Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bakuman
Started By
Tenshi
, Aug 10 2008 15:18
966 replies to this topic
Posted 28 June 2011 - 11:47
Θα συμφωνήσω με όλου όσους υποστηρίζουν τον Eiji γιατί κι εγώ δε θέλω να χάσει με τίποτα. Όπως είπα κι εγώ και άλλοι ας αφήσουν τον άνθρωπο να το τελειώσει με την ηρεμία του το καημένο το manga! Αν έτσι θέλει έτσι θα γίνει δηλαδή πρέπει να χώνονται όλοι? +10 στον κρεμμυδοιππότη δεν πρέπει να βγουν οι άλλοι πρώτοι αλλιώς μετά θα πέσει η ποιότητα του Crow αν συνεχίσει ο άλλος να γράφει χωρίς να το θέλει.
...Και το χουμε δει αυτό σε πολλά, να τραβιούνται από τα μαλλιά λόγω διασημότητας κλπ κλπ...
...Και το χουμε δει αυτό σε πολλά, να τραβιούνται από τα μαλλιά λόγω διασημότητας κλπ κλπ...
Posted 01 July 2011 - 14:34
Posted 01 July 2011 - 15:03
138: Πωπω δεν αντέχω όταν μας αφήνουν σε τέτοιο crucial moment!!! 

Spoiler:
Posted 01 July 2011 - 16:53
Posted 03 July 2011 - 18:48
ΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!
:madtodeath:

Posted 06 July 2011 - 18:08
Εγώ πιστεύω θα έχουμε καμιά ισοψηφία .
Posted 06 July 2011 - 20:58
μιας και εριξα μια ματια στα raws
Spoiler:
I put up my headphones and listen to the deftones
Posted 06 July 2011 - 21:54
μιας και εριξα μια ματια στα raws
Spoiler:
Διαβάζω το αρχικό που λες για τα raws και χωρίς να προλάβω να το συνειδητοποιήσω πατάω το spoiler
Spoiler:
Posted 08 July 2011 - 00:44
http://www.mangareader.net/bakuman/139
τα έσπασε .... αν και νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα του να γίνουν anime και να πάρει την κοπέλα ....αλλά ήταν γαμάτο
τα έσπασε .... αν και νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα του να γίνουν anime και να πάρει την κοπέλα ....αλλά ήταν γαμάτο
Posted 08 July 2011 - 01:17
Μπα μη το λες.. Μη ξεχνας οτι ηδη υπηρχε προταση για ανιμε αρα τωρα που το PCP εχει αρκετα chapter και χρονο που κυκλοφορει , ο chief-editor μπορει να τους πει για την προταση που ειχε γινει!
I put up my headphones and listen to the deftones
Posted 08 July 2011 - 10:28
Καιρό είχα να το ευχαριστηθώ τόσο πολύ!
Spoiler:
Ακριβώς!
Spoiler:
*waving intensifies*
Posted 08 July 2011 - 10:50
Χα χα χα, όντως πολύ cute αλλά κι εδώ εγώ τον λάτρεψα:http://www.mangareader.net/bakuman/139/18 holding pants~!
Posted 08 July 2011 - 18:17
Ρε σεις, θελω κ εγω να διαβασω το crow!!!!! κ το pcp!!!! κ ποσο πιο αξιολατρευτος μπορει να ειναι ο eiji?????
αλλα ρε παιδια αμαν αυτοι οι μανγκακα........για ζωη περα απο αυτο ουτε λογος ετσι?αν ημουν η κοπελα του θα ειχα σκηλοβαρεθει να τον περιμενω!!!

αλλα ρε παιδια αμαν αυτοι οι μανγκακα........για ζωη περα απο αυτο ουτε λογος ετσι?αν ημουν η κοπελα του θα ειχα σκηλοβαρεθει να τον περιμενω!!!
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....