Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#526 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 19:24

Όταν την πέφτεις απο πίσω στον αδερφό σου την ώρα που βλέπει anime τελέιως αποροφημένος και φωνάζεις RASENGAN!!! με αποτέλεσμα να πέσει απο την καρέκλα και να σε βρίζει!! (True story)
Όταν πριν κάτσεις στους καναπέδες τους ψάχνεις, για να μή σου μπεί κανένα πλαστικό Kunai εκεί που δεν πρέπει ( γτ ο ίδιος αδερφός που λέγαμε πρίν έχει ΓΕΜΙΣΕΙ το σπίτι με Kunai!!!!)
όταν προσπαθείς να διαβάσεις δυτικό κόμικ και θες μισή ώρα για να συνηθίσεις
Όταν το δωμάτιο σου έχει αρχίσει να γεμίζει επικίνδυνα με αφίσες απο anime
΄Οταν λές συνέχεια arigato αντί για ευχαριστώ
Όταν ο αδερφός σου σε φωνάζει nii-san
Όταν έχεις πάει εκδομή στη Βιέννη και ενώ όλοι κοιτάνε το σπίτι του Ρήγα Φεραίου, εσυ κοιτάς τα manga στο κομιξάδικο που βρίσκεται ακριβώς απο δίπλα!! (όσοι πήγαν βιέννη ξέρουν...)
Τέλος όταν το κινητό σου χτυπάει με το πρώτο opening του D-gray man και το mp3 σου είναι γεμάτο με j-rock και j-pop
OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5:

#527 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 19:29

Όταν για ήχο κλήσης έχεις το ringtone του κινητού κάποιου χαρακτήρα άνιμε/videogame.

#528 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 20:44

..όταν πας 3μερη στα Γιάννενα και βλέπεις στα πεζοδρόμια όλα αυτά τα μαύρα σφαιρικά κολωνάκια και το 1ο πράγμα που κοιτάς είναι κάτω απ' τη μπλούζα σου άμα φοράς την ειδική στολή μην αρχίσει το transportation!!!!

Spoiler:

#529 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 23:41

- Όταν σ' ένα ιαπωνικό παιχνίδι (κυρίως σε rpg και fighting) το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να επιλέξεις τις ιαπωνικές φωνές αντί για τις αγγλικές. Κι αν δεν έχει επιλογή για ιαπωνικές φωνές του ρίχνεις άκυρο και ψάχνεις εαν υπάρχει undub iso/rom.
- Όταν στο cd-player του αμαξιού βάζεις να παίζει το opening του Hokuto no Ken και το τραγουδάς κι εσύ με πάθος.
- Όταν βλέπεις bishoujo σε αναπτήρες και μπλουζίτσες και πετάς ατάκες όπως "Ωπά; Tην έχω κατεβάσει αυτήν την εικόνα!" ή "Ωωωωωωωω, τον ξέρω αυτόν τον hentai artist! Eίναι από τους αγαπημένους μου".
- Όταν παίζεις συχνά με female characters σε ιαπωνικά fightings.
- Όταν ξεκινάς ένα anime/manga λόγω του κατακλυσμού από fanarts και hentai που θα 'χεις δει με κάποιες από τις κοπέλες μιας σειράς.

oταν πηγαινεις στα public και βλεπεις βιβλιο με τιτλο the book of moe και χαιρεσαι ενω στην ουσια ειναι αυτο

Spoiler:

την εχω πατησει 2 φορες:hihi2:

Neeeeeeeeeeeed! :if:

πιανεις βιβλια και ξεκινας να τα διαβασεις "αναποδα"

Κι εγώ ήμουν ο μόνος που το παθαίνει αυτό. :bleh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 30 Απρίλιος 2010 - 23:47

#530 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 00:07

..όταν πας 3μερη στα Γιάννενα και βλέπεις στα πεζοδρόμια όλα αυτά τα μαύρα σφαιρικά κολωνάκια και το 1ο πράγμα που κοιτάς είναι κάτω απ' τη μπλούζα σου άμα φοράς την ειδική στολή μην αρχίσει το transportation!!!!

Spoiler:

Στο ίδιο κλίμα, όταν πηγαίνεις στον ηλεκτρικό και σου έρχεται ασυναίσθητα η λέξη GANTZ στο μυαλό.

πιανεις βιβλια και ξεκινας να τα διαβασεις "αναποδα"

Καλά, αυτό το κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ήμουν τόσο συνηθισμένος να ξεφυλλίζω κάθε ειδών έντυπα από δεξιά προς τα αριστερά, που όταν έπιασα στα χέρια μου για πρώτη φορά manga παραξενεύτηκα που ακολουθούσα την κανονική ροή της ιστορίας.

E5VV38U.jpg

#531 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 00:08

Όταν γυρίζει φίλος σου απο 7ημερη εκδρομή στην Ισπανία και το πρώτο πράγμα που τον ρωτάς είναι αν έλαβε τελικά το μήνυμα που του έστειλες για να τον ενημερώσεις για το τελευταίο chapter σε naruto και bleach.
(Επίσης όταν πηγαίνεις εκδρομή στην Ισπανία και πριν φύγεις φροντίζεις κάποιος να σου στείλει τις εξελίξεις σε naruto και bleach..):sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#532 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 00:15

Θυμάμαι την επιστροφή μου καλοκαίρι από χαλκιδική με έλλειψη υπολογιστή σε camping, και με το που μπαίνω με τις βαλίτσες σπίτι κάθομαι να δω το κανούριο chapter One Piece - Marineford arc. Τότε το κατάλαβα.

#533 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 01:21

Στο ίδιο κλίμα, όταν πηγαίνεις στον ηλεκτρικό και σου έρχεται ασυναίσθητα η λέξη GANTZ στο μυαλό.

Kλασσικά. 8D

Αγαπημένη μου ατάκα όταν είμαι στο μετρό με otaku-παρέα:
"Eίσαι να κάνουμε αναπαράσταση Gantz;"

#534 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 01:22

Οταν ειναι να φυγεις για δουλεια το καλοκαιρι και σκεφτεσαι ολα τα επεισοδια/κεφαλαια Fullmetal Alchemist που θα χασεις τοσους μηνες γιατι στο χωριο δεν εχει ιντερνετ. :sadist:

#535 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 20:01

Οταν ειναι να φυγεις για δουλεια το καλοκαιρι και σκεφτεσαι ολα τα επεισοδια/κεφαλαια Fullmetal Alchemist που θα χασεις τοσους μηνες γιατι στο χωριο δεν εχει ιντερνετ. :sadist:

Για αυτο:
Οταν δεν δεχεσαι να πας διακοπες σε μερος που δεν εχει internet αν δεν εχεις μαζι σου τουλαχιστον ενα USB stick με ασυρματο intenet XD.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#536 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 21:05

οταν μπαινεις στην ταξη και αντι για καλημερα να λες ohaioooooo και να σε κοιτανε ολοι καπως ετσι :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#537 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 21:27

οταν μπαινεις στην ταξη και αντι για καλημερα να λες ohaioooooo και να σε κοιτανε ολοι καπως ετσι :oo:

so true!!!! αυτό κάνω με ένα φίλο μου στο φροντιστήριο και όλοι στην αρχή μας κορόιδευαν,αλλά αφού τους εξηγήσαμε τι σημαίνει μαζί με άλλες λέξεις όπως nakama,kishama κτλ έφτασαν στο σημείο να μας χαιρετούν με τον ίδιο τρόπο(expanding the comunity!!:8): )
On topic now: 'οταν το 80% των ονείρων σου περιλαμβάνει mecha,transmulation circles,dragon slayer magic και ατελείωτο fan service !!! :hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#538 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 21:28

οταν στο μαθημα εχεις βαλει αναμεσα στο βιβλιο ενα manga και διαβαζεις και κανεις οτι διαβαζεις ιστορια

οταν στα ποιο βαρετα μαθηματα του σχολειου βλεπεις anime στο κινητο χωρις να σε παρει χαμπαρι ο καθηγητης:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#539 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 23:19

Όταν στα ποιο βαρετά μαθήματα του σχολείου βλέπεις Jdrama στο DSi χωρίς να σε πάρει χαμπάρι ο καθηγητής:kakaka:

ΥΓ. To Iryu συγκεκριμένα.

#540 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 12:44

Όταν όταν βρήζεις κάπιον και στο σημειο που νομίζεις πως θα εκραγκείς του λες θα σου χώσω 5 Bankai στο κώλο..:mador2:
Όταν έχεις βγει με το αγόρι σου και αντί να του λες πόσο τον αγαπάς συζητάτε για τις τελευταίες εξελήξεις στο bleach...
Όταν προβλέπεται μεγάλο προβλήμα και λες θα γίνει του sasuke...
'Οταν λες δωξα ο Itachi καθε φορα που γινετε κατι καλο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AmiRyuuzaki: 05 Μάιος 2010 - 13:10

Spoiler: Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels - The .aNiMe//GR Team