Πχ. για τη μπλούζα, μπορείς να ρίξεις λίγο ποδαρόδρομο στο κέντρο και να βρεις 2 μπλούζες στο σωστό χρώμα. Γιατί 2? Από τη 2η μπλούζα θα κόψεις υφασμα για να φτιάξεις το "λαιμό".
Η δικιά μου σκέψη ήταν να βρω (αν υπάρχει) καμιά μπλούζα που να τεντώνει,κάτι σαν τις στολές κατάδυσης, και να κόψω τα μανίκια, ή να βρω μια οποιαδήποτε άλλη μπλούζα, να κόψω τα μανίκια τα οποία θα γίνουν ο λαιμός.
Για αυτό σκεφτόμουν να πάρω τίποτα φτηνιάρικες φόρμες που να έχουν αυτό το σχέδιο από το μπούτι και κάτω.Για διακοσμητικές λωρίδες ή τσέπες, εκτός από τα μαγαζιά με υφάσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φτηνά μπλουζάκια, να παρεις ύφασμα απο κει, να το κόψεις και να το γαζώσεις στη μπλούζα και τη βερμούδα.
Οι μπότες είναι pain in the ass...
Αλλά ρίξε πρώτα μια ματιά στο τόπικ http://www.anime.gr/forums/cosplay/5445-%CF%E9%EA%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC-%F7%E5%E9%F1%EF%F0%EF%DF%E7%F4%EF-cosplay-%EA%E1%F4%E1%F3%EA%E5%F5%DD%F2-%EA%E1%E9-%E1%E3%EF%F1%DC-%F5%EB%E9%EA%FE%ED-2.html#post306876 στο τελευταίο πόστ όπου εχω καποιες οδηγίες για κατασκευή καλυμμάτων για μπότες.
Τις μπότες μάλλον θα τις αφήσω, μιας και όσα cosplay έχω δει στο internet σε κανένα δεν είδα τις ίδιες μπότες.
Για αυτό όμως που δεν είμαι καθόλου σίγουρος είναι αυτό το άσπρο πραγματάκι που φοράει στον λαιμό. Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι δεν δείχνει να κάνει κάτι αυτό, αν και υποθέτω πως πρέπει να είναι κάνα mp3 player που πάει ασορτί με τα ακουστικά.
Χμμ το είχα ξεχάσει αυτό το cocept!Πριν βάλεις τα κλάμματα, να σου πω πως όταν ανακοινωθεί το επόμενο πάρτυ, θα παρουσιασω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αγαπημένη σου Kogami Akira (Lucky Star), αρα εξακολουθώ να χρειάζομαι εναν Shiraishi Minoru....

Δεν ξέρω όμως αν θα είναι κατάλληλος ο καιρός για να φορέσω ένα παντελόνι και μπλουζάκι που έχω, τα οποία με κάνουν να μοιάζω ίδιος ο Shirashi...
Το πάρτυ θα γίνει Καλοκαίρι, οπότε δεν θα είναι καθόλου καλή ιδέα να φορέσω χειμερινά ρούχα..