Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί? (255 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

1. Ναι (102 ψήφοι [40.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 40.00%

2. Όχι (153 ψήφοι [60.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 60.00%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 01:38

Τα βλέπω μόνο μια φορά, στο πρώτο επεισόδιο. Μετά τα πηδάω και βλέπω το anime σαν να είναι μια μεγάλη ταινία μέχρι να βαρεθώ. Αν μου αρέσουν μπορεί και να τα ξαναδώ αλλά αυτό γίνεται σπάνια.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 11:53

ούτε εγώ βλέπω τα openings/endings και έχει τύχει να μην δω ούτε μια φορα σε μερικά anime. και μετά πάμε underworld ακούμε FMA opening και λέω εγώ: τι είναι αυτό? (βλέπε και name που έχω:oo:)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#93 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 17:47

Πάντα τα βλέπω, ειδικά αν είναι καινούργιο anime γιατί το opening ουσιαστικά είναι ο "πρόλογος" της σείρας και σου παρουσιάζει πάνω κάτω τη θα δεις. Τώρα αν είναι πολλά επεισόδια που παίζουν με τη σειρά, το ένα μετά το άλλο, δεν προσπερνάω το opening/ending γιατί είναι μία καλή στιγμή για να κάνεις διάλειμμα και να τσιμπίσεις κάτι στα γρήγορα :P:P
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#94 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2009 - 09:32

ούτε εγώ βλέπω τα openings/endings και έχει τύχει να μην δω ούτε μια φορα σε μερικά anime. και μετά πάμε underworld ακούμε FMA opening και λέω εγώ: τι είναι αυτό? (βλέπε και name που έχω:oo:)

Ε εισαι πραγματικα παληκαρι οτι και να λεμε ειναι λιγο-εδω δε ξερεις οτι εχεις αλλον στην πικ σου γτ τη μουσικη σε μαρανε:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2009 - 14:15

Συνήθως βλέπω το opening και μια δεύτερη ή τρίτη φορά, πιο πολύ για να το συνδέσω με τους χαρακτήρες, αφού έχω πλέον αίσθηση της σειράς.
Τα enings πολλές φορές τα βαριέμαι. Του code geas π.χ. δεν το έχω δει ποτέ. Ειδικά όταν είναι πολλά επεισόδια στη σειρά, τα προσπερνάω πάντα.

#96 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2009 - 14:30

οχι εαν ειμαι σε κρησημο σημειο της σειρας

#97 Vizard_Ioannis

Vizard_Ioannis

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 12:31

οχι ρε γμτ δεν τα βλεπω αν και θα επρεπε...χανω πολλα ωραια τραγουδια πιστευω ετσι αλλα βιαζομαι να δω το anime

#98 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 13:14

Πάντα βλέπω τα opening μου δημιουργεί διάθεση για το επεισόδιο για τα endings εξαρτατε αν μου αρέσουν η όχι

MbcN7u5.png

#99 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 13:55

Τα openings τα βλεπω γτ σε βαζουν στο κλιμα, ειδικα οταν προκειται για καινουριο επεισοδιο ειναι κατι σαν premiera . Τωρα αν ειναι ολοκληρωμενη η σειρα το βλεπω 5-6 φορες μετα το προσπερναω...
Τα endings δν τα παρακαλουθω.

#100 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 16:00

Τα opening πάντα τα βλέπω αν μου αρέσουν... αν δεν μαρέσουν τα κανω skip .
Επίσης τα ending δέν τα πολυβλέπω μιάς και τα καλύτερα τραγούδια τα βάζουν στα openings ..
Spoiler:

#101 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 16:07

Θεωρώ τα openings και τα endings αναπόσπαστο κομμάτι των anime και δεν τα κάνω ποτέ skip εκτός κι αν το ending είναι τελείως μούφα, όπου τότε θα το κάνω ελαχιστοποίηση για να ακούσω μόνο το τραγούδι
Όπως και μερικοί προαναφερθέντες, νιώθω πως λείπει κατι, και μου αφαιρεί γενικά από την αίσθηση και το συναίσθημα του anime
άμα πάλι το opening/ending είναι και καλό, το δομάτιο μετατρέπεται σε dance/karaoke club XDDD

#102 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 16:17

Προσωπικά με εξαίρεση το opening του DMC που τα σπάει (λόγω λογοκρισίας έπρεπε να βγάλω πολλά γ***** ας με συχώρεση ο Krauzer:nanana::gotit:) συνήθως ούτε καν το πρώτο Opening δεν βλέπω.

#103 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 16:21

τα βλεπω μια φορα και ειναι αρκετα...μονο με του one outs το opening ειχα σκαλωσει...

#104 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 16:31

Τις περισσότερες φορές τα προσπερνάω με εξαίρεση αν το opening μου αρέσει πάρα πολύ και το απολαμβάννω

#105 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 17:49

συνήθως τα προσπερνώ ,άντε να βλέπω 2-3 φορές κάθε οp-end theme εκτός κ αν μ'αρέσει πάρα πολύ ,μερικά πραγματικά μ'έφτιαχναν όπως του azumanga daioh ,beck k nana