Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008

• This topic is locked This topic is locked
243 replies to this topic

#76 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 10 August 2008 - 23:24

Δε νομιζω οτι ειναι θεμα συνηθειας αλλα θεμα χαρακτηρα και διαγωγης. Σε Ολυμπαικους Αγωνες πανε οχι σε καμια οργανωση αθλητικη που απλα εχει μεγαλη σημασια σαν γεγονος...Δεν ειναι το Παγκοσμιο...Εκει ας μεινουν και σε κρουαζιεροπλοιο δε με νοιαζει. Αλλα μερικες φορες ειναι καλυτερο να ξεκαβαλανε λιγο απ'το καλαμι τους και να προσγειωνονται. Και στις αλλες ομαδες υπαρχουν ονοματα και μαλιστα με ταλεντο ισως και μεγαλυτερο αλλα δεν ειχαν τετοια κολληματα...Ας παρουμε τον Gasol(τρομαρα μου ωραιο παραδειγμα βρηκα). Ο ανθρωπος στο NBA παιζει και ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα. Επειδη βγαζει και αυτος τα κερατα του απο χρηματα δηλαδη θα επρεπε να περιμενω να δηλωσει οτι "παιδια εσεις μεινετε στο Ολυμπιακο Χωριο κι εγω θα παω στο υπερπολυτελες ξενοδοχειο που εχει και spa..." (Jesus!!!) Για να μην αναφερθω στον Παπαλουκα που οσο ηταν στην ΤΣΣΚΑ Μοσχας εβγαζε του κοσμου τα χρηματα...Αλλα θα μου πειτε αλλος ο Παπαλουκας και αλλο ο Anthony right?
Δεν ξερω επειδη δεν τους παω ισως καθολου μα ΚΑΘΟΛΟΥ οτι κανουν μου φερνει αηδια και νευρα...Οι αδυναμιες δεν κρυβονται...:hiding_something::kill4u:

Τωρα οσο για τον Phelps, ε την κατραπακια του θελω να τη φαει γιατι μεσα απο κατι τετοια επανερχονται εστω και για λιιιιγο στην πραγματικοτητα...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#77 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 August 2008 - 23:29

Πολύ Schadenfreude πέφτει εδώ μέσα... this isn't healthy. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#78 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 11 August 2008 - 00:35

Η τελετή έναρξης ήταν πολύ όμορφη! Δεν έλειπαν βέβαια τα υπονοούμενα για το μεγαλείο της Κίνας, αλλά τα αγνόησα καθώς τέτοια θεάματα με συγκινούν...! Απλά λυπήθηκα τα κοριτσάκια που χοροπήδαγαν όσοι ώρα έκαναν παρέλαση οι αθλητές.
Σήμερα μας νίκησαν κάτι Κινέζες στο beach volley, αλλά κάναμε καλή προσπάθεια. Στο μπάσκετ μου φαίνεται χάσαμε πάλι. Ήταν και μια ξανθούλα στη Γυμναστική, αλλά δεν νομίζω να έκανε τίποτα...
Φάση είχαν οι καταδύσεις που ήταν ζευγάρια με κοπέλες. Φυσικά, το χρυσό πήρε η πάντα συγχρονισμένη Κίνα!! :hahaha:
Άντε να δούμε λίγο στίβο να ανοίξει το ματάκι μας.....

(Όλη την ημέρα στο πλοίο ήμουν, πρέπει να είδα όλα τα αγωνίσματα της ημέρας! :deadga6:)

#79 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 August 2008 - 00:44

Πάντως πολύ θα το χαρώ όταν πάρει πόδι από την διοργάνωση η ομάδα του μπάσκετ τους.Ειδικά αν τύχει(δε ξέρω αν γίνεται να κληρωθούν έτσι τα ζευγάρια) να ξαναχάσουν από εμάς στον ημιτελικό θα είναι η απόλυτη ηδονή:knock-knock:

Ναι, γίνεται να ξανακληρωθούν ύστερα απο τα αποτελέσματα. Υπομονή και θα δούμε ποιος θα αποκλειστεί :)

Εγώ διαφωνώ με αυτό. Όσο μεγάλος και αν είσαι δεν πρέπει να ψωνίζεσαι.
Επίσης νομίζω μόνο o Cobi παίρνει όσα λεφτά παίρνει όλη η Εθνική μπάσκετ της χώρας μας.....
Και τι πάει να πει αυτό;
Ολυμπιακούς αγώνες έχουμε και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείρηση......

Επειδή όμως και οι δικοί μας, και οι ισπανοί μια χαρά ψωνίστηκαν οι μεν μετά το ευρωπαικό και οι δε μετά το παγκόσμοιο, καλό θα είναι αυτό να υσχίει για όλους :) μια χαρά είναι η νοοτροπία της ομάδας τους σε αυτή τη διοργάνωση. Κάποια δήλωση που να υποτιμάει τους αντιπάλους τους δεν έχουν κάνει, και αν τσαντίζεστε τόσο πολύ απο τις γκριμάτσες που πέρνουν τι να πώ. Με το καλό στις 14 του μήνα θα μπορούμε να πούμε περρισσότερα:drink:

Edited by red pyramid, 12 August 2008 - 03:38.

Posted Image

#80 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 11 August 2008 - 04:11

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 06:05.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#81 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 11 August 2008 - 09:19

Είχα κάνει ένα ποστ νωρίτερα στο συγκεκριμένο θρεντ, αλλά κάπως κόλλησε ο browser, και από ότι βλέπω, τελικά δεν το ανέβασε. Anyway, τώρα έχω την ευκαιρία να απαντήσω και σε κάποια άλλα σημεία.
Οι ολυμπιακοί αγώνες στην αρχαία Ελλάδα είχαν και πολιτική σημασία. Σταματούσαν όλοι οι πόλεμοι κατά τη διάρκεια τους, και οι αθλητές αγωνίζονταν για να φέρουν δόξα στους ίδιους, και στην πατρίδα τους. Σήμερα νομίζω ότι αγωνίζονται για τα φράγκα και για τους χωρηγούς τους. Αλλά το χειρώτερο είναι το ο πόλεμος που ξέσπασε στη Γεωργία. Είναι τουλάχιστον ειρωνικό, στην τελετή έναρξης, ο Μπους να μιλάει με τον Πούτιν για αυτό το γεγονός!
Επίσης πιστεύω πως ούτε η Ελλάδα, ούτε η Κίνα έπρεπε να αναλάβου τη διοργάνωση ενός τέτοιου γεγονότος. Είναι πάρα πολλά τα έξοδα, και καμία από τις δύο χώρες δεν έχει αρκετή ευημερία, ώστε να μπορέσει να διαθέσει τα τεράστια ποσά που χρειάζονταν. Μπορούσαν να διατεθούν για να καλυφθούν εσωτερικές ανάγκες, και αν κάποια στιγμή στο μέλλον, οι οικονομίες αναπτύσονταν τόσο όσο να καλύπτουν τις ιδίες ανάγκες, σκεφτόμασταν και τη διοργάνωση ενός τέτοιου πανηγηριού.
Δεν θυμάμαι τι άλλο είχα γράψει, απλός να ξεκαθαρίσω ότι δεν επιτύθεμαι στους αθλητές που αγωνίζονται "τίμια" χωρίς ντόπες κλπ. Μόνο σε εκείνους που βλέπουν τον αθλητισμό σαν μέσω δική τους προβολής, και επεγγελματικής εξέλιξης.

[quote name='ATANASHIOSU']Πιστεύω πως έστω και σακατεμένοι από πολιτικούς στόχους και οικονομικά συμφέροντα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν κάτι το ιερό. Τουλάχιστον ας τους θεωρήσουμε κάτι το ιερό.[/quote]
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι ολυμπιακοί αγώνες είναι πλέον μόνο ένα όνομα, για να μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν, και να μας κάνει υποσυνείδιτα να πιστεύουμε ότι είναι κάτι καλό, αποκρύπτοντας έτσι το πως έχουν κακαντήσει.

[quote name='ATANASHIOSU']Και για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου. Όλοι κατηγορούν την Κίνα για το ανελεύθερο καθεστώς. Ποιοι μιλάνε όμως; Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν καταξεζουμίσει τον κόσμο με τις αποικίες τους; Δηλαδή όταν η Αμερική, η Αγγλία, η Γαλλία κλπ, είχαν αποικίες, υποστήριζαν ρατσιμό κτλκτλ, γιατί κανένας δε βγήκε να μιλήσει; Το είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ταιριάζει πλήρως. Ιστορικά η Κίνα δεν έχει κάνει αποικίες, και αυτό είναι προς τιμήν της.[/quote]
I agree with you on this one

[quote name='Seven'] ο στρατός καταναλώνει κάθε χρόνο ένα 3-4% του ΑΕΠ της Ελλάδος. Κοινώς, η Ελλάδα που έχει ΑΕΠ 360 δις, από αυτά τα τα 10-11 δις πάνε στον στρατό ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. /quote]
[quote name='Mr Ayu-Mania']Ρε παιδια, τι σχεση εχει ο ελληνικος στρατος και το ΑΕΠ μας με το παρων θεμα? Μην το πολιτικοποιειτε το θεμα σας παρακαλω, δεν υπαρχει λογος..
[/quote]
Δεν έχω στοιχεία, αλλά νομίζω ότι δίνουν 3-4 % σε δευτερεύοντες τομείς, όπως η παιδεία και η υγεία. Ο στρατός πρέπει να απορροφάει πάνω από 10% του ΑΕΠ. Και ναι, υπάρχει σύνδεση του στρατού με του ολυμπιακούς αγώνες, από τη στιγμή που στου ολυμπιονίκες δίνεται στρατιωτικός βαθμός. (Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν αυτό. Πιθάνον για επαγγελματική αποκατάσταση όπως είπα και πιο πάνω).

[quote name='Liberty19']Δεν φερνω αντιρρηση στο γεγονος οτι και οι Κινεζοι εχουν ενα πολιτισμο πολλων ετων και οτι και αυτοι επαιξαν σημαντικο ρολο στην ιστορια του ανθρωπινου γενους αλλα η δικη μας η τελετη ηταν ολα τα λεφτα γιατι πολυ απλα η ιστορια μας ειναι αυτη που γεννησε τους ολυμπιακους Αγωνες και γι αυτο το λογο ηταν ολα μα ολα δεμενα αριστα μεταξυ τους. δεν μπορουσες να βρεις κατι που να ηταν ξεκαρφωτο. Οι ολυμπιακοι Αγωνες ηταν απλα κομματι της ιστοριας μας και γι αυτο ειχε αυτην την αρμονια η δικη μας τελετη. Ειναι απλα τα πραγματα οσο φοτουριστικες και αν γινουν οι τελετς που θα ακολουθησουν, οσα εκατομμυρια και αν ριξουν την δικη μας τελετη εναρξης μπορουμε να την ξεπερασουμε μονο εμεις. Μπορει να ακουγεται καπως αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι...
[/quote]
Οι Κινέζοι δεν έχουν απλός έναν πολιτισμό πολλών ετών, έχουν έναν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς στη γη, αν όχι παλαιότερο, τουλάχιστον ίσης διάρκειας με τον ελληνικό. Και μπορεί να ο πολιτισμός αυτός να μην παρήγαγε μεγάλες ιδέες, ήταν όμως υπεύθυνς για πάρα πολλές άλλες εφευρέσεις (χαρτί, μπαρούτι, πυξίδα κλπ). Και επιπλέον είναι ένας πολιτισμός που έχει συνέχεια μέσα στην ιστορία. Ίσως λόγω της έκτασης της χώρας, ένα μέρος της παρέμενε πάντα Κίνα, άσχετα από τις φυλετικές επιμοιξίες και τους κατακτητές. Την τελετή έναρξης δεν την είδα, όπως δεν θα έβλεπα και την Ελληνική, αν δεν βρησκόμουν στο χώρο εργασίας.

Γενικά είμαι κατά των ολυμπιακών. Νομίζω ότι αφού δεν επιτελούν τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν (ειρήνη - τουλάχιστον εκαιχειρία) δεν έχουν λόγο υπάρξης.

#82 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 11 August 2008 - 12:19

Ρε παιδιά οι Αμερικάνοι τη παίρνουν.
Κατεβάσανε στην σκυταλοδρομία 4*100 στην κολύμβηση το παγκόσμιο ρεκόρ κατά 4 δευτερόλεπτα.......
Posted Image

#83 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 11 August 2008 - 12:55

Ρε παιδιά οι Αμερικάνοι τη παίρνουν.
Κατεβάσανε στην σκυταλοδρομία 4*100 στην κολύμβηση το παγκόσμιο ρεκόρ κατά 4 δευτερόλεπτα.......

Μπορει να εχουν βρει τον Πανοραμιξ και να τους φτιαχνει μαγικο ζωμο, ποιος ξερει ;;

Παντως μας αποδεικνυουν εμπρακτος το οτι ειναι πολυυυ μπροστα στην τεχνολογια και σε συνδιασμο με την Black power , το αποτελεσμα γινεται εκρηκτικο !!

#84 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 11 August 2008 - 12:58

Κατά τ' άλλα τους φταίει η Θάνου.....
Πάντως ο Phelps ήταν λίγο ερείπιο....
Posted Image

#85 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 11 August 2008 - 13:02

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 06:04.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#86 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 11 August 2008 - 13:25

''Πάντως ο Phelps ήταν λίγο ερείπιο....''
οντως....(μαλλον θα ξεχασε να παρει τις βιταμινες του το πρωι)
στον ημιτελικο(δεν θυμαμαι κατηγορια) βγηκε 3ος με το ζορι και στον τελικο της σκυταλοδρομιας επεσε πρωτος και τερματησε 2ος...
τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο με αυτον τον λαπα....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#87 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 11 August 2008 - 14:33

Παιδια οπως και να το κανουμε μονο στην αμερικανικη αποστολη δεν εχει ακουστει να παιρνουν δειγματα. Αυτο κατι λεει...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#88 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 August 2008 - 15:46

Μπορει να εχουν βρει τον Πανοραμιξ και να τους φτιαχνει μαγικο ζωμο, ποιος ξερει ;

Στο τεύχος Αστερίξ και οι Ολυμπιακοί αγώνες, ο ζωμός του Πανοραμίξ εθεωρούτο ντόπινγκ.

Just to be crystal clear...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#89 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 11 August 2008 - 16:48

''Παιδια οπως και να το κανουμε μονο στην αμερικανικη αποστολη δεν εχει ακουστει να παιρνουν δειγματα. Αυτο κατι λεει...''

λεει οτι η αμερικη ειναι η δυναμη και κανεις δεν τολμα να την ''πειραξει''............

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#90 Seven

Seven

Γιές ιτ ιζ.

• Members
  • 18 posts

Posted 12 August 2008 - 12:33

Ρε παιδια, τι σχεση εχει ο ελληνικος στρατος και το ΑΕΠ μας με το παρων θεμα? Μην το πολιτικοποιειτε το θεμα σας παρακαλω, δεν υπαρχει λογος..

Οχι τιποτα, ετσι και μπω και εγω στο χορο τοτε θα παει περιπατο η ολυμπιακη εκεχειρια στο thread...

:knock-knock:

Εχουμε μπολικα θεματα να συζητησουμε για το αγωνιστικο κομματι.. και επ ευκαιριας..

ZETSUBOSHITA!!!!

Αυτη η εθνικη ομαδα μπασκετ μου προκαλει απογνωση!! Τα τελευταια 4 χρονια οι ιδιες αδυναμιες και τα ιδια λαθη, και ουτε μια υποψια βελτιωσης.. Επαναπαυονται σε 2 επιτυχιες που ειχαμε.. Δεν εννοειται ομαδα τετοιου επιπεδου να μην ξερει να βαζει βολες η να μην μπορει να περασει την μπαλα κοντα στο καλαθι...

:chigau:

Τι σχέση έχει το ΑΕΠ με τους Ολυμπιακούς; οι χώρες πως διοργανώνουν ολυμπιακούς; τι χρησιμοποιούν; τάλαντα; ή μήπως με τα τσάκρα τους; άντε να σοβαρευτούμε που κολλάει λέει το ΑΕΠ με τους Ολυμπιακούς. Πουθενά, τα λεφτά για τους αγώνες τα στέλνει ο Βούδας.