Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008

• This topic is locked This topic is locked
243 replies to this topic

#181 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 18 August 2008 - 19:34

δεν εχουν τον θεο τους αυτοι οι Κινέζοι!φτιάξανε μια τελετη έναρξης συμβολο κοινωνικου ρατσισμου (κρυψανε το κοριτσακι απλα επειδη ειχε στραβα δόντια ελεος δηλαδη) και γελοιοτητας!!!(βαλανε τους στρατιωτες να φοράνε πάνες ακράτιας)...σαν να μην εφταναν λοιπον αυτα τα 'ατυχη' γεγονότα βλέπω την Ελλαδα να ξεφτυλίζετε απο την ντόπα....η πλήρης απογοητευση κατα την ταπεινη μου γνωμη.ωστοσο δεν μπορουμε να πραβλέψουμε ορισμενες ελληνικές επιτυχίες που ηταν καθαρές....α ρε Σου Λι και η παρέα σου μας καψατε.Βεβαια θα μου πείτε αν δε θα τα θελαμε και μεις......

#182 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 August 2008 - 21:17

Πάντως ντόπα ξεντόπα ο Φέλπς είναι πραγματικά σεμνό παιδί, ειδικά την στιγμή που έχει περάσει το full mktg treatment από τα αμερικάνικα media. Άλλοι θα την είχαν ψωνίσει και θα έβγαζαν rap songs εδώ και καιρό...καταπληκτικός αθλητής, μπράβο του...:hahaha:

Όσον αφορά θέματα ντόπας, το να λέμε πως οι Αμερικάνοι μπασκεμπολίστες ντοπάρονται την στιγμή που πιάνουν ντοπέ αθλητές της σκοποβολής (έλεος!) είναι ολίγον ανώμαλο. ΕΚΤΟΣ και αν δεν ξέρουμε τι σημαίνουν οι Ολυμπιακοί την σήμερον ημέρα...

και ΥΓ: H Eλλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ντόπα εδώ και πολύ καιρό, και σε πολλά αθλήματα. Όσοι έχουν έστω και λίγο ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλασσικό αθλητισμό το γνωρίζουν αυτό. Δεν ξαναανακαλύπτουμε την πυρίτιδα εδώ πέρα...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#183 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 August 2008 - 21:26

Όσον αφορά θέματα ντόπας, το να λέμε πως οι Αμερικάνοι μπασκεμπολίστες ντοπάρονται την στιγμή που πιάνουν ντοπέ αθλητές της σκοποβολής (έλεος!) είναι ολίγον ανώμαλο.

Βασικά υπάρχει μια ουσία που σου κρατάει σταθερό το χερί!Νομίζω λέγεται pentazemin αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Posted Image

#184 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 18 August 2008 - 22:19

Βασικά υπάρχει μια ουσία που σου κρατάει σταθερό το χερί!Νομίζω λέγεται pentazemin αλλά δεν είμαι σίγουρος!

Χοχοχο!!!
Respect!!!!!
Τι μου θύμισες μ'αυτή την ουσία:hahaha::hahaha::hahaha:
Spoiler:

Bασικά μειώνει τους χτύπους της καρδιας ώστε να διατηρείται η ψυχραιμία του σκοπευτή

Edited by L Lawliet, 19 August 2008 - 09:28.

#185 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 August 2008 - 22:54

Αν ειναι δυνατον!!!! Ουσια για να σου κραταει σταθερο το χερι. Αξιον γελιου...Τουλαχιστον εγω μετα το βλεμμα αποριας που ειχα οταν το διαβασα εσκασα στα γελια...Κοιτα να δεις...

Μπορει να ντομπαρονται και οι Ελληνες αθλητες ομως ετσι παει γενικα το παιχνιδι. Σε αθληματα και αγωνες που ειναι ολοι ντοπε δεν μπορεις εσυ να πας με το σταυρο στο χερι, εκτος κι αν εισαι τοσο μα τοσο κουτος.Απλα για καποιον λογο (που ολοι ξερουμε) οταν η WADA δεν βρισκει Αμερικανους αθλητες για να περασουν τον ελεγχο δεν κανουν αμαν για να τους βρουν ενω για ολα τα αλλα εθνη γινεται ολοκληρη επιχειρηση για να τους ξετρυπωσουν μεχρι να τους βρουν and that my friends is a fact...
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#186 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 18 August 2008 - 22:58

[QUOTE][οταν η WADA δεν βρισκει Αμερικανους αθλητες /QUOTE]

Η WADA δεν είναι καν υπεύθυνη για τους αμερικάνους αθλητές. Για αυτό είναι υπεύθυνη η αμερικάνικη USADA απο αυτά που ξέρω. Επετρεψέ μου να θεωρώ και τις 2 αναξιόπιστες :)
Posted Image

#187 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 August 2008 - 23:25

Άκυρο! Τελικά δεν χρησιμοποίησε pentazemin αλλά propanolol!Είναι πολλύ παλιά ουσία (1960)
και εύκολα ανιχνεύσιμη.Πραγματικά όμως αυτό δείχνει το που φτάνει ένας αθλητής γι ανα διακριθεί!
Posted Image

#188 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 August 2008 - 00:23

Eπίσης χρησιμοποιούν ουσίες που μειώνουν τους χτύπους της καρδιας για να παραμένουν ψύχραιμοι.
Στο basket με ποιον θα παίξουμε τελικά;
Posted Image

#189 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 August 2008 - 00:26

Με την Αργεντινή. Δύσκολο εμπόδιο αλλά όχι αδύνατο να ηττηθούν. Οι Η.Π.Α. με τους Αυστραλούς, οι Λιθουανοί νομίζω με Κίνα και η Ισπανία με τη Κροατία (ίσως το πιο δύσκολο ζευγάρι του τουρνουά, με αυτά που έχω ακούσει για τη Κροατία).
Posted Image

#190 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 August 2008 - 00:31

Mάλιστα. Νομίζω ότι τα πιο δυνατά ματς είναι το δικό μας και της Ισπανίας.
Θέλω να δω σε τι κατάσταση θα είναι οι παίχτες μας......
Posted Image

#191 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 19 August 2008 - 09:01

Ki egv...Ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση και να μην κανουν λαθη. Στο ματς με την Κινα πηγαμε πολυ καλα και οργανωμενοι σε αμυνα και επιθεση με τον Μπουρουση να ειναι σε πολυ καλη μερα. Ελπιζω να ειναι ετσι και στο παιχνιδι με την Αργεντινη και μετα αν ολα πανε καλα(που το ευχομαι) θα εχουμε να αντιμετωπισουμε παλι τις Η.Π.Α... Μπορω να ελπιζω? Who knows?
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#192 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 19 August 2008 - 10:27

πιασανε και την χαλκια Ντοπα επισης ολοι οι ελληνες αθλητες θυμουνται να κανουν μετα απο 10 χρονια τις πιο απαισιες επιδοσεις τους ελεος!

#193 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 19 August 2008 - 10:32

πιασανε και την χαλκια Ντοπα επισης ολοι οι ελληνες αθλητες θυμουνται να κανουν μετα απο 10 χρονια τις πιο απαισιες επιδοσεις τους ελεος!

Είναι πολύ φυσικό να γίνεται αυτό.Αλλά όχι και απαίσιες απλώς κάπως πιο πεσμένες.
Αλλιώς είναι να πας 24 χρονών σε μια Ολυμπιάδα και αλλιώς 34.(ή και παραπάνω)
Τα χρόνια είναι πολλά και βαραίνουν τους αθλητές.
Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που τα καταφέρνουν
(πχ μια αθλήτρια στη δισκοβολία 48 χρονών που είδα εχθές)

#194 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 19 August 2008 - 13:08

παντως γενικα ειναι λιγο αποτυχημενοι μου φαινεται αυτοι οι κινεζοι ειναι στον κοσμο τους μεχρι και πανες ακρατιας βαλανε στους εργαζομενους γιατην τελετη εναρξης

#195 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 19 August 2008 - 13:55

Μερικά πράγματα στο θέμα της ντόπας που τα ξέρω από μέσα λόγω του ότι ο ξάδερφος μου ασχολείται με τον πρωταθλητισμό, (αλλά μετά τα γεγονότα του 2004 ξέκοψε με σκευάσματα και μαλακίες που πλασάρονται σαν βιταμίνες και πρωτεΐνες).

1) To αν θα πιάσουν τους αθλητές ντοπέ εξαρτάται σε έναν μεγάλο βαθμό από τους χορηγούς.
Παράδειγμα μην περιμένετε να πιάσουν τον Phelps όταν αυτή τη στιγμή έχουν επενδύσει επάνω του πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Και δεν θα κυνηγούσαν ούτε Κεντέρη και Θάνου. Ο βασικός λόγος είναι ότι ο Τσέκος έκανε βλακείες και δεν άφησε τους αθλητές του να κατέβουν σε 3 διεθνή meetings όπως είχαν συμφωνήσει, οπότε Puma & Adidas (οι δύο βασικότεροι χορηγοί των Ολυμπιακών αγώνων) έχασαν πολλάααα λεφτά. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι ο Κεντέρης στην προπόνηση έκανε παγκόσμιο ρεκόρ λίγο πριν την Ολυμπιάδα του 2004 κάτι που ενόχλησε - ανησύχησε πάρα πολύ τους Αμερικανούς. Βέβαια αν δεν έκαναν βλακεία με τους χορηγούς θα είχαν κάλυψη και τώρα θα είχαμε πιθανόν δικό μας παγκόσμιο ρέκορντμαν στο 200m. Οπότε δεν μας φταίνε οι Αμερικάνοι, αλλά οι μαλακίες που κάναμε μόνοι μας. Έπαιξε τον ρόλο της και η Γιάννα.... για να πάρει ανταλλάγματα.

2) Την Φανή Χαλκιά δεν την ήξερα. Λίγο πριν τους αγώνες του 2004 ο ξάδερφος μου λέει: Στα 400 γυναικών δικό μας το χρυσό. Θα το πάρει η Χαλκιά (ποια είναι αυτή ωρέ;; ) που είναι φαρμακείο. Ο μόνος που δεν παίρνει ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ είναι ο Ιακωβάκης.
Βέβαια φέτος η Χαλκιά δεν πήρε τίποτα (ποιος ο λόγος; αφού δεν πήγαινε για μετάλλιο) απλά κάποια καλά παιδιά από εμάς (Ελλάδα) και ΔΟΕ (εξωτερικό) της την είχαν στημένη.

3) Το ποιο αναβολικό θα πάρουν οι αθλητές μας που πάνε για μετάλλια το αποφασίζει ο ΣΕΓΑΣ. Και το ξέρουν όλοι! Φέτος είπαμε να πάρουμε το Μ3 με την κατάλληλη μάσκα - χάπι που το καλύπτει. Και η Δεβετζή το πήρε κατά 80% μην τρελαίνεστε. Απλά κάποιους αθλητές τους καρφώνουν οι αντίπαλοι του προέδρου του ΣΕΓΑΣ για λόγους αντιπολίτευσης. Για να πάρουν την θεσούλα του.

4) Μεγάλη διοικητική θέση μέσα στην WADA κατέχει ο Πρόεδρος της Adidas, ε αυτό νομίζω τα λέει όλα....

Συμπέρασματα:
1) Δεν μας φταίνε οι Αμερικάνοι σε αυτό το θέμα. Μόνοι μας αλληλοφαγωθήκαμε και βγάλαμε τα μάτια μας.
2) Έβαλαν Αμερικάνοι - ΔΟΕ το χεράκι τους γιατί έμαθα ότι φέτος δεν ήμασταν πολύ καλοί μαζί τους σε κάτι οικονομικά θέματα. Αλλά χωρίς τους προδότες μας δεν θα είχαμε γίνει τόσο ρεζίλι.
3) Φυσικά και ΔΕΝ είμαστε πρωταθλητές στο ντόπιγκ. Τα σκήπτρα έχουν με διαφορά Αμερική - Κίνα.
4) Το χρήμα βασιλεύει για τα καλά και το "ευ αγωνίζεσθαι" - fair play (στην βαρβαρική) πάει κατά διαόλου.
5) την υγεία των αθλητών την έχουν γραμμένη. Αν σε καμιά 10αριά χρόνια μερικοί από αυτούς πεθάνουν ξαφνικά μην απορήσετε τι φταίει.