Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί? (255 member(s) have cast votes)

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

1. Ναι (102 votes [40.00%])

Percentage of vote: 40.00%

2. Όχι (153 votes [60.00%])

Percentage of vote: 60.00%

Vote Guests cannot vote

#121 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 05 November 2009 - 20:56

Εννοειται, μαλιστα γιατι δεν προλαβαινω τις πρωτες φορες το karaoke, ανοιγω ξεχωριστη ιστοσελιδα για να τραγουδαω ταυτοχρονα, ώστε οταν τα μαθω απέξω τα τραγουδαω κανοντας ντους:ureshii:

Edited by Jiji, 05 November 2009 - 21:12.

#122 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 November 2009 - 23:00

Οταν βλεπω anime, αμα το opening ή το ending το βλεπω για πρωτη φορα, τοτε θα κατσω να το δω ολο. Αμα θα μου αρεσει, θα το δω καμια 10ρια φορες αλλα μετα κατανταει βαρετο. Σχεδον ολα τα opening και τα ending δεν τα βλεπω πολλες φορες.

#123 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 05 November 2009 - 23:17

Εγω συνηθως βλεπω και τα δυο σε καθε επεισοδιο! Μονο αν ειναι πολυ κακο το opening η το ending το προσπερναω...

#124 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 05 November 2009 - 23:37

σπανια βλεπω καποια openings και endings. μονο αν μου αρεσουν τα τραγουδια καθομαι και τα βλεπω. π.χ. τρελαινομουν για το opening του ergo proxy και σε καθε επεισοδιο το εβλεπα
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#125 Stein3x

Stein3x

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 06 November 2009 - 15:17

Ανάλογα με το αν είναι καλό το opening/ending.Τις περισσοτερες φορές ναι ,αλλά τώρα αν έχεις πεθάνει στην αγωνία για το επόμενο επεισόδιο εε δεν βλέπω το opening ,κατευθείαν στο ψητό:kakaka:
Posted Image

#126 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 08 November 2009 - 22:42

Ναι, όσο καλό και να'ναι το προηγούμενο, άμα το τραγούδι τα σπάει, θα τ'ακούσω, και θα το τραγουδήσω..... :P

#127 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 01 January 2010 - 18:13

Εγώ βλέπω κάθε φορά τα opening(ακόμα και αν το προηγούμενο επεισόδιο είχε σταματήσει σε ωραίο σημείο).Τα endings τα βλέπω μόνο αν είναι ωραίο το τραγούδι.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#128 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 January 2010 - 18:44

no i dont...μονο οταν ειναι ενα καινουργιο το βλεπω 1-2 φορες και φτανει...XD

2bbd14fc.jpg

#129 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 01 January 2010 - 21:07

Ναι καθε φορα βλεπω τα openings και endings και πολλες φορες τα ξαναβλεπω!!
Posted Image

#130 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 14 February 2010 - 21:22

Εννοειτε πως τα βλεπω κ αμα με αρεσουν καθομαι κ τραγουδαω (ή οταν ειναι κ αλλος στο σπιτι σιγοτραγουδαω:wis:)!!!!

sigpic10697_5.gif

#131 Vergill

Vergill

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 14 February 2010 - 22:44

Εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχω... Αν θέλω να δω πολλά επεισόδια γρήγορα , συνήθως τα προσπερνάω (τα βλέπω όταν δω το 1ο από αυτά ή όταν είναι καινούρια)... Τώρα αν έχω χρόνο και ειδικά αν είναι καλά τα τραγούδια δεν τα προσπερνάω... Επίσης βλέπω πάντα opening/ending τελευταίου επεισοδίου :joyful:
Posted Image

#132 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 14 February 2010 - 23:18

Ντιπέντς. Αν τραγουδούν καλλιτέχνες που μου αρέσουν μπορεί να κάνω και rewind για να τ' ακούσω ξανά. Αν είναι εντελώς άθλιο, skip.
Σε σερί θεάσεις, προσπερνώ τα endings αλλά σπάνια τα openings.

Α, και όταν έβλεπα το FMA με την 12χρονη ξαδέρφη μου τραγουδούσαμε κιόλας.

#133 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 27 June 2010 - 02:01

Πάντα τα ακούω,αλλά σχεδόν ποτέ δεν τα βλέπω..μόνο την πρώτη φορά.Το αφήνω να παίζει δηλαδή και επανέρχομαι όταν τελειώσει

Posted Image

#134 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 27 June 2010 - 07:23

Ντιπέντς. Αν τραγουδούν καλλιτέχνες που μου αρέσουν μπορεί να κάνω και rewind για να τ' ακούσω ξανά. Αν είναι εντελώς άθλιο, skip.
Σε σερί θεάσεις, προσπερνώ τα endings αλλά σπάνια τα openings.

Αυτο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#135 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 29 June 2010 - 19:47

Μόνο για τα 3 πρώτα επεισόδια, άντε 5 το πολύ.... Μετά απλά στο fast forward :tongue2:
BE AGAINST YOUR FATE!!!