Δεν το εχω δει ακομα αλλα κρινοντας απο το προηγουμενο αν ηταν αυτος ο πιο εκνευριστηκος τοτε ο Clooney k o Kilmer τι ηταν;;;;
οχι, ο Κιλμερ ηταν απλα αχρωμος αγευστος και αοσμος. ο Κλουνει ητνα σιχαμενος και αηδιαστικος. βεβαια εγω σιχαινομαι κα ιτον Καρευ.παλι καλα που ο Τζοουνς επαιζε πολυ καλα, κα ιψηλοσωζονταν η ταινια( plus Nicol Kidman young...

)
την ταινια δεν την ειδα. ακομα. να ιξερω ιεροσυλλια...
τι ξερω ομως: εχω ακουσει εξαιρετικα λογια. αυτο κατι σημαινει. επισης απο τα τρειλερ καταλαβα οτι δεν προκειται για μια απλη περιπτωση μεταφορας κομικ σε ταινια. καθως ακολουθει τα χναρια της αμεσως προηγουμενης ειμα ισιγουρος οτι θα με ευχαριστησει.
τωρα συγκρισεις:
βγαζω εκτος συναγωνισμου το Batman and Robin και το Batman forever. προκειται για αισχη.
Batman & Batman Returns... δυο πολυ καλες ταινιες, εξαιρετικα σκοτεινες με τον τροπο τους κα ιμε πολυ καλες ερμηνειες. Ο Tim Burton εναι πραγματικα μαστορας σκηνοθετης, οχι αστεια. Ο DeVito σαν Πιγκουινος επισης πολυ καλος καi o Nicholson ως Jocker κατεμε απλα αξεπεραστος. προτου μου πειτε οτι ο Ledger ειναι καλυτερος, να επαναλαβω οτι δνε εχω δει την ταινια κα ιδεν μπορω να εκφερω ακομα αποψη. απο οτι εχω καταλαβει ομως, ο Nicholson, επαιζε εναν παρανοικο γελωτοποιο ( + δολοφονο, + ολα τα κακα), κα ιο Ledger παιζει εναν παρανοικο ψυχωτικο αλλα σοβαροτατο villain. αρα λοιπον, δνε θα ηθελα να συγκρινω ποιος εινια καλυτερος αλαλ πιο πολυ μου φαινεται οτι οι δυο ερμηνειες εινια οι 2 πλευρες ενος νομισματος. ακομα ας μην ξεχναμε οτι η πρωτη ταινια βγηκε πριν σχεδον 20 ολοκληρα χρονια
επισης προτου καποιος εξυπνακιας εδω μεσα πεταχτει σαν να μην πω τι, κα ιμου πει οτι στο comic ο Joker ειναι οπως ο Nicholson ή οπως ο Ledger, να πω οτι δεν με ενδιαφερει αμεσα, γτ δνε εχω διαβασε ιτο comic. αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν εχω λατρεψει απο πολυ μικρος αυτον τον χαρακτηρα( ηταν η πρωτη ταιναι που ειδα στο σινεμα, κα ιακομα το θυμαμαι).
μπραβο σε οποιον εχει ασχοληθε ιπαρα πολυ με τον Μπατμαν. ολοι με κατι ασχολουνται ομως. αρα λοιπον, δεν βλεπω πως το να μην ξερεις οτι ο Μαρκ Χαμιλ ( aka Luke Skywalker) εχει δωσε ιτην φωνη του καποτε σε καρτουν του Μπατμαν, σε εμποδιζει αν εκφερεις αποψη για μια ταινια ( στην οποια δνε παιζει ο Χαμιλ).
για να το κανω λιγο πιο προσωπικο, και μιας κα ιανεφερες τον Χαμιλ( γτ τωρα παιζεις στα χωραφια μου) μηπως μπορεις να μου πεις που αλλου εχει δωσει την φωνη του ο εν λογω ηθοποιος, και που αλλου εχει παιξει?
ξερεις ομως ποιο εινα Ιτο θεμα? οτι εδω δεν ειναι ενα θρεντ για τον Μαρκ Χαμιλ αλλα για την τελευταια ταινια του Μπατμαν.
κα ιδανειζομενος τα ιδια σου τα λογια, προτεινω προτου το ξαναπαιξεις ξερολας σε αυτο το θρεντ να πας να δεις πρωτα στην ταινια ( μετα αν θες μπορω να σου πω κα ιμε pm τι μπορεις να κανεις την 70 cm οθονη που λες οτι εχεις ) και μετα να μιλησεις . επισης δες κα ιτο Batman begins, δνε θα χασεις.
συνεχισε ομως, you still amuse me...
EDIT: Lordofblues, η πρωτη εικονα που εχεις βαλει παλ ιμε τον Clooney ειναι