Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Πως πιστεύετε ότι θα τελειώσει το manga του Naruto;


  • Please log in to reply
142 replies to this topic

#106 papous

papous

    Sky Ojii-san

  • Members
  • 472 posts

Posted 15 July 2010 - 12:39

Με τον Adult Konohamaru Hokage και τη μαπα του Naruto
στο βουνο τον Hokage..

Posted Image


#107 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 20 July 2010 - 08:59

Πιστεύω πως θα κρατήσει ένα επίπεδο και δεν θα ξεφτιλιστεί.
Posted Image

#108 fotitsas

fotitsas

    Anime Amateur

  • Members
  • 232 posts

Posted 26 July 2010 - 01:08

1η εναλλακτικη:
Γινεται η τελευτεα μαχη Naruto vs Sasuke, ο Naruto μεταπειθει τον Sasuke ο οποιος ξαναμπενει στον ισιο δρομο. Και οι δυο μαζι νικανε τον madara που θα ειναι τοσο δυνατος που θα κατανταει γελοιο και με ενα εξισου γελοιο τροπο θα τον νικησουν. Θα γινει hokage ο Kakashi η αν δεν εχει πεθανει, αλλιως θα γινει ο Naruto και ο Sasuke θα ξαναφτιαξει τη clan του.

2η εναλλακτικη:
Δεν τελειωνει ποτε το manga. Η θα συνεχιστεί επ' απειρον η θα πεθανει (χτυπα ξυλο) ο mangaka και θα αφησει το εργο του ανεκπληρωτο


Πιο πιθανο το δευτερο :oo:

gVaaH5O.jpg


#109 anaktas

anaktas

    Wannabe Mangaka

  • Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 01 August 2010 - 00:37

o Naruto θα πεθανει 100% με τον ιδιο τροπο που πεθανε ο πατερας του μετα απο την στεψη του ως Hokage μαζι με Konohamaru.Ο Sasuke και ο Naruto εναντιον Madara.Παει να πεθανει ο Naruto ,αλλα θυσιαζεται ο Sasuke.Μετα απο αυτο Berserk Naruto vs Madara(pew pew).
The Suraido Project


Posted Image

#110 Sakura!!!

Sakura!!!

    tu turuuuu!!

  • Members
  • 226 posts

Posted 01 August 2010 - 01:12

Πω πω πάντως απο την αρχή που διάβασα μερικά.. καλά εεε πολύ την συμπαθείτε την Sakura βλέπω.. >.>
Τι γεροντοκόρη την είπατε, να μείνει στο ράφι, τι να παντρευτει τον Lee... ο Χριστος και η Παναγία..
Τι σας έκανε το κορίτσι??!!! Κακό είναι να βάλει μυαλό ο Sasuke και να παντρευτούνε επιτέλους??? να κάνουνε και ένα παιδάκι?
Ο Naruto έχει την Hinata τώρα που επιτέλους βρήκε το θάρρος και του τα είπε ξεκάθαρα [κατα κάποιο τρόπο]..
Εγώ αν και θα με συνάρπαζε ένα ασυνήθιστο δραματικό τέλος με τον θάνατο του Naruto και Sasuke
αλλά θα προτιμούσα ένα κλασσικό τέλος με τον πρωταγωνιστή να γίνεται ο ήρωας κτλπα να πετύχει τον στόχο του να γίνει Hokage να κάνει και εκείνος την οικεγένεια του κτλπααα..
ΑΑΑΑΑΑΑ και θέλω τον Jiraiya πίσωωω..I miss that old perv!! >.<
Εύχομαι να κρατήσει κι άλλο ακόμα, 600 και βάλε..
we LOVE naruto:canthelp:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#111 papp0us

papp0us

    Clean-Up Batter

  • Members
  • 515 posts

Posted 01 August 2010 - 01:23

Πω πω πάντως απο την αρχή που διάβασα μερικά.. καλά εεε πολύ
Εύχομαι να κρατήσει κι άλλο ακόμα, 600 και βάλε..
:canthelp:

Μπα που να φας τη γλώσσα σου!! ΠΙΠΕΡΙ!
Λοιπόν, ο Sasuke ψοφάει νωρίς, μένουν ναρουτο, toby και φιδόγλωσος. Για σασπένς τον sasuke τον έφαγε ο φιδόγλωσος. Ο ναρούτο κάνει βαλίτσα τον οχιά, και μας μένουν ναρούτο και τομπι, ο τόμπι είναι ο φίλος του kakashi, το μαθαίνει o kakashi, τον σκοτώνει ο toby, bgazei 9 ουρες ο naruto, αλλα φευ! Ο Kakashi έχει αφήσει λίγο chakra του (και αυτός, τράπεζα chakra είναι ο ναρούτο) και φτού και απο την αρχή, 20 chapters flashback, επιστροφή στο παρόν, ο naruto, έχει sage mode με sharingan(του kakashi) και κάνει τον toby μπαούλο. Στο τέλος όμως απελευθερώνεται το nine tails, και ναρούτο μαζί με hinata ψοφάνε για να το κάνουν Seal στον LEE.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο LEE ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ NINJUTSU! happy end:P

Αφού προσπεράσουμε το χιουμοράκι(:ill2::ill2:)
είτε καλά τελειώσει, είτε τραγικά, θα είμαι ψιλοαπογοητευμένος, γιατι θα ήθελα να δώ που το πάει ο kishimoto και στις 2 περιπτώσεις.. Ας τελειώσει βασικά πρώτα.. και βλέπουμε

Angroid.gr Android à la Ελληνικά


#112 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 01 August 2010 - 01:29

Άμα σκοτώσει τον Sasuke πολύ πριν τελειώσει το manga είναι πολύ μάγκας ο κίσι, αλλά μόνο άλλοι μεγάλοι shonenικοί τα κάνουνε αυτά...
Posted Image

#113 papp0us

papp0us

    Clean-Up Batter

  • Members
  • 515 posts

Posted 01 August 2010 - 01:32

Άμα σκοτώσει τον Sasuke πολύ πριν τελειώσει το manga είναι πολύ μάγκας ο κίσι, αλλά μόνο άλλοι μεγάλοι shonenικοί τα κάνουνε αυτά...

Κομματάκι δύσκολο, αφού τον έχει κάνει imba.. Πως να δικαιολογήσει τον ψώφο; Μόνο αν φάει πολύ νωρίτερα τον madara, πράγμα αδύνατο, αφού μάλλον ο madara είναι ο final boss(ξέρεις 9999hp damage και τέτοια ωραία:P)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά


#114 Naruto Monkey

Naruto Monkey

    Starting...

  • Members
  • 32 posts

Posted 25 November 2010 - 18:48

Ο Naruto Hokage με γυναικα την Hinata,ο Sasuke βοη8ος του ναρουτο και παντρεμενος με την σακουρα,ο Κonohamaru θα γινει Chuunin και το Kyuubi 8α 3εκουμπιστει:wooi2:.
Posted Image
I am not Kyuubi,I am Uzumaki Naruto

#115 Killer_Bee

Killer_Bee

    Anime Amateur

  • Members
  • 81 posts

Posted 24 December 2010 - 19:52

ο Naruto θα δωσει μια σκληρη μαχη με τον Madara κ θα χασει εκει π ο Madara θα παει να τον αποτελιωσει θα ερθει ο Sasuke και θα τον σωσει μαζι θα πολεμησουν τον Madara κ θα τον σκοτοσουν(λεω madara γιατι εμαθα πως το μανγκα τελιωνει συντομα).Μετα ο Sasuke θα γυρισει στο χωριο κ ο Naruto θα γινει ο 7μος Hokage(ο 6ος ητανε ο Kakashi/Danzo).Το kyubbi πιστευω πως θα το κρατησει αλλα θα το εκεγχει πηρως!!
Its true that in the ninja world, those who break the rules and regulations are called trash.But, those who abandon their friends are eaven worse than trash.If im that kind of trash then i'll break the rules.If that's not what a tru shinobi is,then i'll crash that idea of a shinobi.
--Obito

#116 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

    Anime Amateur

  • Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 17:24

3 περιπτώσεις βλέπω:

1)Ο Sasuke ως main villain πλέον και ο Naruto να του σπάει τα μούτρα(να το δω και να μην το πιστεύω)!!!
2)Ο Sasuke γυρνάει εντέλει πίσω και μαζί με τον Naruto σκοτώνουν τον Madara.
3)O Sasuke γυρνάει πίσω,τα φτιάχνει με τον Naruto και μετά απο ένα παθιάρικο φιλί φεύγουνε μαζί για την Ολλανδία όπου και θα παντρευτούν :hihi2:

Επίσης θα ήθελα να ξεστραβωθεί ο Naruto και να δει επιτέλους την Hinaτούλα με άλλο μάτι!!:wooi2:
Posted Image

#117 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 25 April 2011 - 03:18

Πιστεύω πως ο Madara θα φτάσει πολύ κοντά στο να βγάλει την μ@λ@κιουλα του από το φεγγάρι...όπως ο (FMA SPOILER)
Spoiler:
.. Κάτι τέτοιο βλέπω να παίζεται...
Posted Image

#118 Nessaj

Nessaj

    Chaos lord

  • Members
  • 110 posts

Posted 25 April 2011 - 08:12

εγω πιστευο οτι θα τους φαει ολους ο madara θα παρει τα ματια του sasuke και μετα που θα εχει ολα τα κιομπι θα ολοκλιροσει το σχεδιο του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
one piece rulesPosted Image
:blingeye2:Posted Image

#119 DarkElf

DarkElf

    ラブレス

  • Members
  • 611 posts

Posted 25 April 2011 - 10:58

Επειδή δεν ξέρω αν το'χει ο Kishi να σκοτώσει τον πρωταγωνιστή (και μακάρι να μην το'χει),πιστεύω πως ο Sasuke θα κάνει την τελευταία στιγμή μεταστροφή για να βοηθήσει τον Naruto ενάντια στον Madara,όπου και θα πεθάνει.Ο Naruto θα γίνει hokage και εκεί θα τελειώσει.

Posted Image
Does this darkness have a name?


#120 scoot

scoot

    Anime Fan

  • Members
  • 137 posts

Posted 25 April 2011 - 20:31

H hinata αυτοκτονεί επειδή ο ναρουτο συνεχίζει να την αγνοεί..ο σασοθκε αυτοκτονεί γιατι ο ναροθτο τον βλέπει μονο σαν φιλο.η σακοθρα αυτοκτονεί επειδη αυτοκτόνησε ο σασουκε.ο ναρουτο αντιλαμβάνεται οτι η πεμπτη χοκαγκε με την τεχνική της δεν θα γεράσει ποτε οποτε αυτοκτονεί ξεροντας οτι ποτε δεν θα γινει hokage.έπειτα ο κονοχαμαρου αυτοκτονεί γιατι αυτοκτόνησε ο φιλος -rival ναρουτο.τελος ο rock λεε αυτοκτονει γιατι αυτοκτονησε η sakura.ο guy αυτοκτονεί επειδη ο καλύτερος του μαθητης ειναι νεκρος.

Μετα ο mangaka κανει ενα τιμε σκιπ 3 χρόνων

μετα απο τρια χρωνια η τσουναντε αυτοκτονεί επειδη μετανιώνει για τον θανατο του jiraia.καινουριος hokage γινεται ο κακασι ο οποιος εξαφανίζεται πριν δεκτει τον τιτλο.ο shikamaru παιζει σκαkι με τον asuma jr και να τον νικάει ρωτώντας τον "ποιος ειναι πραγματικά ο βασιλιας.ακομα ο shikamaru "παρηγορεί" την kurenai που ειναι ξανα έγκυος.Τελος hokage γινεται ο chouji ο οποιος υποσχεται πως θα υψωσει την δυναμη του leaf(τελευταια σελιδα του manga o chouji με τεράστια φτερα πεταλουδας να πεταει πανω απο το leaf).