Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008
Posted 18 August 2008 - 19:34
Posted 18 August 2008 - 21:17

Όσον αφορά θέματα ντόπας, το να λέμε πως οι Αμερικάνοι μπασκεμπολίστες ντοπάρονται την στιγμή που πιάνουν ντοπέ αθλητές της σκοποβολής (έλεος!) είναι ολίγον ανώμαλο. ΕΚΤΟΣ και αν δεν ξέρουμε τι σημαίνουν οι Ολυμπιακοί την σήμερον ημέρα...
και ΥΓ: H Eλλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ντόπα εδώ και πολύ καιρό, και σε πολλά αθλήματα. Όσοι έχουν έστω και λίγο ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλασσικό αθλητισμό το γνωρίζουν αυτό. Δεν ξαναανακαλύπτουμε την πυρίτιδα εδώ πέρα...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 18 August 2008 - 21:26
Όσον αφορά θέματα ντόπας, το να λέμε πως οι Αμερικάνοι μπασκεμπολίστες ντοπάρονται την στιγμή που πιάνουν ντοπέ αθλητές της σκοποβολής (έλεος!) είναι ολίγον ανώμαλο.
Βασικά υπάρχει μια ουσία που σου κρατάει σταθερό το χερί!Νομίζω λέγεται pentazemin αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Posted 18 August 2008 - 22:19
Χοχοχο!!!Βασικά υπάρχει μια ουσία που σου κρατάει σταθερό το χερί!Νομίζω λέγεται pentazemin αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Respect!!!!!
Τι μου θύμισες μ'αυτή την ουσία

Bασικά μειώνει τους χτύπους της καρδιας ώστε να διατηρείται η ψυχραιμία του σκοπευτή
Edited by L Lawliet, 19 August 2008 - 09:28.
Posted 18 August 2008 - 22:54
Μπορει να ντομπαρονται και οι Ελληνες αθλητες ομως ετσι παει γενικα το παιχνιδι. Σε αθληματα και αγωνες που ειναι ολοι ντοπε δεν μπορεις εσυ να πας με το σταυρο στο χερι, εκτος κι αν εισαι τοσο μα τοσο κουτος.Απλα για καποιον λογο (που ολοι ξερουμε) οταν η WADA δεν βρισκει Αμερικανους αθλητες για να περασουν τον ελεγχο δεν κανουν αμαν για να τους βρουν ενω για ολα τα αλλα εθνη γινεται ολοκληρη επιχειρηση για να τους ξετρυπωσουν μεχρι να τους βρουν and that my friends is a fact...
Posted 18 August 2008 - 22:58
Η WADA δεν είναι καν υπεύθυνη για τους αμερικάνους αθλητές. Για αυτό είναι υπεύθυνη η αμερικάνικη USADA απο αυτά που ξέρω. Επετρεψέ μου να θεωρώ και τις 2 αναξιόπιστες

Posted 19 August 2008 - 00:23
Στο basket με ποιον θα παίξουμε τελικά;

Posted 19 August 2008 - 00:26

Posted 19 August 2008 - 00:31
Θέλω να δω σε τι κατάσταση θα είναι οι παίχτες μας......

Posted 19 August 2008 - 09:01
Posted 19 August 2008 - 10:27
Posted 19 August 2008 - 10:32
πιασανε και την χαλκια Ντοπα επισης ολοι οι ελληνες αθλητες θυμουνται να κανουν μετα απο 10 χρονια τις πιο απαισιες επιδοσεις τους ελεος!
Είναι πολύ φυσικό να γίνεται αυτό.Αλλά όχι και απαίσιες απλώς κάπως πιο πεσμένες.
Αλλιώς είναι να πας 24 χρονών σε μια Ολυμπιάδα και αλλιώς 34.(ή και παραπάνω)
Τα χρόνια είναι πολλά και βαραίνουν τους αθλητές.
Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί που τα καταφέρνουν
(πχ μια αθλήτρια στη δισκοβολία 48 χρονών που είδα εχθές)
Posted 19 August 2008 - 13:08
Posted 19 August 2008 - 13:55
1) To αν θα πιάσουν τους αθλητές ντοπέ εξαρτάται σε έναν μεγάλο βαθμό από τους χορηγούς.
Παράδειγμα μην περιμένετε να πιάσουν τον Phelps όταν αυτή τη στιγμή έχουν επενδύσει επάνω του πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Και δεν θα κυνηγούσαν ούτε Κεντέρη και Θάνου. Ο βασικός λόγος είναι ότι ο Τσέκος έκανε βλακείες και δεν άφησε τους αθλητές του να κατέβουν σε 3 διεθνή meetings όπως είχαν συμφωνήσει, οπότε Puma & Adidas (οι δύο βασικότεροι χορηγοί των Ολυμπιακών αγώνων) έχασαν πολλάααα λεφτά. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι ο Κεντέρης στην προπόνηση έκανε παγκόσμιο ρεκόρ λίγο πριν την Ολυμπιάδα του 2004 κάτι που ενόχλησε - ανησύχησε πάρα πολύ τους Αμερικανούς. Βέβαια αν δεν έκαναν βλακεία με τους χορηγούς θα είχαν κάλυψη και τώρα θα είχαμε πιθανόν δικό μας παγκόσμιο ρέκορντμαν στο 200m. Οπότε δεν μας φταίνε οι Αμερικάνοι, αλλά οι μαλακίες που κάναμε μόνοι μας. Έπαιξε τον ρόλο της και η Γιάννα.... για να πάρει ανταλλάγματα.
2) Την Φανή Χαλκιά δεν την ήξερα. Λίγο πριν τους αγώνες του 2004 ο ξάδερφος μου λέει: Στα 400 γυναικών δικό μας το χρυσό. Θα το πάρει η Χαλκιά (ποια είναι αυτή ωρέ;; ) που είναι φαρμακείο. Ο μόνος που δεν παίρνει ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ είναι ο Ιακωβάκης.
Βέβαια φέτος η Χαλκιά δεν πήρε τίποτα (ποιος ο λόγος; αφού δεν πήγαινε για μετάλλιο) απλά κάποια καλά παιδιά από εμάς (Ελλάδα) και ΔΟΕ (εξωτερικό) της την είχαν στημένη.
3) Το ποιο αναβολικό θα πάρουν οι αθλητές μας που πάνε για μετάλλια το αποφασίζει ο ΣΕΓΑΣ. Και το ξέρουν όλοι! Φέτος είπαμε να πάρουμε το Μ3 με την κατάλληλη μάσκα - χάπι που το καλύπτει. Και η Δεβετζή το πήρε κατά 80% μην τρελαίνεστε. Απλά κάποιους αθλητές τους καρφώνουν οι αντίπαλοι του προέδρου του ΣΕΓΑΣ για λόγους αντιπολίτευσης. Για να πάρουν την θεσούλα του.
4) Μεγάλη διοικητική θέση μέσα στην WADA κατέχει ο Πρόεδρος της Adidas, ε αυτό νομίζω τα λέει όλα....
Συμπέρασματα:
1) Δεν μας φταίνε οι Αμερικάνοι σε αυτό το θέμα. Μόνοι μας αλληλοφαγωθήκαμε και βγάλαμε τα μάτια μας.
2) Έβαλαν Αμερικάνοι - ΔΟΕ το χεράκι τους γιατί έμαθα ότι φέτος δεν ήμασταν πολύ καλοί μαζί τους σε κάτι οικονομικά θέματα. Αλλά χωρίς τους προδότες μας δεν θα είχαμε γίνει τόσο ρεζίλι.
3) Φυσικά και ΔΕΝ είμαστε πρωταθλητές στο ντόπιγκ. Τα σκήπτρα έχουν με διαφορά Αμερική - Κίνα.
4) Το χρήμα βασιλεύει για τα καλά και το "ευ αγωνίζεσθαι" - fair play (στην βαρβαρική) πάει κατά διαόλου.
5) την υγεία των αθλητών την έχουν γραμμένη. Αν σε καμιά 10αριά χρόνια μερικοί από αυτούς πεθάνουν ξαφνικά μην απορήσετε τι φταίει.