Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Πως πιστεύετε ότι θα τελειώσει το manga του Naruto;


  • Please log in to reply
142 replies to this topic

#121 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 25 April 2011 - 20:52

από όλα αυτάμόνο αυτό με το shikamaru θα γίνει και θα είναι και ωραία σκηνή ....:ureshii:
βέβαια με τα μυαλά που κουβαλάνε οι χαρακτήρες ποτέ δεν ξέρεις:wet2:

#122 madadayo

madadayo

    de facto

  • Members
  • 53 posts

Posted 27 April 2011 - 17:27

Άμα σκοτώσει τον Sasuke πολύ πριν τελειώσει το manga είναι πολύ μάγκας ο κίσι, αλλά μόνο άλλοι μεγάλοι shonenικοί τα κάνουνε αυτά...


Sorry κιόλας... από αυτά που λες και απ το user name μονο ο Oda έρχεταιο στο μυαλό... και ειλικρινά... ΔΕΝ πρόκειται για μεγάλο μανγκακα!

Spoiler:


Κατα τα άλλα...
όσον αφορά στο τέλος... εγώ πιστεύω ότι ο Sasuke είναι ΗΔΗ στους Akatsuki ως κατάσκοπος και ότι το παίζει κακός όπως το έπαιζε στα πρώτα επεισόδια του shippuuden. Βέβαια, αυτό δε θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό.. άφησε όμως την ομάδα του να φύγει ώστε μόνο αυτός να κινδυνεύει από τις πράξεις του. Επιπλέον, ο πρώτος στη λίστα του είναι ο Madara τον οποίο θέλει να έχει από κοντά. Τώρα, θα γίνει κάποια μάχη Naruto-Sasuke.. για την οποία υπάρχουν δύο εκδοχές
έτσι κι αλλιώς είναι σχεδόν ισόπαλοι, στο τελευταίο χτύπημα όμως:
1. νικάει ο Naruto, o Sasuke δεν παραδέχεται ούτε το τι κάνει, ούτε αυτά που λέει ο Naruto και φεύγει μακριά... (ακα στη σκοτεινή πλευρα)
2.. νικάει ο Sasuke αλλά όπως ακριβώς στη valley of the end δε σκοτώνει το Naruto.... και επιστρέφει στη σκοτεινή πλευρά.

και στις δύο περιπτώσεις μέσα από τη μάχη (και ίσως παρέμβαση του Itachi-san) ο Sasuke γίνεται πεπεισμένος ότι ο ρόλος του είναι να κατασκοπεύει τους Akatsuki και δει τον Madara.

όταν πλέον,... λήξει ο πόλεμος κλπ και φθάσει η τελική μάχη, ο Sasuke ξεκινά αρχικά να χρίσκεται στην πλευρα του Madara αλλά εκεί είτε σκοτώνεται για να προστατεύσει το Naruto (και τη Konoha) από κάποιο θανάσιμο χτύπημα, είτε στρέφεται εναντίον του Madara επίσημα απαγορεύοντας στο Naruto να τον βοηθήσει, λέγοντας ότι από αυτόν και μόνο πρέπει να πάρει εκδίκηση όχι μόνο για τον Itachi-san αλλά και για όλη τη φατρία.


Μετά το πέρας της μάχης αν ο Sasuke είναι νεκρός ο Naruto θα αρνηθεί να γίνει hokage λέγοντας ότι κάποιος που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε ένα φίλο του δεν το αξίζει, είτε αν ο Sasuke επιζήσει θα γίνει 7ος hokage μετά τον Kakashi-san (o Danzou δεν μετράει) και 8ος θα γίνει ο konohamaru.

O Sasuke θα αποτραβηχτεί ζώντας μία ήρεμη ζωή μακριά από την Konoha με την απόφαση μαζί του να τελειώσει η κατάρα της Uchiha clan (δες Jin Kazama)

ως προς τα ζευγάρια:
Naruto-Hinata (στην εκδοχή όπου ο Naruto δε γίνεται ερημίτης σαν τον Jiraiya)
Shikamaru-Temari (o Shikamaru στρατηγός και σύμβουλος)
Neji-Tenten (Neji αρχηγός των hyuuga)
Ino-Sai (ανθοπώληδες)

τέσπα όλοι οι konoha 11 jounin οι οποίοι αποσύρονται ο καθένας στη δουλειά του και την clan του (δες Inoichi-Shikaku-Chouza)
η Sakura επιμελείται του νοσοκομείου μαζί με τη Shizune (η Tsunade αποσύρθηκε μετά τον πόλεμο κάνοντας τον Kakashi 6o)
Hatred is Blind, Rage Carries you Away;
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...

All human Wisdom sums up in two words:

Wait and Hope


#123 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 27 April 2011 - 17:34

Ναι και ο Όντα είναι αναμεσά τους αλλά δεν είναι ο μοναδικός.
Posted Image

#124 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 April 2011 - 18:26

Spoiler: one piece major spoiler


Εγώ πάντως τον Kishimoto θα τον παραδεχόμουνα αν στο τέλος πέθαιναν και οι δύο (Naruto - Sasuke) και ο Naruto δεν γινότανε ποτέ Hokage, έχοντας όμως εκπληρώσει τον ουσιαστικό του σκοπό πισω από τον τίτλο aka να αναδιαμορφώσει τν τότε κόσμο και την έννοια του Shinobi. I love bittersweet endings.

#125 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 27 April 2011 - 18:34

Spoiler:

Διαφορετικές περιπτώσεις.:canthelp:
Posted Image

#126 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 April 2011 - 18:54

Spoiler: naruto+one piece major spoilers


Yes I can see how this two characters are totally unrelated. :hihi2: Nτάξει το να λέμε ότι μόνο οι μεγάλοι mangaka σκοτώνουν "main" chars και στην συνέχεια με αυτό το κριτήριο να προσπαθούμε να βγάλουμε τον Oda (που σκότωσε δύο) ανώτερο του Kishimoto (που έχει σκοτώσει τους πενταπλάσιους) μόνο και μόνο επειδή ο Kishimoto δεν σκοτώνει τον main antagonist πριν της ώρας του είναι λάθος σε πολλαπλά επίπεδα, but whatever double standards get you through the day i guess. :P

#127 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 27 April 2011 - 19:07

Spoiler:

Posted Image

#128 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 27 April 2011 - 20:15

Αν και Sasuke fangirl, ομολογώ πως η Iri-chan έχει δίκιο στο συσχετισμό Itachi - Ace.
Spoiler:


Τώρα, για να δει κανείς πως θα ολοκληρωθεί το Naruto, δύο σημεία πρέπει να έχει στο μυαλό του:

- Πως θα καταλήξει η σχέση Ναρούτο - Σάσουκε
- Που θα οδηγηθεί ο κόσμος των Shinobi

Ο Σάσουκε είτε θα πεθάνει στη μάχη είτε θα ζήσει μια μοναχική ζωή ως ο τελευταίος Uchiha. Το αν μετανοήσει ή όχι πριν το τέλος νομίζω πως μόνο για τον ίδιο θα έχει σημασία και όχι για το Narutoverse, γιατί ο Ναρούτο θα συνεχίζει να τον αγαπά σαν φίλο και ο κόσμος να τον μισεί ως κακοποιό. Μόνο για προσωπική λύτρωση νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε. Τώρα, αν γίνει η τρελή μεταστροφή και ο Σάσουκε μετατραπεί σε ήρωα και σωτήρα και όλα μέλι-γάλα τι να πω:puke: Ο Ναρούτο από την άλλη είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα αναδειχθεί σε ήρωα και ειρηνοποιό για τους νιντζα και θα ζήσει μια χαρούμενη ζωή, λίγο σοφότερος μεν, το ίδιο ξέγνοιαστος δε. Και φυσικά θα έχουμε αρκετό δράμα προς το τέλος:hahaha:. Αμήν.

#129 spyrosw9

spyrosw9

    Dark Strategist

  • Members
  • 16 posts

Posted 27 April 2011 - 20:31

Η τελική μάχη θα είναι σίγουρα naruto-sasuke,μιας και η τροπή που έχει πάρει το story αυτό δείχνει.Τώρα στο τι θα γίνει με τον sasuke,νομίζω πως οι του Wild Monkey είναι οι πιο σωστές.Το ίδιο ισχύει και για τον naruto.Τώρα για την sakura...όχι ότι με πολυνοιάζει αλλά το ότι στο τέλος θα ερωτευτεί τον naruto και θα ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι κλπ κλπ,μοιάζει τόσο εμφανές που δεν θέλω καν να το σκέφτομαι:puke:.Πιο ενδιαφέρον θα ήταν αν πέθαινε για να σώσει τον sasuke ή κάτι τέτοιο(και μάλιστα από τα χέρια του naruto για να είναι πιο δραματικό):hehe:
Posted Image
There are no miracles in this world,only the people's efforts.
The only way for a miracle to happen is to make it happen yourself.

#130 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 27 April 2011 - 20:37

Βασικά το βλέπω πιο πιθανό να καταλήγει με την Karin o Naruto παρά με την Sakura..
Posted Image

#131 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 27 April 2011 - 20:46

εγώ θέλω ο naruto να πάει με τη hinata και να κάνουν παιδί που θα έχει:
rinnegan
uzumaki strength,stamina,seals
τεχνικές minato
chakra naruto
και byakugan

it's all about power bitches:dwarf:
ΥΓ:τώρα που το θυμήθηκα ο oda έχει πει πως αν ήταν να ξαναφέρει έναν χαρακτήρα από τους νεκρούς καλύτερα τότε να μη το σκότωνε..

Edited by Kenobi-sensei, 27 April 2011 - 23:39.


#132 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 27 April 2011 - 22:35

πανω κατω ο,τι ειπε ο wild monkey....

και αμαν πια με τις συγκρισεις των op-naruto-bleach στον τομεα των απροσμςνων θανατων οφειλω κ εγω να πω πως ο kishimoto κερδιζει για λιγο μιας κ εχει φαει περισσοτερους!!!!!

#133 madadayo

madadayo

    de facto

  • Members
  • 53 posts

Posted 28 April 2011 - 00:20

@iristella: το να σκοτωθούν και οι δυο στη μεταξύ τους μάχη ήταν ένα σενάριο που ανέκαθεν μου άρεσε, αλλά το θεωρώ απίθανο από τη στιγμή που ο Kishimoto-sensei το ανέφερε μέσω
Spoiler:

επομένως, πλέον δεν το θεωρώ πιθανό σενάριο αλλά απλά ότι το θεωρούσε ενδιαφέρον και ήθελε απλά να το αναφέρει για να αυξήσει το δραματικό τόνο...

ΕDIT: ως προς τα pairings... αν και θα μου άρεσε το Karin-Sasuke, προβλέπω Karin - Suigetsu

Για να μην κάνω double post... θυμήθηκα μία άκρως ενδιαφέρουσα θεωρία που είχα παλιότερα και τώρα με τις αναφορές σε extract του chakra came back to mind...

ο Madara λέει στον sasuke να πιάσει το naruto, αυτός το πετυχαίνει (one way or the other δες προηγούμενο post) και οι -εναπομείναντες- Akatsuki (με τον Sasuke συγχρονισμένο στο Gedo Mazou με τον Suzaku) θα επιτύχουν στο extract της kyuubi. Εν τω μεταξύ οι shinobi θα στείλουν ομάδα διάσωσης και με τη θυσία της tsunade (που χρησιμοποιεί jutsu αντιστοιχο με της chiyo) και χρήση του παπύρου του minato με το yin chakra της kyuubi ο naruto comes back to life

Edited by madadayo, 01 May 2011 - 20:15.

Hatred is Blind, Rage Carries you Away;
and He who pures out Vengeance runs the Risk of tasting a Bitter draught...

All human Wisdom sums up in two words:

Wait and Hope


#134 k88-sama

k88-sama

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 13 August 2011 - 20:40

O Naruto θα κερδισει τωρα τον Madara ,σωτηρας μπραβο κτλ κτλ Γινεται hokage και ολα μελι γαλα.Αλλα μετα απο μερικα χρονια (ισως εχουμε και timeskip) θα γυρισει ο εξαφανισμενος τοσα χρονια sasuke με το rinnegan του madara(ή nagato τεσπα),επικη μαχη οπου ο naruto θα διαλυσει τον sasuke ,αλλα δεν θα μπορεσει να τον σκοτωσει και θα του κανει το dead demon seal για να πεθανουν και οι δυο και στον στομαχι του shinigami να ξαναγινουν φιλοι.Το οτι καθε hokage εχει γινει seal ετσι σε συνδυασμο με αυτα που ειπε ο naruto στον sasuke με οδηγουν σε αυτη την εντυπωση.Αν γινει βεβαια ο naruto hokage!

#135 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 December 2011 - 17:39

Ο Gaara θα τους κανει ενα τεραστιο sand coffin και θα ψοφισουν ολοι εκτος απο τους Akatsuki :Blissfull::joyful::angelr: