Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#556 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 20:06

Οταν διαβάζεις άρθρο του αθλητικογράφου που λέγεται Γκόντζος και θυμάσαι το Gantz.

#557 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 23:34

Όταν στο Reading & Writing Extended των εξετάσεων του British Council το θέμα της έκθεσης είναι "You found an interesting item in your way from school. Send a letter to your friend describing what you did with that item" και δίχως δεύτερη σκέψη γράψεις για το Death Note από την οπτική γωνία του Light.

Αυτό μου είχε περάσει από το μυαλό όταν έδωσα:kakaka:(αλλά δεν το έγραψα...)

Και για να είμαι on-topic
Όταν στο μάθημα ο κολλητός σε ρωτάει να του πεις ατάκες από hentai και να σας ακούει καθηγητής από πίσω :sigh2:(πραγματικό γεγονός,συνέβη σε μένα)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#558 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 18:28

Όταν μικρός προσπαθούσες να μάθεις στον σκύλο σου "φλογοβόλο" και "Γρήγορη επίθεση" (τελικά δεν έμαθε κανένα απο τα δύο :sadist: )....
Όταν κάθε φορά που παιζεις κάποιο card game (L5R,magic,κλπ) ή κάποιο παιχνίδι με χαρτιά,επικαλείσε την "Καρδιά των καρτών",για να κερδίσεις και καταλήγεις πάντα να χάνεις...:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#559 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 19:26

Όταν κάθε φορά που παιζεις κάποιο card game (L5R,magic,κλπ) ή κάποιο παιχνίδι με χαρτιά,επικαλείσε την "Καρδιά των καρτών",για να κερδίσεις και καταλήγεις πάντα να χάνεις...:unlucky:

εγω παντος παντα κερδιζα οταν το εκανα αυτο :hehehe::hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#560 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 16:04

όταν μιλάς με φίλους κολιτους γκόμενές και πάντα καταφερνης να καταλήγεις σε ανιμε και να φεύγουν όλοι xD

SOOOOOO
TRUE! :unlucky:

#561 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 17:23

Όταν γνωστοί σου διηγούνται περιστατικά που τους έτυχαν και το πρώτο που τους λες είναι το manga/anime που σου θύμισε η ιστορία τους.

#562 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 18:09

όταν τρως πάντα με ξυλάκια..............
όταν ονειρευόσουν ότι είσαι σε ανιμε και μετά ξυπνάς και προσπαθείς να κάνεις την γκριμάτσα xS :unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#563 BankaiZoro

BankaiZoro

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 18:32

Όταν ψάχνεις κάθε μέρα το προ-αύλιο του σχολείου για να βρείς ένα "βιβλίο" ξεχασμένο και να ξεφορτωθείς από αυτούς που σου τη σπάνε.

#564 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2010 - 22:26

Όταν ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά ενω βρίσκεσαι σε ταξίδι στην Αμερική σε manga που δεν έχεις βρεί εδω και όχι μόνο καταλήγεις να περνάς τις μισές σου διακοπές στα βιβλιοπωλεία(όπου τα manga section είναι σαν παράδεισος, imagine τρείς ορόφους μόνο manga και τίποτα άλλο!!)
αλλά δεν έχεις και καθόλου λεφτά μετά για να πάρεις και κανά σουβενίρ!!:wet2:
IM SO HOPELESS!:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#565 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 01:41

imagine τρείς ορόφους μόνο manga και τίποτα άλλο!!

Καλά γι αυτό χαλάλι τα λευτά όλη μέρα θα είμουν :himitsu:
On topic : Όταν γράφεις και σου ξεφεύγουν κανα δυο Engrish και βάζεις υ και ο :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#566 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 02:04

Όταν ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά ενω βρίσκεσαι σε ταξίδι στην Αμερική σε manga που δεν έχεις βρεί εδω και όχι μόνο καταλήγεις να περνάς τις μισές σου διακοπές στα βιβλιοπωλεία(όπου τα manga section είναι σαν παράδεισος, imagine τρείς ορόφους μόνο manga και τίποτα άλλο!!)
αλλά δεν έχεις και καθόλου λεφτά μετά για να πάρεις και κανά σουβενίρ!!:wet2:
IM SO HOPELESS!:sigh2:

Αυτό το είχα κάνει και εγώ.Είχα πάει το 2008 που ήταν ισχυρό το ευρώ οπότε το εκμεταλλεύτηκα για να αγοράσω αρκετά manga.Πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 600 δολάρια.Αφού σε μια φάση μου λέει αυτός στο κατάστημα "You must like manga a lot":hihi2:

Βέβαια πήρα και τα σουβενίρ μου αλλά ούτε ένα ρούχο.Αντίθετα οι ξαδέρφες μου χάλασαν από 3000 δολάρια η καθεμία για ρούχα και τσάντες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#567 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 02:28

Αυτό το είχα κάνει και εγώ.Είχα πάει το 2008 που ήταν ισχυρό το ευρώ οπότε το εκμεταλλεύτηκα για να αγοράσω αρκετά manga.Πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 600 δολάρια.Αφού σε μια φάση μου λέει αυτός στο κατάστημα "You must like manga a lot":hihi2:

Βέβαια πήρα και τα σουβενίρ μου αλλά ούτε ένα ρούχο.Αντίθετα οι ξαδέρφες μου χάλασαν από 3000 δολάρια η καθεμία για ρούχα και τσάντες.

600 εύρω??:blurah5:
Εσύ είσαι πιο hopeless και από μένα!!:hihi2:
XAxaxaxa και εμένα στο μαγαζί μετά την 3 ώρα με κοιτούσαν λίγο περίεργα!!
Ελέγα βλέπεις να προλάβω να διαβάσω και κανένα εκέι!!
Και τα κατάφερα!!:hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#568 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 03:31

Kαταλαβαίνεις ότι βλέπεις πολλά anime (ή για την ακρίβεια, κατεβάζεις πολλές ecchi εικόνες) όταν βλέπεις στην τουαλέτα του φίλου σου ένα χαλάκι με άσπρες και γαλαζοπράσινες ρίγες και το μυαλό σου πάει στο βρακάκι της Hatsune Miku. :nbleed:

εγω παντος παντα κερδιζα οταν το εκανα αυτο :hehehe::hehehe:

Eγώ, πάλι, θα σας νικήσω με την δύναμη των χρημάτων όπως ο Kaiba. :kakaka:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8GC_ylRHtZs&feature=related[/media]

#569 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 05:23

Eγώ, πάλι, θα σας νικήσω με την δύναμη των χρημάτων όπως ο Kaiba. :kakaka:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8GC_ylRHtZs&feature=related[/media]

χαχαχαχα καλο!!!!
καταλαβενεις οταν......... εχεις φαει ολα σου τα λεφτα στης φιγουρες,μανγκα,ανιμε και τετοια διαφορα :unlucky::unlucky::unlucky::sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#570 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 13:03

Κάνεις μάθημα για τις προφορικές εξετάσεις στα Ισπανικά. Σου ζητάνε να δώσεις κάποιο email, και εσύ αντί να πεις punto gr, λες doto gr!
Τι στο yaoi συμβαίνει?