Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#76 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 07 September 2008 - 00:16

Εγω τα εχω κοψει sasuke!μπροστα αρκετα μακρια και τα πισω κοντα τα οποια τα σηκωνω ως πανω.μιλαμε πηγαινα ετσι σχολειο και κατι καθηγητες που με ειχαν συνηθισει με μακρυ μαλλι τρομαξαν!
Τα πανδεινα εχει περασει η κομμωτρια μου. εχει απηυδησει και με θεωρει παλαβη!το αποκορυφωμα ηταν οταν ζητησα μπλε μαλλι και εμεινε καγκελο.μου τα εκανε τελικα(οχι ολα βεβαια:nanana:..το μητριαρχικο καθεστως το απαγορευσε..)αλλα μετα απο 1-2 εβδομαδες ξεθωριασε..
αυτα..

#77 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 07 September 2008 - 14:12

και εγω μαλλον θα τα κοψω ετσι.......την τριτη...
τα βαρεθηκα μακρια....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#78 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 07 September 2008 - 14:23

καλα θα κανεις!!πρεπει η uchiha να επανελθουν στο προσκηνιο!:hahaha:

#79 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 07 September 2008 - 14:51

Εγω παλι εκανα ενα μεγαλο στυλιστικο λαθος... για να ντυθω death the kid (souleater)
για το χτεσινο κοσπλευ παρτυ εβαψα το μαλλι μ κορακί.... κ δν εχω ιδεα πως να το επαναφερω στα κανονικα του.. το μονο καλο απο την ολη φαση ειναι οτι βγηκε πλ καλο το κοσπλευ..
παλια ειχα το μαλλι μ οπωσ του yagami light, αλλα τωρα σαν του main χαρακτηρα απο το φαιναλ φανταζυ βερσους 13...

#80 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 07 September 2008 - 14:58

Εγω παλι εκανα ενα μεγαλο στυλιστικο λαθος... για να ντυθω death the kid (souleater)
για το χτεσινο κοσπλευ παρτυ εβαψα το μαλλι μ κορακί.... κ δν εχω ιδεα πως να το επαναφερω στα κανονικα του...

Τελειο το κορακι!!κ εγω ετσι θα τα κανω λιαν συντομως..Να τα επαναφερεις δε γινεται αμεσως,θα περιμενεις να ξεθωριασει σιγα σιγα..

#81 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 07 September 2008 - 15:02

ειληκρινα ντρεπομαι να βγω απτο σπιτι... ΛΟΛ
χχεχε

#82 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 07 September 2008 - 15:28

οπως και ολα τα άλλα στα ανιμε έτσι κ το χτένισμα εινα ιεξειδανικευμένο...Μπα δεν θα μπορουσα με τίποτα να το πετύχω μαρέσει όμως παρα΄πολύ και ΄τα χρώματα μαλλιών που επιλέγουν σε κάθε ήρωα

#83 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 07 September 2008 - 17:18

για το χτεσινο κοσπλευ παρτυ εβαψα το μαλλι μ κορακί.... κ δν εχω ιδεα πως να το επαναφερω στα κανονικα του..

lol! αφού είπαμε ότι σου πάει, μην αγχώνεσαι :wis:

#84 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 07 September 2008 - 17:24

εγω εχω μια ερωτησουλα :emptyonexg1:

αμα δειτε σε ενα ποστ μου πιο παλιο ειχα καταφερει να κανω ενα ανιμε μαλλι στο φυσικο χρωμα τον μαλλιων μου αλλα ηθελα να τα βαψω ξανθιες ανταυγειες αλλα δυστηχως δεν πετυχαν στο κομμωτηριο με αποτελεσμα να βγουν λευκα και να τα κοψω τελειως.

τωρα η ερωτηση ειναι: εχει χρησιμοποιηση κανεις χρωμοσαμπουαν? εχω ακουσει οτι λουζεσαι με αυτο και μετα απο 5-10 λουσιματα φευγει το χρωμα? ειναι αληθεια?πιανει σε μαυρα/καστανα μαλλια σαν τα δικα μου η θελουν bleaching πρωτα? και θα μπορω να βρω σε χρωματα οπως πορτοκαλι η ξανθο?
Posted Image
Posted Image

#85 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 September 2008 - 17:29

Μαλλί Itachi πιάνεται? xD
Δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχει αλλά σκέφτομαι να τα κόψω προς Sasuke στυλ μεθαύριο,...θα δούμε xP

#86 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 07 September 2008 - 17:33

@ Kurosaki_Angellust: δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα χρωμοσαμπουάν, αλλά για να βάψεις τα μαύρα ξανθά χρειάζεται σίγουρα bleaching πρώτα

#87 Marilou

Marilou

niaaa??

• Members
  • 28 posts

Posted 07 September 2008 - 22:12

hmmm
Δεν έχει χρησιμοποιήσει κανένας χρωμοσαμπουάν να ξέρει? Κ γω την ίδια απορία με τον Kurosaki_Angellust έχω…
Γιατί αν δεν φεύγει το χρώμα γρήγορα δεν είναι εύκολο. Και αν το ήθελα για μένα πάει κ έρχεται… αλλά πείσε ένα αγόρι να κυκλοφορεί έξω με ροζ μαλλί για καμία βδομάδα…:terror2:
Κάποια στιγμή νομίζω είχαν βγει κάτι σπρέι και μους μαλλιών με χρώματα άλλα όταν είχα ρωτήσει σε κομμωτήριο μου είχανε πει ότι δύσκολα τα βρίσκεις. (και δεν υπάρχουν όλα τα χρώματα) Οι περισσότερες εταιρίες δεν τα βγάζουν πια.:uhh:
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν πουθενά μαγαζιά που να έχουν? Η κάπου στο net που να μπορείς να τα παραγγείλεις?
Spoiler:

#88 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 08 September 2008 - 09:34

Τα χρωμοσαμπουάν έχουν θεωρητικά περίοδο ξεβαψίματος 8-10 εβδομάδες, εξαστάται όμως από το χρώμα, την μάρκα και την ποιότητα του μαλλίου.
@ Kurosaki Ναι υπάρχουν κίτρικα και πορτοκαλί αλλά πρέπει να ξεβάψεις το μαλλι σου πρώτα αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα, ούτε καν μια χροιά χρώματος δεν θα πάρουν σ αυτά τα χρώματα (ενώ με άλλα θα γυάλιζαν μπλέ/ροζ/μωβ ή όποιο άλλο χρώμα έβαζες..)

@Mariloυ: Ειδικά το ροζ είναι δύσκολο χρώμα και στο ξεβάψιμο και επιπλέον συνήθως ξεβάφει προς το πορτοκαλί! Μόνο σε μια εταιρία που είχα δοκιμάσει ξέβαφε προς το ροζ και ήταν πολύ όμορφο!

Για τα σπρέι.. Υποθέτω θα τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα με αποκριάτικα ή ίσως και στο ebay! H Μόνη συμβουλή που έχω να δώσω για τα σπρέι έιναι, αν πρόκειτε να κάνετε έντονο χρώμα, καλύτερα πάρτε άσπρο σπρέι πρώτα και μετάστε τα μαλλία σας ένα χέρι και πάνω από το άσπρο βάλτε το χρώμα που θέλετε!

Τα μαλλιά είναι ακριβώς σαν τον καμβά, τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν και ο καμβάς πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λευκός, εκτός και αν κάνετε σκούρα χρώματα! Για παράδειγμα, και επειδή το δίαβασα πιο πάνω, για το μαλλί του Sasuke δεν θα ξέβαφα τίποτα, αφού εχεί σκούρο μαλλί, απλά θα το πέρναγα με μια χρωμοβαφή μπλε, για να γυαλίζει μπλε. Θα κράταγε λιγότερο απ'ότι αν τα είχα ξεβάψει αλλά θα ήταν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

#89 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 08 September 2008 - 12:07

Ακριβως αυτο που λες QueenofHearts.
Το χρωμοσαμπουαν θα φυγει.Αναλογα βεβαια κ το μαλλι ετσι.Εγω που τα ειχα περασει μπλε με μονιμη βαφη μετα απο 2 εβδομαδες ξεθωριασε.
Κ σαφως και θα χρησιμοποιησεται ξεβαφτικο,να γινει οσο το δυνατον πιο ασπρο για να βγει καλυτερα η αποχρωση.
@Six Winged Angel:καλα θα κανεις!Αντε θα γεμισουμε uchiha..

#90 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 08 September 2008 - 14:50

hmm για τα δεδομενα τις ελλαδας θα ειναι κακο να κυκλοφορω(καθε μερα) με μαλλι ichigo εξω η εχω να φαω την ντοματα της ζωης μου?γιατι σκεφτομαι μπας και τα βαψω μια και καλη :P

και επισης επειδη εχω μια τραυματικη εμπειρια με το ντεκαπαζ ( αυτο που σε τυλιγει στο κεφαλι με ναυλον σαν σπανακοπιτα για να στα ασπρισει δεν ειναι?) γιατι σε προσπαθεια κομμωτηριου πετυχε η λευκανση και δεν πετυχε η βαφη, καταστρεφει πολυ τα μαλλια? υπαρχει μια μεση λυση?
Posted Image
Posted Image