Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008

• This topic is locked This topic is locked
243 replies to this topic

#166 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 16 August 2008 - 19:09

Εμενα παντως ετσι οπως ειδα το replay μου φανηκε πως δεν τερματισε 1ος ο Φελπς.Ασε που σωστα ειπε ενας σχολιαστης γιατι δεν εδειξαν το replay κατω απο το νερο....Επισης δεν ηξερα οτι τα Αμερικανακια περνανε μονο εγχωρια αντιντοπινγκ κοντρολ...Σε αυτη την περιπτωση ας μου επιτραπει να εχω αμφιβολιες για τον Φελπς
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#167 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 16 August 2008 - 19:21

Καλά έκανε και δεν ανέφερε σαν δικαιολογία τον τραυματισμό του.
Όταν όμως έχεις υποστεί τραυματισμό στον τένοντα ενός μεγάλου μυός όπως ο δικέφαλος μηριαίος ακόμα κι αν αναρρώσεις θέλεις πολύ χρόνο για να επανέλθεις σε ένα επίπεδο τόσο υψηλό όπως αυτό των Ολυμπιακών αγώνων. Ο Gay νομίζω είχε λιγότερο από ένα μήνα (δεν είμαι σίγουρος).
Βέβαια είναι προς τιμήν του που δεν το πρόβαλε ως δικαιολογία.
Αλλά γιατί τόση πρεμούρα για τον Gay;

#168 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 16 August 2008 - 21:19

Στην περίπτωση της κολύμβησης νομίζω πως είναι με αισθητήρες οπότε μάλλον δεν υπάρχει κανένα λάθος. Επίσης όλοι οι σύχρονοι επεγγελματίες αθλητές ντοπάρονται απλά κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. Παρεπιπτόντως η Χαλκιά πιάστηκε ντοπαρισμένη πριν λίγες ώρες
Posted Image

#169 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 August 2008 - 09:39

Ολυμπιακή Ελληνική τραγωδία 2008 πρέπει να μετονομαστεί το τόπικ. Έχουμε δει και καλύτερες επιδόσεις...

#170 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 17 August 2008 - 11:43

Eπιτέλους Θεέ μου έχουμε μετάλλιο!!!
Η ελληνική ομάδα στην ιστιοπλοία γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 48 βαθμούς
πίσω απο τις ομάδες της Μ.Βρετανίας(χρυσό) και της Ολλανδίας.(ασημένιο)
Μπράβο στις Μπεκατώρου,Παπαδοπούλου,Κραβαριώτη! :congrats: :congrats::congrats::congrats: :congrats:

#171 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 17 August 2008 - 12:34

Ολυμπιακή Ελληνική τραγωδία 2008 πρέπει να μετονομαστεί το τόπικ. Έχουμε δει και καλύτερες επιδόσεις...

+1 ασημενιο στην κωπηλασια ελαφρεων βαρων στους ανδρες btw
οκ χαλαρωσε... μπηκαμε στην διοργανωση με πολλες απωλειες αθλητων.... με το 1/5 της ομαδας αρση βαρων ~η οποια ουσιαστικα μας χαριζε τα περισσοτερα μεταλια~ και με αρκετους αθλητες απωντες απ τον στιβο... αν σκεφτεις σε ποσα αθληματα παμε καλα... εχουμε μελλον... ~πυγμαχια εχουμε φτασει προημιτελικα, τοξοβολια στους 16, ενω σε θεμα κωπηλασιας γυναικων και κανοε καγιακ στο πρωτο βγηκαμε 6οι κ στο 2ο τα πηγαμε αρκετα καλα απο οτι θυμαμαι και σε ολα αυτα τα αθληματα δεν υπηρχαμε ουσιαστικα πριν...~
δεν λεω οτι δεν απογοητευει γενικα η ελληνικη αποστολη... αλλα νομιζω οτι επιβαλλοταν κατι τετοιο ωστε να αρχιζουν να αγωνιζονται και πιο νεοι αθλητες...
οσο για το θεμα ντοπας... συγχαρητηρια στον Phelps... που εφτασε τα 8 μεταλια ~αν ο Phelps ηταν χωρα θα ερχοταν 5ος σε αριθμο χρυσων εεε η αρχηστηπληροφορια της μερας~ και ειναι πρωτος και στις αναζητησεις στο google η μαπα του καθως και θεματα του style τι διατροφη εκανε για να παρει τοσα μεταλια... χαρ χαρ χαρ
αντε καλε σιγα... κατουρα και λιγο...:knock-knock:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#172 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 17 August 2008 - 13:59

Σήμερα στην άρση βαρών ο ρώσσος πήρε το χρυσό μετάλλιο σηκωνοντας 217 κιλά.Η κίνα πήρ εκαι πάλι χρυσό μεττάλιο αυτή την φορά στην ιστιοπλοια γυναικών.Φέτος η ελλάδα δεν πάει καθόλου καλά....ειναι κριμα δηλαδή.

#173 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 August 2008 - 16:12

Δεβερτζή λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Όλο το σκάμα πήδηξε η γυναίκα!!!
Μπράβο της!!!!!!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#174 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 17 August 2008 - 16:25

Μπράβο της γυναίκας!!
+Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ελλάδα προκρίθηκε στο μπάσκετ και πολύ θεαματικά μάλιστα αν πάρεις υπ'όψιν τον τελευταίο αγώνα.
Αυτοί οι Αμερικάνοι στο λαιμό μου έκατσαν..πολύ άγριο παιχνίδι,η εκδίκηση μύριζε από χιλιόμετρα και το γεγονός πως είχαν φέρει τα αστέρια του ΝΒΑ το επιβεβαιώνει.
Απλά θέλανε να μας συνθλίψουν.We'd better deal with it:|

προχθές παρακολούθησα αγώνα ξιφασκίας με Κίνα VS μια άλλη χώρα(can't rememberwhich one,dammit)και το βρήκα τρομερά καθηλωτικο,αν τις αφαιρούσες τις γυναίκες από το χώρο αυτό και τις έντυνες ανάλογα,ήταν λες και το έσκασαν από το manga novel Chevalier D'Eon.Σε style: μεσαίωνας"το ξίφος ή τη ζωή σου ιππότη";)

Edited by gexion, 17 August 2008 - 16:36.

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#175 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 17 August 2008 - 17:08

Αυτοί οι Αμερικάνοι στο λαιμό μου έκατσαν..πολύ άγριο παιχνίδι,η εκδίκηση μύριζε από χιλιόμετρα και το γεγονός πως είχαν φέρει τα αστέρια του ΝΒΑ το επιβεβαιώνει.
Απλά θέλανε να μας συνθλίψουν.We'd better deal with it:|

Η Αμερική φέτος δε σταματιέται,κακά τα ψέματα.Εύκολα-δύσκολα τις έχει τις υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά.Και καλά κάνει από τη στιγμή που κανένας διοργανωτής δεν έχει το θάρρος να τους πει να πάνε σπιτάκι τους άμα δε θέλουνε ελένχους της WADA.Σπουδαίοι αθλητές,δεν αντιλέγω,αλλά στο ανπαίρνουν κάτι παράνομο ή όχι έχω τις επιφυλάξεις μου.

#176 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 August 2008 - 09:25

τους κινέζους θα τους πιάσει κανεις? στην ολυμπιάδα του sidney η μιση αποστολή έφυγε λόγο doping.
δεν μπορεί από το πουθενά να έβγαλαν υπεραθλητές, όπως και αυτός ο phelps δεν μου γεμίζει το μάτι.

#177 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 18 August 2008 - 09:42

τους κινέζους θα τους πιάσει κανεις? στην ολυμπιάδα του sidney η μιση αποστολή έφυγε λόγο doping.
δεν μπορεί από το πουθενά να έβγαλαν υπεραθλητές, όπως και αυτός ο phelps δεν μου γεμίζει το μάτι.

Συγκεκριμενα ο phelps ακουσα οτι συμπεριλαμβανεται σε μια λιστα αθλητων οι οποιοι εξετασονται για διαφορες ουσιες απο μια antidoping εταιρια ή κατι τετοιο στην οποια ο ιδιος ζητησε να τον συμπεριλαβουν εξαιτιας των επιδοσεων του και μην νομιζει ολος ο κοσμος οτι ειναι ντοπαρισμενος:hiding_something:
Posted Image
Posted Image

#178 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 18 August 2008 - 10:28

ναι καλα αυτο το ακουσα και εγω ..,
νομιζω οτι ειναι γραμμενος σε ενα site που κανει ελεχγους!!!
btw μαθαται οτι τρωει 12.000 θετμιδες ημερισιως;;;;

και οντως στον προτελευταιο του αγωνα το photo finish εδειξε οτι βγηκε δευτερος αλλα λενε οτι απλωσε τα χερια του ενω ο αλλος αθλητης δεν τα ειχε απλωσει και ετσι ακουμπησε πρωτος ο phelps(μουφιες)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#179 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 18 August 2008 - 10:45

αντε καλε σιγα... κατουρα και λιγο...:knock-knock:

Αμα κατουρησει πολυ φοβαμαι οτι θα τρυπησει η λεκανη απο την ντοπα... Παιδια ενταξει μπορει να ειναι "γραμμενος σε site" για ελεγχους αλλα εγω νομιζω οτι αυτο ειναι η βιτρινα γιατι σε καμια περιπτωση δεν ειναι δυνατο να μην ντοπαρεται. Οι επιδοσεις αυτες γινονται μονο σε συνδιασμο τεχνολογιας και τεχνικης, την οποια τεχνικη δεν μπορω να αμφισβητησω στον Phelps, οπως ομως επισης δεν μπορω να δεχτω τοσο αβιαστα οτι δεν την κανει την ενεσουλα του.

Τελος παντων σημερα τους ξεσκισαμε τους Κινεζους στο basket και για καποιο λογο εχω καλο προαισθημα. Ας μην διαψευστω...

Η Δεβετζη ειχε πολυ καλη πορεια και μας αφησε ικανοποιημενους και χαρουμενους ολους, ουδεν σχολιον για την "εκπληκτη" Χαλκια, και περιμενουμε τωρα Τσατουμα και Ιακωβακη. Ας ευχηθουμε το καλυτερο.

Κατι ακομα που θεωρω απαραδεκτο ειναι οτι δεν εχουν αναφερει οι καφροι την συμμετοχη του Νικου Κακλαμανακη...Ποσο αχαριστοι και αγνωμονες ακομα μπορουμε να γινουμε απορω...:oo:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#180 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 August 2008 - 11:37

Αμα κατουρησει πολυ φοβαμαι οτι θα τρυπησει η λεκανη απο την ντοπα... Παιδια ενταξει μπορει να ειναι "γραμμενος σε site" για ελεγχους αλλα εγω νομιζω οτι αυτο ειναι η βιτρινα γιατι σε καμια περιπτωση δεν ειναι δυνατο να μην ντοπαρεται. Οι επιδοσεις αυτες γινονται μονο σε συνδιασμο τεχνολογιας και τεχνικης, την οποια τεχνικη δεν μπορω να αμφισβητησω στον Phelps, οπως ομως επισης δεν μπορω να δεχτω τοσο αβιαστα οτι δεν την κανει την ενεσουλα του.

Τελος παντων σημερα τους ξεσκισαμε τους Κινεζους στο basket και για καποιο λογο εχω καλο προαισθημα. Ας μην διαψευστω...

Η Δεβετζη ειχε πολυ καλη πορεια και μας αφησε ικανοποιημενους και χαρουμενους ολους, ουδεν σχολιον για την "εκπληκτη" Χαλκια, και περιμενουμε τωρα Τσατουμα και Ιακωβακη. Ας ευχηθουμε το καλυτερο.

Κατι ακομα που θεωρω απαραδεκτο ειναι οτι δεν εχουν αναφερει οι καφροι την συμμετοχη του Νικου Κακλαμανακη...Ποσο αχαριστοι και αγνωμονες ακομα μπορουμε να γινουμε απορω...:oo:

ο κακλαμανακης ειναι προς το παρον 6ος... και εγω ξαναλεω μια χαρα παμε... σημερα προκριθηκαμε στους τελικους σφαιροβολιας γυναικων... και αγωνιζονται Τσατουμας και Ιακωβακης... στην ιστιοπλοια ανδρων ημαστε τριτοι και απομενει μια ακομη ιστιοδρομια... κανοε καγιακ προκριθηκαμε στους τελικους ~νομιζω~ γυναικων... και παρακολουθησα και προκριματικους συγχονισμενης κολυμβησης γυναικων... οι 2 κοπελιτσες τα πηγαν αρκετα καλα στο προγραμμα και απομενει το ελευθερο...
ολοι αρχιζουν να λενε απογοητευση κτλ.. δεν νομιζω οτι αξιζει να συγχιζομαστε... και οι θεσεις που καταλαμβανουμε εκτος μεταλιων ειναι πολυ καλες... και γενικα ακουγετε οτι ημαστε απο τις καθαρες αποστολες στο Πεκινο... το οποιο ειναι προς τιμην μας.. αν σκεφτειτε ποση ντοπα εχει πεσει στην αποστολη Αμερικης-Κινας...
οσον αφορα την περιπτωση Phelps... ισχυει οτι κ καλα ειναι εθελοντης διεργασιων ντοπινγκ και δεν συμμαζευετε αλλα παραλληλα ειχε σχολιαστει οτι και αθλητες που παλιοτερα ειχαν βρεθει ντοπαρισμενοι εκαναν το ιδιο κολπακι...:deadga6:

Edited by moonheart, 18 August 2008 - 11:48.

Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.