Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 08 March 2010 - 18:39
Posted 08 March 2010 - 19:35
Στο θεμα μας τωρα ...
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ... φτασεις στην παραδοχη οτι' το καλυτερο anime ολων ειναι το Code Geass !

Posted 08 March 2010 - 20:07
Όταν μετράς τον χρόνο σε 20λεπτα
Παρόμοιο με το προηγούμενο: "Φτου @#$% άμα δω Bebop δεν θα προλάβω το μάθημα..."
το ιδιο ακριβως παθαινω.. και καθε φορα π βλεπω κατι που κραταει πανω απο 20 λεπτα, αρχιζω και νυσταζω.
επισης μετραω τον χρονο με anime parties:P την περιοδο του χριστουγεννιατικου παρτυ, στο valentines κλπ

Posted 09 March 2010 - 15:37

Posted 11 March 2010 - 21:55
hehehe περπατουσα με μια φιλη μου στον δρομο και λεγαμε "Τι ωραιες οι sakurίτσες"Βλέπεις ανθισμένες αμυγδαλιές και λες πως άνθισαν οι sakura!
Όταν πας 5ημερη εκδρομη στην Ρωμη με το σχολειο και ενω η ξεναγος σου διχνει τα μνημεια εσυ προσεχεις τους χαριτομενους Ιαπωνες τουριστες, και να εισαι σε μια συνεχομενη φαση

Posted 13 March 2010 - 01:48
Όταν μιλάς αγγλικά με anime accent. (Saido Seben αντί Side Seven κτλ)

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 13 March 2010 - 12:44
Όταν μιλάς αγγλικά με anime accent. (Saido Seben αντί Side Seven κτλ)
Καλα,αυτο εδω εχει πολυ φαση.Με τους φιλους μου το κανουμε καθε μερα

Posted 13 March 2010 - 13:39

οταν διαβαζεις manga ή βλεπεις anime την ωρα του μαθηματος απο το κινητο σου
lol done that. Στο μαθημα του Νεοελληνικου θεατρου στη σχολη, εβλεπα Yu-gi-oh 5D's
Posted 13 March 2010 - 14:44
Been there, done that. 12 τόμους Pastel σε οθόνη 240x320 pixels, στις καλοκαιρινές "διακοπές" (ενώ διάβαζα για την εξεταστική)... τους ξεκοκκάλισα μέσα σε μία βδομάδα... horizontal/vertical scrolling και άγιος ο θεός. Θα διάβαζα κι τους υπόλοιπους τόμους από το κινητό, αλλά δεν χωρούσε άλλα αρχεία η κάρτα μνήμης.οταν διαβαζεις manga [...] απο το κινητο σου [...]
You are all smalltime. XD
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 March 2010 - 15:17
Χμ...

Posted 13 March 2010 - 15:24

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 March 2010 - 15:38
Έχω και το παλιό, μετράει? (Άμα με άκουγαν και έβαζαν Wi-Fi στο σχολείο...)

Posted 16 March 2010 - 19:02
-'Οταν στα μαθήματα που στο σχολείο σου κάθεσαι με τον καμμένο με άνιμε και μάνγκα φίλο σου ακούγονται κραυγές όπως Rasengan,Chidori,Raikiri,Gomu Gomu No κ.α.
-Όταν ανοίγεις το history του browser σου και τα 2/3 των σελιδών που έχεις μπεί περιέχουν τις λέξεις άνιμε ή μάνγκα.
-Όταν πολλές φορές κάθεσαι και σκέφταισε πως θα ήταν η ζωή σου αν είχες Devil Fruit's,Jutsus,Death Notes,μάγια και γενικα υπερφυσικές δυνάμεις.
Posted 16 March 2010 - 19:13

Posted 17 March 2010 - 01:20

Μολις τωρα ειδα το επεισοδιο 24 και θα σκσω μεχρι ναβγει το επομενο

Το ιδιο ισχυει για το Kimi ni Todoke μονο που δεν εχω διαβασει το manga μονο το anime εχω δει μεχρι και το 22 επεισοδιο
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity