Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 20:06
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 23:34
Όταν στο Reading & Writing Extended των εξετάσεων του British Council το θέμα της έκθεσης είναι "You found an interesting item in your way from school. Send a letter to your friend describing what you did with that item" και δίχως δεύτερη σκέψη γράψεις για το Death Note από την οπτική γωνία του Light.
Αυτό μου είχε περάσει από το μυαλό όταν έδωσα

Και για να είμαι on-topic
Όταν στο μάθημα ο κολλητός σε ρωτάει να του πεις ατάκες από hentai και να σας ακούει καθηγητής από πίσω

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 18:28

Όταν κάθε φορά που παιζεις κάποιο card game (L5R,magic,κλπ) ή κάποιο παιχνίδι με χαρτιά,επικαλείσε την "Καρδιά των καρτών",για να κερδίσεις και καταλήγεις πάντα να χάνεις...

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 16:04
όταν μιλάς με φίλους κολιτους γκόμενές και πάντα καταφερνης να καταλήγεις σε ανιμε και να φεύγουν όλοι xD
SOOOOOO TRUE!

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 17:23
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2010 - 18:32
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2010 - 22:26
αλλά δεν έχεις και καθόλου λεφτά μετά για να πάρεις και κανά σουβενίρ!!

IM SO HOPELESS!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 01:41
imagine τρείς ορόφους μόνο manga και τίποτα άλλο!!
Καλά γι αυτό χαλάλι τα λευτά όλη μέρα θα είμουν

On topic : Όταν γράφεις και σου ξεφεύγουν κανα δυο Engrish και βάζεις υ και ο

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 02:04
Όταν ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά ενω βρίσκεσαι σε ταξίδι στην Αμερική σε manga που δεν έχεις βρεί εδω και όχι μόνο καταλήγεις να περνάς τις μισές σου διακοπές στα βιβλιοπωλεία(όπου τα manga section είναι σαν παράδεισος, imagine τρείς ορόφους μόνο manga και τίποτα άλλο!!)
αλλά δεν έχεις και καθόλου λεφτά μετά για να πάρεις και κανά σουβενίρ!!
IM SO HOPELESS!
Αυτό το είχα κάνει και εγώ.Είχα πάει το 2008 που ήταν ισχυρό το ευρώ οπότε το εκμεταλλεύτηκα για να αγοράσω αρκετά manga.Πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 600 δολάρια.Αφού σε μια φάση μου λέει αυτός στο κατάστημα "You must like manga a lot":hihi2:
Βέβαια πήρα και τα σουβενίρ μου αλλά ούτε ένα ρούχο.Αντίθετα οι ξαδέρφες μου χάλασαν από 3000 δολάρια η καθεμία για ρούχα και τσάντες.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 02:28
Αυτό το είχα κάνει και εγώ.Είχα πάει το 2008 που ήταν ισχυρό το ευρώ οπότε το εκμεταλλεύτηκα για να αγοράσω αρκετά manga.Πρέπει να είχα δώσει γύρω στα 600 δολάρια.Αφού σε μια φάση μου λέει αυτός στο κατάστημα "You must like manga a lot":hihi2:
Βέβαια πήρα και τα σουβενίρ μου αλλά ούτε ένα ρούχο.Αντίθετα οι ξαδέρφες μου χάλασαν από 3000 δολάρια η καθεμία για ρούχα και τσάντες.
600 εύρω??

Εσύ είσαι πιο hopeless και από μένα!!

XAxaxaxa και εμένα στο μαγαζί μετά την 3 ώρα με κοιτούσαν λίγο περίεργα!!
Ελέγα βλέπεις να προλάβω να διαβάσω και κανένα εκέι!!
Και τα κατάφερα!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 03:31

Eγώ, πάλι, θα σας νικήσω με την δύναμη των χρημάτων όπως ο Kaiba.εγω παντος παντα κερδιζα οταν το εκανα αυτο
:hehehe:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8GC_ylRHtZs&feature=related[/media]
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 05:23
Eγώ, πάλι, θα σας νικήσω με την δύναμη των χρημάτων όπως ο Kaiba.
![]()
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8GC_ylRHtZs&feature=related[/media]
χαχαχαχα καλο!!!!
καταλαβενεις οταν......... εχεις φαει ολα σου τα λεφτα στης φιγουρες,μανγκα,ανιμε και τετοια διαφορα

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2010 - 13:03