόνα
δεν τα σπαει?????
Posted Image

#184 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 19 October 2009 - 21:43

Konbawa :hi:

Σκέφτομαι να κάνω την πρεμιέρα μου σε cosplay party τον Δεκέμβριο (επιτέλους, τόσο καιρό ήθελα να κάνω κάτι αλλά δεν μπορούσα :uhh: )

Αλλά το πρόβλημα είναι το γνωστό... Δεν ξέρω τι να κάνω. Είχα πολλές προτάσεις και δεν μπορώ να αποφασίσω :uhh: Οπότε το έψαξα!

Konata, Lucky Star

Spoiler:

Έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά (πράσινα μάτια, ύψος, μακριά μαλλιά, mole under the left eye, hyperactive character, μέχρι και το nickname KonaKona μου έχουν κολλήσει) οπότε είναι το πιο εύκολο που θα μπορούσα να κάνω. Για το κοστούμι, έκανα μια έρευνα και είναι πολύ εύκολο να το φτιάξω, τα μαλλιά με δυσκολεύουν... Στην αρχή έλεγα να τα βάψω, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει καλύτερα να πάρω περούκα. Τι λέτε εσείς?

Haruhi Suzumiya, The melancholy of Haruhi Suzumiya

Spoiler:

Και με τη Haruhi έχουμε πολλά κοινά και μου έχουν προτείνει να το κάνω, το κατέχω το Haruhi-ism (και μου το ξύπνησε η wabbit... προτείνω να κάνεις Miyuki στο group Lucky Star cosplay :blingeye2: *nods*). Και πάλι η έρευνα λέει ότι και το κοστούμι και τα μαλλιά είναι εύκολα, στα μάτια θα αλλάξω χρώμα με φακούς (είμαι perfectionist σε ότι αφορά cosplay :emptyonexg1: )

Και κάτι λίγο περίεργο αλλά μου άρεσε σαν ιδέα (μόλις έστειλα αυτό είδα ότι το είχαν και από πάνω XD)

Konata cosplaying Haruhi, Lucky Star <-- Μόλις το έστειλα είδα ότι είχαν την ιδέα πάνω XD

Spoiler:

Σε ένα επεισόδιο του Lucky Star η Konata έκανε Haruhi cosplay στο cosplay cafe που δούλευε. Έχει εναλλαγές ανάμεσα στις προσωπικότητες και συνδυάζει τα δύο cosplay που θέλω να κάνω.

Hinata Hyuuga, Naruto

Spoiler:

Η Hinata ήταν πάντα η αγαπημένη μου από το Naruto, οπότε ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, αν και θα ήταν καλύτερο σε group cosplay...

Μία άλλη γενική ιδέα που μου έδωσε η evaofadawn στη τελευταία οτάκου συνάντηση της Πάτρας είναι να κάνω τη female version ενός αγοριού (γιατί δεν είμαι πολύ του crossdressing και οι περισσότεροι αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι άντρες) αλλά αυτό θα ήταν καλύτερα ως group cosplay (αν θέλει κάποιος για τον Δεκέμβρη να μου κάνει poke να το κανονίσουμε!)

Αυτές ήταν μερικές ιδέες που είχα, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη :congrats: Από εμφάνιση, έχω μακριά ίσια καστανά μαλλιά με αφέλειες, μέσο προς χαμηλό ύψος (ψήλωσα πολύ στο δημοτικό και έμεινα εκεί :borednn9: ), πράσινα/μπλε/γκρι μάτια (ακόμα ψάχνω τι είναι, ακούω διαφορετικές απόψεις από τα ίδια άτομα κάθε μέρα, εμένα πάντα πράσινα μου φαίνονται...) αλλά έχω συνηθίσει να φοράω φακούς (έχω μυωπία :nanteee: ).

Ορίστε pic μου. Δεν έβρισκα κανονική, πήγα να βγάλω τώρα αλλά δεν βρίσκω την κάμερα :sigh2: Οπότε στέλνω μία Narutard pic :blush2:

Spoiler:

Onegai shimasu :blingeye2:

Edited by Stefi-chan, 19 October 2009 - 22:42.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#185 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 October 2009 - 22:53

Stefi-chan....

Δε χρειάζεται να καταφεύγεις σε φακούς επαφής. Η τιμή τους ανεβαίνει δραματικά, αν πρεπει να εχουν επάνω και βαθμούς μυωπίας. Κανε ό,τι κανω κι εγώ. Οταν βγουν με το καλό οι φωτογραφίες, τραβα επάνω στο μάτι ενα photoshop....!

Ποτέ μην κανεις ακραίες αλλαγές επάνω σου για χαρη του cosplay. Να μη μπεις ποτέ στη διαδικασία να ντεκαπάρεις τα φυσικά σου μαλλιά ωστε να τα βαψεις μετά μπλέ για χαρη της Konata. Θα βαλεις σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών σου.

(και με την ευκαιρία της κουβέντας περι ακραιων αλλαγών, το νου σας κορίτσια: μην ακουσω ποτε πραμματα του τυπου "θα μεινω ή εμεινα νηστική ενα μήνα για να χασω 5 κιλα να χωραω στη φουστα της Haruhi"....θα ρίξω ξύλο!) Δε ρισκαρουμε ποτέ την υγεια μας!

Κι επανερχόμαστε Stefi-chan....

Πρώτα απ όλα ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που ήδη εγιναν σε αυτό το thread από την πρώτη σελίδα, καθως και στο thread: Easy cosplay.

Κατι απλό και κοντά στα χαρακτηριστικά σου, είναι η Miaka από το Fushigi Yuugi

Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 20 October 2009 - 01:24

Stefi-chan!!!!
Τι κάνεις καλό μου?? ^_^
Θα πω κ εγώ 2 λογάκια εδώ!

1ον
Με την εμφάνιση κ το χαρακτήρα σου θα ήταν πραγματικά βλακεία να μην κάνεις κάποια στιγμή Konata! Πως να το κάνουμε? Σου πάει γάντι! Δε ξέρω τι θα αποφασίσεις για τώρα, αλλά σε παρακαλώ πραγματικά, κάνε κάποτε Konata!!!! :nanteee: Κ θα σε βοηθήσω εγώ προκειμένου να βγει!!
Για μαλλί, περούκα οπωσδήποτε. Είσαι κ minor όπως λες η ίδια, είναι λοιπόν δέκα φορές πιο ζόρικο να κάνεις κάνα experiment με τις τρίχες κ να βγει πατάτα, κ να χαλάσει κ το μαλλί!! άντε να πας σχολείο μετά κ να σε δουν τα δίδυμα.... :blurah5:
Θα πάρεις μια περουκίτσα, άντε 30 ε να σου πάει, κ είσαι μια χαρά. Άλλωστε δεν έχει κάνα περίεργο κούρεμα οπότε θα βρεις σχετικά εύκολα. (Εδώ αθήνα εννοείται!)

2ον
για τη θηλυκή version που λέγαμε.... είναι λίγο "ο κόσμος το 'χει τούμπανο", οπότε να το πω κ αυτό: ψήθηκαν κ άλλα άτομα για group, αρκετά μάλιστα, αλλά θα οργανωθεί για μετά τα χριστούγεννα! βλ. έχω κ μια διπλωματική να παραδώσω. Anyway, το concept είναι να επιλεγούν πολύ γνωστοί χαρακτήρες κ να γίνουν γυναίκες, ανεξάρτητα από anime στο οποίο εμφανίζονται. Άρα διάλεξε κάτι κ τα λέμε in private για μελλοντικά! περιμένω να ακούσω ιδέες κάποια στιγμή!!

αυτά!
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#187 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 20 October 2009 - 21:29

@ Tomodachi2

Και εγώ μαζί σου, αν ακούσεις καμία να λέει για δίαιτες για να πετύχει το cosplay θα πέσει ξύλο! Ευχαριστώ για την συμβουλή, δεν έχω δει αυτό το anime αλλά θα το τσεκάρω για να δω what it takes :burningbe3:

@ Eva

Konata, ka? :himitsu: Θα αρχίσω να το ψάχνω περισσότερο και θα έχω αποτελέσματα asap. όσο για το minor/να μου χαλάσει το μαλλί δίκιο έχεις, απ' ότι έχω διαβάσει εδώ καλύτερα περούκα... Είναι και τα δίδυμα που θα με δουν χάλια :blush2:

Oka poka, για μετά τα Χριστούγεννα! Τον Ιανουάριο κλείνω και τα 17 οπότε θα έχω περισσότερη ελευθερία για το τι κάνω οπότε είμαι μέσα με τα χίλια.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#188 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 21 October 2009 - 13:22

κανε οποτε θες αλλα εγω το εχω δηλωσει θα κανω κονατα το φλεβαρη,sooo its up to you.αρκει να μην σκασουν στο ιδιο παρτυ μυτη 2 κονατες
Posted Image

#189 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 28 October 2009 - 01:49

να δηλωσω πως αποδω και μπρος θα ακολουθω την τακτικη της tomodachi,δεν υπαρχει τιποτα πιο ξενερωτικο απο το να σκασουν 2 ιδιοι χαρακτηρες μυτη στο ιδιο παρτυ.................
η οπως αυτο που επαθα εγω,...να θελω να κανω κατι μονο και μονο για ν αειμαι η πρωτη που θα το κανω και ενω αρχιζω να το ετοιμαζω ξαφνικα τσουυυπ καποιος αλλος το κανει damn αν μονο το ξρα πως θα το κανει δεν θα εμπενα στο κοπο να ψωνισω τοσα υλικα και να ριξω τοσο χρημα!η το αλλο που παραλιγο να παθω...να παραγκειλω στολη suiseki αλλα ευτχως με ενημερωσαν εγκαιρα πως εχει τη στολη καποια αλλη κοπελα.ειλικρινα δεν θα αξιζε να σκασω 100 ευρω για να ανακαλυψω πριν καν μου ερθει η στολη πως καποια αλλη κοπελα την εκανε λιγες μερες απο μενα
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ
Posted Image

#190 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 28 October 2009 - 02:04

Βασικά επειδή αυτό που λες έχει συμβεί και σε φίλους μου και είναι όντως λίγο κάπως να έχεις κουραστεί για να φτιάξεις ένα cosplay ή να έχεις πληρώσει πολλά λεφτά και να σου τυχαίνει αυτό, κι εγώ ανακοινώνω πάντα από νωρίς τι σκοπεύω να κάνω...Με τις εκπλήξεις δεν πάει πάντα καλά το θέμα. Οπότε είναι μάλλον καλή τακτική, να την ακολουθήσεις ^^
Sorry για το off-topic

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#191 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 28 October 2009 - 02:33

Κορίτσια, πολύ χαίρομαι που καταλαβαίνει πια ο κόσμος το ότι ν'ανακοινώνει δημόσια καποιος το cosplay του δε σημαίνει ότι χαλάει η εκπληξη.
Δεν σημαίνει όμως πως παροτρύνω όλο τον κόσμο να πράττει το ίδιο. Γιατί ξερω κόσμο που θεωρεί το στοιχείο της "εκπληξης" πολύ σημαντικό και κρατά την πρόοδο της δουλειάς του επτασφράγιστο μυστικό.
Όπως το δει κανείς.

Αν καποιος δεν θελει να δοκιμάσει την "απογοήτευση" του να εχει στο ιδιο πάρτυ ιδιο cosplay με καποιον άλλο, η καλύτερη λύση είναι να το ανακοινώνει στο φόρουμ, στο θεμα που εχει ανοιξει για το πάρτυ αρκετές μερες πριν. Και για να καταλάβετε οτι καμιά εκπληξη δεν προκειται να χαλάσει, σας λεω ότι κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τι σόι Usagi Tsukino-Sailor Moon πχ. μπορεί να πετύχει καποια. Δεν μπορει κανεις να φανταστεί το αποτέλεσμα, αν δεν το δει μπροστά του. Κανεις δεν μπορεί να ξερει εαν το κοστούμι θα ρθει ετοιμο απ το ιντερνετ ή αν καποια το ραψει όλο στο χέρι.
Αφήστε και το άλλο. Καποιοι που τρελαίνονται για Sailor Moon πχ. και ξερουν οτι θα εμφανιστείτε ετσι στο πάρτυ, θα ανυπομονούν να δουν με τα ματια τους τη δουλειά σας.

#192 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 28 October 2009 - 21:47

αγαπητοι συναδελφοι cospayers,στο παρελθον ειχα πει πως καποια στιγμη θελω για προσωπικη απολαυση να κανω τη suiseiseki,και οπως αναφερω παραπανω επειδη με προλαβε μια αλλη κοπελα
απο φασησα να κανω αλλο cosplay για την παρτυ μου.
αλλα δεν μπορω να διαλεξω γιαυτο θελω τη συμβουλη σας
θελω να κανω απο το bleach...
ειμαι μεταξυ
nanao chan
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
και lisa yadomaru
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

θα ηθελα για μια φορα να κανω κι ενα cosplay που μου παει...που να ειμαι εγω χωρις πολλα εφε και εξτρα

Spoiler:

Edited by Lucy-Nyu, 28 October 2009 - 22:58.

Posted Image

#193 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 28 October 2009 - 23:25

Το φυζίκ σου Lucy-Nyu ταιριάζει και με τα 2. Οποιο κι αν διαλέξεις, θα σου πηγαίνει πολύ.

Ενα άλλο πάλι που σου παει πολύ λόγω φυζίκ, ειναι η

Yomiko Readman ("The Paper") από Read or Die

Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 28 October 2009 - 23:42

Μετα απο πολλη σκεψη:nosey::nosey: σκεφτηκα και εγω να κανω ενα cosplay οπως και πολυ φιλοι μου και θα ηθελα την γνωμη ενος ειδικου στο θεμα (Tomodachi-sensei:zetsubou::zetsubou:) για το πιον χαρακτηρα θα μου ταιριαζε να κανω...

Να μαι και εγω:ureshii::ureshii::ureshii:
Spoiler:

Τι προτεινεις Tomo-dono???Θα ηθελα κατι σε final fantasy κατα προτιμηση αλλα θα χαρω να ακουσω και οτιδηποτε αλλο εχεις να προτεινεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος σε αυτο το φορουμ:riiight::riiight::riiight:

#195 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 28 October 2009 - 23:56

ουυυυυυυυυυυυ τι τελειο εχουμε και ιδια γυαλακια...αλα δν ξερω το anime
ευκαιρια να το αρχισω
και αποτι ειδα στη wiki
εχουμε και παρομοιο χαρακτηρα
domo arigato
τωρα μεταφερομαι στον αλλο τομεα να ρωτησω για το πως θα τα κανω :P