Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Πως πιστεύετε ότι θα τελειώσει το manga του Naruto;


  • Please log in to reply
142 replies to this topic

#136 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 10 February 2012 - 00:11

Χμμ, όχι ακριβώς πως θα τελειώσει, αλλά πιο πολύ πως θα τελειώσει μια μάχη που γίνεται τώρα στο manga (μιας και δεν είμαι σίγουρος ότι θα ταίριαζε στο latest chapter thread), οπότε spoilers:

Spoiler: manga spoilers

Edited by Zoro, 10 February 2012 - 04:30.


#137 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 February 2012 - 00:18

εγω προβλεπω καμια χαζομαχη ναρουτο-σασουκε ξανα για τελειωμα...ισος να χουμε και δραματικη φαση, οποτε να πε8ανει ο σασουκε(ισος και μετανιωνοντας μετα το πολυ μπλα μπλα και brainwash απτο naruto) και να γινει hokage & savior ο Naruto μετα :)
フカフカ

#138 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

    Gangnam style! #whoneedsswag

  • Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 31 March 2012 - 00:07

What a nice thread you have there!!!!:kakashithumbup:
Έχουμε και λέμε :smokingg:

Περίπτωση 1:Ο Sasuke καταλαβαίνει το λάθος του μετά από μια φρενηρή μάχη του με τον naruto o οποίος μετά από τη μάχη γίνεται hokage και ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα

Περίπτωση 2: *περίπτωση 1* + δείχνει μετά από αρκετό καιρό την χινάτα και την σακούρα με τις κοιλιές τούρλα (μαντέψτε ποιανού το παιδί της καθεμίας) και μετά μπαίνει μια mission και δείχνει τον naruto τον sasuke και τον sai να πολεμούν στην ίδια ομάδα (kinda shoujo version :P )

Περίπτωση 3: Γίνεται η μάχη naruto vs sasuke και πάνω που τα βρίσκουν γίνεται ένα ατύχημα και πεθαίνει ο sasuke και μετά ο naruto γίνεται hokage και βγάζει το παιδί του sasuke (sad : )

Περίπτωση 4:Πάλι μάχη (καλά είναι πάντα standard) και ο sasuke γίνεται καλός αλλά μετά του έρχεται να πάρει εκδίκηση για κάτι άλλο και ξαναφεύγει από την konoha και ο naruto φωνάζει "mou iya desuuuuuuuu!!!" (=όχι πάλιιιιιιιιιιι!!! ) :hahaha:

Έχω και άλλες version κατά νου αλλά θα τις γράψω άλλη φορά γιατί θέλω να ξαναδώ το 256 είναι πολύ καλό ανωτέρα βία :hiding_something:
gomenasai mina san for the length :canthelp: but a naruto post is never long enough
Posted Image

#139 klasobaniera

klasobaniera

    .........................

  • Members
  • 156 posts

Posted 31 March 2012 - 00:19

θα μαλεψει ναρουτο με σασουκε θα καταλαβει ο σασουξε οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα σε αυτη τη ζωη κζι θα πεθανει απο το τομπι θα τα παρει ο ναρουτα θα ξεπερασει το πονο του κια δεν θα υποκειψει στη φοξ θα κοντεψει να πεθανει και θα νικησει στο τελοσ θα καταλαβει η σακουρα ποσο πολυ τον αγαπα και θα ζησουν αυτοι καλα και εμεισ χειροτερα (υποψιν δεν εχω διαβασει τα τελεθτεα τσαπτερ εδω και κανα 6μηνο το βαρεθηκα)

#140 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 31 March 2012 - 21:30

Μαλλον με ναρουτο σασουκε ο οποιος σιγουρα θα πεθανει.Αν ημαστε λιγο πιο τυχεροι θα παρει κανενα τρελo power up ο κακος της σειρας(για να μην βαλω σποιλερ για ενα ονομα) και θα τον παλεψουν ολοι οι ηρωες μας μαζι.

Σιγουρα παντως ο ναρουτο θα γινει χοκαγκε και θα μεινει στην ιστορια του χωριου ως ο μεγαλυτερος ηρωας.Και φυσικα η σακουρα θα παρει τον π*υλο:canthelp:

sc5bab.jpg


#141 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 05 August 2012 - 13:01

http://www.saiyanisland.com/2012/06/narutos-ending-is-set-in-masashi-kishimotos-mind/

Πλησιαζει... Και επισημα!
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#142 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 August 2012 - 13:08

Βασικά δεν ξέρω αν ήταν στην ίδια συνέντευξη, αλλά αυτό που είπε είναι ότι τελικά θα κάνει 1-2 χρόνια επιπλέον ακόμη. Το ότι έχει στο μυαλό του πως θα τελειώσει δεν είναι κάτι καινούριο το έχει ξαναπεί πριν χρόνια.
phmava.php

#143 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 05 August 2012 - 13:12

Βασικά δεν ξέρω αν ήταν στην ίδια συνέντευξη, αλλά αυτό που είπε είναι ότι τελικά θα κάνει 1-2 χρόνια επιπλέον ακόμη. Το ότι έχει στο μυαλό του πως θα τελειώσει δεν είναι κάτι καινούριο το έχει ξαναπεί πριν χρόνια.


Λεει οτι ολα οσα γραφονται γραφονται προς αυτη την κατευθυνση. Ενα δυο χρονια ειναι συντομο νομιζω σε μια σειρα τοσων ετων.. Παιζει να το κανει και παραπανω γι αυτο το λεω :P Και επισης δε θα θελε και πολυ να συμπεσει με το τελος του bleach px...
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."