Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ναι, αλλά τι να ντυθώ??

• Please log in to reply
301 replies to this topic

#136 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 01 May 2009 - 12:19

Πχ. για τη μπλούζα, μπορείς να ρίξεις λίγο ποδαρόδρομο στο κέντρο και να βρεις 2 μπλούζες στο σωστό χρώμα. Γιατί 2? Από τη 2η μπλούζα θα κόψεις υφασμα για να φτιάξεις το "λαιμό".

Η δικιά μου σκέψη ήταν να βρω (αν υπάρχει) καμιά μπλούζα που να τεντώνει,κάτι σαν τις στολές κατάδυσης, και να κόψω τα μανίκια, ή να βρω μια οποιαδήποτε άλλη μπλούζα, να κόψω τα μανίκια τα οποία θα γίνουν ο λαιμός.

Για διακοσμητικές λωρίδες ή τσέπες, εκτός από τα μαγαζιά με υφάσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φτηνά μπλουζάκια, να παρεις ύφασμα απο κει, να το κόψεις και να το γαζώσεις στη μπλούζα και τη βερμούδα.

Για αυτό σκεφτόμουν να πάρω τίποτα φτηνιάρικες φόρμες που να έχουν αυτό το σχέδιο από το μπούτι και κάτω.

Οι μπότες είναι pain in the ass...
Αλλά ρίξε πρώτα μια ματιά στο τόπικ http://www.anime.gr/forums/cosplay/5445-%CF%E9%EA%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC-%F7%E5%E9%F1%EF%F0%EF%DF%E7%F4%EF-cosplay-%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DD%F2-%EA%E1%E9-%E1%E3%EF%F1%DC-%F5%EB%E9%EA%FE%ED-2.html#post306876 στο τελευταίο πόστ όπου εχω καποιες οδηγίες για κατασκευή καλυμμάτων για μπότες.

Τις μπότες μάλλον θα τις αφήσω, μιας και όσα cosplay έχω δει στο internet σε κανένα δεν είδα τις ίδιες μπότες.

Για αυτό όμως που δεν είμαι καθόλου σίγουρος είναι αυτό το άσπρο πραγματάκι που φοράει στον λαιμό. Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι δεν δείχνει να κάνει κάτι αυτό, αν και υποθέτω πως πρέπει να είναι κάνα mp3 player που πάει ασορτί με τα ακουστικά.

Πριν βάλεις τα κλάμματα, να σου πω πως όταν ανακοινωθεί το επόμενο πάρτυ, θα παρουσιασω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αγαπημένη σου Kogami Akira (Lucky Star), αρα εξακολουθώ να χρειάζομαι εναν Shiraishi Minoru....:fromabove:

Χμμ το είχα ξεχάσει αυτό το cocept!:oo:
Δεν ξέρω όμως αν θα είναι κατάλληλος ο καιρός για να φορέσω ένα παντελόνι και μπλουζάκι που έχω, τα οποία με κάνουν να μοιάζω ίδιος ο Shirashi...
Το πάρτυ θα γίνει Καλοκαίρι, οπότε δεν θα είναι καθόλου καλή ιδέα να φορέσω χειμερινά ρούχα..:hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#137 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 23 August 2009 - 20:20

Ενα cosplay ιδανικό για όσες εχουν καλπάζουσα δημιουργικότητα και φαντασία

Ichihara Yuuko (xXx HoliC)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δυο είναι τα βασικότερα ατού αυτού του cosplay:

*δεν εχει απολύτως καμία απαίτηση όσον αφορά το σωματότυπο που πρέπει να διαθέτει η cosplayer. Όσο άνετα μπορεί να το πραγματοποιήσει μια λεπτή κοπέλα, μπορεί και μια παχουλή. Επίσης δεν εχει ιδιέταιρη σημασία το φυζίκ, γιατί το βάρος δίνεται αλλού.

* Η Yuuko δεν χρησιμοποιεί ποτέ μια μόνο εμφάνιση. Ανα 2-3 σελίδες στο μάνγκα παρουσιάζεται και με ενα διαφορετικό ντύσιμο. Όμως δε χρειάζεται να μας κομπλάρει η "υπερπαραγωγή" του πράγματος που βλέπουμε στο μάνγκα. Για να ντυθούμε σαν τη Yuuko, απλώς αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Και από κει και πέρα δημιουργούμε ό,τι εμφάνιση θέλουμε εμείς.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε, μεταποιώντας καποια ρούχα που εχουμε ήδη ξεχασμένα στη ντουλάπα μας. Για παράδειγμα ενα απλό μαύρο σακάκι μπορεί να μεταμορφοθεί προσθέτοντας απλώς δαντελένια τελειώματα στα μανίκια και στο γυακά και μπουντουνιέρες, χρωματιστά κουμπιά ή πολύχρωμα κορδόνια στα υπόλοιπα μέρη.

Στολισμένες εσάρπες, καρφίτσες, ευφάνταστα αξεσουάρ, δαντέλες, φανταχτερά κοσμήματα, γάντια, καπέλα, μακριά παλτά, εξεζητημένα φορέματα, πέρλες και παγιέτες επιστρατεύονται και συνδιάζονται μεταξύ τους όπως ακριβώς μας αρέσει και δημιουργούν αυτό το cosplay-υπερπαραγωγή που λέγεται Yuuko, που είναι τελικά πιο απλό απ' όσο φαίνεται....

Το βασικότερο αξεσουάρ είναι η περούκα. Στην τελική, όποια αποφασίσει ότι θέλει να το κάνει, θα μπορούσα να της δανείσω τη δική μου, αφού εχω ήδη κανει αυτό το cosplay το 2007.
Στο μακιγιάζ επίσης βάζουμε τα δυνατά μας. Εντονα μάτια, ψεύτικες βλεφαρίδες (πραγματικά απογειώνουν το αποτέλεσμα) και κατακόκκινα χείλη.

#138 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 25 August 2009 - 19:13

Ζητείται Τσιάκης από Νοντάμε! Σενσέι ψήσε τον Κουτσομπόλα της Γειτονιάς Οκάμι γιατί τον σταλκάρω και μου το παίζει βεντέττα :mador2:

Posted Image

#139 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 25 August 2009 - 20:27

Κι είναι μωρέ και ζόρι να βρεις ράντομ Τσιάκη (σίκ) στο πάρτυ για να καμεις δουλειά σου και να βγάλεις καμιά φωτό. Αμα βρεις κάποιον, πρέπει να τονε βαρέσεις πισόπλατα με τον πλάστρη, να τονε κατεβάσεις στο υπόγειο και να τονε ντύσεις-όσο θα ναι αναίσθητος με το φράκο που θα κουβαλάς....

Ο Odin δεν ψαίνεται ε? Μήπως αμα του θύμιζες τι υπόθεση έχει η "Λυσιστράτη"??

#140 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 25 August 2009 - 22:15

Ζητείται Τσιάκης από Νοντάμε! Σενσέι ψήσε τον Κουτσομπόλα της Γειτονιάς Οκάμι γιατί τον σταλκάρω και μου το παίζει βεντέττα :mador2:

Εμένα να μ' αφήσετε ύσηχο. Άλλη όρεξη δεν έχω από το να τρέχω να ψάχνω φράγκο(το οποίο θα χρυσοπληρώσω για να κάνω απλά και μόνο ένα χαρακτήρα που δε μου πολυαρέσει) και μπαγκέτες καλοκαιριάτικα :bahhh:

Άσε που δεν τον έχω με τίποτις. Από ύφος....Masumi-chan :hahaha:

Posted Image

#141 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 25 August 2009 - 22:37

Εμένα να μ' αφήσετε ύσηχο. Άλλη όρεξη δεν έχω από το να τρέχω να ψάχνω φράγκο(το οποίο θα χρυσοπληρώσω για να κάνω απλά και μόνο ένα χαρακτήρα που δε μου πολυαρέσει) και μπαγκέτες καλοκαιριάτικα :bahhh:

Άσε που δεν τον έχω με τίποτις. Από ύφος....Masumi-chan :hahaha:

κάνε Masumi, we love afros :lovulovu: θα έκανα εγώ χαλαρά πάντως :hahaha: δε χρειάζεται φράκο ο Τσιάκης, μόνο πουκαμισάκι ρε :nanteee: μπαγκέτα παίρνεις μια γαλλική :hahaha:

σιχτήρι όλοι θα ντυθώ μόνη μου ρε :wet2:

Posted Image

#142 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 25 August 2009 - 22:47

κάνε Masumi, we love afros :lovulovu: θα έκανα εγώ χαλαρά πάντως :hahaha: δε χρειάζεται φράκο ο Τσιάκης, μόνο πουκαμισάκι ρε :nanteee: μπαγκέτα παίρνεις μια γαλλική :hahaha:

σιχτήρι όλοι θα ντυθώ μόνη μου ρε :wet2:

O Masumi είναι ΤΕΛΕΙΟ cosplay! :awww: Θα ψόφαγα να το δω, και θα πεφτε και τρομερό γέλιο!

Αν υποθέσουμε ότι καποιος ήθελε να ντυθεί Τσιάκης (σίκ) εμμένοντας στην κομψότητα και στη λεπτομέρεια, θα μπορούσε εύκολα να νοικιάσει φράκο από ένα βεστιάριο. Μιας και δεν είμαστε σε αποκριάτικη σεζόν και θα το χρειαστεί καποιος μόνο για μια μέρα, η τιμή θα είναι μάλλον προσιτή.
Με το θέμα της μπαγκέτας, μιας και τους εχουμε δει τους δικούς μας τους οτάκου, και πολύ απέχουνε από τη φυσική ελλεγκάνς του ορίτζιναλ Τσιάκη, καλύτερα να κρατήσουνε μια γαλλική μπαγκέτα αντί μπαγκέτα μαέστρου. Ασε που όσο θα περνάει η νύχτα, σίγουρα θα πεινάσουνε κάποια στιγμή....

Εσύ μωρή θα κάνεις τελικά Νοντάμε? Αν είναι ειδοποία με, γιατί εχουμε να φτιάξουμε: την τσάντα-πιανάκι, να δούμε τι ρούχα θα βάλεις, την καρφίτσα-κερασάκι και να βρούμε και μελόντικα....

#143 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 26 August 2009 - 07:50

την πάτησες...έχω και τσάντα (οριχινάλε) και καρφίτσα (έφαγα τον κόσμο να την ανακαλύψω) :hahaha: βρισκόμαστε για γενικότερο σχολιασμό και κονστρουξιόν ντ' ιμάζ. αναγκαστικά θα κάνω Νοντάμε Σάμμερ Εντίσιον, γιατί αυτή όλο χειμερινά ρουχαλάκια μόστραρε και θα βγάλω την μπέμπελη :hot:
μελόντικα θέλω να πάρω. θα έχει στα τζάμπο καμιά φτηνή; :terror2:

Posted Image

#144 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 26 August 2009 - 10:33

μελόντικα θέλω να πάρω. θα έχει στα τζάμπο καμιά φτηνή; :terror2:

Ρωτάς, αν έχει στη θάλασσα νερό? Φτηνή θα ναι, μαμζέλ, παιδικό παιχνίδι είναι! Δεν είναι εκκλησιαστικό όργανο!

#145 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 11 September 2009 - 20:27

λοιπόν, θέλω να μάθω τις απόψεις σας σχετικά με εμφανίσεις του τύπου κορίτσι που κάνει cosplay male χαρακτήρα κ αντιστρόφως! έχετε δει αρκετές? (live εννοώ) Ήταν πετυχημένες? βγάζουν πιο πολύ γελιο ή αμηχανία? ή είναι απλά κιτς?:hot:
γιατί να... έχω μια ιδέα... κ μου αρέσουν τα crossdressing outcomes!! είμαι γυναίκα btw!
σπάνια μου αρέσουν γυναικείοι χαρακτήρες κ θέλω κάποτε να κάνω κάποιον από τους αγαπημένους μου αντρικούς!
νομίζω ότι αν κάποιος προσπαθήσει όχι να παραστήσει όσο πιο καλά γίνεται τον χαρακτήρα, αλλά να φτιάξει την εκδοχή του στο αντίθετο φύλο, θα έχει πολύ πλάκα!!!!:himitsu:
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#146 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 11 September 2009 - 20:43

Εχουν γίνει παλαιότερα crossdressings από κοπέλες και ήταν και πετυχημένα. Και αυτό που βοηθάει πολύ στην επιχτυχία τους, είναι η κοπέλα να έχει λεπτή σιλουέτα χωρίς καμπύλες (για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα να μαζέψει).

Η εκδοχή του αντίθετου φύλου σε εναν χαρακτήρα είναι πολύ ενδιαφέρον. Σιγουρα εχει επιχειρηθεί κατι τετοιο από ξενους cosplayers.

Αν θα σ' ενδιέφερε λοιπόν κάτι τετοιο, μπορείς να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να το δοκιμάσεις. Αν θέλεις βοήθεια, εδώ είμαστε.

Υπάρχει και το ανάλλογο topic: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4999 (κωμικό cosplay και διασκευασμένα κοστούμια), όπου μπορείς να ξεκινήσεις συζήτηση επάνω στις παραλλαγές που μπορεί να πάρει ένα cosplay....

#147 evaofadawn

evaofadawn

• Members
  • 152 posts

Posted 11 September 2009 - 20:53

Ok! θα ρίξω τώρα μια ματιά κ στο link.

αυτή η εκδοχή του αντίθετου φύλου είναι που με τραβάει πιο πολύ. Πάντα πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτομαι πως θα ήταν.
anyway, όταν καταλήξω στο σε ποιον θέλω να αλλάξω φύλο, θα επανέλθω να το συζητήσουμε! thanks
Posted Image

#148 evaofadawn

evaofadawn

• Members
  • 152 posts

Posted 16 September 2009 - 12:34

hallo hallo!
χρειάζομαι βοήθεια με μια καινούρια ιδέα....

κ η ερώτηση είναι η εξής: υπάρχει γυναικείος χαρακτήρας που να έχει εμφανιστεί με άσπρο (ας έχει κ μαύρες λεπτομέρειες) λολίτα φόρεμα? σε anime ή figurine, οτιδήποτε..

ως τώρα δεν έχω βρει κάτι, είναι ή πολύ μαύρα φορέματα ή πολύ απλά για λολίτα.
κ από visual-kei σκηνή έψαξα λίγο αλλά δεν.

κ 2ον: αθήνα, θα βρω πουθενά μικρά άσπρα δαντελωτά γάντια? έχει πάρει το μάτι σας?

ευχαριστώωωω
Posted Image

#149 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 16 September 2009 - 12:59

hallo hallo!
χρειάζομαι βοήθεια με μια καινούρια ιδέα....

κ η ερώτηση είναι η εξής: υπάρχει γυναικείος χαρακτήρας που να έχει εμφανιστεί με άσπρο (ας έχει κ μαύρες λεπτομέρειες) λολίτα φόρεμα? σε anime ή figurine, οτιδήποτε..

ως τώρα δεν έχω βρει κάτι, είναι ή πολύ μαύρα φορέματα ή πολύ απλά για λολίτα.
κ από visual-kei σκηνή έψαξα λίγο αλλά δεν.

κ 2ον: αθήνα, θα βρω πουθενά μικρά άσπρα δαντελωτά γάντια? έχει πάρει το μάτι σας?

ευχαριστώωωω

Μονο 2 μου ρχονται στο μυαλο η Kirakishou απο Rozen Maiden
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
και η Κanu Unchou απο Βattle Vixens σε μια συγκεκριμενη φιγουρα που κυκλοφορησε

http://www.animejackpot.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/kanu_white_dress-300x300.jpg
οσο για γαντια εκτος του οτι εχει σε μαγαζια τυπου claire's και alexi adrioti,σιγουρα θα βρεις κατι οικονομικο στο μοναστηρακι.Αλλιως μπορεις να ριξεις μια ματια στο Monsterville στα εξαρχεια
Posted Image

#150 evaofadawn

evaofadawn

• Members
  • 152 posts

Posted 16 September 2009 - 13:11

ναι, της Kanu Unchou το είδα κ εγώ αλλά είναι πολύ maid για να το συνδυάσω με αυτά που έχω.. πρέπει να είναι λίγο πιο λολίτα....
η Kirakishou πάλι είναι ίσως η καλύτερη ιδέα ως τώρα, αλλά δεν τρελαίνομαι ακριβώς επειδή είναι λίγο ροζουλί.. πάντως είναι το κοντινότερο δυνατό σε αυτά που έχω κ θέλω να βάλω!!

σοβαρά, έχει σε claire's τέτοια δαντελωτά γαντάκια? δεν το είχα προσέξει!

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! θα περιμένω να δω κ το δικό σου κουστούμι, μια κ το πρώτο σου μου άρεσε πολύ κ το βρήκα κ πολύ πιστό!
Posted Image