Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008


  • This topic is locked This topic is locked
243 replies to this topic

#211 L Lawliet

L Lawliet

    Αμύνεσθαι περί πάτρις...

  • Members
  • 66 posts

Posted 20 August 2008 - 22:26

Bolt ο άνθρωπος αστραπή!
Ενα διαστημικό ρεκόρ με 19.3 sec!!!
τι έκανε ρε παιδιά ο άνθρωπος!!!

#212 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 posts

Posted 21 August 2008 - 00:11

Καλά, εκεί που κάρφωσε ένας δικός μας παίκτης και η μπάλα δεν πέρασε το στεφάνι κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά. Πόσα κιλά άμπαλος πρέπει να είσαι για να αστοχήσεις σε κάρφωμα; :deadga6:


Όντως το κάρφωμα μπορείς να το χάσεις. Όμως δεν πας να καρφώσεις με τόση φόρα όταν πας πόντο πόντο. Άσε τη μπάλα στο καλάθι.......


Bolt ο άνθρωπος αστραπή!
Ενα διαστημικό ρεκόρ με 19.3 sec!!!
τι έκανε ρε παιδιά ο άνθρωπος!!!


Και με κόντρα άνεμο παρακαλώ!!!! Οι άλλοι είχαν μείνει κάτι μέτρα πίσω.....
Posted Image

#213 gpanos

gpanos

    Eye Expert

  • Members
  • 74 posts

Posted 21 August 2008 - 00:32

To ματς το είχε η Εθνική. Λίγο πιο προσεχτικοί να ήμασταν θα το είχαμε πάρει. Η πίκρα είναι ότι δεν παίξαμε στο 100%. Πάντως τα παιδιά ακόμα κι έτσι είναι στο Top5 παγκοσμίως. Θα μας δώσουν κι άλλες χαρές σε επόμενες διοργανώσεις.
Για το ρεκόρ του Μπολτ..... κανένα σχόλιο.

Σήμερα μάθαμε έναν από αυτούς που μας κάρφωσαν στην ΔΟΕ.
Ο Μίνωας Κυριακού, που ουσιαστικά έκαψε την Χαλκιά με τις δηλώσεις του, ζήτησε να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Σεβαστής, σήμερα το πρωί.
Χτες το έγραψα, σήμερα επιβεβαιώθηκα.

Απλά κάποιους αθλητές τους καρφώνουν οι αντίπαλοι του προέδρου του ΣΕΓΑΣ για λόγους αντιπολίτευσης. Για να πάρουν την θεσούλα του.



#214 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 21 August 2008 - 09:24

Κυριολεχτικα βαρουσα το κεφαλι μου στη τηλεοραση βλεποντας τον Σπανουλη να πουλαει την μια επιθεση μετα την αλλη. Με την δευτερη πατατια επρεπε ο Κλαψιαρης να τον ξεκουρασει στον παγκο. Οχι να περιμενει να χαθουν 5 διαδοχικες επιθεσεις για να αντιδρασει.. Εκει χαθηκε το παιχνιδι..

Γενικα ο Κλαψιαρης φερει μεγαλη ευθυνη για την αποτυχια. Τα τελευταια χρονια η εθνικη δεν εχει βελτιωσει κανενα απο τα μειονεκτηματα της και αυτο ειναι ευθυνη του προπονητη. Επισης για μενα ο big Sofo (τρομαρα μου) ηταν μακραν ο χειροτερος παιχτης ολης της διοργανωσης. Ακομα και ο Φασουλας βαρουσε καλυτερες βολες απο αυτον..
Posted Image

#215 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 August 2008 - 13:34

Πάντως, ξεχνάει εύκολα ο κόσμος. Ασχέτως του τι έγινε στο πεκίνο, αυτοί οι παίκτες δεν είναι για να δέχονται τέτοια αντιμετώπιση. Αν δεν ήταν ο Σπανούλης πριν 2 χρόνια (και όχι μόνο) αργυρό σε παγκόσμιο δε θα έβλεπε αυτή η ομάδα ούτε στα όνειρα της. Μια απο τα ίδια για το Σόφο, που ακόμη δεν έχει χαθεί 100%, ανάλογα του αν θα καταφέρει δηλαδή φέτος στον ΟΣΦΠ να κάνει μια καλή σεζόν σίγουρα θα είναι ένα χρήσιμο όπλο για αυτή την ομάδα αργότερα. Όσο για το Γιαννάκη, αυτοί είναι οι καλύτεροι παίκτες που μπορούσε να έχει και αυτούς πήρε. Τι διαφορετικό και πόσες αλλαγές να κάνει σε παίκτες που ήδη έχουν ένα χαρακτήρα στο παιχνίδι τους, δεν είναι με λίγα λόγια 20 - 22 για να τους κάνει ότι θέλει.

Γενικά, τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά, η Αργεντινή χρειάστηκε να δώσει το 100% των δυναμεών της (και πραγματικά δείξαν ότι σαν ομάδα έχουν άπειρα @@) για να νικήσει και πάλι τα κατάφερε στο παρατσάκ. Λογικά στο Ευρωμπάσκετ που έρχεται θα επανέλθει στα μετάλλεια αυτή η ομάδα και τότε όλοι όσοι απαισιοδοξούν σήμερα θα το έχουν γυρίσει τούμπα.
Posted Image

#216 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 21 August 2008 - 13:48

Η Εθνική είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου (με τον κλαψοδράκο ή χωρίς) αυτή τη στιγμή,και αυτό δεν το αλλάζει ένας αγώνας που χάθηκε για ένα σουτ.

Η ομάδα έχει και παρόν,αλλά κυρίως ΜΕΛΛΟΝ.

#217 attsifte D

attsifte D

    Anime Freak

  • Members
  • 271 posts

Posted 21 August 2008 - 14:25

'Εκατσα χτές αργά και είδα το παιχνίδι εντελώς αντικειμενικά.

Δυστυχώς όλοι σκέφτονται τα λάθη του Σπανούλη στην 3η περίοδο, λάθη τα οποία όμως μπορεί να αλλάξαν την πλάστιγγα αλλά δεν χάσαμε την διαφορά παραπάνω απο 4 πόντους και δεν μας στοίχισε πολύ γιατί σε λίγο είχε καλυφθεί η διαφορά (και μην πείτε οτι άν δεν έμπαινε εκείνο και έμπαινε το άλλο). Το παλικάρι είχε τα balls να πάρει την τελευταία επίθεση, η οποία έγινε πολύ γρήγορα και δεν ξέρεις άν είχε όντως χρόνο να το ισοφαρίσει ή να δώσει μια γρήγορη πάσα απο κάτω ή να κάνει το τρίποντο.

Όμως άν το δείτε πιο αντικειμενικά η εθνική έπαιξε ένα απο τα καλύτερα της παιχνίδια μπροστά στα τρίποντα της Αργεντινής. Πώς να φυλάξεις Ντελφνίνο και Μανού όταν σηκώνονται για τρίπονο μπροστά σε Διαμαντίδη, Φώτση και Βασιλόπουλο και το βάζουν. Η εθνική πήγε το παιχνίδι εκεί που μπορούσε καλύτερα, στους ψηλούς, δεν βασίστηκε στην αστοχία τον περιφερειακών παιχτών αλλά με Τσαρτσαρή, Φώτση και Μπορούση έκανε ότι ήθελε απο κάτω, γ.π. τα αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ και οι 42 και των τριών. Αστοχία υπήρχε απο την μεριά μας, όμως τα τρίποντα ήρθαν εκεί που έπρεπε, εκτός απο ένα.
Και επίσης δείτε την άμυνα που παίξαμε, 2-3 ίσως να ήταν τα σουτ που κάναν ελέυθεροι οι Αργεντίνοι, αλλά τι να το κάνεις όταν βάζαν fade-away σουτς και τρίποντα χωρίς καλά καλά να πατάνε σταθερά.

Πιστέυω αυτό που μας στοίχισε πιο πολύ ήταν οτι οι Αργεντίνοι γυρίζαν πίσω στην άμυνα, δεν καταφέραμε να κάνουμε κανέναν αιφνιδιασμό, κάτι που σε άλλα παιχνίδια ήταν μέρος του παιχνιδίου μας.

Επίσης και απο στατιστική άποψη, άν εξαιρέσουμε τα τρίποντα η Ελλάδα ήταν ανώτερη σε όλα και ειδικά σε assists, ριμπάουντς, κάτι που ήταν πλίγμα πάντα με άλλους αντιπάλους.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#218 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 21 August 2008 - 15:08

Όμως άν το δείτε πιο αντικειμενικά η εθνική έπαιξε ένα απο τα καλύτερα της παιχνίδια μπροστά στα τρίποντα της Αργεντινής. Πώς να φυλάξεις Ντελφνίνο και Μανού όταν σηκώνονται για τρίπονο μπροστά σε Διαμαντίδη, Φώτση και Βασιλόπουλο και το βάζουν.

Μα αυτο ειναι ενα απο τα βασικα κουσουρια αυτης της εθνικης. Ενω εχουμε καλη γενικη αμυνα, η αμυνα μας στα περιφερειακα σουτ ειναι ανυπαρκτη. Με τα ματια κανουν οι δικοι μας αμυνα στα περιφερειακα σουτ των αντιπαλων, με αποτελεσμα να βαζουν οι αλλοι ευκολα και αβιαστα τριποντα. Και αυτο το κουσουρι το εχουμε εδω και χρονια. Και το κακο ειναι οτι η δικη μας ικανοτητα στο να σκοραρουμε τριποντα ειναι κατω του μεσου ορου αν συγκρινουμε την ομαδα μας με τις παραδοσιακα δυνατες μπασκετικες χωρες.
Posted Image

#219 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 posts

Posted 21 August 2008 - 16:31

Έξω οι Αμερικάνοι απ' τον τελικό στα 4*100 ενώ ήταν μπροστά.
Τους έπεσε η σκυτάλη στην τελευταία αλλαγή και στις γυναίκες και στους άντρες........

Τέσπα με ποιον παίζει τώρα η Εθνική;
Posted Image

#220 Zabimaru

Zabimaru

    ワン ピース!!

  • Members
  • 860 posts

Posted 22 August 2008 - 15:28

κρυμα για την εθνικη πραγματικα το αξιζαμε

#221 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 posts

Posted 22 August 2008 - 15:56

Νίκησαν οι Ισπανοί στο μπάσκετ και πάνε τελικό.
Άντε να δούμε οι Αργεντίνοι με τις ΗΠΑ τι θα κάνουν.
Posted Image

#222 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 August 2008 - 18:29

Back in the finals και πάμε για εκδίκηση με την Ισπανία. Σήμερα δείξανε μουδιασμένοι οι παίκτες, αλλά ευτηχώς η αργεντινή δε μπορούσε να κάνει και πολλά (βοήθησε και ο τραυματισμός Ginobilli εδώ). Για να δούμε τι πρόκειται να γίνει...
Posted Image

#223 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 posts

Posted 22 August 2008 - 19:59

Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ στα 4*100 των αντρών.

Επίσης το ματς ΗΠΑ-Αργεντινή δεν μου πολυάρεσε....
Επίσης είδα και μία σχετική αστοχία σήμερα και απ' τις δύο ομάδες. Ο τελικός την Κυριακή δεν είναι;
Posted Image

#224 moonheart

moonheart

    FUTO-itria

  • Members
  • 244 posts

Posted 22 August 2008 - 20:15

Γενικα ο Κλαψιαρης φερει μεγαλη ευθυνη για την αποτυχια. Τα τελευταια χρονια η εθνικη δεν εχει βελτιωσει κανενα απο τα μειονεκτηματα της και αυτο ειναι ευθυνη του προπονητη. Επισης για μενα ο big Sofo (τρομαρα μου) ηταν μακραν ο χειροτερος παιχτης ολης της διοργανωσης. Ακομα και ο Φασουλας βαρουσε καλυτερες βολες απο αυτον..


ελεος... ειχε να παιξει κανονικο μπασκετ για 2 χρονια ~η για 1??~ ειπανε... τοσο καιρο δεν ειχε επανελθει γιατι ηταν busy να χασει some pounds... και τωρα που τα καταφερε ξαναρχισε να παιζει... το γεγονος οτι χασαμε δεν σημαινει απολυτως τπτ... αντιθετα η εθνικη εδειξε πολυ καλα σημαδια... αφηστε που εχει παρει πολλους νεους παιχτες και it will take some time μεχρι να ενσωματωθουν απολυτα... οκ μην ημαστε και πλεονεκτες... ημαστε μεσα στις 6 καλυτερες ομαδες του κοσμου... τι ακριβως απο αυτο σας χαλαει δλδ?? επι πολλα χρονια η εθνικη εχει καταφερει να κρατηθει στο προσκυνιο αντιθετα με την εθνικη ποδοσφαιρου... και νομιζω δεν της αξιζει να γκρινιαζουμε για τετοια πραγματα...:frozen:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#225 ichigo13

ichigo13

    trelos CSDas

  • Members
  • 995 posts

Posted 23 August 2008 - 17:39

Πήραμε αργυρό στο Taekwondo με τον Νικολαίδη!
Posted Image